Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
זה כמו להגיד שבמדינה מסויימת יש אלימות בגלל הזכות להגנה עצמית. זה להתעלם מכל החוקים האפשריים שמורים לא להתנהג באלימות, ולקחת את הפירצה שאיכשהו מתירה אלימות. זה מה שמבצעי "תג מחיר" וכותבי "תורת המלך" עושים יחד עם החילונים בנוגע ליהדות, זה מה שהמוסלמים עושים עם הג'יהאד ומה שהנוצרים עשו במסעות הצלב.
אני לא ממש מכיר את האיסלאם, אבל אף אחד לא יתייחס לאחת האימרות המפורסמות של אותו אחד שאמר שאם סותרים לך צריך להפנות את הלחי השניה.
אף אחד לא יתייחס למעמד הנחות של האלימות הפיזית והמילולית ביהדות, הם יתייחסו לספר שנכתב לפני כמה שנים ע"י אדם שהחרדים בכלל לא מקבלים כלגיטימי.
הרי גם תנועות חילוניות כמו הנאציזם והקומוניזם רצחו מיליונים, גם מדינות דמוקרטיות הורגות חפים מפשע כל יום וגם עובדי אלילים בדרום ומרכז אמריקה היו רוצחים בן אדם ואוכלים אותו לעיני ההמון. אפילו לשיטת האתאיסטים, האדם הקדמון היה אלים הרבה יותר מהמוסלמי הכי אלים שקיים. הרי ע"פ האתאיסטים לאדם הקדמון לא הייתה דת.
זה מוכיח שיצר האדם רע מנעוריו, ואפילו התיאריות של האתאיסטים תומכות בזה. האדם הוא יצור אלים, עם יצר חייתי והישרדותי, שלאורך ההיסטוריה ביצע פשעים נוראיים למרות הדת, לא בגלל הדת.
אני אדגיש שוב, האדם הוא יצור אלים, שבטי והישרדותי, הדת באה לרסן אותו ולא להפוך אותו לאלים. תכניסו שוב פעם לראש את המשוואה הזאת שאדם הוא יצור אלים למרות הדת ולא בגללה.
סליחה, לא נכתבו בספרים עתיקים יותר על מתי ואיך מותר להרוג או להכות אדם?
לא נאמר שיש להרוג בסקילה מי שמפר שבת?
ובפעם האחרונה, הנאציזם היתה תנועה דתית. לא חילונית.
אני חושב שברוב מדינות העולם(גם המערביות) קיים עונש מוות למי שבוגד במדינה. מי שלא מציית לחוקי המדינה נכנס לכלא. חברי כנסת/פרלמנט/קונגרס מקבלים חסינות מפני החוק. שוטר לא יכול לעצור דיפולמט גם אם הוא מבצע עבירה חמורה. כל אלה מתקיימים במדינות חילוניות שהן מופרדת הדת מהמדינה.
ובפעם האחרונה, מה דתי בנאציזם? איזה פן דתי היה לה? הרי הפיהרר הוא מעל הכל, אין מעליו(וכאן רוב הבעיות מתחילות).
יהודים שהתנצרו ונחשבו כנוצרים ע"פ הנצרות, לא נחשבו נוצרים ע"פ הנאציזם. בבקשה תסביר לי בהיגיון למה אתה מגדיר את הנאציזם כתנועה דתית. אני מוכן לרדת מהעץ בעניין הזה אם תתן לי הסבר רציני.
מה הקשר בין קוץ לתחת?
אתה טוען שהדת באה לרסן את האדם מאלימות. אני טענתי שביהדות מתואר מורשים מעשי אלימות, ומתואר על אלו מעשים מותר להכנות, ומתי.
טענה על מה קורה במדינות לא רלוונטי. אי אפשר להגיד שדת שאומרת שמותרת להרוג בסקילה אדם שמפר שבת, כלומר מותר להרוג אדם שלא חי לפי מערכת האמונות שלך, היא דת שמתנגדת לאלימות.
ההפך, היא מנסה לרתום לרשותה את האלימות. לגרום לה לשרת את המטרות שלה.
ולא אני מגדיר אותם תנועה דתית. הם הגדירו את עצמם ככה.
היו חברים בכנסיה הקתולית, שמו סמלים נוצרים על המדים, כלאו והוציאו להורג פרוטסטנטים שמחו על הדרך שבה הם לימדו את הנצרות, היה להם שר לענייני קשרים עם הכנסיה, והכריזו שהמפלגה הנאצית היא התגלמות הנצרות.
כמובן שהם שינו גם את העלילה וניסו ליצור "נצרות טובה יותר", אבל הם בהחלט ראו עצמם כנוצרים.
אתה יותר ממוזמן לקרוא:
http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_i ... ristianity In Bullock's assessment, though raised a Catholic, Hitler "believed neither in God nor in conscience"
Joseph Goebbels, among the most aggressive anti-Church Nazis, wrote that there was "an insoluble opposition between the Christian and a heroic-German world view"
Martin Bormann, Hitler's "deputy" from 1941, also saw Nazism and Christianity as "incompatible" and had a particular loathing for the Semitic origins of Christianity"
In Hitler's eyes, Christianity was a religion fit only for slaves
לא יכול להיות שהנאציזם היא תנועה דתית, שכן היא מקדשת את הפיהרר ולא את אלוהים(שזה התנאי הראשוני לתנועה דתית) והיא לא מכירה בחוקי הדת הנוצרית. אם יעלה יהודי שיירצח ערבים שהתגיירו כדין, הוא לא ייחשב דתי אלא חילוני.