תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 19.6 | דיונים
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
סעיף שלוש זה אכן הדעה שלי. להמר על דני עמוס שוער ראשון בקבוצה גדולה, ללא מחליף ראוי, זה חתיכת הימור. אני לא יודע כמה הוא חזק מנטלית להתמודד עם הסיטואציה ובנוסף לכל, אני חושש שהנתונים הטבעיים שלו (גובה, אתלטיות) יעמידו אותנו בחיסרון בעמדה הזו מול כל הגדולות (מכבי, חיפה, אפילו בני יהודה).
אגב, סתם בנושא ההגבהות, זה לא שרב"ש בונה פה איזו קו הגנה גבוה/בעל משחק ראש משובח כמו שהיה לו בקריית שמונה (צדק, חסארמה, טיבי, מאטוביץ', גרזיצ'יץ', אפילו גזל, בדש ואבוחצירה הם כוח בהתגוננות במצבים נייחים). חוץ מצמד הבלמים, שאין לי מושג מה איכותם ואולי גרזיצ'יץ', לא נראה שיהיו מספיק שחקנים שמתגוננים היטב במצבים הנייחים (נכון, זה משהו שאפשר לעבוד עליו, אבל בהרכב שכולל את שכטר, ורמוט, דמארי, בן חיים, הרוש ומלול (למשל) ועם דני עמוס בשער, אני רואה אותנו הופכים למן ארסנל כזו - קבוצה שיכולה לשלוט כל המשחק ולקבל שני גולים מקרנות/הרמות מקריות).

קודם כל, כמו שערן כתב, איינוגבה שוער חלש. כל עונה הוא מנצח בשבילנו לבד משחק-שניים. ואני עדיין טוען שהראש-בראש העיקרי, בטח נגד מכבי, הוא בקישור. יש להם את אלברמן, ראדי וזהבי, ומחליף אחד לפחות על כל משבצת בהרכב. בעומק המטורף שלהם אי אפשר להתחרות, אבל לפחות קשר מרכזי אחד ברמה גבוהה זה מאסט.
לגבי גובה, ארסנל משחקת בליגה האנגלית, חצי מהקבוצות שם חיות על משחק באוויר, זו תרבות הכדורגל שיש שם. הפועל תהיה נמוכה בין נמוכות, לאף קבוצה לא יהיה יתרון גובה משמעותי עלינו (אני זוכר את אשדוד של העונה יוצאת דופן בקטע הזה). קולין, איליץ', גרזיצ'יץ' ועוד קשר אחורי (גם שכטר ודמארי לא נמוכים לליגה הזאת) אמור לשים אותנו בקו אחד עם שאר הקבוצות. אם אני לוקח את מכבי וחיפה, אז למכבי חוץ משני בלמים גבוהים ופריצה אין שחקנים גבוהים במיוחד, וחיפה חוץ משני הבלמים הם קבוצה של גמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 02:29 
גובה זה לא בהכרח משתנה במשוואה של מצבים נייחים. קובי מויאל נמוך ויש לו משחק ראש מדהים. גם לאלמוג כהן יש משחק ראש טוב.
שכטר ודמארי לא יכולים לשמור אף אחד במצב נייח, גם לא ורמוט או בן חיים, יהיו לך כנראה שני מגנים שהגנה היא לא החלק החזק שלהם. גם הקשר המרכזי כנראה לא יגיע לפה בגלל הסגירה שלו בהגנה.
מדובר לדעתי בשתי העמדות הכי חשובות בקבוצת כדורגל, הן לא יכולות לבוא אחת על חשבון השנייה. זו אמנם לא ליגה אנגלית, אבל יש כאן מספיק שחקנים שעושים נזק במצבים נייחים, אפילו בקבוצות פח. אם אין לך כוח אדם פרסונלי להתמודד מול מצבים נייחים (שסטטיסטית, משהו כמו 30 אחוז מהשערים מגיעים מהם), לפחות שיהיה לך שוער ששולט ברחבה ולוקח כל כדור ברחבת החמש. אדל, על כל חסרונותיו (עשיתם ממנו סמרטוט, באמת שהגזמתם, אבל זה לא הוויכוח עכשיו), הוא כזה. דני עמוס הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 02:55 
סמל אישי של המשתמש
אמר משהו על דגרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 10:20 
bergkamp כתב:
גובה זה לא בהכרח משתנה במשוואה של מצבים נייחים. קובי מויאל נמוך ויש לו משחק ראש מדהים. גם לאלמוג כהן יש משחק ראש טוב.
שכטר ודמארי לא יכולים לשמור אף אחד במצב נייח, גם לא ורמוט או בן חיים, יהיו לך כנראה שני מגנים שהגנה היא לא החלק החזק שלהם. גם הקשר המרכזי כנראה לא יגיע לפה בגלל הסגירה שלו בהגנה.
מדובר לדעתי בשתי העמדות הכי חשובות בקבוצת כדורגל, הן לא יכולות לבוא אחת על חשבון השנייה. זו אמנם לא ליגה אנגלית, אבל יש כאן מספיק שחקנים שעושים נזק במצבים נייחים, אפילו בקבוצות פח. אם אין לך כוח אדם פרסונלי להתמודד מול מצבים נייחים (שסטטיסטית, משהו כמו 30 אחוז מהשערים מגיעים מהם), לפחות שיהיה לך שוער ששולט ברחבה ולוקח כל כדור ברחבת החמש. אדל, על כל חסרונותיו (עשיתם ממנו סמרטוט, באמת שהגזמתם, אבל זה לא הוויכוח עכשיו), הוא כזה. דני עמוס הוא לא.

האמת שאתה נוגע פה בנקודה חשובה ששווה להתייחס אליה ברכש הסא שמגיע.
אנחנו באמת קבוצה נמוכה יחסית פלוס שחקנים שלא עושים הגנה טוב.
אולי כדי לשים לב שאחד המגינים שמגיע (אני עדיין חולם שיבוא גם שמאלי) יהיה עם משחק ראש טוב, ושהקשר המרכזי ידע משהו מהחיים שלו גם ברחבה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:06 
מהבחינה הזו דגני יותר מתאים ממלול - יותר גבוה, אתלטי, משחק ראש טוב. דור מלול די חלש במשחק הגנה ובגובה, אבל בהתקפה הוא יפתח אופציות ויעשה דברים יפים.
בסגל השחקנים הנוכחי, הייתי בוחר בדגני, אפילו שאני תופס יותר מדור מלול כשחקן כדורגל נטו. וזה בעיקר בגלל עניין המצבים הנייחים והעובדה שיש לנו חלק התקפי נהדר ומעט מאוד סטופרים הגנתיים.
גם הקשר 50-50 באמת יכול להיות שיצטרך להיות קצת יותר הגנתי ממה שתוכנן - שחקן דינמי שסוגר שטחים גדולים (בניגוד לאבוטבול וגורדנה) ומניע טוב את הכדור, בניגוד לאיזה אלכס דה סילבה סטייל, שמכדרר, יוצא קדימה ומאיים על השער. למצוא שחקן שעושה הכל יהיה בלתי אפשרי בכסף שעומד לרשותנו ופשוט נדמה לי שבחומר השחקנים שנוצר יותר חשוב קשר בעל אופי מעט הגנתי/קבוצתי יותר, גם אם הוא יהיה אפור יותר ממה שקיווינו.
ושוב, אני חושב שקריטי שלשוער שלנו יהיה שליטה ברחבת החמש. אם לא, אנחנו נסבול לאורך העונה במצבים הנייחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 22:08 
לא בא לי את דור מלול מסיבה פשוט אחת, הוא יותר מדי מכביסט.
הנה שתי ראיונות שממחישים כמה הוא מכביסט

http://www.one.co.il/Article/12-13/1,68 ... 17644.html

http://www.one.co.il/Article/183212.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 23:10 
orpir כתב:
לא בא לי את דור מלול מסיבה פשוט אחת, הוא יותר מדי מכביסט.
הנה שתי ראיונות שממחישים כמה הוא מכביסט

http://www.one.co.il/Article/12-13/1,68 ... 17644.html

http://www.one.co.il/Article/183212.html

ראיתי את הראיון שלו בוידאו כי אני לא מחזיק כל כך מציטוטים וכותרות
נראה אחלה בן אדם והוא לא נראה לי כל כך מזוהה עם מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: