תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויים 13/14 (מכירה באתר ובמשרדי לאן, הארגונים - בשבוע הבא)
הודעהפורסם: 19 יוני 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
לא עקבתי אחרי כל הנאמר אבל....
אם הקבוצה מבבסדת כל שנה ב 240 שקל 2000-2500 מנויים, וזה בערך המספרים, זה אומר שהקבוצה מוותרת על חצי מליון מידי שנה מהכנסות מנויים. את החצי מליון הזה אפשר להשקיעה ב 5000 המנוייים לשערים 5-7 ולהוזיל את מנוי לכולם במאה שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנויים 13/14 (מכירה באתר ובמשרדי לאן, הארגונים - בשבוע הבא)
הודעהפורסם: 19 יוני 2013, 22:17 
el dudernio כתב:
אם הקבוצה מבבסדת כל שנה ב 240 שקל 2000-2500 מנויים, וזה בערך המספרים, זה אומר שהקבוצה מוותרת על חצי מליון מידי שנה מהכנסות מנויים. את החצי מליון הזה אפשר להשקיעה ב 5000 המנוייים לשערים 5-7 ולהוזיל את מנוי לכולם במאה שקל

א. זה לא 2000-2500 מנויים זה במקסימום 1000
ב. זה לא 240 שקל
ג. אני בטוח שאם באצת היה אפשר להוזיל היו מוזיךים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2013, 22:23 
el dudernio כתב:

הקבוצה מוותרת על 240 אבל יש סבסוד נוסף שאם לא היה, היו קונים הרבה פחות מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אבל זה לא הנושא.
מה זה קשור?

כן, צריך מאגר אוהדים, מה הקשר? לא צריך מאגר אוהדים בשביל שם על המנוי, צריך שם על המנוי בשביל להקים מאגר אוהדים, למה החלטת שזה הפוך? זו לא המטרה, זו הדרך להקמת מאגר אוהדים, שדודה שלך מחב"ר לא תכנס אליו.

מה יגיד הקהל אם הוא יצטרך לשלם מחיר מלא, בשביל שיוכלו להקים מאגר אוהדים?
שאלה פשוטה, בפעם השלישית או הרביעית. מה כל כך קשה לענות?

זה הקטע, שאני מעולם לא אמרתי שזה בשביל שם על המנוי. אתה ממשיך להעלות את זה כטיעון לסתור אותי.
צריך הרבה יותר מאשר שם על המנוי.

איך הקהל יגיב? אין לי מושג.
אני מניח שזה יעצבן כמה אנשים, אבל הכל תלוי בדרך שבה עושים את זה.
בנתיים אני רואה שאצל מכבי הבהירו לאוהדים למה הפסיקו ומה הם מנסים להקים, שחבר הם אלו שמסרבים לפעול, ושהקבוצה עדיין תסבסד את מחירי המנויים באותו סכום,
ולא הרבה אנשים מתעצבנים שם. ההפך, הרוב עצבניים על חבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 00:31 
ההבדל הברור בין שתי הקהילות היא שלשלנו יש אובססיית דופקים אותנו ולשלהם יש אמון בהנהלה שלהם. עכשיו, אני לא אומר שאנחנו לא צריכים להיות עם יד על הדופק, אבל פסיכוזת מזיינים אותי בקטע רע חייבת גם להרגע קצת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מנויים 13/14 (מכירה באתר ובמשרדי לאן, הארגונים - בשבוע ה
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 02:18 
red in blood כתב:
19 כתב:
אבל זה לא הנושא.
מה זה קשור?

כן, צריך מאגר אוהדים, מה הקשר? לא צריך מאגר אוהדים בשביל שם על המנוי, צריך שם על המנוי בשביל להקים מאגר אוהדים, למה החלטת שזה הפוך? זו לא המטרה, זו הדרך להקמת מאגר אוהדים, שדודה שלך מחב"ר לא תכנס אליו.

מה יגיד הקהל אם הוא יצטרך לשלם מחיר מלא, בשביל שיוכלו להקים מאגר אוהדים?
שאלה פשוטה, בפעם השלישית או הרביעית. מה כל כך קשה לענות?

זה הקטע, שאני מעולם לא אמרתי שזה בשביל שם על המנוי. אתה ממשיך להעלות את זה כטיעון לסתור אותי.
צריך הרבה יותר מאשר שם על המנוי.

איך הקהל יגיב? אין לי מושג.
אני מניח שזה יעצבן כמה אנשים, אבל הכל תלוי בדרך שבה עושים את זה.
בנתיים אני רואה שאצל מכבי הבהירו לאוהדים למה הפסיקו ומה הם מנסים להקים, שחבר הם אלו שמסרבים לפעול, ושהקבוצה עדיין תסבסד את מחירי המנויים באותו סכום,
ולא הרבה אנשים מתעצבנים שם. ההפך, הרוב עצבניים על חבר.

ריבונו של עולם, אין לי עוד מילים להסביר את זה.
זה שיהיה שם על המנוי זו לא לא לא אחת המטרות של מאגר אוהדים. אתה מוכן להפסיק להסביר לי שיש למאגר אוהדים עוד מטרות?

בלי עונה אחת שכל מנוי יהיה על שם הבעלים שלו, לא יהיה מאגר אוהדים. ששם על המנוי הוא לא בשום פנים ואופן אחת ממטרותיו, אז אין צורך שתציין שיש לו עוד שימושים חוץ משם על המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 05:33 
סמל אישי של המשתמש
אז בוקר טוב ולמען הסדר הטוב איזה ארגונים יוצאים היום במכירת מנויי "חבר" ?

האם זה כולל את משרד הביטחון היום?

תודה לעוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנויים 2013/2014 (מכירה באתר ובמשרדי לאן, בחמישי - הארגונים)
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 07:19 
ניר תרכיז כתב:
הפועל 24/7 כתב:
מה קורה ?! מתי המכירה בחבר?

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
אז בוקר טוב ולמען הסדר הטוב איזה ארגונים יוצאים היום במכירת מנויי "חבר" ?

האם זה כולל את משרד הביטחון היום?

תודה לעוזרים

מדברים על שבוע הבא.
זה בעמוד הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 07:34 
שיקאגו כתב:
הלוואי שגם אצלנו יפסיקו למכור מנויים דרך האירגונים.
בהנחה שהמועדון סופג חלק מהמחיר המוזל,
מה שקורה בשורה התחתונה זה שמי שקונה מנוי במחיר מלא מסבסד חלק מההנחה למי שקונה מנוי במחיר מוזל.
הגיע הזמן שהמועדון יפסיק להתייחס למנוי כאל מכונית ליסינג. מחיר שווה לכולם. בין אם אתה אוהד שמכיר מישהו מהסתדרות המורים/חברת חשמל וכו או לא.

בדיוק ! ובהחלט צריך להיות מנגנון שמפצה או מקנה זכות כלשהי לאוהדים על תמיכה ונאמנות לאורך שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 08:10 
ייא כתב:
מישהו יודע אם דרך חבר אפשר לשלם בתשלומים את המנוי? אם כן, לכמה הכי הרבה אפשר לחלק את זה? +1

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 08:26 
ייא כתב:
ייא כתב:
מישהו יודע אם דרך חבר אפשר לשלם בתשלומים את המנוי? אם כן, לכמה הכי הרבה אפשר לחלק את זה? +1

?

בשנים האחרונות= 5 תשלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי פירסום באחד האתרים שמכירת המנויים דרך הארגונים (במיוחד "חבר") מתחילה היום!
אני עכשיו קורה פה ומבין שזה בשבוע הבא.
מישהו יכול להגיד לי מתי אמורה להיפתח מכירת המנויים של "חבר"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא יכול להגיד כלום במועדון שכונה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
ניר תרכיז כתב:

אמרו שכנראה בתחילת שבוע הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 10:15 
ניר תרכיז כתב:

הפועל הודיעה אתמול שמכירת המנויים לארגונים תהיה רק בשבוע הבא.
כל עניין המשא ומתן מול הארגונים לא נעשה דרך המועדון ובגלל שיש נסיון לייצר הנחות טובות יותר ממה שהארגונים הציעו, לא הוצאו למכירה המנויים דרך הארגונים.
המועדון יודיע ברגע שיהיה סיכום וזה יכתב באתר הרשמי/בפייסבוק וכמובן יעודכן פה בפורום.
המלצה שלי - תהיו מוכנים מראש עם מי שעושה את המנוי וברגע שזה יפורסם תדאגו שיקנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ניר תרכיז כתב:

הפועל הודיעה אתמול שמכירת המנויים לארגונים תהיה רק בשבוע הבא.
כל עניין המשא ומתן מול הארגונים לא נעשה דרך המועדון ובגלל שיש נסיון לייצר הנחות טובות יותר ממה שהארגונים הציעו, לא הוצאו למכירה המנויים דרך הארגונים.
המועדון יודיע ברגע שיהיה סיכום וזה יכתב באתר הרשמי/בפייסבוק וכמובן יעודכן פה בפורום.
המלצה שלי - תהיו מוכנים מראש עם מי שעושה את המנוי וברגע שזה יפורסם תדאגו שיקנו.

אוי ואבוי להם אם ברגע שיהיה הסכם תיפתח המכירה באופן מיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
יש הערכה פחות או יותר של כמות המנויים שיוצאים דרך הארגונים?
2000-3000 או פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 10:25 
אנטיגונה כתב:
יש הערכה פחות או יותר של כמות המנויים שיוצאים דרך הארגונים?
2000-3000 או פחות?

לדעתי משהו כזה, אבל אני לא אומר מידיעה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 11:15 
מה זה "הנחות טובות"? כל עוד זו הנחה,וזה עולה פחות ממנוי רגיל-מה אכפת לי לשלם 100 שקל פחות ממנו,ו-500 שקל יותר מבשנה שעברה(גם ככה כלנו מוכנים לכך)? רק שתתחיל כבר המכירה,ואוכל להיות רגוע עם חידוש הכסא שלי בשער 2!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 23:12 
רק בשביל בירור בשביל להיכנס עם מנוי שנקנה דרך חבר לא צריך להציג תעודת חבר נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
el dudernio כתב:

ב. זה לא 240 שקל

אם אתה לא יודע ראוי שלא תדבר
א. מדובר על 2000-3000 מנויים (כ-500 חבר, 500 הסתדרות 500 חברת חשמל 300 ארגון המורים ועוד (אל-על, עובדי מדינהה, עובדי שירות ביטחון ובטח שחכתי מישהו), ראצ'ו גם הזכיר את זה אחרי שכבתי.
ב. מחיר "אחרי"סיבסוד הוא 800 לפני סיבסוד הוא 1200, כלומר יש הבדל של 400 שקל, אם הקבוצה "מסבסדת" 60%, הרי האירגונים לא הסכימו לסבסד יותר מזה אצל מכבי אז למה שאצלינו הם יסכימו? מדובר ב240 שקל סבסוד של הקבוצה (לפחות).
ג. הוזלה היא תמיד על חשבון משהו, יכלו לא "להביא" את שכטר ואז המנויים היו "זולים" ב 8 אחוז (למשל), אני מדבר על הוזלה לכלל הציבור על חשבון הוזלה לציבור "מצומצם" שהוא לא כזה מצומצם אלא מהווה בין רבע לשליש מרוכשי המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:13 
el dudernio כתב:
red_o כתב:
el dudernio כתב:

ב. זה לא 240 שקל

אם אתה לא יודע ראוי שלא תדבר
א. מדובר על 2000-3000 מנויים (כ-500 חבר, 500 הסתדרות 500 חברת חשמל 300 ארגון המורים ועוד (אל-על, עובדי מדינהה, עובדי שירות ביטחון ובטח שחכתי מישהו), ראצ'ו גם הזכיר את זה אחרי שכבתי.
ב. מחיר "אחרי"סיבסוד הוא 800 לפני סיבסוד הוא 1200, כלומר יש הבדל של 400 שקל, אם הקבוצה "מסבסדת" 60%, הרי האירגונים לא הסכימו לסבסד יותר מזה אצל מכבי אז למה שאצלינו הם יסכימו? מדובר ב240 שקל סבסוד של הקבוצה (לפחות).
ג. הוזלה היא תמיד על חשבון משהו, יכלו לא "להביא" את שכטר ואז המנויים היו "זולים" ב 8 אחוז (למשל), אני מדבר על הוזלה לכלל הציבור על חשבון הוזלה לציבור "מצומצם" שהוא לא כזה מצומצם אלא מהווה בין רבע לשליש מרוכשי המנויים.

מלבד כמות המנויים הנמכרת לארגונים, ההערכות שלך לדעתי מצחיקות.
א. כל החישוב במספרים הוא שגוי, יש גם מנויים לשערים יקרים יותר (מה שדווקא מגדיל את סה"כ סכום הסיבסוד), בכל מקרה במספרים עובדים באחוזים.
ב. בפשטות לפי מה שנאמר פה בנושא (סה"כ מנויים+מנויים ארגונים+ חלוקת סבסוד מועדון-ארגון) ההערכה שלי היא שהסיבסוד של המועדון עומד על 10%.
ג. 10% עבור כ 30-35% מכלל המנויים, תחשב לבד כמה זה יוצא עושים את המהלך הכלכלי הגאוני ומחלקים את סכום סבסוד המועדון לכוווולם.
ד. שוב אתם בוחרים להתעלם מהמשוואה הפשוטה שהעלמת מנויי הארגון תפחית באחוז כלשהוא (לדעתי לפחות 10-15%) את כמות המנויים, ואת זה צריך להוסיף לשקלול למעלה.

ואם ההשראה לכל הרעיון הגרוע הזה היא המהלך של הגרמנים,אז צאו מזה, הסיבה היחידה שהם מרשים את זה לעצמם זה האופוריית אוהדים שהם שרויים בה ואנחנו לא (רמת גן מלא במשחק אליפות, בלומפילד סולד אאוט במנויים עונה שעברה- בקיצר אליפות שהוציאה רבבות מהחורים שלהם)+ העובדה שיש להם גב כלכלי שכבר דובר עליו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
הרעיון ל"הפרד מהאירגונים הוא לא חדש.
להיפרד מהאירגונים, להיפרד מלאן,זאת אמורה להיות המטרה של הקבוצה מבחינה ניהולית / יחס לאוהד.
ושוב כמו שהאמירה שלך לגבי "כמות" המנויים כבר התיישרה עם אמירתי ככה יקרה גם בשאר הדברים.
הפועל מספבסדת מידי שנה לפי הפרסומים כן מנויים ב חצי מליון שקל ואף יותר. לדעתי זה לא נכון.
אני בטוח שמספר המנויים לא יקטן אם במקום 1200 שקל לשער 7 רגיל ו 800 דרך אירגונים המחיר יהיה 960 לכולם.
רק שהפעם לא החבר של השכן מקומה ג' יהיה רשום על המנוי אלא שמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 12:26 
el dudernio כתב:
להיפרד מהאירגונים, להיפרד מלאן,זאת אמורה להיות המטרה של הקבוצה מבחינה ניהולית / יחס לאוהד.
ושוב כמו שהאמירה שלך לגבי "כמות" המנויים כבר התיישרה עם אמירתי ככה יקרה גם בשאר הדברים.
הפועל מספבסדת מידי שנה לפי הפרסומים כן מנויים ב חצי מליון שקל ואף יותר. לדעתי זה לא נכון.
אני בטוח שמספר המנויים לא יקטן אם במקום 1200 שקל לשער 7 רגיל ו 800 דרך אירגונים המחיר יהיה 960 לכולם.

חבר עלה עד השנה הזו 710 לשער 7. אתה מדבר על תוספת של 33%. אם אתה חושב שזה לא יפגע בכמות המנויים אתה חי בסרט. בטח בשערים היקרים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 13:06 
el dudernio כתב:

אתה כבר בבלבלה אחת גדולה של מספרים..
לזרוק סכומים זה קל, בפוסט הקודם שלך אמרת הנחה של 100 שקל לכולם, פה כבר ביצעת הנחה של 240 שקל למנוי וכל זה ימומן מהסכום שהיה עד כה מוקצה להנחה לארגונים. (?)
כמו שאמרת לך, חישוב קצר שלי לפי הנתונים שעושים רושם מהימנים אומר שההנחה למנוי הארגונים שהם 30% מהקהל היא סביב 10% למנוי- זה חד משמעית לא יכול לממן את ההנחה כוללת שתיארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 15:00 
הדיונים פה מביאים למסקנה אחת שהפועל ת״א לא משמרת אוהדים ותיקים שלא מחוברים לאיזה ״ארגון״ העיקר שיהיו "פראיירים״ כמוני שממשיכים לקנות מנוי לי ולבן שלי במחיר מלא. חבל שכך אבל זוהי המציאות גם עמותת האוהדים שאני חבר בה עד השנה כי אני לא מתכוון לחדש את החברות לא דואגת לכלל המנויים שמשלמים ממיטב כספם בלי איזה ״סידור״ כל שהוא זו תרבות הצרכנות והשירות שלנו לצערי הרב. דרך אגב אני לא נגד אותם אוהדים שבאמת זכאים להנחה ממקום עבודתם רק צריך שיהיה שוויון בנטל כמו כל דבר אחר בחיים. בכל מקרה להתראות בשער 7 :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 15:26 
silversurfer כתב:
הדיונים פה מביאים למסקנה אחת שהפועל ת״א לא משמרת אוהדים ותיקים שלא מחוברים לאיזה ״ארגון״ העיקר שיהיו "פראיירים״ כמוני שממשיכים לקנות מנוי לי ולבן שלי במחיר מלא. חבל שכך אבל זוהי המציאות גם עמותת האוהדים שאני חבר בה עד השנה כי אני לא מתכוון לחדש את החברות לא דואגת לכלל המנויים שמשלמים ממיטב כספם בלי איזה ״סידור״ כל שהוא זו תרבות הצרכנות והשירות שלנו לצערי הרב. דרך אגב אני לא נגד אותם אוהדים שבאמת זכאים להנחה ממקום עבודתם רק צריך שיהיה שוויון בנטל כמו כל דבר אחר בחיים. בכל מקרה להתראות בשער 7 :hapoel:

לא יודע מה הכוונה ב"סידור" שאתה דורש מהעמותה, אבל כפי שכבר נאמר כמה פעמיים, החל מהשנה הבאה סוף סוף יהיה אפשר "לשמר" אוהדים ותיקים,
פשוט כי המנוי יהיה אישי, ולא כמו שהיה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
רוני,
יש לי ביד שני מנויים מהשנה, אחד דרך אירגונים אחד רגיל.
המחיר הרשום על מנויי "אירגונים" הוא 780 שקל, המחיר הרשום על מנוי רגיל הוא 1100, מדובר על "הנחה" 420 שקל
(ואם אני זוכר המחיר היה יותר נמוך במסגרת סבסוד נוסף של הארגון).
א. זה בעייתי שיש לאותו מוצר בדיוק "תמחור שונה".
ב. אם הפועל מסבסדת 60 מההפרש הנ"ל מדובר על 252 שקל שהפועל מסבסדת, כאשר העלות היא נמוכה מעלות נוער (היה 8 שנה שעברה),
גם אני (נכה צה"ל) וגם אשתי (מגדרי) זכאים לכרטיס "זול", ועדין קנינו דרך האירגונים, הסיבה פשוטה זה היה יותר זול, אבל .....
קנינו 4 מנויים למבוגר, בעלות של 750 +- שקל לאחד, שזה יוצא 3000 שקל לארבעתם.
יכולנו לקנות 2 מבוגר ב 1100 ושני נוער ב 820 שזה 4040 שקל לארבע מנויים, הבעיה היא שעל כל מנוי שקניתי ההנהלה "סיבסדה 252 שקל (לפחות),
ככה שבמציאות ההנהלה מכרה לי את המנויים ב4010 שקל (מינימום), לא הבדל כזה גדול, ואם במקום "סיבסוד" לאירגונים ההנהלה הייתה מורידה את המחיר
במקור זה לא היה משפיעה משמעותית על מכירת המנויים.

G11G
כמובן שאתה צודק ונפלה טעות בכיתוב שלי והעלות אחרי "הנחה" גורפת הוא גבוה יותר, אולם מכיוון שבלאו הכי כמחצית משערים 7-5 נמכרים דרך האירגונים,
וכמו שאמרתי למעלה לרוני עד השנה המחיר היה 1100, אני חושב ש"עלות של 960 (140 שקל הנחה למבוגר) ו 750 (70 שקל הנחה לנוער) זה דבר
שיכול להיות מהכסף שהולך ל"סיבסוד" מנויים של אירגונים (מחירים נכון לשנה שעברה). דר"א זה אומר שהשנה המחירים "אמורים" להיות אחרי עליה של 8%
810 לנוער ו 1040 למבוגר (90 ו 160 שקל פחות מהמחיר המוצא).

ובכל מקרה בכלל יש משהו "פסול" בזה שהקבוצה מסבסדת לאוהדים את מחירי המנויים, תקבעו מחיר ראלי והגיוני ולא תצרכו לסבסד כלום. ואם המחיר "ראלי",
אז ממש חמור שקבוצה ב"גרעון" תקציב וללא בעל בית משלמת כסף כדי שהאוהדים יבואו, לא כך "בונים" קהל ולא ככה מתנהלים נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: