Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:
אף שחקן צעיר לא יכול להוכיח את עצמו בלי לקבל צ'אנס. בוריס הוכיח שיש בו משהו, יציבות הוא ירכוש. שום שןער זר, גם לא אניימה, לא שווה לוותר על בוריס .
אין ספק שבגלל שבוריס הוכיח "שיש בו משהו" עדיף לתת לו לעמוד בשער גם אם היה אפשר להביא את השוער הכי טוב שנחת בישראל
אף אחד לא מביא את השוער הכי טוב שנחת בישראל. כמו בכל נושא החישוב צריך להיות עלות מול תועלת ולא בהכרח רק לעונה הקרובה.
בהנחה שכל שוער שיבוא הוא כרגע טוב יותר מקליימן, צריך להבין בכמה הוא יותר טוב ותוך כמה זמן אפשר להביא את קליימן לרמה שהוא יספיק בשביל המטרות של הפועל (אם בכלל).
ברור שהיתרונות בלהשאיר את קליימן זה להשאיר שחקן זול יותר שהוא גם שחקן מתוך המערכת ואתה חוסך מקום של זר (שבעיניי הוא קריטי העונה) ויכול להיות שמרוויח שוער לכמה שנים.
יכול להיות שבן שמעון הגיע למסקנה שקליימן מסכן לו את העונה הקרובה בכזו רמה שהוא לא מוכן לקחת את הסיכון הזה. אני אישית חושב שזו טעות במיוחד במסר שהיא משדרת לשחקני בית וילדים שצריכים לבחור קבוצה לשחק בה.
להפועל כרגע יש 3 זרים. בהנחה שיבוא שוער זר נשאר מקום לעוד זר אחד על 2-3 שחקנים שצריכים לבוא להרכב הראשון - מגן ימני, קשר 50/50 (לדעתי צריך גם קשר התקפי להרכב, אבל מילא - מן הסתם לשחקן ברמה של ווצ'יצ'ביץ' אין כרגע כסף). ואז במקרה שעולים לליגה האירופית ורוצים להתחזק בעוד איזה שחקן ברמה גבוהה, כבר לא יהיה מקום.
אני את הכסף (ואת הזר) הייתי שם על תפקידים שבהם אין לך ואין גם כמעט שחקנים ישראלים טובים שאתה יכול להביא.