תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 286 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס קליימן
הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:04 
mbracha כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
האדס כתב:
לפי גוגל בעונה היחידה בה בוריס קיבל הזדמנות כשוער בוגרים הוא קיבל 36 גולים ב-35 משחקים בליגה הלאומית.
נכון שזו העונה היחידה שבה הוא קיבל הזדמנות, אבל אפשר להפסיק כבר עם השקר של "הוכיח את עצמו" שנמרח פה על גבי חמישה עמודים?
בוריס פוטנציאל ענק, אבל "הוכיח את עצמו" זו בדיוק הבעיה שלו, כי הוא לא. ואף משוגע לא יבנה עונה שלמה עם שוער חסר ניסיון.
גם ביורו היה אפשר לראות שהוא לא מספיק משופשף עדיין כיאה לשוער צעיר.

כן, יכול להיות שעוד 5 שנים הוא יהיה שוער נבחרת ישראל והשוער הראשון במכבי חיפה, אבל זה רק אחרי שהוא ישחק בקבוצות בדרך,
כי חלפה לה התקופה (זו שדיגמי דיבר עליה) שנתנו לשוערים את המושכות בגיל צעיר, היום אף אחד לא מוכן להמר על העמדה הזו.

לספוג בממוצע שער אחד למשחק זה רע?

כן.

באיטליה שתי קבוצות ספגו פחות מגול למשחק
בספרד אחת (לא ברצלונה ולא ריאל, אתלטיקו)
באנגליה שתיים (ארסנל וסיטי)

* הסתכלתי רק על הצמרת, יכול להיות שבכל ליגה עוד קבוצה השתחלה פנימה מהמרכז או מהתחתית, זה בטוח לא מאזן רע. זה אפילו מאזן טוב. הרוב המוחלט סופגות יותר משער למשחק. זה לא אומר שום דבר בהכרח על בוריס, אבל זו בטח לא נקודה לרעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
mbracha כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
האדס כתב:
לפי גוגל בעונה היחידה בה בוריס קיבל הזדמנות כשוער בוגרים הוא קיבל 36 גולים ב-35 משחקים בליגה הלאומית.
נכון שזו העונה היחידה שבה הוא קיבל הזדמנות, אבל אפשר להפסיק כבר עם השקר של "הוכיח את עצמו" שנמרח פה על גבי חמישה עמודים?
בוריס פוטנציאל ענק, אבל "הוכיח את עצמו" זו בדיוק הבעיה שלו, כי הוא לא. ואף משוגע לא יבנה עונה שלמה עם שוער חסר ניסיון.
גם ביורו היה אפשר לראות שהוא לא מספיק משופשף עדיין כיאה לשוער צעיר.

כן, יכול להיות שעוד 5 שנים הוא יהיה שוער נבחרת ישראל והשוער הראשון במכבי חיפה, אבל זה רק אחרי שהוא ישחק בקבוצות בדרך,
כי חלפה לה התקופה (זו שדיגמי דיבר עליה) שנתנו לשוערים את המושכות בגיל צעיר, היום אף אחד לא מוכן להמר על העמדה הזו.

לספוג בממוצע שער אחד למשחק זה רע?

כן.

באיטליה שתי קבוצות ספגו פחות מגול למשחק
בספרד אחת (לא ברצלונה ולא ריאל, אתלטיקו)
באנגליה שתיים (ארסנל וסיטי)

* הסתכלתי רק על הצמרת, יכול להיות שבכל ליגה עוד קבוצה השתחלה פנימה מהמרכז או מהתחתית, זה בטוח לא מאזן רע. זה אפילו מאזן טוב. הרוב המוחלט סופגות יותר משער למשחק. זה לא אומר שום דבר בהכרח על בוריס, אבל זו בטח לא נקודה לרעתו.

ובישראל? מכבי וחיפה ספגו פחות משער למשחק, בשנה שעברה ק"ש ספגו 26 גולים ב- 37 משחקים, בעונה לפני כן חיפה ספגה 28 ב- 35 משחקים, בעונת הדאבל אנחנו ספגנו 26 שערים ב- 35 משחקים, חיפה ספגה באותה עונה 16 שערים. להמשיך?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:16 
נו, אם שתי קבוצות בעונה סופגות פחות משער למשחק, ו12 סופגות יותר, איך זה נתון רע?
90% מהקבוצות בעולם פלוס מינוס סופגות בעונה יותר משער למשחק. באיזה עולם זה משהו לגנות השוער?

זה לא אומר בהכרח משהו על השוער ספיציפית, אבל להפוך נתון ש80-90 אחוז מהקבוצות בעולם נכנסות בו למשהו רע, זה לא רציני. הקבוצה שלו הייתה בחציון העליון בעונה ההיא, אפילו ברבעון העליון ובשישית העליונה. אם 90% מהקבוצות הן חלשות בהגנה, אז אנחנו לא רואים את העולם אותו דבר. אתה חלש יחסית למשהו בעיני.
זה בערך כמו להגיד ש18 שערים בשביל חלוץ זה נתון לא טוב, כי מלך השערים נותן 30 והסגן 22.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נו, אם שתי קבוצות בעונה סופגות פחות משער למשחק, ו12 סופגות יותר, איך זה נתון רע?
90% מהקבוצות בעולם פלוס מינוס סופגות בעונה יותר משער למשחק. באיזה עולם זה משהו לגנות השוער?

זה לא אומר בהכרח משהו על השוער ספיציפית, אבל להפוך נתון ש80-90 אחוז מהקבוצות בעולם נכנסות בו למשהו רע, זה לא רציני. הקבוצה שלו הייתה בחציון העליון בעונה ההיא, אפילו ברבעון העליון ובשישית העליונה. אם 90% מהקבוצות הן חלשות בהגנה, אז אנחנו לא רואים את העולם אותו דבר. אתה חלש יחסית למשהו בעיני.
זה בערך כמו להגיד ש18 שערים בשביל חלוץ זה נתון לא טוב, כי מלך השערים נותן 30 והסגן 22.

זה רק אומר שקבוצה שרצה לאליפות לא יכולה להרשות לעצמה לספוג שער למשחק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
בלי שום קשר האם זה נתון טוב או רע, זה לא אומר יותר מדי על השוער, שהוא רק שחקן אחד וזה נתון קבוצתי שמושפע באופן גדול ע"י עוד ארבעה-חמישה שחקנים ובאופן פחות ע"י ההרכב כולו. הנתון הזה לא אומר הרבה יותר מאשר על ארבעת שחקני ההגנה שמשחקים לפניו, למשל.

יחס בעיטות למסגרת/שערים, אם היה קיים, היה נתון משקף. כמו שחלוץ שופטים לפי מספר השערים שהוא כבש ולא מספר השערים שהקבוצה שלו כבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:31 
לשפוט ולהעביר ביקורת על שוער מבלי להכיר את ההגנה ששיחקה איתו זה מיותר.
יכול להיות שוער מצויין שיחטוף 2 גולים בממוצע למשחק ויכול להיות שוער בינוני שיחטוף גול אחד בממוצע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
ניר רחמין
גליל בן שאנן
ניל אברבנל
בוריס קליימן
והיד עוד נטויה....

פשוט מסרבים לתת אמון בשוערים צעירים ומוכשרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ניר רחמין
גליל בן שאנן
ניל אברבנל
בוריס קליימן
והיד עוד נטויה....

אני אישית מהאלו שרוצים שקליימן יהיה שוער ראשון (למרות שאני חייב להגיד שהשוער הזה נראה מעולה), אבל מה עשו 3 השוערים האחרים שהוכיח שהפועל עשתה טעות כשוויתרה עליהם?
הכי מוצלח מביניהם רק העונה, בגיל 26 והצליח למצוא קבוצה בליגת העל (רק בגלל שהוא עלה איתה מהליגה הלאומית).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
ניר רחמין גמר את הקריירה עם פציעה.
גליל לא היה ברמה, ועובדה שהוא לא התבלט במקומות אחרים.
ניל היה יותר טוב מגליל, אבל לא הבריק.
על בוריס באמת חבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:58 
עומרי קנדה כתב:
ניר רחמין
גליל בן שאנן
ניל אברבנל
בוריס קליימן
והיד עוד נטויה....

ניר רחמין לא קיבל אמון? טוב לדעת. לגבי ניל וגליל, הם לא שוערים רעים אבל כנראה שהם גם לא מספיק טובים. עובדה שכבר הרבה שנים שהם מחוץ למועדון ולא ראיתי אותם פותחים בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 20:03 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4393306,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 20:09 
עומרי קנדה כתב:
ניר רחמין
גליל בן שאנן
ניל אברבנל
בוריס קליימן
והיד עוד נטויה....

ניר רחמין פרש בגיל 25 אם אני לא טועה ועוד כשהיה בהפועל היה פצוע לפחות שנה שלמה
גליל בן שאנן לא קיבל צ'אנס בהפועל כי הוא שוער חלש, ואחרי שעזב גם הוכיח את זה
ניל אברבנל סיים גיל נוער כשאניימה חתם ואני מניח שאין לך טענות שלא קיבל הזדמנות
ככה שהדוגמאות שלך גרועות

וחוץ מזה,מה לעשות שאנחנו לא מ.ס אשדוד? אם המאמן חושב שבוריס לא מספיק טוב כבר עכשיו זכותו להביא לו מחליף. שוער זאת לא עמדה שלוקחים בה הימורים, בטח לא כשכל הביצים מונחים בסל של אירופה.

מאוד מחזיק מבוריס, אבל ההחלטה של בן שמעון הגיונית (בהנחה שנשאר תקציב ראוי לעוד שני שחקני קישור ומגן ימני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 20:10 
אני מקווה שלבוריס יהיה שכל והוא יושאל לקבוצה אחרת ולא יעזוב סופית אותנו.
כי לאן כבר הוא ייכול לצאת.

אה שכחתי את בלגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אף שחקן צעיר לא יכול להוכיח את עצמו בלי לקבל צ'אנס. בוריס הוכיח שיש בו משהו, יציבות הוא ירכוש. שום שןער זר, גם לא אניימה, לא שווה לוותר על בוריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
בדרך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 20:24 
arik8989 כתב:
אף שחקן צעיר לא יכול להוכיח את עצמו בלי לקבל צ'אנס. בוריס הוכיח שיש בו משהו, יציבות הוא ירכוש. שום שןער זר, גם לא אניימה, לא שווה לוותר על בוריס .

אין ספק שבגלל שבוריס הוכיח "שיש בו משהו" עדיף לתת לו לעמוד בשער גם אם היה אפשר להביא את השוער הכי טוב שנחת בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:
אף שחקן צעיר לא יכול להוכיח את עצמו בלי לקבל צ'אנס. בוריס הוכיח שיש בו משהו, יציבות הוא ירכוש. שום שןער זר, גם לא אניימה, לא שווה לוותר על בוריס .

אין ספק שבגלל שבוריס הוכיח "שיש בו משהו" עדיף לתת לו לעמוד בשער גם אם היה אפשר להביא את השוער הכי טוב שנחת בישראל

שמכר אותך למכבי.
וכן, אני יודע שבוריס לא שחקן בית וגם אם הוא היה הוא היה יכול למכור אותך בקלות.
ועדיין, אני חושב שהגיע הזמן לתת צ'אנס לחלק מהמוכשרים הצעירים על פני להביא זר לשנה שנתיים, כזה שתיזכר בו רק בעוד עשר שנים כשתכתוב הודעה צינית למשתמש אחר פה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:

שמכר אותך למכבי.
ועדיין, אני חושב שהגיע הזמן לתת צ'אנס לחלק מהמוכשרים הצעירים על פני להביא זר לשנה שנתיים, כזה שתיזכר בו רק בעוד עשר שנים כשתכתוב הודעה צינית למשתמש אחר פה בפורום.

ולמה נראה לך שזר בא לשנה שנתיים ובוריס ישאר פה עשר שנים?
תהיה בטוח שאם בוריס ישאר פה ויצליח, תוך שנתיים דודו דהאן שולח אותו לבלגיה. אנחנו כבר לא בשנות ה-90.
דוקא שוער זר בן 30 זה אחד שיכול לתת פה 5 שנים לפחות.
אני הייתי בעד שבוריס יהיה השוער הראשון, אבל אל תהפוך את זה למשהו שישפיע עלינו לעשור שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
arik8989 כתב:
Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:

שמכר אותך למכבי.

ולמה נראה לך שזר בא לשנה שנתיים ובוריס ישאר פה עשר שנים?
תהיה בטוח שאם בוריס ישאר פה ויצליח, תוך שנתיים דודו דהאן שולח אותו לבלגיה. אנחנו כבר לא בשנות ה-90.
דוקא שוער זר בן 30 זה אחד שיכול לתת פה 5 שנים לפחות.
אני הייתי בעד שבוריס יהיה השוער הראשון, אבל אל תהפוך את זה למשהו שישפיע עלינו לעשור שלם.

קבוצות לא נוטות להמר על שוערים בגילאים צעירים כשוערים ראשונים אלא אם הם טאלנטים גדולים כמו בוריס ביחס אלינו אבל בחו"ל אין לו שוק כי קבוצות מעדיפות שוער זר מנוסה וששוערי המשנה יהיו שחקני בית.
זה למשל למה הרוש עדיין לא יצא לחול למרות שאין עוררין לגבי הכשרון שלו והפוטנציאל.

יש פה פוטנציאל לשוער ל5-6 שנים הקרובות לפחות,חבל להפסיד אותו לראות את בוריס במכב* מתחרה עם ברק לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:55 
Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:

אף אחד לא מביא את השוער הכי טוב שנחת בישראל. כמו בכל נושא החישוב צריך להיות עלות מול תועלת ולא בהכרח רק לעונה הקרובה.
בהנחה שכל שוער שיבוא הוא כרגע טוב יותר מקליימן, צריך להבין בכמה הוא יותר טוב ותוך כמה זמן אפשר להביא את קליימן לרמה שהוא יספיק בשביל המטרות של הפועל (אם בכלל).
ברור שהיתרונות בלהשאיר את קליימן זה להשאיר שחקן זול יותר שהוא גם שחקן מתוך המערכת ואתה חוסך מקום של זר (שבעיניי הוא קריטי העונה) ויכול להיות שמרוויח שוער לכמה שנים.
יכול להיות שבן שמעון הגיע למסקנה שקליימן מסכן לו את העונה הקרובה בכזו רמה שהוא לא מוכן לקחת את הסיכון הזה. אני אישית חושב שזו טעות במיוחד במסר שהיא משדרת לשחקני בית וילדים שצריכים לבחור קבוצה לשחק בה.

להפועל כרגע יש 3 זרים. בהנחה שיבוא שוער זר נשאר מקום לעוד זר אחד על 2-3 שחקנים שצריכים לבוא להרכב הראשון - מגן ימני, קשר 50/50 (לדעתי צריך גם קשר התקפי להרכב, אבל מילא - מן הסתם לשחקן ברמה של ווצ'יצ'ביץ' אין כרגע כסף). ואז במקרה שעולים לליגה האירופית ורוצים להתחזק בעוד איזה שחקן ברמה גבוהה, כבר לא יהיה מקום.
אני את הכסף (ואת הזר) הייתי שם על תפקידים שבהם אין לך ואין גם כמעט שחקנים ישראלים טובים שאתה יכול להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:58 
מצויין אם רעננה מעוניינת בקליימן. לתת לו לשחק וגם לא לאבד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

שכחת פרט אחד חשוב, הרצון של קליימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 22:59 
יהלום אדום כתב:
oMeR1 כתב:

וואלה איך שכחתי.
כאילו זה לא ברור מאליו שהוא יחליט, אבל מקום ב11 אין לו באף קבוצה בליגה כמעט כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
יהלום אדום כתב:
oMeR1 כתב:

וואלה איך שכחתי.
כאילו זה לא ברור מאליו.

מההודעה שלך זה נשמע כך בדיוק. רעיון מצוין זה רעיון שקליימן יסכים לו, בכלל לא בטוח שרעננה היא פתרון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שכל קבוצה בליגת העל שתיתן לו להיות שוער ראשון בוריס ייקח בשתי ידיים.
אבל מה ישתנה בשנה הבאה,פתאום הוא כן יתאים?
ואז שוב ניהיה תקועים עם חוזה כבד של שוער זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
ניל לא מיועד להיות שוער ראשון ברעננה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 08:41 
שהשוער הארנטינאי שרב"ש מביא אומר שזה יכולה להיות מקפצה טובה לקרירה שלו זה כבר מדאיג אותי,
הוא כבר בן 30 אבל כנראה מחפש מקום להצליח בו ולעוף מפה אחרי שנה שנתיים.
במקום שיהיה לנו שוער ל10 שנים שוב נצטרך להחליף אחד כל שנה ועוד בסכומים מטורפים.
רן מפחד על התחת שלו וזאת הסיבה היחידה שהוא לא נותן אמון בבוריס! במקום שיהיה בקבוצה הזו
מנהל מקצועי מלמעלה שיתווה דרך כמו שצריך הביאו מאמן (שאני מעריך וחושב שהוא ההחתמה הכי טובה שיכולה להיות)
שלקח על עצמו את כל ההחלטות המקצועיות במועדון, ממחלקת הנוער ועד הבוגרים, ומנגד אותו מאמן חתם רק לשנתיים ועוד עם סעיף
בריחה לנבחרת.
חבל שלא חושבים קדימה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
שהשוער הארנטינאי שרב"ש מביא אומר שזה יכולה להיות מקפצה טובה לקרירה שלו זה כבר מדאיג אותי,
רן מפחד על התחת שלו וזאת הסיבה היחידה שהוא לא נותן אמון בבוריס! במקום שיהיה בקבוצה הזו
מנהל מקצועי מלמעלה שיתווה דרך כמו שצריך הביאו מאמן (שאני מעריך וחושב שהוא ההחתמה הכי טובה שיכולה להיות)
שלקח על עצמו את כל ההחלטות המקצועיות במועדון, ממחלקת הנוער ועד הבוגרים, ומנגד אותו מאמן חתם רק לשנתיים ועוד עם סעיף
בריחה לנבחרת.
חבל שלא חושבים קדימה!!
לשאוף לאליפות כבר השנה זו גם חשיבה קדימה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:31 
gigs כתב:
בריחה לנבחרת.
חבל שלא חושבים קדימה!!

בכל מקרה לא יהיה לך שוער ל10 שנים כי בוריס ירצה אירופה, בתור שוער פותח, אם הוא נותן שתי עונות סבירות +/טובות הוא יכול להיות סחורה חמה בבלגיה או איזה מקום מעפן אחר.. ומי מבטיח לך שהוא יישאר. (הרי אירופה זה החלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2013, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
בריחה לנבחרת.
חבל שלא חושבים קדימה!!

הוא כולה בן 30. מה עשית ממנו?
הוא יכול לדפוק 4 אליפויות עכשיו בהפועל ואנשים ישכחו מי זה אניימה. (סתם בשביל הדוגמה. לא באמת)
גם בוריס קליימן זה לא מניה בטוחה כי אף אחד לא מבטיח שהוא יצליח, וגם אם יצליח סביר להניח שהוא ינטוש אותך לפני שהארגנטינאי ינטוש אותך.

ולא נראה לי שרב"ש מפחד על התחת שלו. הוא הלך על מהפכה רצינית בכל חלק בהפועל.. לא על עמדת השוער ישפטו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 286 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: