שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני מסכים איתך, בגלל זה אמרתי שאופנסיבית שיי מתאים להרכב ודפנסיבית לא, כמחליף הוא אחלה.
אתה לא יכול לקחת תכונה אחת או שתיים טובות של שי ולהגיד מתוך זה שהוא שחקן שמתאים להרכב, או שחקן "אופנסיבי" טוב. או מחליף ראוי שזו השטות הכי גדולה שיש בעולם הכדורגל. מה זה מחליף ראוי? אם הוא ראוי הוא לא מחליף. ואם הוא מחליף הוא לא מי יודע מה ראוי.
העובדה היא ששי שחקן חלש מאוד, שחקן שלא אמור להיות בכלל חלק מהסגל של הפועל ת"א אם לא ההיסטוריה שלו במועדון. הוא שחקן איטי מאוד, חסר כושר, שחקן שעוברים אותו בקלות (זה מביך כל פעם מחדש) ושחקן שלא מסוגל לחטוף כדור לעולם, שחקן שבחיים לא יקח את הכדור ויעשה איתו משהו קדימה, קיצוני, יצירתי (לדוגמה - גורדנה, כמה שהיה חלש העונה הוא כן שחקן שכשהוא עולה מהספסל אשכרה אתה רואה בנאדם שלוקח את הכדור ורץ קדימה), שחקן שתוקע את כל מרכז המגרש של הפועל ומביא לנו את הכדורגל הדוחה שזכינו לראות השנה.
אדם שעונד את סרט הקפטן והוא האחרון במגרש כולל המוכר ארטיקים שמתאים להנהיג. אדם שלא ראינו פעם אחת בכל הקריירה שלו בהפועל מוביל אותה, לא הפך את המשחק של הקבוצה, לא הביא איתו סחף ואנרגיה. את הראיית משחק שלו הוא יכול לשמור לעצמו לסוני בבית כי במגרש לא רואים מזה כלום. צ'יפ פה וכדור ל50 מטר שם גם אני יצליח לעשות 5 פעמים בעונה.
לא סתם שי אבוטבול הוא ה"סמל" של הפועל שאף אחד לא נוגע בו. כי אין מה לגעת בו, הוא שחקן בינוני לתחתית ליגת העל ואולי אפילו מתחת לזה.
*אני אציין שאין לי שום דבר אישי נגדו, מכבד אותו כאדם שלובש את החולצה האדומה אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל הסחבת איתו. היה כבר צריך להיות מזמן רחוק מוולפסון. מייחל ליום שזה יקרה כבר. הוא מסמל מבחינתי את כל הכדורגל האיטי, התקוע והמאוס שאנחנו רואים מהפועל כל עונה שנייה (לא כי הוא האשם הבלעדי חלילה. בגלל שהוא תמיד שם, חלק מהפאזל).
**נמאס כבר לדבר על זה כל קיץ מחדש. אתם, אותם אוהדים, שתומכים בשי פעם אחר פעם, מהווים חלק קטן בזה שממשיכים לתת לו קרדיט למרות היכולת המביכה. אולי מגיע לנו שחקנים כמוהו, אולי לשם אתם שואפים.