תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 03:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 352 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:44 
שי הוא הספין הכי גדול...
אם צריך לסמוך עליו לחיבור ההגנה להתקפה אז אפשר להוריד את הריצה לאליפות מהצלחת...
יש 9-10 קבוצות בליגה אם שחקנים יותר טובים על העמדה שגם יודעים לשמור ובנוסף מסוגלים להחזיק 90 דקות... שי לא החזיק 50 דקות אצל אף מאמן אז אני לא מאמין שרב״ש ישנה אותו... דלגו איתו, דלגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:44 
Red Nightmare כתב:
ניב כתב:
Red Nightmare כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אין שום סיכוי שהספין הזה בא מכיוון הפועל.

אה, ולא תודה

תמונה

אני לא יכול להגיד שאשמח אם הוא יבוא,
אבל אם יבוא לא אהיה גם עצוב.

ככל שידוע לי הוא אינו התגרה בקהל וכיבד את הפועל.

סימן לנו 4 בדרבי השלישי העונה

וואלה? למה הוא סימן סתם או בתגובה להתגרות כלשהי?

איזה התגרות? קללות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:55 
Roman כתב:
שי הוא הספין הכי גדול...
אם צריך לסמוך עליו לחיבור ההגנה להתקפה אז אפשר להוריד את הריצה לאליפות מהצלחת...
יש 9-10 קבוצות בליגה אם שחקנים יותר טובים על העמדה שגם יודעים לשמור ובנוסף מסוגלים להחזיק 90 דקות... שי לא החזיק 50 דקות אצל אף מאמן אז אני לא מאמין שרב״ש ישנה אותו... דלגו איתו, דלגו

כרגיל תגובה קיצונית ומוגזמת,9-10 שחקנים יותר טובים משי?תביא לי שמות,כושר של 50 דקות?(יש לך זיכרון קצר)
הבן אדם חזר מפציעה קשה מאד והביאו לו לשחק משחקים שלמים עם קבוצה בעלת קישור חסר כישרון ומוטיבציה,אם לא הוא לא היינו השנה באירופה בכלל.
ראו עליו שנה שעברה שממשחק למשחק הוא משתפר וחוזר לעצמו ואני מאמין שזה ימשיך גם השנה אם יתנו לו קרדיט ועם חבורת האפסים בקישור ששיחקו איתו שנה שעברה אפשר רק לרחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:59 
ניב כתב:
Red Nightmare כתב:
ניב כתב:
Red Nightmare כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
אין שום סיכוי שהספין הזה בא מכיוון הפועל.

אה, ולא תודה

תמונה

אני לא יכול להגיד שאשמח אם הוא יבוא,
אבל אם יבוא לא אהיה גם עצוב.

ככל שידוע לי הוא אינו התגרה בקהל וכיבד את הפועל.

סימן לנו 4 בדרבי השלישי העונה

וואלה? למה הוא סימן סתם או בתגובה להתגרות כלשהי?

איזה התגרות? קללות?

קללות אישיות\גזעניות.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:04 
ממש מסכן רק אלמוג כהן ודג׳מבה לידו, נגרים עלובים... תשכח לחלוטין שלא שלטנו בקישור כמעט אף פעם וגם שכן זה היה רחוק מלהיות בזכותו. שי הוא שחקן גמור בלי עתיד, גם עם מידי פעם הוא ייתן בישול יפה או גוח נחמד והוא בטוח לא מתאים לריצה לאליפות. ניר ביטון, ראדי, זהבי (באמצע), גולסה וקטן באמצע, קובי דג׳אני, יובל שבתאי, קריאף, דריו פרננדז, טסבסקי, משה אבוטבול, לוגסי, ידין. כל אלה יותר טובים משי לדעתי, חלקם בגלל שהם מסוגלים לרוץ גם אחרי דקה 60 ולא נותנים לפציעה מלפני 3-4 שנים להיות התירוץ שלהם. כושר גופני הוא לא נגזרת של פציעה של פעם, זה יכול להשפיע על המהירות והזריזות אבל לא נראה כאילו אי פעם הוא ניסה לשפר את זה.
הוא שווה את מקומו בספסל של הפועל אבל כשחקן הרכב ... לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:08 
אף אחד לא התעסק בו בכלל, זה קרה ממש בסמוך למחצית, שם את היד מאחורי הגב וסימן 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:12 
Roman כתב:
ממש מסכן רק אלמוג כהן ודג׳מבה לידו, נגרים עלובים... תשכח לחלוטין שלא שלטנו בקישור כמעט אף פעם וגם שכן זה היה רחוק מלהיות בזכותו. שי הוא שחקן גמור בלי עתיד, גם עם מידי פעם הוא ייתן בישול יפה או גוח נחמד והוא בטוח לא מתאים לריצה לאליפות. ניר ביטון, ראדי, זהבי (באמצע), גולסה וקטן באמצע, קובי דג׳אני, יובל שבתאי, קריאף, דריו פרננדז, טסבסקי, משה אבוטבול, לוגסי, ידין. כל אלה יותר טובים משי לדעתי, חלקם בגלל שהם מסוגלים לרוץ גם אחרי דקה 60 ולא נותנים לפציעה מלפני 3-4 שנים להיות התירוץ שלהם. כושר גופני הוא לא נגזרת של פציעה של פעם, זה יכול להשפיע על המהירות והזריזות אבל לא נראה כאילו אי פעם הוא ניסה לשפר את זה.

דגמבה עלוב ואלמוג כהן פשוט בלוף.
לגבי הרשימת שחקנים שהבאת אני לא מסכים גם כי זה פשוט מגוחך להשוות את לוגסי או קריאף או עוד כל מיני בלופים אחרים שהבאת לשי(מה גם שזה סגנון שחקן שונה לגמרי)+אתה לא יכול לשפוט שחקן לפי איזה 10 משחקים שהוא שיחק שנה שעברה אחרי שהוא חזר מפציעה של שנה.
ב10 משחקים האלה הוא הראה מגמת עלייה ונראה כאילו הוא בדרך הנכונה לחזור ליכולת של פעם אבל עדיין צריך לראות ולבדוק את זה.
אני מסכים שצריך להביא לעמדה הזאת עוד שחקן שיתחרה איתו על המקום אבל שי צריך לקבל את הצאנס שלו להוכיח את עצמו כי אם הוא יחזור לכושר של פעם הרווחנו את הקשר עושה משחק הכי טוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:

זה לא משנה מי שיחק לידו. הקבוצה לא שיחקה כדורגל. שחקנים עשו תפקידים שהם לא צריכים לעשות, לא רק שי. בגלל זה דמארי וטוטו נראו כמו שהם נראו. בגלל זה קיבלנו גולים בקלות בלתי נסבלת.
ברגע שהקבוצה תשחק כדורגל, המגבלות של שי כבר פחות יפריעו, אם הוא יצליח להביא את היתרונות שכולם מסכימים שיש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
כן, שי אבוטבול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:18 
לשים את אבוטבול ליד גרזיציץ' זה להרוג את גרזיציץ' כי הוא יצטרך לעשות עבודה של שחקן וחצי
הבן אדם לא זז חור בהגנה פאסים לגול ולחבר בין ההתקפה הוא באמת יודע וזה יפה
אבל זה חצי עבודה בחלק ההגנתי הוא כלום באמת אני הסתכלתי עליו השנה והיתי בהלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:20 
אדום נחמד כתב:
קשה להאמין ששי יגיע לשיא עוד בקריירה שלו. מצד שני, אני עדיין חושב שאת התפקיד שלו הוא יכול לעשות בצורה ראויה בליגה.
הבעיה איתו בשנתיים האחרונות, היא שנתנו לו לעשות תפקידים שהוא לא מסוגל.

הלואי וימצאו זרתותח כזה שיחליף אותו ויהייה במסגרת התקציב. אם לא, לא נורא. עדיין מגנים זה עמדות חשובות יותר לדעתי.

אתם שוכחים ששי נפצע ישר אחרי מחנה האימונים ולאעשה הכנה ראןיה לתזמון שהוא חזר
נקווה שעכשיו אחרי מחנה אימון טוב, הכנה טובה ואימונים בפגרה(פחח על מי אני עובד?!) יהיה לנו שי נורמאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאמין שאנשים פה באמת מצפים משי שיהיה שחקן או בכלל חושבים עליו כאופציה להרכב.

אתם לא נורמאלים.

זה אולי השחקן הכי חלש היום בסגל של הפועל (אחרי כל השחרורים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:33 
שי אבוטבול זה שחקן פחות על המגרש.
אוהב אותו, לא על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:33 
red_o כתב:
אדום נחמד כתב:
קשה להאמין ששי יגיע לשיא עוד בקריירה שלו. מצד שני, אני עדיין חושב שאת התפקיד שלו הוא יכול לעשות בצורה ראויה בליגה.
הבעיה איתו בשנתיים האחרונות, היא שנתנו לו לעשות תפקידים שהוא לא מסוגל.

הלואי וימצאו זרתותח כזה שיחליף אותו ויהייה במסגרת התקציב. אם לא, לא נורא. עדיין מגנים זה עמדות חשובות יותר לדעתי.

אתם שוכחים ששי נפצע ישר אחרי מחנה האימונים ולאעשה הכנה ראןיה לתזמון שהוא חזר
נקווה שעכשיו אחרי מחנה אימון טוב, הכנה טובה ואימונים בפגרה(פחח על מי אני עובד?!) יהיה לנו שי נורמאלי

נראה לי שהבעיה זה שיהיה לנו שי נורמלי...
אולי מספיק איתו כבר?
הבנו, שחקן בית, פה ושם נותן גם איזה פס לגול ואיזו בעיטה חופשית אבל הוא כבר 12 שנה בבוגרים והוא התגלמות הבינוניות.
לא מבין מאיפה ההאדרה שלו הזו? איזה קבוצות היו להפועל שהוא הוביל שגורמות לו להראות שחקן כל כך טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
מנסים להפוך את שי לשחקן ליגת ז' שלא יכול לתת פס, הוא לא, אופנסיבית הוא גם ראוי להרכב הבעיה שלו זה דפנסיבית, ושם הוא אכן מוגבל ויכול לשמור על חצי שחקן בלחץ.
שי זה שחקן שברמתו הנוכחית הוא מחליף ראוי, אולי גם מהמחליפים האיכותיים בליגה, לא יותר ולא פחות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:39 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מנסים להפוך את שי לשחקן ליגת ז' שלא יכול לתת פס, הוא לא, אופנסיבית הוא גם ראוי להרכב הבעיה שלו זה דפנסיבית, ושם הוא אכן מוגבל ויכול לשמור על חצי שחקן בלחץ.
שי זה שחקן שברמתו הנוכחית הוא מחליף ראוי, אולי גם מהמחליפים האיכותיים בליגה, לא יותר ולא פחות.

איזה ראוי להרכב?
שחקן איטי שכל הקריירה מתבסס על פסים של 50 מטר שזה כדורגל שכבר לא רואים היום, לא מסוגל להחזיק אמצע ולא בגלל המגבלות ההגנתיות אלא בגלל שהוא לוקה בהנעת הכדור שלו והיכולת לנוע עם ההתקפה ומשחק העומק. ושוב, הפסים שלו על 50 מטר זה לא עומק. עומק זה לתת מסירה ולהמשיך קדימה עם ההתקפה במקום להיתקע מאחור.
האגרסיביות שאני מניח שזו הכוונה במשחק ההגנה זה כבר משהו אחר וכמובן בעייתי לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

איזה ראוי להרכב?
שחקן איטי שכל הקריירה מתבסס על פסים של 50 מטר שזה כדורגל שכבר לא רואים היום, לא מסוגל להחזיק אמצע ולא בגלל המגבלות ההגנתיות אלא בגלל שהוא לוקה בהנעת הכדור שלו והיכולת לנוע עם ההתקפה ומשחק העומק. ושוב, הפסים שלו על 50 מטר זה לא עומק. עומק זה לתת מסירה ולהמשיך קדימה עם ההתקפה במקום להיתקע מאחור.
האגרסיביות שאני מניח שזו הכוונה במשחק ההגנה זה כבר משהו אחר וכמובן בעייתי לא פחות.

א. הפסים שלו (על פחות מ50 מטר, אבל מילא), מצוינים, יש לו טכניקת מסירה וחוכמת משחק מהגבוהים בארץ, אם לא הגבוה שבהם.
ב. אני מת על "הכדורגל המודרני", גם צ'אבי אלונסו (לא שאני משווה ברמה כמובן) זה שחקן שמשחק כדורגל מיושן?
ג. אופניסיבית זה לא רק אגרסיביות, זה גם מהירות, כושר וסיבולת, ולשי אין את זה.

ולא אמרתי שהוא ראוי להרכב, אמרתי שמבחינה אופנסיבית ואופנסיבית בלבד, הוא ראוי להרכב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 23:50 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
redrony כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

איזה ראוי להרכב?

א. הפסים שלו (על פחות מ50 מטר, אבל מילא), מצוינים, יש לו טכניקת מסירה וחוכמת משחק מהגבוהים בארץ, אם לא הגבוה שבהם.
ב. אני מת על "הכדורגל המודרני", גם צ'אבי אלונסו (לא שאני משווה ברמה כמובן) זה שחקן שמשחק כדורגל מיושן?
ג. אופניסיבית זה לא רק אגרסיביות, זה גם מהירות, כושר וסיבולת, ולשי אין את זה.

ולא אמרתי שהוא ראוי להרכב, אמרתי שמבחינה אופנסיבית ואופנסיבית בלבד, הוא ראוי להרכב.

מה זה אומר מצוינים? פס על 50 מטר גורם לפערים בין השחקנים, ולבידוד השחקן שמקבל את הכדור. חוכמת משחק? הצחקת אותי. זה איזה מיתוס שקיים עליו בלי שאנשים מבינים מה זה כדורגל חכם. כדורגל חכם הוא כדורגל פשוט שמתבסס על תנועה בלי כדור, משחק נכון ומהיר לעומק והיכולת לקבל החלטות תחת לחץ. שום דבר מהדברים האלה מאפיין אותו. הוא שחקן שיכול לשחק רק שיש לו שטח נגד קבוצות שלא עושות לחץ.
אין לי מושג מה דחפת פה את אלונסו, אבל שיהיה. והבנתי מה אמרת לגבי ההרכב ואני שוב אומר, לא ראוי להרכב משום בחינה. שחקן ליגה סביר, לא בשביל קבוצה עם שאיפות כמו של הפועל. מעולם לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
א. שוב, הפסים שלו בדרך כלל הם לא על 50 מטר, ואם כן, אז זה רק במידה וזה לתנועה של חלוץ (כלומר, למהל שאמור להסתיים בקרוב, לכן לשחקנים יש זמן לעלות/שהם לא צריכים לעלות), או כשכל הקבוצה בהתקפה (ואז כבר ככה כולם נמצאים למעלה), אני לא ראיתי אותו נותן פאסיים לתמוז שקוברים אותו 30 מטר מהשער לבד.
ב. חוכמת משחק זה לתת את הצ'יפ לאלמוג כהן בגול מול בני יהודה (וטכניקת מסירה אדירה זה להצליח במסירה).
ג. יש אלפי שיטות לשחק כדורגל, אין "כדורגל חכם", פעם חשבו שהטיקי-טקה של ברצלונה מושלמת והיום קוברים אותה תמורת הלחץ הנכון והמשחק המהיר של באיירן, צריך להחליט איזו שיטה משחקים ולהתאים את השחקנים אליה (או להתאים את השיטה לשחקנים, אם הם ברמה הגבוהה ביותר, ולא ברמתו של שי (לדוגמא לורמוט את שכטר מתאים לטעמי לשחק 4-4-2, כי הם משלימים אחד את השני באגף ימין, שכטר פורץ הרבה מאגף ימין ומשאיר לבד את האמצע, וורמוט חותך הרבה לאמצע ומשאיר לבד את אגף ימין)).
ד. צ'אבי אלונסו זה דוגמא לשחקן שהתרומה שלו להתקפה היא בפסים ארוכים, בעיטות מרחוק וחוכמת משחק בלבד, הוא בקושי נכנס לרחבה, אגב, הוא מאוד מתאים לשיטה של ריאל כי הוא יודע להוציא כדורים ארוכים לתנועה של שחקני ההתקפה בצורה מדויקת, מה שמאפשר לריאל להגיע לרחבה בשניות בודדות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
א. שוב, הפסים שלו בדרך כלל הם לא על 50 מטר, ואם כן, אז זה רק במידה וזה לתנועה של חלוץ (כלומר, למהל שאמור להסתיים בקרוב, לכן לשחקנים יש זמן לעלות/שהם לא צריכים לעלות), או כשכל הקבוצה בהתקפה (ואז כבר ככה כולם נמצאים למעלה), אני לא ראיתי אותו נותן פאסיים לתמוז שקוברים אותו 30 מטר מהשער לבד.
ב. חוכמת משחק זה לתת את הצ'יפ לאלמוג כהן בגול מול בני יהודה (וטכניקת מסירה אדירה זה להצליח במסירה).
ג. יש אלפי שיטות לשחק כדורגל, אין "כדורגל חכם", פעם חשבו שהטיקי-טקה של ברצלונה מושלמת והיום קוברים אותה תמורת הלחץ הנכון והמשחק המהיר של באיירן, צריך להחליט איזו שיטה משחקים ולהתאים את השחקנים אליה (או להתאים את השיטה לשחקנים, אם הם ברמה הגבוהה ביותר, ולא ברמתו של שי (לדוגמא לורמוט את שכטר מתאים לטעמי לשחק 4-4-2, כי הם משלימים אחד את השני באגף ימין, שכטר פורץ הרבה מאגף ימין ומשאיר לבד את האמצע, וורמוט חותך הרבה לאמצע ומשאיר לבד את אגף ימין)).
ד. צ'אבי אלונסו זה דוגמא לשחקן שהתרומה שלו להתקפה היא בפסים ארוכים, בעיטות מרחוק וחוכמת משחק בלבד, הוא בקושי נכנס לרחבה, אגב, הוא מאוד מתאים לשיטה של ריאל כי הוא יודע להוציא כדורים ארוכים לתנועה של שחקני ההתקפה בצורה מדויקת, מה שמאפשר לריאל להגיע לרחבה בשניות בודדות.

כן רק שצ'אבי אלונסו מחלץ את מספר הכדורים במשחק כמו ששי מחלץ בכל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים איתך, בגלל זה אמרתי שאופנסיבית שיי מתאים להרכב ודפנסיבית לא, כמחליף הוא אחלה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:11 
שער 5 הוא קרנבל כתב:

נו באמת. הכדורים הגבוהים והארוכים שלו זה משהו שהוא עושה בצורה קבועה כל הקריירה. 3 פעמים בעונה שזה נגמר בלהעמיד שחקן מול השוער זה יופי, בשאר הפעמים זה תוקע את המשחק של הקבוצה.
הצ'יפ לאלמוג כהן היה בעיניי החלטה נוראית שנגמרה טוב (כמו הרבה פעולות בכדורגל). הוא היה חייב לבעוט לשער מהמצב הזה.

ונכון, יש הרבה שיטות לשחק כדורגל חכם ולא פחות חשוב מזה, כדורגל טוב. מהירות, תנועה בלי כדור ועומק משותפות לכולן ולשי אין כלום מזה.

יכול להיות שאחד כמו בן שמעון ייתן לשי סטירה כל פעם שהוא ישלח את הכדורים הארוכים שלו או שיתן פס ויישאר לעמוד מאחורה כמו לולב ואז שי יוכל להוציא מעצמו יותר ממה שהוא הביא לאורך כל הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני מסכים איתך, בגלל זה אמרתי שאופנסיבית שיי מתאים להרכב ודפנסיבית לא, כמחליף הוא אחלה.

כמחליף הוא מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:13 
אני כל פעם נדהם מחדש
הבן אדם הזה לא מסוגל לחטוף כדור או לחטוף לשחקן... בבקשה די לבנות עליו שיישב בספסל וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:14 
אחרי ש-אנטי אחד הלך היום מהפועל, מה עם האנטי השני? אני מקווה שאף אחד לא בונה עליו (גם לא לספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:23 
יואב כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

כמחליף הוא מעולה.

קצת יקר בתור מחליף, ועדיין אם לפחות יהיה לו אוויר ל 45 דקות, הוא אפקטיבי מאוד למחציות שניות ובמיוחד כאשר מובילים 1-0 ומתגוננים, כאשר כדור אחד שלו שם שחקן מול שוער. שי הוא אחד המוסרים הטובים בארץ במגרש פתוח וגם בצפיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

נו באמת. הכדורים הגבוהים והארוכים שלו זה משהו שהוא עושה בצורה קבועה כל הקריירה. 3 פעמים בעונה שזה נגמר בלהעמיד שחקן מול השוער זה יופי, בשאר הפעמים זה תוקע את המשחק של הקבוצה.
הצ'יפ לאלמוג כהן היה בעיניי החלטה נוראית שנגמרה טוב (כמו הרבה פעולות בכדורגל). הוא היה חייב לבעוט לשער מהמצב הזה.

ונכון, יש הרבה שיטות לשחק כדורגל חכם ולא פחות חשוב מזה, כדורגל טוב. מהירות, תנועה בלי כדור ועומק משותפות לכולן ולשי אין כלום מזה.

יכול להיות שאחד כמו בן שמעון ייתן לשי סטירה כל פעם שהוא ישלח את הכדורים הארוכים שלו או שיתן פס ויישאר לעמוד מאחורה כמו לולב ואז שי יוכל להוציא מעצמו יותר ממה שהוא הביא לאורך כל הקריירה.

א. שוב, הוא נותן הרבה כדורים ארוכים, אבל לא מדובר על "הדיפה" של הכדור קדימה, אלא כדורים ארוכים עם כתובת, שפותחים את המשחק, הוא גם הרבה פעמים מסדר את המשחק, ומוסר לא מעט פעמים כדורים קצרים ומניע כדור, אפשר לחשוב ממה שאתה אומר שכל כדור ארוך הוא זורק קדימה ללא הבחנה ובלי שום כתובת.
ב. הצ'יפ לאלמוג כהן גרם לזה שמשחק שנמצא 10 מטר מול שוער, הכדור יגיע לשחקן שנמצא חצי מטר משער ריק, הדרך היחידה שזה יהיה החלטה רעה זה אם השחקן חושב שיש יותר סיכוי שהוא יבקיע מאשר שהוא יצליח למסור את הכדור שלו לראש של השחק, במקרה הזה שי סמך על יכולת המסירה שלו, ובצדק.
ג. ברוב הקבוצות שמשחקות כדורגל יפה, כמו שאתה מתכוון אליו, רוב השחקנים נעים בלי כדור ומהר (מה זה "עומק" לעזאזל?), ושחקנים מסויימים נשארים מאחור, בגלל זה נתתי את הדוגמא של צ'בי אלונסו עם ריאל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אתה לא יכול לקחת תכונה אחת או שתיים טובות של שי ולהגיד מתוך זה שהוא שחקן שמתאים להרכב, או שחקן "אופנסיבי" טוב. או מחליף ראוי שזו השטות הכי גדולה שיש בעולם הכדורגל. מה זה מחליף ראוי? אם הוא ראוי הוא לא מחליף. ואם הוא מחליף הוא לא מי יודע מה ראוי.

העובדה היא ששי שחקן חלש מאוד, שחקן שלא אמור להיות בכלל חלק מהסגל של הפועל ת"א אם לא ההיסטוריה שלו במועדון. הוא שחקן איטי מאוד, חסר כושר, שחקן שעוברים אותו בקלות (זה מביך כל פעם מחדש) ושחקן שלא מסוגל לחטוף כדור לעולם, שחקן שבחיים לא יקח את הכדור ויעשה איתו משהו קדימה, קיצוני, יצירתי (לדוגמה - גורדנה, כמה שהיה חלש העונה הוא כן שחקן שכשהוא עולה מהספסל אשכרה אתה רואה בנאדם שלוקח את הכדור ורץ קדימה), שחקן שתוקע את כל מרכז המגרש של הפועל ומביא לנו את הכדורגל הדוחה שזכינו לראות השנה.

אדם שעונד את סרט הקפטן והוא האחרון במגרש כולל המוכר ארטיקים שמתאים להנהיג. אדם שלא ראינו פעם אחת בכל הקריירה שלו בהפועל מוביל אותה, לא הפך את המשחק של הקבוצה, לא הביא איתו סחף ואנרגיה. את הראיית משחק שלו הוא יכול לשמור לעצמו לסוני בבית כי במגרש לא רואים מזה כלום. צ'יפ פה וכדור ל50 מטר שם גם אני יצליח לעשות 5 פעמים בעונה.

לא סתם שי אבוטבול הוא ה"סמל" של הפועל שאף אחד לא נוגע בו. כי אין מה לגעת בו, הוא שחקן בינוני לתחתית ליגת העל ואולי אפילו מתחת לזה.

*אני אציין שאין לי שום דבר אישי נגדו, מכבד אותו כאדם שלובש את החולצה האדומה אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל הסחבת איתו. היה כבר צריך להיות מזמן רחוק מוולפסון. מייחל ליום שזה יקרה כבר. הוא מסמל מבחינתי את כל הכדורגל האיטי, התקוע והמאוס שאנחנו רואים מהפועל כל עונה שנייה (לא כי הוא האשם הבלעדי חלילה. בגלל שהוא תמיד שם, חלק מהפאזל).

**נמאס כבר לדבר על זה כל קיץ מחדש. אתם, אותם אוהדים, שתומכים בשי פעם אחר פעם, מהווים חלק קטן בזה שממשיכים לתת לו קרדיט למרות היכולת המביכה. אולי מגיע לנו שחקנים כמוהו, אולי לשם אתם שואפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
מאור, כל הדברים שכתבת על שי נכונים,
אבל מצטער הפסקתי לקרוא כאשר הזכרת את האנטי כדורגל הכי גדול בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
א. הדגשתי תכונה אחת של שי ואמרתי שהיא מתאימה לשחקן הרכב בהפועל תל אביב? לא הבנתי למה אסור לי לעשות את זה, כמו שאני טוען שמבחינה טכנית גילי מתאים לאירופה.
ב. מחליף ראוי זה שחקן שלא מתאים ברמה לשחקן בהרכב של הפועל תל אביב, אלא במקרה חריג בו צריכים להתפשר (פציעה, כרטיס אדום, משחק מזעזע של שחקן ההרכב באותה העמדה).
ג. מצחיק לכתוב ששי הוא זה שהביא לנו את הכדורגל הדוחה של העונה הנוכחית, כשהיו 2 תקופות ששיחקנו משהו שמזכיר קצת כדורגל, כגילי שיחק אחרי שחזר מוקדם מהפציעה, וכששי חזר מהפציעה שלו (שהשביתה אותו לרוב העונה כזכור).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 352 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: