תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 03:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 352 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:24 
pogi כתב:
הפחד מלתת לקליימן את המושכות בשער לא ברור לי
עד שיש שוער ישראלי צעיר שיכול למשוך פה שנים סטייל שביט אז מחפשים להביא בכוח שוערים מבחוץ
סתם חבל

אם רן בן שמעון לא רוצה אז אין מה לעשות
ואני יכול להבין אותו הוא מבין שמצפים ממנו להתמודד על האליפות
אז הוא רוצה להעמיד את הקבוצה הכי טובה שהוא יכול
ולתת לשוער בן 23 שלא שיחק אפילו עונה אחת מלאה בליגת על
זה יותר מדי מסוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:24 
מבדיקה קצרה זו אפילו לא תגובה רשמית של המועדון. אין מה להתרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:26 
ראצ'ו כתב:
מבדיקה קצרה זו אפילו לא תגובה רשמית של המועדון. אין מה להתרגש

זה היה ברור כמו ידיעה מספורט פי כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:29 
IdanTheLittle כתב:
בניגוד לזהבי ("הפועל זונה", חגיגות מוגזמות בדרבי), אין בי שום כעס על אניימה.

קראתי איפשהו שהוא מבקש ממכבי 700 אלף יורו לעונה. לא ריאלי.

אובייקטיבית אניימה אפילו עשה בשכל שהוא הלך למכבי
הזכייה באליפות אפריקה זה משהו שהוא יקח איתו לכל הקריירה
חי פה טוב והרוויח הרבה כסף מה זה מעניין אותו מה אנחנו חושבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
שהכלב יישאר בצרפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:32 
שיזדיין אניימה, לא רוצה אותו אצלינו
תשאירו כבר את קליימן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:33 
ספין ברור להלחיץ את מכבי.
להשאיר את קליימן ולהביא מגן שמאלי זר וקשר זר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:36 
אין שום סיכוי שהספין הזה בא מכיוון הפועל.

אה, ולא תודה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:46 
אני לא שונא את אניימה (בניגוד לזהבי הכלב, הוא עבר למכבי כי היא היתה ההצעה היחידה שלו), אבל לא מוכן לראות אותו יותר בהפועל.
זה כמו שאישה בוגדת בך, סוג של משבר אמון. זה כבר לא יחזור להיות כמו פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:47 
הגלמוד מלוד כתב:

אה, ולא תודה

תמונה

אני לא יכול להגיד שאשמח אם הוא יבוא,
אבל אם יבוא לא אהיה גם עצוב.

ככל שידוע לי הוא אינו התגרה בקהל וכיבד את הפועל.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא שהידיעה הזו אמיתית אבל אם אני מאמן, אביחי ידין זה השחקן הראשון שהייתי רוצה לראות אצלי בקבוצה.
לכל מי שחושב אחרת, מגיע לו דג'מבה או מנטש או כל זרשקר אחר שלא הגיע לו לקצה של האצבע.
שימו בצד את הספינים ואת הדה לגיטימציה שאנשים מסוימים ניסו לעשות לו, כשאביחי ידין בכושר (בעיקר כושר מנטלי) הוא הגרזן הישראלי מספר 1.

קובסטר יקירי, תזכיר לי מתי אביחי ידין היה בכושר? ולמשך כמה זמן? ומה הוא עשה בכל העונות לפני או אחרי העונה הבודדת המוצלחת שלו? זוכר את הקיץ שעשה שביתה איטלקית עם זהבי כדי לשדרג חוזה? זוכר קיץ שלא שמענו כותרות מכיוונו על רצון לעזוב? (ואני לא מזכיר את הספין האחרון של לובין בנושא מהקיץ הקודם, מחמת הספק).

לא צריך מנטש או דג'מבה, החתמנו את גרז'יצ'יץ', שחקן על אותה משבצת בדיוק שראיתי ממנו הרבה יותר ממה שראיתי מידין, בוודאי אם מסתכלים על ציר הזמן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 19:00 
Red Nightmare כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אה, ולא תודה

תמונה

חשבתי בדיוק כך, ואז ראיתי את התמונה הזאת.
לא יכול לראות אותו באדום, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 19:02 
סומך על רב"ש שיביא קשר 50 50 זר.
לדעתי הוא לוקח ומנצל את הזמן בלבחון שחקנים ולהביא את המתאים ביותר,לא סתם ממן נמכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
משעמם לאופירע אז היא התחילה להמציא ולהביא תגובות מקובי סידי.
שילך לעזאזל הבוגד הזה ויחנק עם הכסף של השיח הקנדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
kobster כתב:
לא שהידיעה הזו אמיתית אבל אם אני מאמן, אביחי ידין זה השחקן הראשון שהייתי רוצה לראות אצלי בקבוצה.
לכל מי שחושב אחרת, מגיע לו דג'מבה או מנטש או כל זרשקר אחר שלא הגיע לו לקצה של האצבע.
שימו בצד את הספינים ואת הדה לגיטימציה שאנשים מסוימים ניסו לעשות לו, כשאביחי ידין בכושר (בעיקר כושר מנטלי) הוא הגרזן הישראלי מספר 1.

קובסטר יקירי, תזכיר לי מתי אביחי ידין היה בכושר? ולמשך כמה זמן? ומה הוא עשה בכל העונות לפני או אחרי העונה הבודדת המוצלחת שלו? זוכר את הקיץ שעשה שביתה איטלקית עם זהבי כדי לשדרג חוזה? זוכר קיץ שלא שמענו כותרות מכיוונו על רצון לעזוב? (ואני לא מזכיר את הספין האחרון של לובין בנושא מהקיץ הקודם, מחמת הספק).

לא צריך מנטש או דג'מבה, החתמנו את גרז'יצ'יץ', שחקן על אותה משבצת בדיוק שראיתי ממנו הרבה יותר ממה שראיתי מידין, בוודאי אם מסתכלים על ציר הזמן.

תופתע.
גם בעונת הצ'מפיונס הוא נתן כמה משחקים גדולים ואפילו בעונת טביב.
יודע מה, נלך הפוך.
אם נתעלם מהעונה הראשונה שלו בהפועל, בה רוב הזמן היה מחליף, ידין שיחק 3 עונות מלאות - דאבל,צ'מפיונס וטביב.
על עונת הדאבל מיותר להרחיב. ידין נעל את האמצע כמעט לבד, בטח לאחר העזיבה של ביבראס וההסטה של זהבי לאמצע, תפקיד שהיה חדש לו לחלוטין והרבה בזכות ידין הוא היה יכול לעלות למעלה ולנצל את התנועה המדהימה שלו בשביל להגיע לשער.
בעונת הצ'מפיונס הפסדנו את האליפות במשחק בקללה עם ההחלטה הנוראית של גוטמן לעלות עם שבחון בשמאל וזהבי יחד עם שי באמצע. למה זה קרה ? כי ידין היה מורחק בגלל השטות עם החולצה מול ביט"ר במקדש. למישהו יש ספק שאם אביחי היה עולה במשחק הזה היינו לוקחים אליפות ?
אפילו בעונת טביב, שכולם התעסקו עם הכל חוץ מכדורגל, החשיבות של ידין היתה מכרעת. אחרי ההרחקה בדרבי נראינו כמו כלום ושום דבר (למעט המשחק ההזוי בקללה שלא היה קשור לכלום), וכשהוא חזר הבטחנו את המקום השני וגם בגביע היה לו חלק מכריע כשהלחץ שלו גרם לקטן לאבד את הכדור לסלים שמסר את האסיסט לנוסא.
על איך נראינו בעונה האחרונה ללא גרזן נראה לי גם מיותר להרחיב.

לא נתחיל לנתח איך ידין השפיע על המשחק של היריבה ואיך עם הגנה שהיו בה שערוריות כמו פרנסמן ושולר הצלחנו להיות ההגנה הטובה בליגה, הרבה בזכות זה שאילצנו את היריבה לשחק על כדורים גבוהים וארוכים כי האמצע היה נעול, אבל בשורה התחתונה ידין (כשהיה מפוקס ובכושר טוב) היה האקס פקטור שלנו שבלעדיו נראינו כמו חצי קבוצה.
לא שזה משנה כי הידיעה הזו מצוצה מהאצבע ומתחרה במופרכות שלה רק בידיעה על אניימה, אבל אם היה אפשר אז ידין היה השחקן הראשון שהייתי מחזיר מאותה קבוצה מופלאה, עם או בלי קשר לגרזיצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזה ספין דפוק
אבל בכל מקרה, ברגע שהכלב הזה דורך על הדשא בבלומפילד, אני לא מגיע לשום משחק של הפועל השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 20:05 
Red Nightmare כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אה, ולא תודה

תמונה

סימן לנו 4 בדרבי השלישי העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין אבל אני עדין אוהב אותו מאוד , קשה לי להסביר למה. איפשהו בדרבי הראשון קלטתי שהוא ממש בסדר , כשהגיע הכלב בינואר זה עוד יותר התחדד לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 20:43 
אנשים כאן איבדו את השכל
רוצים להחזיר את אניימה שהשתין עלינו
להחזיר את ידין שחירבן עלינו
אולי נחזיר גם את זהבי??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 20:43 
https://www.youtube.com/watch?v=xGVKBB3bQyU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 20:54 
אתם יודעים, אפשר גם לא לשנוא את אניימה אבל גם לא לרצות אותו בהפועל. לא צריך לשנוא אותו בכח רק בשביל הסיבה שלא יהיה בהפועל. החיים זה לא שחור או לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
e_l_a_d כתב:

איפה הסרט דאבל כוסעמקקקקקקקקק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 21:20 
ניב כתב:
Red Nightmare כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אה, ולא תודה

תמונה

סימן לנו 4 בדרבי השלישי העונה

וואלה? למה הוא סימן סתם או בתגובה להתגרות כלשהי?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
mbracha כתב:
kobster כתב:

תופתע.
גם בעונת הצ'מפיונס הוא נתן כמה משחקים גדולים ואפילו בעונת טביב.
יודע מה, נלך הפוך.
אם נתעלם מהעונה הראשונה שלו בהפועל, בה רוב הזמן היה מחליף, ידין שיחק 3 עונות מלאות - דאבל,צ'מפיונס וטביב.
על עונת הדאבל מיותר להרחיב. ידין נעל את האמצע כמעט לבד, בטח לאחר העזיבה של ביבראס וההסטה של זהבי לאמצע, תפקיד שהיה חדש לו לחלוטין והרבה בזכות ידין הוא היה יכול לעלות למעלה ולנצל את התנועה המדהימה שלו בשביל להגיע לשער.
בעונת הצ'מפיונס הפסדנו את האליפות במשחק בקללה עם ההחלטה הנוראית של גוטמן לעלות עם שבחון בשמאל וזהבי יחד עם שי באמצע. למה זה קרה ? כי ידין היה מורחק בגלל השטות עם החולצה מול ביט"ר במקדש. למישהו יש ספק שאם אביחי היה עולה במשחק הזה היינו לוקחים אליפות ?
אפילו בעונת טביב, שכולם התעסקו עם הכל חוץ מכדורגל, החשיבות של ידין היתה מכרעת. אחרי ההרחקה בדרבי נראינו כמו כלום ושום דבר (למעט המשחק ההזוי בקללה שלא היה קשור לכלום), וכשהוא חזר הבטחנו את המקום השני וגם בגביע היה לו חלק מכריע כשהלחץ שלו גרם לקטן לאבד את הכדור לסלים שמסר את האסיסט לנוסא.
על איך נראינו בעונה האחרונה ללא גרזן נראה לי גם מיותר להרחיב.

לא נתחיל לנתח איך ידין השפיע על המשחק של היריבה ואיך עם הגנה שהיו בה שערוריות כמו פרנסמן ושולר הצלחנו להיות ההגנה הטובה בליגה, הרבה בזכות זה שאילצנו את היריבה לשחק על כדורים גבוהים וארוכים כי האמצע היה נעול, אבל בשורה התחתונה ידין (כשהיה מפוקס ובכושר טוב) היה האקס פקטור שלנו שבלעדיו נראינו כמו חצי קבוצה.
לא שזה משנה כי הידיעה הזו מצוצה מהאצבע ומתחרה במופרכות שלה רק בידיעה על אניימה, אבל אם היה אפשר אז ידין היה השחקן הראשון שהייתי מחזיר מאותה קבוצה מופלאה, עם או בלי קשר לגרזיצ'יץ'.

על עונת הדאבל אנחנו כמובן מסכימים, הוא נתן עונה ענקית. בשתי העונות שלאחר מכן אני לא זוכר ממנו כדורגל טוב. כן, היו לו כמה משחקים טובים (גם לפרנסמן היו, אם כבר הזכרת את שמו), אבל היו לו המון משחקים חושך. אני ממש זוכר את המשחק הראשון של ידין בעונה של אחרי הדאבל, כל מה שהוא ניסה לעשות במשחק הזה היה לשבור למישהו רגל, רק להרוג עם גליצ'ים מפגרים ולא תכליתיים, אפס כדורגל (ואני זוכר את זה טוב כי זה תפס אותי לא מוכן). ובעצם בשתי העונות שלאחר מכן, כשהוא שיחק, זה בעיקר מה שאני זוכר ממנו. ובעונות האלו הוא גם הוכיח כמה ערס קטן ומטומטם הוא, גורדנה הוא גיל ריבה לידו. התקרית עם החולצה הייתה מטומטמת, אבל רק שחקן אידיוט מוחלט יתקוף שופט (והוא תקף שופט, וחבל שלא קיבל הרחקה לשלוש שנים, כי אם אני הייתי דיין בבית הדין זה העונש שהייתי נותן לו).

אם תחזור אחורה לאשכולות בפורום מהעונות שאחרי הדאבל אתה תקרא שהפורום מתחלק לשניים: אלו שמתרפקים על זרי הנוסטלגיה וממשיכים לדמיין שידין הוא שחקן גדול בהתבסס על אותה עונה, ואלו שהתפכחו והבינו שמדובר בשחקן מאוד בינוני מבחינת יכולת ואישיות של עבריין קטן מהברזלים של השכונה. לא יודע מה הסיפור מאחורי המעבר של ידין לחיפה, אולי הוא תמים לחלוטין ואולי הוא טינופת (מאמין שהאמת איפושהוא באמצע), אבל גם במכבי חיפה ה"גדולה" לא ראיתי ממנו כלום ושום דבר. נכון, הוא היה פצוע לא מעט (וגם זה אומר משהו על שחקן), אבל גם כששיחק הראה בדיוק את מה שזכרתי ממנו בשנתיים לפני כן. ואל כל זה אפשר להוסיף את כל הסיפורים לאורך השנים על האופי של ידין בחדר ההלבשה והיחסים שלו עם חלק מהשחקנים, גם אם 10% מזה נכון זה מספיק כדי לא לרצות אותו כאן.

ואחרי הכל שוב לאותה נקודה - החתמנו את אחד השחקנים הכי טובים בארץ בעמדה של ידין, אין לנו צורך בו. בטח אין לנו מה לעשות בו על הספסל, שם יזיק יותר משיועיל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:03 
בשביל רוצח מאחורה יש לנו את גרזיצ'יץ', בשביל דריבל יש את גילי, בשביל מהירות את טב"ח, בשביל גולים את שכטר ודמארי. ואז פתאום מגלים שרק חסר שחקן שימסור קדימה, ושיש לנו אחד מושלם בקבוצה בשביל זה. שי. שי אבוטבול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:04 
האדום הצורר כתב:
בשביל רוצח מאחורה יש לנו את גרזיצ'יץ', בשביל דריבל יש את גילי, בשביל מהירות את טב"ח, בשביל גולים את שכטר ודמארי. ואז פתאום מגלים שרק חסר שחקן שימסור קדימה, ושיש לנו אחד מושלם בקבוצה בשביל זה. שי. שי אבוטבול.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:10 
האדום הצורר כתב:

אם הוא יצליח לסחוב יותר מ60 דקות למשחק ולא יראה מביך כמו שנראה השנה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:14 
הוא לא נראה מביך. הצד ההגנתי מעולם לא היה החזק אצלו, ובדיוק בשביל זה יש את גרזיצ'יץ' מאחורה. שי מחבר באופן מושלם בין הגנה להתקפה כשהוא בכושר טוב. אין יותר מתאים ממנו בעיניי לחלק החסר בפאזל הרב"שי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
קשה להאמין ששי יגיע לשיא עוד בקריירה שלו. מצד שני, אני עדיין חושב שאת התפקיד שלו הוא יכול לעשות בצורה ראויה בליגה.
הבעיה איתו בשנתיים האחרונות, היא שנתנו לו לעשות תפקידים שהוא לא מסוגל.

הלואי וימצאו זרתותח כזה שיחליף אותו ויהייה במסגרת התקציב. אם לא, לא נורא. עדיין מגנים זה עמדות חשובות יותר לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
e_l_a_d כתב:

איפה הסרט דאבל כוסעמקקקקקקקקק

ב-3:15 הקברניט השני יובל כוכבא,באמת דמות מאוד מוכרת לי.
לא ידעתי שהוא טייס.
תמיד הזכיר לי קצת את האוהד לחמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 352 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: