Eros Ramazzotti כתב:
שמע, אם שנינו מחזיקים באותן ציפיות מהעונה הקרובה,
עדן שרם, רמזי ספורי וכיו"ב חייבים שלא להיות ברוטציה.
חיפה? אתה רוצה להשוות מה גדל שם ב10 השנים האחרונות לעומת מה שגדל אצלך?
כיאל, טוואטחה, חמד, גולסה, קינן, רפאלוב, סולליך. זה על רגל אחת, אפשר להוציא משם הרכב נבחרת. על מה אתה מדבר?
בהפועל אין כשרונות כאלה, מסיבות כאלו ואחרות (בין היתר שחיפה חולשת על כל איזור הצפון למעט שירצקי שהתעורר לאחרונה, החדירה שלה ליישובים ערביים שבהם אין כף רגל של אף קבוצה אחרת ועוד ועוד). אם טוואטחה היה בהפועל, הוא היה משחק. אין החלטה גורפת לא לשתף. כשיש שחקן טוב, משתפים, כשאין - לא משתפים. פשוט מאוד
אני מניח ששנינו מחזיקים באותן ציפיות, אבל אני מניח שגם שנינו ריאלים ומבינים שבנוסף לעוד קשר התקפי שצריכים להביא להרכב, לא יביאו עוד אחד במקום ספורי.
אתה לא יודע מה גדל אצלך כי אתה לא נותן לו לשחק בשיטתיות ב-6-7 שנים האחרונות. הפועל לא מעלים שחקנים מהנוער לבוגרת ומשלבים אותם ברוטציה כמו שחיפה עושים.
אני מניח שזה לא קשור להחלטה גורפת, אבל אני בטוח שזה קשור לטיפול לא נכון במחלקת הנוער. ואם חיפה חולשת והפועל לא מסוגלים לטפח מחלקת נוער נורמלית, זו גם בעיה נפרדת.
אני ראיתי שחקן כמו דור חמו בעונה הקודמת במשחק וחצי. שיחקו אצלך בעונה הזו 3 מגינים ימניים שאני אומר לך בוודאות שאף אחד לא יותר טוב ממנו.
כנ"ל לגבי מגן שמאלי שאת העונה הקודמת התחילו אנטבי ואלירן דנין שאלוהים ישמור את כולנו. אז נכון, יכול להיות שתעלה שחקן והוא לא יהיה מספיק טוב, אבל אני טוען שהשחקנים שמסומנים ככשרונים צריך לשלב יותר. פה חצי שעה במשחק גמור, פה בשביל לסתום חור. צריכים לשחק יותר. בטח לא כמו ששילבו בשנים האחרונות