תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 07:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 12/6 | דיונים
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:47 
הסגל דל מאוד אבל עם זאת עדיף להעלות שחקנים מהנוער לעבות אותו מאשר לקנות כל מיני הנפצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
מוזר שמאור בוזגלו עדיין שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו, אתם חייבים להפסיק עם הקטע הזה של הנוער.
אין להפועל נוער. אין שם שום שחקן ששווה דקות משחק בהפועל.
לא עדן שרם, לא רמזי ספורי (לפחות בשנתיים הקרובות) ובטח שלא דור חי חמו האהוב עליכם כ"כ שאחרי מחצית בקרית-אליעזר החלטתם שהוא פיליפ לאהם. פשוט תפסיקו עם השקר הזה.
היחיד שאיכשהו ראיתי בו פוטנציאל זה כפיר אייזנשטיין, וגם זה רחוק מלהיות מהימן אחרי אולי 200 דקות מצטברות שראיתי אותו.

אני יודע שהם נלחמים ומגניבים והכל, אבל זה לא זה. תניחו לנו בחייאת.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 12 יוני 2013, 15:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:50 
אל באנדי כתב:

כנראה שזה מוזר בדיוק כמו שאף אחד לא מוכן לגעת בעומרי קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:

זה בא ביחד עם האבא, בחבילה לא אטרקטיבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
לא עדן שרם, לא רמזי ספורי (לפחות בשנתיים הקרובות) ובטח שלא דור חי חמו האהוב עליכם כ"כ שאחרי מחצית בקרית-אליעזר החלטתם שהוא פיליפ לאהם. פשוט תפסיקו עם השקר הזה.
היחיד שאיכשהו ראיתי בו פוטנציאל זה כפיר אייזנשטיין, וגם זה רחוק מלהיות מהימן אחרי אולי 200 דקות מצטברות שראיתי אותו.

עדן שרם שווה ספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא שווה ספסל בהפועל. אולי ספסל בקבוצות תחתית ואני לארג' איתו, באמת. הוא נורא חלש
אלון תורג'מן זה אחלה חלוץ לספסל. מונס דאבור אחלה חלוץ לספסל.
אתה יודע מה, אוהד קדוסי הוא אחלה חלוץ לספסל. עדן שרם כחלוץ שלישי זה בדיחה. מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:54 
אסור לבנות על ספורי ושרם כמחליפים.
צריך להשאיל אותם שיקבלו דקות בהרכב ויחזרו שנה הבאה בשלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:56 
האמת, לא יודע כמה קדוסי מרוויח, בהנחה שלא סכומים גדולים, אם מתכננים להביא חלוץ מחליף לספסל , הייתי בהחלט מביא אותו.
בהתחשב בעובדה שהוא כבש 14 שערים ולדעתי שנה לפני בסכנין גם עשה עונה יפה. יותר מראוי לספסל.

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 12 יוני 2013, 15:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
מקווה שיהיו כמה שפחות רכישות מיותרות לספסל כדי שכמה שיותר כסף ילך להשקעה בקשר למרכז המגרש.

אם בן שמעון ישחק באותו סגנון שהוא שיחק בק"ש. אז נראה לי שאבוטבול הולך להרכב, על אותה משבצת ששיחק גזל בק"ש.

אבוטבול לא יהיה בהרכב. יגיע זר על העמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:57 
Eros Ramazzotti כתב:

מה זאת אומרת אין נוער?
אין נוער כי לא יודעים איך לקדם אותו וחלק מזה זו העובדה שלא משלבים שחקנים בקבוצה הבוגרת.
שרם ובודאי שספורי חייבים להיות ברוטציה בשנה הבאה. יכול להיות שעוד שנתיים שלוש נבין שהם לא מספיק טובים, אבל אתה חייב לשלב שחקן או שניים כל שנה בצורה חכמה. חיפה עושים את זה בצורה קבועה, למכבי היו 5-6 שחקני בית צעירים קבוע ברוטציה בשנה הקודמת.
אף אחד לא מצפה שספורי יוביל את הפועל לאליפות ואף אחד לא חושב שהוא צריך לשחק בהרכב, אבל הוא חייב לשחק בקבוצה שרצה ואז עוד שנתיים תקבל שחקן הרכב לגיטימי אם יש בו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
עדן שרם היה טוב בהזדמנויות שקיבל, הוא שווה ספסל. לכל השאר אין מקום בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

עדן שרם כבר בן 20. בגיל הזה אתה כבר אמור להיות שחקן שחקן (בהנחה ואתה כזה באופן כללי). לספורי עדיין אין 18 אם אני לא טועה.
עם כל הכבוד לעדן, צריך לשחרר אותו כי הוא לא מתאים. לגבי ספורי אני מסכים שיש מקום להשאיל אותו כי יש לו פוטנציאל ששווה לבדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:00 
Eros Ramazzotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

עדן שרם כבר בן 20. בגיל הזה אתה כבר אמור להיות שחקן שחקן (בהנחה ואתה כזה באופן כללי). לספורי עדיין אין 18 אם אני לא טועה.
עם כל הכבוד לעדן, צריך לשחרר אותו כי הוא לא מתאים. לגבי ספורי אני מסכים שיש מקום להשאיל אותו כי יש לו פוטנציאל ששווה לבדוק

מה זה גיל 20? זה כלום,לדעתי יש לו אחלה פוטנציאל לחלוץ 9.
צריך להשאיל אותו וגם את ספורי וממש לא לבנות עליהם כמחליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kruvi1 כתב:
יובל כתב:
מקווה שיהיו כמה שפחות רכישות מיותרות לספסל כדי שכמה שיותר כסף ילך להשקעה בקשר למרכז המגרש.

אם בן שמעון ישחק באותו סגנון שהוא שיחק בק"ש. אז נראה לי שאבוטבול הולך להרכב, על אותה משבצת ששיחק גזל בק"ש.

אבוטבול לא יהיה בהרכב. יגיע זר על העמדה הזאת.

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

בסוף העונה שקיבל הזדמנויות היה הרבה יותר מועיל מטוטו.
מגיע לו עוד הזדמנויות כי הוא כן הראה יכולת, ספורי לעומתו לא הראה הרבה וצריך להשתפשף בנוער לפחות עוד שנה אם לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מה זאת אומרת אין נוער?
אין נוער כי לא יודעים איך לקדם אותו וחלק מזה זו העובדה שלא משלבים שחקנים בקבוצה הבוגרת.
שרם ובודאי שספורי חייבים להיות ברוטציה בשנה הבאה. יכול להיות שעוד שנתיים שלוש נבין שהם לא מספיק טובים, אבל אתה חייב לשלב שחקן או שניים כל שנה בצורה חכמה. חיפה עושים את זה בצורה קבועה, למכבי היו 5-6 שחקני בית צעירים קבוע ברוטציה בשנה הקודמת.
אף אחד לא מצפה שספורי יוביל את הפועל לאליפות ואף אחד לא חושב שהוא צריך לשחק בהרכב, אבל הוא חייב לשחק בקבוצה שרצה ואז עוד שנתיים תקבל שחקן הרכב לגיטימי אם יש בו משהו.

שמע, אם שנינו מחזיקים באותן ציפיות מהעונה הקרובה,
עדן שרם, רמזי ספורי וכיו"ב חייבים שלא להיות ברוטציה.

חיפה? אתה רוצה להשוות מה גדל שם ב10 השנים האחרונות לעומת מה שגדל אצלך?
כיאל, טוואטחה, חמד, גולסה, קינן, רפאלוב, סולליך. זה על רגל אחת, אפשר להוציא משם הרכב נבחרת. על מה אתה מדבר?
בהפועל אין כשרונות כאלה, מסיבות כאלו ואחרות (בין היתר שחיפה חולשת על כל איזור הצפון למעט שירצקי שהתעורר לאחרונה, החדירה שלה ליישובים ערביים שבהם אין כף רגל של אף קבוצה אחרת ועוד ועוד). אם טוואטחה היה בהפועל, הוא היה משחק. אין החלטה גורפת לא לשתף. כשיש שחקן טוב, משתפים, כשאין - לא משתפים. פשוט מאוד

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 12 יוני 2013, 16:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:06 
גולסה וכיאל לא גדלו בחיפה.במקסימום עשו שם שנה אחת בנוער, וגם בזה אני לא בטוח.

שרם יכול לעלות מהספסל, ספורי עוד לא ברמה וצריך לשחק בנוער. מסכים עם רדפוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גולסה וכיאל לא גדלו בחיפה.במקסימום עשו שם שנה אחת בנוער, וגם בזה אני לא בטוח.

שרם יכול לעלות מהספסל, ספורי עוד לא ברמה וצריך לשחק בנוער. מסכים עם רדפוקס.

זה לא כל-כך משנה לי איפה הם בילו בכיתה ו'.
העניין הוא שליעקב שחר יש אספקה קבועה של שחקנים טובים בגילאי 18 לבוגרת (אגב גם עכשיו יש שם כמה כשרונות כמו ריאן ועטאא שעוד יתנו את הטון) ולהפועל אין, כי היא לא דואגת לזה. לא מאשים אף אחד אבל זה המצב, ולא צריך לשתף בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:10 
oMeR1 כתב:
האמת, לא יודע כמה קדוסי מרוויח, בהנחה שלא סכומים גדולים, אם מתכננים להביא חלוץ מחליף לספסל , הייתי בהחלט מביא אותו.
בהתחשב בעובדה שהוא כבש 14 שערים ולדעתי שנה לפני בסכנין גם עשה עונה יפה. יותר מראוי לספסל.

הוא שחקן חופשי ובשנה בסכנין הוא כבש 10 שערים.

נערך לאחרונה על ידי nivdp95 בתאריך 12 יוני 2013, 16:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:10 
עדן שרם חלוץ לגיטימי מאוד לספסל שלנו.
ראמוס, לא יודע מאיפה האנטי הזה שפיתחת אליו. עם קבוצת הכלום שהייתה לנו שנה שעברה הוא נתן כמה הופעות לא רעות בכלל. הרוויח את הצאנס שלו.
לגבי ספורי מסכים, ובעיקר לגבי כפיר שלדעתי צריך מאמן כושר אישי והדרכה צמודה, כי כישרון יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עדן שרם היה טוב בהזדמנויות שקיבל, הוא שווה ספסל. לכל השאר אין מקום בסגל.

מסכים, אולי אם יש אירופה ונותנים לשחקנים לנוח אז אפשר שרמזי יהיה על הספסל ככישרון לעתיד, אבל חוץ מזה הוא צריך לחזור לנוער.
חמו אני לא מכיר מספיק, אבל בטח שלא מהמרים על שחקן שיכול עקרונית לפתוח ב15 משחקים לפחות שנה הבאה במקרה של פציעה של מי שנביא, עם שחקן שהרקורד שלו בבוגרים זה 30 דקות.
ואני באמת לא מבין מי החליט שרן יצחק חלוץ טוב, כאחד שעקב אחרי רמת גן (בעיקר בגלל ארתור), הוא בקושי פתח שם (וזה לא שהיה להם חלוץ 9 נורמאלי, גוגה ששיחק יותר ממנו, עוד יותר גרוע ממנו לדעתי), חוץ ממשחק אחד נגד מכבי, גם ברמה"ש לא ראיתי ממנו כלום (גם שם הוא לא פתח קבוע), אבל שם פחות עקבתי אחריו.
ממה שאני ראיתי הוא ברמה קצת יותר גבוה מעדן, והפוטנציאל של עדן הרבה יותר גבוה משלו (יותר טכני, יותר צעיר, יותר חוכמת משחק), לא רואה שום סיבה להביא חלוץ כזה לספסל, אם חייבים להביא מישהו הייתי מביא את קדוסי, אבל אני לא יודע מה אנשים נתפסו עליו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ראמוס, לא יודע מאיפה האנטי הזה שפיתחת אליו. עם קבוצת הכלום שהייתה לנו שנה שעברה הוא נתן כמה הופעות לא רעות בכלל. הרוויח את הצאנס שלו.
לגבי ספורי מסכים, ובעיקר לגבי כפיר שלדעתי צריך מאמן כושר אישי והדרכה צמודה, כי כישרון יש שם.

מכפיר לא יצא כלום, אפשר לחתוך אותו. לא שחקן, לא מקצוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

בשנה שעברה היה ריקבון טוטאלי. כל פס של שחקן היה בגדר וואו, במיוחד אם זה מהנוער (שיואו!). שים את עדן בקבוצת הדאבל או אפילו כל קבוצה נורמלית מהשנים האחרונות ותגיד לעצמך "מה זה? תוציא אותו כבר". הרומנטיקה הייתה כל מה שנשאר לנו ברגע שהכדורגל הלך.
צאו מהשבלונה שלכם, זה לא בחירות לעמותה. יש מטרה והיא הצלחת הפועל ת"א. שיתוף שחקני נוער הוא אמצעי ולא מטרה, ואם האמצעי לא עומד לרשותנו אז אין מה לעשות.
ברגע שיהיו כישרונות מתאימים אני אהיה הראשון לתמוך בשיתופם.

אה, ומה זה ראמוס?

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 12 יוני 2013, 16:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:15 
עדן הוא לא דריבליסט ולא מהיר בצורה יוצאת דופן (אם כי יש לו מהירות טובה לחלוץ), הוא לא שחקן "מבריק" ואולי אנשים חושבים שהוא לא מוכשר בגלל זה.
עם זאת, יש לו מיקום טוב, ויש לו סיומת טובה ומשחק גב טוב. הוא שחקן לא רע בכלל.
לספסל הוא בהחלט מתאים כרגע (למרות שלדעתי אם אפשר להביא את קדוסי בזול מבחינת שכר ולהשאיל את עדן, זה יהיה יותר טוב לשני הצדדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:17 
Eros Ramazzotti כתב:

שמע, אם שנינו מחזיקים באותן ציפיות מהעונה הקרובה,
עדן שרם, רמזי ספורי וכיו"ב חייבים שלא להיות ברוטציה.

כיאל, טוואטחה, חמד, גולסה, קינן, רפאלוב, סולליך. זה על רגל אחת, אפשר להוציא משם הרכב נבחרת. על מה אתה מדבר?
בהפועל אין כשרונות כאלה, מסיבות כאלו ואחרות (בין היתר שחיפה חולשת על כל איזור הצפון למעט שירצקי שהתעורר לאחרונה, החדירה שלה ליישובים ערביים שבהם אין כף רגל של אף קבוצה אחרת ועוד ועוד). אם טוואטחה היה בהפועל, הוא היה משחק. אין החלטה גורפת לא לשתף. כשיש שחקן טוב, משתפים, כשאין - לא משתפים. פשוט מאוד

אני מניח ששנינו מחזיקים באותן ציפיות, אבל אני מניח שגם שנינו ריאלים ומבינים שבנוסף לעוד קשר התקפי שצריכים להביא להרכב, לא יביאו עוד אחד במקום ספורי.
אתה לא יודע מה גדל אצלך כי אתה לא נותן לו לשחק בשיטתיות ב-6-7 שנים האחרונות. הפועל לא מעלים שחקנים מהנוער לבוגרת ומשלבים אותם ברוטציה כמו שחיפה עושים.
אני מניח שזה לא קשור להחלטה גורפת, אבל אני בטוח שזה קשור לטיפול לא נכון במחלקת הנוער. ואם חיפה חולשת והפועל לא מסוגלים לטפח מחלקת נוער נורמלית, זו גם בעיה נפרדת.
אני ראיתי שחקן כמו דור חמו בעונה הקודמת במשחק וחצי. שיחקו אצלך בעונה הזו 3 מגינים ימניים שאני אומר לך בוודאות שאף אחד לא יותר טוב ממנו.
כנ"ל לגבי מגן שמאלי שאת העונה הקודמת התחילו אנטבי ואלירן דנין שאלוהים ישמור את כולנו. אז נכון, יכול להיות שתעלה שחקן והוא לא יהיה מספיק טוב, אבל אני טוען שהשחקנים שמסומנים ככשרונים צריך לשלב יותר. פה חצי שעה במשחק גמור, פה בשביל לסתום חור. צריכים לשחק יותר. בטח לא כמו ששילבו בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שרב"ש יביא עוד 4 שחקנים להרכב - שכטר, דגני, שוער זר וקשר אמצע זר.
מה שאומר שכרגע הספסל שלנו הולך להיות על טהרת הבית :
דור חי חמו, פיליפ, חיימוביץ', ארתור, שי, גורדנה, סלים, ספורי ושרם. כנראה שגם עם ינקו כשוער מחליף.
ברור שדרוש כאן חיזוק נוסף של 2-3 שחקנים, בעיקר בחלק הקדמי, אבל זה בעדיפות משנית ותלוי תקציב.
אין מה לעשות, השמיכה קצרה מדי וקשה לכסות את כל האפשרויות מכל הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
Yalla Hapoel כתב:

פחחחחחחחחחחחחחח
תומר חמד בגיל עשרים ירד ליגה עם מכבי אחי נצרת.
ערן זהבי בילה בליגה השניה ברמת השרון.
Eros Ramazzotti כתב:

כיאל, גולסה וסולליך היו בחיפה רק שנה אחת בנוער, זה ממש לא משהו שגדל בחיפה (זה כן התנהלות טובה שלהם) אגב, הפועל הוציאו מהנוער בשנים האלו את זהבי, שהר, נאתכו, ושיש, כולם היו/עדיין שחקני נבחרת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:22 
kobster כתב:
אני מאמין שרב"ש יביא עוד 4 שחקנים להרכב - שכטר, דגני, שוער זר וקשר אמצע זר.
מה שאומר שכרגע הספסל שלנו הולך להיות על טהרת הבית :
דור חי חמו, פיליפ, חיימוביץ', ארתור, שי, גורדנה, סלים, ספורי ושרם. כנראה שגם עם ינקו כשוער מחליף.
ברור שדרוש כאן חיזוק נוסף של 2-3 שחקנים, בעיקר בחלק הקדמי, אבל זה בעדיפות משנית ותלוי תקציב.
אין מה לעשות, השמיכה קצרה מדי וקשה לכסות את כל האפשרויות מכל הכיוונים.

תוסיף גם את ממן לספסל, ואם הוא יעזוב במיליון שקל, אז בוודאי יביאו שחקן שניים לפחות לרוטציה אני מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

אני מניח ששנינו מחזיקים באותן ציפיות, אבל אני מניח שגם שנינו ריאלים ומבינים שבנוסף לעוד קשר התקפי שצריכים להביא להרכב, לא יביאו עוד אחד במקום ספורי.
אתה לא יודע מה גדל אצלך כי אתה לא נותן לו לשחק בשיטתיות ב-6-7 שנים האחרונות. הפועל לא מעלים שחקנים מהנוער לבוגרת ומשלבים אותם ברוטציה כמו שחיפה עושים.
אני מניח שזה לא קשור להחלטה גורפת, אבל אני בטוח שזה קשור לטיפול לא נכון במחלקת הנוער. ואם חיפה חולשת והפועל לא מסוגלים לטפח מחלקת נוער נורמלית, זו גם בעיה נפרדת.
אני ראיתי שחקן כמו דור חמו בעונה הקודמת במשחק וחצי. שיחקו אצלך בעונה הזו 3 מגינים ימניים שאני אומר לך בוודאות שאף אחד לא יותר טוב ממנו.
כנ"ל לגבי מגן שמאלי שאת העונה הקודמת התחילו אנטבי ואלירן דנין שאלוהים ישמור את כולנו. אז נכון, יכול להיות שתעלה שחקן והוא לא יהיה מספיק טוב, אבל אני טוען שהשחקנים שמסומנים ככשרונים צריך לשלב יותר. פה חצי שעה במשחק גמור, פה בשביל לסתום חור. צריכים לשחק יותר. בטח לא כמו ששילבו בשנים האחרונות

מה זה אתה לא יודע מה גדל אצלך? יש אנשים שנמצאים שם כל יום ומקבלים על זה כסף,
ויש מאמנים ועוזרי מאמנים ומנהל מחלקת נוער שהתפקיד שלהם הוא לאתר את השחקנים המתאימים לבוגרים, שזו בעצם המהות של כל הסיפור הזה שנקרא מחלקת נוער.
אם אתה לא יודע מה גדל, זה אומר שלא גדל כלום.
ברגע שגדל ביבראס, ידעת. ברגע שגדל זהבי, ידעת.

הפכת את כל הרצף אירועים. קודם כל צריך שיהיה לך שחקן טוב. זה התנאי הראשון. אם תטפח אותו ותתן לו דקות משחק זה בהחלט משפיע, אבל זה צרות של עשירים. להפועל אין אותן כרגע, לא בשנתונים הנוכחיים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: