Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
השכונה הזו עם הלוזונים, צריך פעם אחת ולתמיד לעשות לה סוף. דמארי כן ישחק בהפועל, לא ישחק בהפועל. מי הם בכלל ואיזה סיי יש להם על דמארי?
וכל הפרסומים האלה שמודלפים...
ולגבי בן שמעון, אני מאוד מאמין בו וחושב שהוא האיש המתאים וכל זה, אבל אם הריקושטים והשמועות לגבי קליימן, ממן ודמארי נכונות בנוסף על הרצון לבנות על אבוטבול והרוש בהרכב, אז מה אגיד לכם, לא לרוחי (אבל מי אני לעזאזל).
בהנחה שאלרואי וממן משוחררים, בקישור ההתקפי יש כרגע את ספורי, גילי וסלים. זה אומר שצריך שני קשרים התקפיים אחד ברמה גבוהה.
אם הוא לא מחזיק מדמארי, מה אגיד לכם, גם לא מבין.
כנ"ל לגבי שחרור של שחקן כמו קליימן ודעתי על אבוטבול, בטח כשחקן הרכב ידועה. אני גם קיויתי ששחקנים עם כשרון כמו אלרואי וממן יהיו פרוייקט של בן שמעון והוא יוכל להוציא מהם דברים שמאמנים אחרים נכשלו בהם.
זה נכון שהכל שמועות ופרסומים בעיתון, וגם נכון שעם כל הכבוד לי, אני לא לקחתי אליפות עם קריית שמונה, אבל יש פה יותר מדי צעדים בעייתים, בעיקר תפיסתית. מקווה שאתבדה
אין סיכוי שבן שמעון לא מחזיק מדמארי. אני לא מאמין לזה מה גם שזה ציטוט של גורם ממכבי פ"ת
בנוגע לקישור ההתקפי, טוב מאוד שאלרואי שוחרר כי הוא שחקן גרוע. לא שחררת קשר התקפי אלא שחררת קשר התקפי גרוע. כל שחקן שיחליף אותו יתרום יותר. אני מאוד מרוצה גם מהשחרור של ממן. לא אוהב שחקנים עם עמדה בעייתית על המגרש. ואין לי ספק שיגיע שחקן קישור התקפי שיתרום הרבה יותר מאלרואי. נקווה שיסגרו את הפינה של ממן עם קשר ליד גרזיציץ והכל יהיה בסדר
זה מצחיק שאני אגן על אלרואי ועל ממן אחרי מה שכתבתי וחשבתי עליהם בעונה האחרונה. אבל מה שכתבתי היה בעיקר קשור למח ומח הוא גם באחריות המאמן. כשרון יש לשניהם וחשבתי שבן שמעון יוכל למצות אותו. כנראה שהוא לא חושב ככה וזה בסדר.
לגבי הקישור, אתה רוצה ללכת לעונה, בשאיפה (אני מקווה) להתמודד על אליפות ולשחק באירופה עם קישור התקפי של שלושה שחקנים מהם שחקן אחד גמור ואחד ילד שאי אפשר לבנות עליו?
אז נכון שטב"ח יכול לשחק בצד, אבל הוא לא שחקן קישוק קלאסי וגם אם כן, עדיין אין לך ספסל.
הפועל צריכים להביא עוד קשר כמו שכתבת לפני גרזיצ'יץ וזה חייב להיות שחקן ברמה גבוהה (לא רואה ישראלי כזה, אז אני מניח שזר) ועוד לפחות שחקן יצירתי מקדימה ליד גילי ואז שתהיה רוטציה עם טב"ח על המקום בקישור או רוטציה של החלוצים איתו.