תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 02:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 11.6 | דיונים
הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:10 
redrony כתב:
השכונה הזו עם הלוזונים, צריך פעם אחת ולתמיד לעשות לה סוף. דמארי כן ישחק בהפועל, לא ישחק בהפועל. מי הם בכלל ואיזה סיי יש להם על דמארי?
וכל הפרסומים האלה שמודלפים...

ולגבי בן שמעון, אני מאוד מאמין בו וחושב שהוא האיש המתאים וכל זה, אבל אם הריקושטים והשמועות לגבי קליימן, ממן ודמארי נכונות בנוסף על הרצון לבנות על אבוטבול והרוש בהרכב, אז מה אגיד לכם, לא לרוחי (אבל מי אני לעזאזל).
בהנחה שאלרואי וממן משוחררים, בקישור ההתקפי יש כרגע את ספורי, גילי וסלים. זה אומר שצריך שני קשרים התקפיים אחד ברמה גבוהה.
אם הוא לא מחזיק מדמארי, מה אגיד לכם, גם לא מבין.
כנ"ל לגבי שחרור של שחקן כמו קליימן ודעתי על אבוטבול, בטח כשחקן הרכב ידועה. אני גם קיויתי ששחקנים עם כשרון כמו אלרואי וממן יהיו פרוייקט של בן שמעון והוא יוכל להוציא מהם דברים שמאמנים אחרים נכשלו בהם.
זה נכון שהכל שמועות ופרסומים בעיתון, וגם נכון שעם כל הכבוד לי, אני לא לקחתי אליפות עם קריית שמונה, אבל יש פה יותר מדי צעדים בעייתים, בעיקר תפיסתית. מקווה שאתבדה

אין סיכוי שבן שמעון לא מחזיק מדמארי. אני לא מאמין לזה מה גם שזה ציטוט של גורם ממכבי פ"ת
בנוגע לקישור ההתקפי, טוב מאוד שאלרואי שוחרר כי הוא שחקן גרוע. לא שחררת קשר התקפי אלא שחררת קשר התקפי גרוע. כל שחקן שיחליף אותו יתרום יותר. אני מאוד מרוצה גם מהשחרור של ממן. לא אוהב שחקנים עם עמדה בעייתית על המגרש. ואין לי ספק שיגיע שחקן קישור התקפי שיתרום הרבה יותר מאלרואי. נקווה שיסגרו את הפינה של ממן עם קשר ליד גרזיציץ והכל יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
nirog כתב:
אם עטר נשאר, גולדהאר יורד משכטר?

עטר (על פי מקורבים) רוצה להישאר בקרית שלום. אבל הוא גם רוצה הארכת חוזה ושדרוג שכר כדי לוותר על ריימס הצרפתית
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/479 ... 101&loc=18

לא יכול לראות את הפרצוף המכוער של העטר הזה
שישדרגו לו מצידי למיליון דולר בחודש
שחקן אפס ושודד זקנות

שודד זקנות-כן
שחקן אפס-לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:14 
אתם מעליבים את דמארי שאתם בכלל עושים השוואות בינו לבין עמאשה, לא מצאתם חלוץ יותר רציני להשוות אותו לדמארי?
דמארי יותר טכני יותר סקורר יותר מהיר וגם יותר חזק, הוא פשוט עולה על עמאשה בכל הפרמטרים, לא שעמאשה גרוע והייתי רוצה לראות אותו בהפועל אבל לא במקום דמארי או בעסקת טרייד

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:16 
redrony כתב:
ואחרי שהתעצבנתי, חשוב לציין שבאותה כתבה בוואלה, הפועל מכחישים וגם אומרים שבן שמעון רוצה אותו

צריך לציין שזה התווסף אחרי שהכתבה עלתה בהתחלה.
אני מקווה מאוד שכך הדבר.
אני גם מאמין שלא יצליחו למכור את דמארי בסכום גבוה השנה, בגלל שלא הייתה לו עונה טובה ולא הרשים מאוד ביכולת (אם כי אני מחזיק ממנו מאוד וחושב שהוא שחקן מעולה אבל הקבוצה הייתה פח אשפה וקשה לתפקד ככה) ואולי עדיף לתת לו להיות בהפועל השנה, בתקווה שנעשה עונה טובה גם מבחינתו, ואז אולי אפשר יהיה למכור אותו בסכום גבוה, למרות שהייתי שמח שהוא יישאר 5 שנים,
אבל אם הכיוון הוא למכור אותו בסופו של דבר, יש סיכוי סביר שתהיה תועלת כספית גבוהה יותר בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
טוב, התגובה של הפועל בעניין מרגיעה.

עכשיו נשאר רק לדאוג לגבי שכטר עד שהעניין איתו ייסגר ולגבי קשר מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:20 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
השכונה הזו עם הלוזונים, צריך פעם אחת ולתמיד לעשות לה סוף. דמארי כן ישחק בהפועל, לא ישחק בהפועל. מי הם בכלל ואיזה סיי יש להם על דמארי?

ולגבי בן שמעון, אני מאוד מאמין בו וחושב שהוא האיש המתאים וכל זה, אבל אם הריקושטים והשמועות לגבי קליימן, ממן ודמארי נכונות בנוסף על הרצון לבנות על אבוטבול והרוש בהרכב, אז מה אגיד לכם, לא לרוחי (אבל מי אני לעזאזל).
בהנחה שאלרואי וממן משוחררים, בקישור ההתקפי יש כרגע את ספורי, גילי וסלים. זה אומר שצריך שני קשרים התקפיים אחד ברמה גבוהה.
כנ"ל לגבי שחרור של שחקן כמו קליימן ודעתי על אבוטבול, בטח כשחקן הרכב ידועה. אני גם קיויתי ששחקנים עם כשרון כמו אלרואי וממן יהיו פרוייקט של בן שמעון והוא יוכל להוציא מהם דברים שמאמנים אחרים נכשלו בהם.
זה נכון שהכל שמועות ופרסומים בעיתון, וגם נכון שעם כל הכבוד לי, אני לא לקחתי אליפות עם קריית שמונה, אבל יש פה יותר מדי צעדים בעייתים, בעיקר תפיסתית. מקווה שאתבדה

אין סיכוי שבן שמעון לא מחזיק מדמארי. אני לא מאמין לזה מה גם שזה ציטוט של גורם ממכבי פ"ת
בנוגע לקישור ההתקפי, טוב מאוד שאלרואי שוחרר כי הוא שחקן גרוע. לא שחררת קשר התקפי אלא שחררת קשר התקפי גרוע. כל שחקן שיחליף אותו יתרום יותר. אני מאוד מרוצה גם מהשחרור של ממן. לא אוהב שחקנים עם עמדה בעייתית על המגרש. ואין לי ספק שיגיע שחקן קישור התקפי שיתרום הרבה יותר מאלרואי. נקווה שיסגרו את הפינה של ממן עם קשר ליד גרזיציץ והכל יהיה בסדר

זה מצחיק שאני אגן על אלרואי ועל ממן אחרי מה שכתבתי וחשבתי עליהם בעונה האחרונה. אבל מה שכתבתי היה בעיקר קשור למח ומח הוא גם באחריות המאמן. כשרון יש לשניהם וחשבתי שבן שמעון יוכל למצות אותו. כנראה שהוא לא חושב ככה וזה בסדר.

לגבי הקישור, אתה רוצה ללכת לעונה, בשאיפה (אני מקווה) להתמודד על אליפות ולשחק באירופה עם קישור התקפי של שלושה שחקנים מהם שחקן אחד גמור ואחד ילד שאי אפשר לבנות עליו?
אז נכון שטב"ח יכול לשחק בצד, אבל הוא לא שחקן קישוק קלאסי וגם אם כן, עדיין אין לך ספסל.
הפועל צריכים להביא עוד קשר כמו שכתבת לפני גרזיצ'יץ וזה חייב להיות שחקן ברמה גבוהה (לא רואה ישראלי כזה, אז אני מניח שזר) ועוד לפחות שחקן יצירתי מקדימה ליד גילי ואז שתהיה רוטציה עם טב"ח על המקום בקישור או רוטציה של החלוצים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:21 
nirog כתב:
redead כתב:
nirog כתב:
אם עטר נשאר, גולדהאר יורד משכטר?

עטר (על פי מקורבים) רוצה להישאר בקרית שלום. אבל הוא גם רוצה הארכת חוזה ושדרוג שכר כדי לוותר על ריימס הצרפתית
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/479 ... 101&loc=18

לא יכול לראות את הפרצוף המכוער של העטר הזה
שישדרגו לו מצידי למיליון דולר בחודש
שחקן אפס ושודד זקנות

שודד זקנות-כן
שחקן אפס-לא

מזכיר לי שחקנים כמו אסולים , עובד וערן לוי
ערסים מגעילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:22 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
מאוד מזכיר את מה שהלך פה שנה שעברה ,אני אומנם פיללתי שרב"ש יבוא אבל הוא מתחיל לצבור נקודות שליליות אם הפרסומים נכונים (צנציפר הוכיח כבר שיש לו מקורות בהפועל) .
זה התחיל עם קליימן ממשיך עם ממן ועכשיו דמארי .
חלאס תשתחרר כבר מהעונה שלך בק"ש , מה שהיה אז לא נכון להיום .
ממן זה טעות שעוד נבכה עליה , מאמן טוב יוצא ממנו הרבה יותר מעונת הפח הזו
קליימן זה טעות בחשיבה אם שמים אותו מול הרוש או קשר אמצע .
ודמארי זה כלכך הזוי שאני לא יודע מאיפה להתחיל

פשוט בוקר מסריח , מזכיר מאוד את מה שקרה אחרי שהביאו את וורמוט , גם ידין (ועוד חיזקנו את היריבה שלנו) וגם איגבור הלכו ונשארנו עם בור באמצע , אז עוד היו שלל תירוצים (חלקם מוצדקים) , מה התירוץ היום למהלך כמו של דמארי ?

מי אמר שהולכים למהלך כזה? כמה פעמים נכתבו דברים בעיתון שהם לא נכונים? בהערכה גסה 90 אחוז מהידיעות על הפועל מתבררות כלא נכונות. צריך להסתכל על התמונה הכוללת ואם ב-1.7 הפועל תצא למחנה אימונים עם סגל שלם ואיכותי אז זה הדבר החשוב ביותר. התקציב הוא לא בלתי מוגבל ובמסגרת העוגה הקיימת צריך לבנות סגל מאוזן כמה שיותר וגם טוב כמה שיותר. מציע לא להיות כל כך דוגמטים אחרי כל שטות שעולה בעיתון.

מסכים עם תגובתך , יש לציין כי במשפט הראשון שלי רשמתי אם הפרסומים נכונים , על דמארי זה באמת נראה הזוי , אבל על קליימן וממן מדברים כבר הרבה זמן ולכן יש תחושה של אמת בדיווחים .
דעותיי בנושא הן שאם השיקול הוא כלכלי בנוגע לממן ומקצועי לגבי קליימן , הייתי מעדיף פתרון אחר , אני מאוד מאמין בשניהם ואני בטוח שהתחליף רק יעלה יותר ולא בהכרח טוב יותר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:
מאוד מזכיר את מה שהלך פה שנה שעברה ,אני אומנם פיללתי שרב"ש יבוא אבל הוא מתחיל לצבור נקודות שליליות אם הפרסומים נכונים (צנציפר הוכיח כבר שיש לו מקורות בהפועל) .

פשוט בוקר מסריח , מזכיר מאוד את מה שקרה אחרי שהביאו את וורמוט , גם ידין (ועוד חיזקנו את היריבה שלנו) וגם איגבור הלכו ונשארנו עם בור באמצע , אז עוד היו שלל תירוצים (חלקם מוצדקים) , מה התירוץ היום למהלך כמו של דמארי ?

מי אמר שהולכים למהלך כזה? כמה פעמים נכתבו דברים בעיתון שהם לא נכונים? בהערכה גסה 90 אחוז מהידיעות על הפועל מתבררות כלא נכונות. צריך להסתכל על התמונה הכוללת ואם ב-1.7 הפועל תצא למחנה אימונים עם סגל שלם ואיכותי אז זה הדבר החשוב ביותר. התקציב הוא לא בלתי מוגבל ובמסגרת העוגה הקיימת צריך לבנות סגל מאוזן כמה שיותר וגם טוב כמה שיותר. מציע לא להיות כל כך דוגמטים אחרי כל שטות שעולה בעיתון.

מסכים עם תגובתך , יש לציין כי במשפט הראשון שלי רשמתי אם הפרסומים נכונים , על דמארי זה באמת נראה הזוי , אבל על קליימן וממן מדברים כבר הרבה זמן ולכן יש תחושה של אמת בדיווחים .
דעותיי בנושא הן שאם השיקול הוא כלכלי בנוגע לממן ומקצועי לגבי קליימן , הייתי מעדיף פתרון אחר , אני מאוד מאמין בשניהם ואני בטוח שהתחליף רק יעלה יותר ולא בהכרח טוב יותר .

ממן לא כזה שחקן טוב.
בשני מיליון שהשחרור והמשכורת שלו יעלו אפשר להביא זרים מדהימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:27 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:

זה מצחיק שאני אגן על אלרואי ועל ממן אחרי מה שכתבתי וחשבתי עליהם בעונה האחרונה. אבל מה שכתבתי היה בעיקר קשור למח ומח הוא גם באחריות המאמן. כשרון יש לשניהם וחשבתי שבן שמעון יוכל למצות אותו. כנראה שהוא לא חושב ככה וזה בסדר.

לגבי הקישור, אתה רוצה ללכת לעונה, בשאיפה (אני מקווה) להתמודד על אליפות ולשחק באירופה עם קישור התקפי של שלושה שחקנים מהם שחקן אחד גמור ואחד ילד שאי אפשר לבנות עליו?
אז נכון שטב"ח יכול לשחק בצד, אבל הוא לא שחקן קישוק קלאסי וגם אם כן, עדיין אין לך ספסל.
הפועל צריכים להביא עוד קשר כמו שכתבת לפני גרזיצ'יץ וזה חייב להיות שחקן ברמה גבוהה (לא רואה ישראלי כזה, אז אני מניח שזר) ועוד לפחות שחקן יצירתי מקדימה ליד גילי ואז שתהיה רוטציה עם טב"ח על המקום בקישור או רוטציה של החלוצים איתו .

זה בדיוק מה שכתבתי ואני מסכים איתך לגמרי
אחרי השחרור של אלרואי וממן אני בטוח שבן שמעון יביא עוד שחקן קישור התקפי. אני רק מקווה שלא יחכו להעפלה לאירופה בשביל להביא גם קשר ליד גרזיציץ. בכל מקרה ברור שאלו 2 עמדות שחייבים לחזק ולפגוע בהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:33 
יובל כתב:
סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

ממן לא כזה שחקן טוב.
בשני מיליון שהשחרור והמשכורת שלו יעלו אפשר להביא זרים מדהימים.

ככה זה בחיים , אנשים שונים דעות שונות ,אין ערובה להצלחה עם זרים אלא אם יביאו מישהו מוכח כמו מסיללה למשל מה שקשה לי להאמין שיקרה בגלל התקציב , ואני באמת חושב שממן בקבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה יפיק הרבה יותר.

אה כן ומישהו צריך לעשות סוף עם משפחת לוזון , אני מקווה שהטוטו יצליח בסופו של דבר למגר אותם מהכדורגל , האחד שולט בהכל השני כולא את שחקניו ועושה עסקאות מפוקפקות והשלישי זחוח ונפוח כאילו הוא מוריניו , אבל בפועל לא הייתי נותן לו לאמן את מרמורק
(בלאד על תהרוס את האשכול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:36 
מה זה השטות הזאת שהלוזונים מציעים שחקן של הפועל לקבוצה אחרת‏?‏ רק בשכונת הפועל אפשר לשמוע על דברים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:42 
יובל, הגזמת קצת עם ה2 מיליון, אבל בכל זאת - לדעתי זה טעות לוותר ככה על ממן. הוא מהישראלים הצעירים היותר מוכשרים, והעלות שלו דומה לכל ישראלי אחר שנרצה להביא. הוא שווה 550 אלף שקל השקעה. חבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Charlie כתב:
יובל ,
כתבת: " ולדמארי יש חוזה לעוד שלוש שנים בהפועל. החל משנה הבאה אם תתקבל עליו הצעה שמכבי פ"ת תסכים לה, הפועל יצטרכו להחליט אם לקבל את ההצעה ולהרוויח 50% ממנה או לשלם את את ה-50% של מכבי פ"ת ולקנות אותו ."

פורסם באחד האתרים שאם הפועל לא מוכרת את דמארי עכשיו אז בקיץ הבא, יוני 2014, הוא חוזר למכבי פ"ת. עכשיו אתה טוען שיש לו חוזה לעוד שנתיים מעבר לעונה הקרובה ומכאן שהוא לא חוזר ללוזון. לא הצלחתי להבין בעצם מה ההסכם עם מכבי פ"ת? מה ישתנה בקיץ הבא להבדיל מהקיץ הזה?

ממה שאני מבין (נכתב גם בכתבה רצינית יותר וגם פה בפורום) זה קשקוש. יש לו חוזה לעוד שלוש שנים בהפועל והוא לא חוזר לפ"ת.

תנאי השחרור שלו כרגע הוא סעיף שחרור של שלושה מיליון יורו, פחות מזה ההחלטה היא של הפועל. 50% הולכים להפועל ו-50% לפ"ת בכל מקרה.
החל מהקיץ הבא, מכבי פ"ת יכולה לקבל כל הצעה (בתנאי שדמארי רוצה כמובן). אם פ"ת מסכימה להצעה, נגיד במיליון יורו, הפועל צריכה להחליט אם היא מסכימה למכור במיליון יורו, ולקבל חצי מיליון כשהחצי השני הולך למכבי פ"ת, או לשלם למכבי פ"ת את החצי מיליון שמגיע לה, ואז דמארי נשאר בהפועל עד סוף החוזה ופ"ת יוצאת מהתמונה.

אם כך הם פני הדברים, מדוע אצה להפועל הדרך לוותר על דמארי ע"פ הפרסומים? זה פשוט טמטום. מילא היתה מאבדת אותו בחינם אבל אפשר להיות סמוכים ובטוחים שעמוס לוזון לא ימכור אותו בנזיד עדשים. דווקא עונה טובה תחת רן יכולה להעלות את מחירו של דמארי. מאד מקווה שזה לא נכון, לא בגלל סימן השאלה סביב עמאשה (וברור שיש סימן שאלה גדול אחרת בנאדו לא היה ממהר לוותר על חלוץ טוב שנרכש שנה לפני במיליון דולר בערך) אלא בגלל סימן הקריאה לצד שמו של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:44 
תומר בן יוסף לא אמרו פה שהחוזה שלו זה אופציה של הפועל?
מתפלא על מחמוד עבאס, הרי הוא צעיר, אם הוא יתעקש הוא יבלה את העונה ביציע, ויהרוס לעצמו את הקריירה. טיפשי מבחינתו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
צ'רלי, לא הבנת שזה ספין של הלוזונים החצופים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת?

נערך לאחרונה על ידי אחד האדומים בתאריך 11 יוני 2013, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
ממליץ לכולם להיכנס שוב לכתבה בוואלה ולראות את כל התוספות שהגיעו מהצד של הפועל.
אם כל מה שרשום למטה נכון, יש פה התנהלות חכמה ונכונה מאוד :

ציטוט:

גורמים בהפועל תל אביב אמרו הבוקר: "אין לנו שום רצון בעסקה כזאת. דמארי לא יעבור למכבי חיפה ויישאר בהפועל תל אביב. אנחנו לא לוקחים חלק בניסיון של מכבי פתח תקוה. בניגוד לשמועות, רן בן שמעון מאוד מעריך את השחקן". בהפועל טוענים כי היו מוכנים למכור את דמארי לחו"ל, אך משום שמכבי פתח תקוה אמורה לקבל לפחות מיליון וחצי יורו על מעבר שכזה, הסיכויים שעסקה כזאת תצא לפועל נמוכים.

חנן ממן יישאר בהפועל תל אביב אם בוורן הבלגית לא תשלם עבור רכישת כרטיסו. כידוע לקשר יש חוזה גם לעונה הבאה בהפועל תל אביב, אך זה ייכנס לתוקפו רק אם הקבוצה תעביר עוד 550 אלף שקל להפועל חיפה - דמי השבחה עבור השחקן - עד יום שבת הקרוב, 15 ביוני.

יחד עם זאת ממן מבוקש בבלגיה על ידי בוורן, אך האדומים דורשים עבורו תשלום של מיליון שקל כדי שהם לא יממשו את האופציה על השחקן. בהפועל תל אביב טוענים למעשה בעניין הקשר, כי המועדון ירוויח בכל מקרה. כלומר, ממן מוערך אצל האדומים שמוכנים לשלם את דמי ההשבחה לחיפה עבורו ורואים שחקן לגטימי בסגל לעונה הבאה, ולכן סיכויים גובהים שהוא יישאר. במקביל בהפועל לא יעמדו בדרכו אם הקשר רוצה לעבור לשחק בבלגיה ולכן דורשים מהבלגים פיצוי כספי בכדי שהם יוותרו על האופציה להחתימו לעונה הבאה. גורם בכיר בהפועל אמר היום: "בארץ ממן ישחק רק בהפועל תל אביב. אם הוא רוצה לעבור לשחק בבלגיה לא נעמוד בדרכו, אך בוורן תצטרך לפצות אותנו".

מעבר לכך, לאחר ההודעה אתמול על שחרור ששת השחקנים בהם: אלרואי כהן, מחמוד עבאס, ניר נחום, תומר בן יוסף, אריק דג'מבה דג'מבה ונעאל חוטבא, נראה כי להפועל תל אביב לא יהיה קל ל"היפטר" מחלק מהשחקנים הללו. כהן כרגע מוכן לעבור לקבוצה אחרת ולא יתעקש על מימוש חוזהו בהפועל, אך ידרוש השלמת פערים אם ימצא קבוצה שלא תהיה מכונה לשלם את מלוא שכרו. הקשר גם בודק אופציות באירופה. הבעיה היותר גדולה מגיעה מכיוון תומר בן יוסף ומחמוד עבאס. השניים כרגע לא מוכנים לעזוב וידרשו שחוזיהם ימומשו ולכן הפועל תנסה למצוא עבורם קבוצה ולשכנע את השחקנים לעבור אליה. בן יוסף שמחזיק חוזה לעונה נוספת מעוניין רק בקבוצה במרכז ואילו עבאס שלו חוזה לשנתיים נוספת מתעקש כרגע להישאר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
נמאס מהבן יוסף הזה,הוא ממש טפיל.
מהלך גאוני עם ממן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
ממן היה שחקן טוב,עד שהשתן עלה לו לראש.
מאז נהיה מר צ'יפיונר.
מקווה שיימשו את האופציה עליו,בעיקר כדי להרויח כסף עליו .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:47 
אגב שלא יצפו מבוורן לכסף.נראה לי שאין להם שקל על התחת, על ברק בדש שהוכיח את עצמו יחסית העונה בבוורן הם מתווכחים על סכומים קטנים עם איזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:52 
kobster כתב:
ממליץ לכולם להיכנס שוב לכתבה בוואלה ולראות את כל התוספות שהגיעו מהצד של הפועל.
אם כל מה שרשום למטה נכון, יש פה התנהלות חכמה ונכונה מאוד :

ציטוט:

גורמים בהפועל תל אביב אמרו הבוקר: "אין לנו שום רצון בעסקה כזאת. דמארי לא יעבור למכבי חיפה ויישאר בהפועל תל אביב. אנחנו לא לוקחים חלק בניסיון של מכבי פתח תקוה. בניגוד לשמועות, רן בן שמעון מאוד מעריך את השחקן". בהפועל טוענים כי היו מוכנים למכור את דמארי לחו"ל, אך משום שמכבי פתח תקוה אמורה לקבל לפחות מיליון וחצי יורו על מעבר שכזה, הסיכויים שעסקה כזאת תצא לפועל נמוכים.

חנן ממן יישאר בהפועל תל אביב אם בוורן הבלגית לא תשלם עבור רכישת כרטיסו. כידוע לקשר יש חוזה גם לעונה הבאה בהפועל תל אביב, אך זה ייכנס לתוקפו רק אם הקבוצה תעביר עוד 550 אלף שקל להפועל חיפה - דמי השבחה עבור השחקן - עד יום שבת הקרוב, 15 ביוני.

יחד עם זאת ממן מבוקש בבלגיה על ידי בוורן, אך האדומים דורשים עבורו תשלום של מיליון שקל כדי שהם לא יממשו את האופציה על השחקן. בהפועל תל אביב טוענים למעשה בעניין הקשר, כי המועדון ירוויח בכל מקרה. כלומר, ממן מוערך אצל האדומים שמוכנים לשלם את דמי ההשבחה לחיפה עבורו ורואים שחקן לגטימי בסגל לעונה הבאה, ולכן סיכויים גובהים שהוא יישאר. במקביל בהפועל לא יעמדו בדרכו אם הקשר רוצה לעבור לשחק בבלגיה ולכן דורשים מהבלגים פיצוי כספי בכדי שהם יוותרו על האופציה להחתימו לעונה הבאה. גורם בכיר בהפועל אמר היום: "בארץ ממן ישחק רק בהפועל תל אביב. אם הוא רוצה לעבור לשחק בבלגיה לא נעמוד בדרכו, אך בוורן תצטרך לפצות אותנו".

מעבר לכך, לאחר ההודעה אתמול על שחרור ששת השחקנים בהם: אלרואי כהן, מחמוד עבאס, ניר נחום, תומר בן יוסף, אריק דג'מבה דג'מבה ונעאל חוטבא, נראה כי להפועל תל אביב לא יהיה קל ל"היפטר" מחלק מהשחקנים הללו. כהן כרגע מוכן לעבור לקבוצה אחרת ולא יתעקש על מימוש חוזהו בהפועל, אך ידרוש השלמת פערים אם ימצא קבוצה שלא תהיה מכונה לשלם את מלוא שכרו. הקשר גם בודק אופציות באירופה. הבעיה היותר גדולה מגיעה מכיוון תומר בן יוסף ומחמוד עבאס. השניים כרגע לא מוכנים לעזוב וידרשו שחוזיהם ימומשו ולכן הפועל תנסה למצוא עבורם קבוצה ולשכנע את השחקנים לעבור אליה. בן יוסף שמחזיק חוזה לעונה נוספת מעוניין רק בקבוצה במרכז ואילו עבאס שלו חוזה לשנתיים נוספת מתעקש כרגע להישאר בקבוצה.
מה זה כתבה בהמשכים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:55 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לדעתי לא רוצים אותו והכתבה הזאת היא נטו בשביל להלחיץ את הבלגים ולסחוט את הלימון עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ',
כל הכבוד להפועל בקטע הזה. וואלה העלו כתבה עם ספין עלוב של הלוזונים, אני מניח שרותם גרוסמן יזם שיחה איתם כדי לתקן את מה שהם רשמו על דמארי ועל הדרך גם עידכן אותם לגבי חמ"ן.
ככה המועדון צריך לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:56 
עומרי קנדה כתב:
מהלך גאוני עם ממן.

אתה צוחק לגבי בן יוסף, נכון?
הבן אדם גאון ואתה מאשים אותו במשהו? לוקח אותו איתי לכל מקום, תאמין לי.
את הטענות שלך אתה יודע למי אתה צריך להפנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
עומרי קנדה כתב:
מהלך גאוני עם ממן.

אשכרה.
לא יודע מי סידר לו את החוזה הזה,אבל הוא צריך להיות חייב כל ימי חייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
לדעתי לא רוצים אותו והכתבה הזאת היא נטו בשביל להלחיץ את הבלגים ולסחוט את הלימון עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 10:59 
שום מצב שבעולם שנצליח לשתחרר מהחוזה של בן יוסף
הוא מבחינתו פרש מכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
עומרי קנדה כתב:
מהלך גאוני עם ממן.

מזכיר קצת את דודו דהאן, הסוכן המהולל, שקשטן הביא בשעתו להפועל והוא כמעט ולא שיחק אבל השתכר יפה. לפחות היתה לו סיבה לכך (פציעה קשה) ואני מניח שאת השכר שילם הביטוח ולא הקבוצה - זאת בניגוד לתופעה תומר בן יוסף - שאלי כהן לא רצה בבית'ר בתחילת העונה הקודמת, למרות המצב הקשה שהיה לבית'ר והוא ידע למה. פשוט חלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 11:01 
oMeR1 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 11:03 
oMeR1 כתב:
oMeR1 כתב:

לא
חתם בזמנו לשתי עונות. מי לעזעזל מחתים בלם בן 33 שנראה כמו פח כבר שנים ל2 עונות?
מאוד מקווה שחלק כמה שיותר קטן מהחוזה שלו הוא פיקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: