ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
הבן של רונית כתב:
נו באמת, עוד לא הבנתם שמה שלא נעשה תמיד נהיה במוקד הביקורת ותמיד נוביל את המחנה בעונשים ובסנקציות.
אם כבר, מי שצריך לעשות חשבון נפש זה אותם אוהדים שטענו שרק אם יפסקו האבוקות, ורק אם לא יהיו שירי שואה, ורק אם נפסיק את ההוא ואת הזה אז כולם יעזבו אותנו בשקט.
צודק. כי לזרוק (לפחות 4) כסאות על מאבטחים, לירוק ליציע שלמטה ולעשות עוד דברים שאני מעדיף שלא לכתוב בפורום פתוח, כשהכל מתועד ומצולם במצלמות, זה רק כי מחפשים אותנו ואנחנו צדיקים גמורים.
זה נכון שהקהל אשם בחלק מהמקרים. אבל גם אם יעלמו תקריות כמו במלחה ובדרבי, ימשיכו להיכנס בנו למרות שלא נעשה כלום, כמו שהיה בגלבוע ונגד נתניה.
אבל אז יהיה קל יותר להתגונן.
כי כשאתה בא לדיינים ומדבר על הפרובוקציה של המאבטחים והכניסה הלא מוצדקת, ופתאום מגיע מפקד המשטרה עם סרטוני הוידאו שמראים בצילומי קלוז-אפ מדהימים איך אוהד תולש כסא וזורק אותו על מאבטח, ועוד כל מיני דברים שכמו שאמרתי אני מעדיף לא לכתוב פה, אז לא משנה מה אתה טוען, אתה תצא אשם. כי לאנשים שפויים, שהם לא אנחנו, נראה לא סביר שבן אדם מגיב בתלישת כסא ובהשלכתו על אנשים אחרים.
וכן - את מה שיש לי להגיד על בית הדין אמרתי, ואת מה שיש לי להגיד על תובע האיגוד (שהוא בעיניי הגרוע מכולם) אמרתי, ואת העובדה שיש אפליה בין הפועל לקבוצות האחרות כולם כבר מתחילים להפנים ולהבין גם אם זה עדיין לא בא לידי ביטוי (תקראו את הסטטוס של אור שקדי, תדברו עם כתבים של כל האתרים האחרים). העונש האחרון באמת חצה גבולות ואנשים שלא אהבו אותנו גם הודו שיש פה חציית קו אדום. ועדיין - זה לא מאפשר לנו להתנהג כמו שהתנהגנו השנה וזה לא מקדם אותנו במילימטר להגיד שלא משנה מה תמיד ידפקו אותנו ולתת סוג של הצדקה לאותם הדברים.
איך יהיה יותר קל להתגונן?
נגיד שלא היו העונה את האירועים במלחה ובדרבי, ואפילו באשקלון.
עדיין היינו מועמדים לדין אחרי המשחקים בגלבוע ונגד נתניה, שבהם הקהל לא עשה כלום. ועדיין היינו מורשעים (אתם אמרתם לא פעם שהעונש נקבע מראש ואין משמעות לדיון). למה אתה נותן את הדוגמה של הדרבי האחרון שבהם לתביעה היו חומרים מפלילים ואז אתה אומר שאי אפשר להתגונן, כשגם במקרים שבהם היה להם לא את התקנון בצד שלהם ולא כלום, עדיין הורשענו בדיוק באותה צורה?
לאלה שאמרו או יאמרו שהיינו מועמדים רק פעמיים או שלוש במקום חמש, אז כמו שבוסטרו אמר, הקהל נהיה יותר ממושמע (העונה לא הועמדנו פעם אחת על קריאות או שירים שקשורים לשואה, מאז המשחק במלחה לא הייתה אבוקה כל העונה), ועדיין אנחנו מועמדים לדין ומורשעים בתדירות גבוהה יותר ומקבלים עונשים חמורים יותר. אין שום סיבה בעולם להניח שהוואקום שאותו יותירו האוהדים לא ימולא גם הוא על ידי עוד המצאות של האיגוד.
ולמען הסר ספק, מעולם לא השתתפתי בתקרית אלימה או עשיתי משהו שזיכה אותנו בעונש (אולי חוץ מקללות לשופטים נגד נתניה). ואני גם לא מחפש להגן על האוהדים המותקפים. זה פשוט באמת לא נראה שמיגור כל תופעה בעייתית או בעייתית למראה תעזור לנו להימנע מעונשים לא מוצדקים שיפגעו בנו.
red in blood, בניכוי העונשים, אין לי בעיה עם רוב המעשים שעליהם אנחנו מורשעים. אין לי בעיה עם שירי שואה, אבוקות, להשיב מלחמה לאוהדים יריבים שמתחילים לתקוף אותך או לשוטרים אלימים, שבירת כיסאות ביד אליהו, ובטח שלא עם קללות לרגב פנאן ולשופטים. כן יש לי בעיה עם יריקות על אוהדים שזה דוחה ומגעיל וזריקת כיסאות לתוך אזור צפוף שבו הכיסא יכול לפגוע באוהד שלנו או ליפול למטה ולפגוע באנשים חפים מפשע.