de' niro כתב:
אני יכול להבין שזוג המילים ״ביתר״ ו״עזרה״ יכול לשגע כאן אנשים , הייתי שמח לצחוק על עמיתי לעבודה , אוהדי ביתר במידה ויירדו ליגה- על המגרש, מה שקורה שם הוא רק תמונה בצבע אדום בוהק לכל מה שקורה אצלנו בליגה . אני רק אומר שאם ההתנהלות הקיימת תמשך בלי שנעשה מעשה( המטרה מקדמת את האמצעים) בבוא היום מצב דומה יגיע גם אלינו . אפשר להתחיל עם הודעה מהעמותה נגד המהלכים של גאידמק ובנוסף להדגיש שאנו מביעים שאת נפש מכל גילוי של גיזענות מצד חלק מאוהדי ביתר . אי אפשר לדעת מה יקרה לאחר מכן , אולי עוד קבוצות אוהדים יצתרפו ויביעו תמיכה ומשם אין לדעת לאן זה יתגלגל. בשביל ולמען כולנו.
אין ספק שהם בברוך רציני, אבל קשה לי להגדיר את זה כמצב של "אדום בוהק".
סיטואציה של בעלים של קבוצה, שלא באמת היה לו אי פעם איזו אהבה אליה, ששפך ים כסף ונקלע בעצמו לבעיות כלכליות, לכן החליט להפסיק בשפיכת הכספים הראוותנית. אני די בטוח שאם מישהו היה מציע לו סכום כסף על הקבוצה או לפחות לא לדרוש ממנו לכסות את החובות אליה היא נקלעה, הוא היה משחרר. טביב נכון לעכשיו דורש ממנו שיכסה את החובות ואז הוא יקח אותה בחינם.
בכל מקרה, למה המצב הוא אדום בוהק? אותו דבר קרה לפורסמות' באנגליה עם הבן שלו, שפשוט הפסיק להשקיע בצעצוע. הקבוצה נקלעה לתסבוכות כלכליות וירדה ליגה אבל אף אחד לא הגדיר את זה כאסון לאומי.
רק לא מזמן אוהדי בית"ר הניפו ביציע שלהם דגל פריסה עם התמונה של גאידמק, ככה שניראה הוא לא היה בעלים מזיק לאורך כל הדרך. לדעתי במצב הנוכחי הוא אפילו דואג לקבוצה בזה שהוא לא נותן לאדם, שההיסטוריה שלו בכדורגל הישראלי בהחלט צבועה באדום בוהק, להכנס לקבוצה.