תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אתמול הפועל היום ב*תר
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
כשרואים ושומעים את כל אשר נעשה בביתר אי אפשר שלא להיזכר במה שעבר עלינו ממש לפני מספר חודשים, ברור גם לי שקבוצת הגזענים המתועבת(מיעוט מתוך קהל אוהדים רחב ושפוי) לא ראוייה להיות חלק מהנוף אצלנו בארץ, אבל אני רוצה להיתייחס לנושא אחר: איך ייתכן שבעלים של קבוצה בארץ לא חשוף לשום ביקורת וכללי התנהלות מצידה של ועדה מפקחת מטעם ההתאחדות, איך ייתכן שבעלים של קבוצה ציבורית יכול לעשות בה ככל העולה על רוחו ללא פיקוח, מבלי שנשים לב גאידמק מחסל את ביתר ירושלים , לפני שיתחילו התגובות של "אוהד ביתר לך מפה" אני חייב לציין שביתר היא בהחלט לא מהקבוצות שאני מחבב בליגה וזה בלשון המעטה, אבל צריך לזכור שאנחנו מתעסקים בספורט ויש כאן בן אדם חיצוני שפשוט כורת את הענף שכולנו יושבים עליו , ביתר חשובה לליגה ולתחרות הספוטיבית , תזכרו איזה כיף היה לז*** אותם בגמר הגביע ובאליפות של 2010 ,אני אפילו נזכר ברביעייה בכיכובו של שלום תקוה- איזה אושר, אושר שלא יהיה כאן עוד כי ביתר בדרך לפירוק! אני יודע שאף אחד לא אמר דבר לעזרתינו כשהיינו צריכים , זה ממש לא אומר שאנחנו צריכים לנהוג בהתאם , לדעתי הודעת גינוי עם הסתייגות על אופיה הגזעני שלא מקובלת בעליל בהחלט תהיה במקום. לא ייתכן שבגלל החלטה של אדם אחד תעלם מהנוף קבוצה עם מסורת ענקית שנואה ככל שתהיה , אתמול אלו היו כ"ס והפועל(כמעט- אלמלא תושייה ענקית שלנו כקהל) היום זה ביתר ומחר גולדהר יחליט שנמאס לו והוא מפרק גם את מכב* ואז מה יישאר כאן-שממה. זוהי רק נקודה למחשבה ודעתי האישית שבהחלט צריך להרים את הכפפה למען התחרות הספורטיבית שהפכה כבר מזמן לדרך חיים- חיים שנכון לכרגע תלויים בידיים של אנשים בודדים ללא שום פיקוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אתמול הפועל היום ב*תר
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:13 
de' niro כתב:
כשרואים ושומעים את כל אשר נעשה בביתר אי אפשר שלא להיזכר במה שעבר עלינו ממש לפני מספר חודשים, ברור גם לי שקבוצת הגזענים המתועבת(מיעוט מתוך קהל אוהדים רחב ושפוי) לא ראוייה להיות חלק מהנוף אצלנו בארץ, אבל אני רוצה להיתייחס לנושא אחר: איך ייתכן שבעלים של קבוצה בארץ לא חשוף לשום ביקורת וכללי התנהלות מצידה של ועדה מפקחת מטעם ההתאחדות, איך ייתכן שבעלים של קבוצה ציבורית יכול לעשות בה ככל העולה על רוחו ללא פיקוח, מבלי שנשים לב גאידמק מחסל את ביתר ירושלים , לפני שיתחילו התגובות של "אוהד ביתר לך מפה" אני חייב לציין שביתר היא בהחלט לא מהקבוצות שאני מחבב בליגה וזה בלשון המעטה, אבל צריך לזכור שאנחנו מתעסקים בספורט ויש כאן בן אדם חיצוני שפשוט כורת את הענף שכולנו יושבים עליו , ביתר חשובה לליגה ולתחרות הספוטיבית , תזכרו איזה כיף היה לז*** אותם בגמר הגביע ובאליפות של 2010 ,אני אפילו נזכר ברביעייה בכיכובו של שלום תקוה- איזה אושר, אושר שלא יהיה כאן עוד כי ביתר בדרך לפירוק! אני יודע שאף אחד לא אמר דבר לעזרתינו כשהיינו צריכים , זה ממש לא אומר שאנחנו צריכים לנהוג בהתאם , לדעתי הודעת גינוי עם הסתייגות על אופיה הגזעני שלא מקובלת בעליל בהחלט תהיה במקום. לא ייתכן שבגלל החלטה של אדם אחד תעלם מהנוף קבוצה עם מסורת ענקית שנואה ככל שתהיה , אתמול אלו היו כ"ס והפועל(כמעט- אלמלא תושייה ענקית שלנו כקהל) היום זה ביתר ומחר גולדהר יחליט שנמאס לו והוא מפרק גם את מכב* ואז מה יישאר כאן-שממה. זוהי רק נקודה למחשבה ודעתי האישית שבהחלט צריך להרים את הכפפה למען התחרות הספורטיבית שהפכה כבר מזמן לדרך חיים- חיים שנכון לכרגע תלויים בידיים של אנשים בודדים ללא שום פיקוח.

איזו ועדה מפקחת מטעם ההתאחדות?
זאת שראשה מעדיף ומהלל את אלי טביב?
ולא, מצטער, אני לא מסוגל לראות את התמונה הגדולה בכל מה שקשור אליהם.
שיתפרקו אמן עם כמה שיותר סבל בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:36 
שנה שעברה במקום להצטרף אלינו ולמחות איתנו כנגד ההתנהלות בכדורגל, הם בחרו להקניט אותנו ולעשות דה-לגיטימציה למאבק שלנו.
אני באמת איפשהו מזדהה עם המאבק של אוהדי בית"ר, אך הבחירה של הקהל, היא כמו מלחמת האזרחים בסוריה שאין צד שהוא באמת עדיף לישראל.
טביב אמר שלא יביא ערבים לבית"ר, טביב עשק שתי קבוצות בכדורגל הישראלי. גאיידמק סוחר נשק עם דם על ידיו, שעשה פעולות דומות לפעולות של דון שימון.

אנחנו אנשים טובים יותר בגלל זה אנחנו בוחרים לאהוד את הפועל תל אביב, ואני בוחר לחיות על פי המשפט "בנפול אויבך אל תשמח".
כרגע אין לי צד ואין לי העדפה, אך האפשרות של כל אדם לרכוש מותג שיקר לליבם של רבבות ומאות אלפים, ולעשות בו ככל העולה על רוחו מקוממת אותי.
בין אם מדובר באייזנברג טביב או גאיידמק.

ואני חושב שצריך להיות מהלך בהתאחדות למניעת מקרים כאלו בעתיד.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
לזה בדיוק התכוונתי , אין פה השוואה לסוריה זה ספורט! וזהו ענף הספורט של כולנו ומישהו כורת את הענף שנמצא ממש לידנו תכף הוא יגיע גם אלינו ואל עוד אחרים עד שבסוף לא יישאר "עץ" להנות ממנו כי גאגו לכרות את כולו צעד כחר צעדנקבוצה של אנשים חסרי רגש ועם המון אגו- על חשבוננו. חייבים שיהיה פיקוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:08 
הכדורגל כאן דפוק והמדינה כאן דפוקה
אתם מוזמנים להסתכל איך עוד כמה שנים טביב מפרק כבר את הקבוצה הרביעית שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:11 
מתארגנת קבוצה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:22 
שירדו אלף ליגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:27 
עצם זה שהתקשורת והרחוב הספורטיבי מקבלים בשיוויון נפש את זה שלהביא חמישה צ׳צ׳נים לבית״ר זו התגרות לא ראויה בקהל שלהם מראה כמה כל התקשורת פה דפוקה מהיסוד
הלו, את הצ׳צ׳נית הם לא רוצים בגלל מניעים גזעניים. והאוחנות והשרפים? ״למה הוא רוצה להביא להם צ׳צ׳נים הוא עושה להם דווקא״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
שירדו אלף ליגות.

א. מצטרף לתפילה.
ב. לא יודע עד כמה מה שגאידמק עושה הוא לא חוקי. אם כבר ועדה מפקחת הרבה יותר חשוב שידאגו שבעלים לא יגנבו כספים שלא מגיעים להם..
במקרה הזה של בית"ר, במידה והייתי מצפה לפעילות תקינה כלשהי מצד ההתאחדות, הייתי מצפה שדווקא ינסו למנוע את כניסת הגנב טביב לעוד קבוצה בכדורגל הישראלי, לפני שהם נכנסים בגאידמק שהספיק לזרוק מיליונים על הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:31 
מושקוביץ כתב:
שירדו אלף ליגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
מי שרודף אחרי אלי טביב, מגיע לו אלי טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שביתר לא יתפרקו אבל יישארו נמושות כמו שהם.
לאוהדים של ביתר מגיע אלי טביב - אבל הפחד שהוא יצליח איתם.
המצב המושלם מבחינתנו - שטביב לוקח אבל גם הורס אותם והאוהדים ייצאו נגדו והוא נגדם.
אם שני האוייבים שלנו יריבו אני אהיה מאושר.

אגב, בנוגע ללוזון האימרה שהוא מעדיף את טביב - הבן אדם אפס. אין לו שום ראיה לטווח ארוך או הסתכלות אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 12:58 
מעניין אם זה באמת רציני, הסיפור הזה עם ההוא מצ'צניה/קזחסטאן..
הלוואי שיצליחו לשבור את הלה פמיליה האלה, זה מבחינתי לפחות לא אולטראס , הם לא בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול להבין שזוג המילים ״ביתר״ ו״עזרה״ יכול לשגע כאן אנשים , הייתי שמח לצחוק על עמיתי לעבודה , אוהדי ביתר במידה ויירדו ליגה- על המגרש, מה שקורה שם הוא רק תמונה בצבע אדום בוהק לכל מה שקורה אצלנו בליגה . אני רק אומר שאם ההתנהלות הקיימת תמשך בלי שנעשה מעשה( המטרה מקדמת את האמצעים) בבוא היום מצב דומה יגיע גם אלינו . אפשר להתחיל עם הודעה מהעמותה נגד המהלכים של גאידמק ובנוסף להדגיש שאנו מביעים שאת נפש מכל גילוי של גיזענות מצד חלק מאוהדי ביתר . אי אפשר לדעת מה יקרה לאחר מכן , אולי עוד קבוצות אוהדים יצתרפו ויביעו תמיכה ומשם אין לדעת לאן זה יתגלגל. בשביל ולמען כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 13:55 
מושקוביץ כתב:
שירדו אלף ליגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:
אני יכול להבין שזוג המילים ״ביתר״ ו״עזרה״ יכול לשגע כאן אנשים , הייתי שמח לצחוק על עמיתי לעבודה , אוהדי ביתר במידה ויירדו ליגה- על המגרש, מה שקורה שם הוא רק תמונה בצבע אדום בוהק לכל מה שקורה אצלנו בליגה . אני רק אומר שאם ההתנהלות הקיימת תמשך בלי שנעשה מעשה( המטרה מקדמת את האמצעים) בבוא היום מצב דומה יגיע גם אלינו . אפשר להתחיל עם הודעה מהעמותה נגד המהלכים של גאידמק ובנוסף להדגיש שאנו מביעים שאת נפש מכל גילוי של גיזענות מצד חלק מאוהדי ביתר . אי אפשר לדעת מה יקרה לאחר מכן , אולי עוד קבוצות אוהדים יצתרפו ויביעו תמיכה ומשם אין לדעת לאן זה יתגלגל. בשביל ולמען כולנו.

אין ספק שהם בברוך רציני, אבל קשה לי להגדיר את זה כמצב של "אדום בוהק".
סיטואציה של בעלים של קבוצה, שלא באמת היה לו אי פעם איזו אהבה אליה, ששפך ים כסף ונקלע בעצמו לבעיות כלכליות, לכן החליט להפסיק בשפיכת הכספים הראוותנית. אני די בטוח שאם מישהו היה מציע לו סכום כסף על הקבוצה או לפחות לא לדרוש ממנו לכסות את החובות אליה היא נקלעה, הוא היה משחרר. טביב נכון לעכשיו דורש ממנו שיכסה את החובות ואז הוא יקח אותה בחינם.
בכל מקרה, למה המצב הוא אדום בוהק? אותו דבר קרה לפורסמות' באנגליה עם הבן שלו, שפשוט הפסיק להשקיע בצעצוע. הקבוצה נקלעה לתסבוכות כלכליות וירדה ליגה אבל אף אחד לא הגדיר את זה כאסון לאומי.
רק לא מזמן אוהדי בית"ר הניפו ביציע שלהם דגל פריסה עם התמונה של גאידמק, ככה שניראה הוא לא היה בעלים מזיק לאורך כל הדרך. לדעתי במצב הנוכחי הוא אפילו דואג לקבוצה בזה שהוא לא נותן לאדם, שההיסטוריה שלו בכדורגל הישראלי בהחלט צבועה באדום בוהק, להכנס לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:08 
שיזדיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
de' niro כתב:

סיטואציה של בעלים של קבוצה, שלא באמת היה לו אי פעם איזו אהבה אליה, ששפך ים כסף ונקלע בעצמו לבעיות כלכליות, לכן החליט להפסיק בשפיכת הכספים הראוותנית. אני די בטוח שאם מישהו היה מציע לו סכום כסף על הקבוצה או לפחות לא לדרוש ממנו לכסות את החובות אליה היא נקלעה, הוא היה משחרר. טביב נכון לעכשיו דורש ממנו שיכסה את החובות ואז הוא יקח אותה בחינם.
בכל מקרה, למה המצב הוא אדום בוהק? אותו דבר קרה לפורסמות' באנגליה עם הבן שלו, שפשוט הפסיק להשקיע בצעצוע. הקבוצה נקלעה לתסבוכות כלכליות וירדה ליגה אבל אף אחד לא הגדיר את זה כאסון לאומי.
רק לא מזמן אוהדי בית"ר הניפו ביציע שלהם דגל פריסה עם התמונה של גאידמק, ככה שניראה הוא לא היה בעלים מזיק לאורך כל הדרך. לדעתי במצב הנוכחי הוא אפילו דואג לקבוצה בזה שהוא לא נותן לאדם, שההיסטוריה שלו בכדורגל הישראלי בהחלט צבועה באדום בוהק, להכנס לקבוצה.

אתה משווה קבוצה נידחת באנגליה לקבוצה עם עבר עשיר, אוהדים רבים מאוד בארץ, ולפחות לפי דעת אותם אוהדים הקבוצה המסריחה שלהם מייצגת את הציונות.
אם קבוצה בסדר גודל של ארסנל ליברפול או מנצ'סטר תיקרוס אז כל עולם הכדורגל יירעד ולא רק אנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אתמול הפועל היום ב*תר
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:22 
RaPPeR כתב:
unknown כתב:
de' niro כתב:

אתה משווה קבוצה נידחת באנגליה לקבוצה עם עבר עשיר, אוהדים רבים מאוד בארץ, ולפחות לפי דעת אותם אוהדים הקבוצה המסריחה שלהם מייצגת את הציונות.
אם קבוצה בסדר גודל של ארסנל ליברפול או מנצ'סטר תיקרוס אז כל עולם הכדורגל יירעד ולא רק אנגליה.

זה קרה גם ללידס יונייטד ולדרבי ולעוד קבוצות שהן שם דבר בכדורגל האנגלי. השאלה היא האם אנחנו מוכנים לתת לאדם בודד לפרק קבוצה בגלל שהחליט שהוא רוצה. גידאמק שונא את ביתר. בין אם בצדק או לא הןא הורס איגוד וגוף שחשוב למאות אלפי אנשים. שזה כלעצמו אינו מקובל...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
באיטליה יובה, הקבוצה עם הכי הרבה תארים במדינתה, הורדה ליגה עקב פרשיית שחיתות. באותה הליגה פיורנטינה הגדולה התפרקה.
אתה מדבר כאילו לא קרה לנו אותו הדבר בכדורסל רק בצורה יותר קיצונית עם בעלים שרק בא להזיק ואף אחד לא נקף אצבע.
דברים כאלו קורים. המשותף לכל שלושת הדוגמאות לקבוצות האלו הוא שהיום כולן משחקות בליגות הבכירות. אם בית"ר כזו קבוצה גדולה וחשובה, הם ידעו לחזור ויש מצב אפילו שבדיעבד זה יעשה להם טוב. בטוח שיהיה להם יותר טוב להתחיל מ0 עם בעלות של אוהד או אוהדים שבאמת אוהבים את הקבוצה ולא באים לעשות עליהם סיבוב כמו טביב.
ואין ספק שהדיון הזה גרם לי לעשות כאן מנחוס גדול ועדיין לא קרה שום דבר בסדר גודל הזה לבית"ר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 16:11 
למי איכפט מהחארות האלה? שיתפרקו וירעידו את המדינה כמו שהם מאיימים כל הזמן, שכחתם מהר איך כולם היינו נגדנו בתקופת המאבק? תקשורת התאחדות בעלי קבוצות אחרות ועוד.. אנחנו צריכים לדאוג אך ורק לעצמינו, חוץ מזה המחאה של אוהדי ביתר ועמותת השקר שלהם היא גזענית זה הקו שמנחה אותם אפילו שהם לא מודים בזה, לא מגיע להם שום עזרה או הזדהות איתם, אם כבר לעזור למישהו אז רק לארקדי הבן אדם רוצה להגשים לנו חלום הבן אדם רוצה לנקות את הכדורגל מהמועדון הכי גזען ומטונף בעולם.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 16:40 
שישרפו להם את המשרדים, את הגביעים ואת הנעליים של אוחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אתמול הפועל היום ב*תר
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
RaPPeR כתב:
unknown כתב:
de' niro כתב:

זה קרה גם ללידס יונייטד ולדרבי ולעוד קבוצות שהן שם דבר בכדורגל האנגלי. השאלה היא האם אנחנו מוכנים לתת לאדם בודד לפרק קבוצה בגלל שהחליט שהוא רוצה. גידאמק שונא את ביתר. בין אם בצדק או לא הןא הורס איגוד וגוף שחשוב למאות אלפי אנשים. שזה כלעצמו אינו מקובל...

אין לנו בליגה כל כך הרבה קבוצות מושכות קהל כמו ביתר , הפועל, מכב* וחיפה ,שזה בעצם ההבדל ביננו לליגה האנגלית, פירוק של אחת מהן או קריסה תגרום תחילה לחוסר עניין ואחר כך לגסיסה של הליגה שגם ככה לא בשיאה. תחשוב מה קרה לליגה שלנו כשהתחילו להוציא שחקנים משמעותיים לבלגיה- רמת הליגה ירדה משמעותית,עכשיו תחשוב מה יקרה כשקבוצות כמו ביתר יחוסלו ע"י אדם אחד-גם המסורת שנשארה לליגה שלנו ובעצם הדבר היחיד שעדיין מחזיק אותה בחיים גם היא תאבד. מכאן המרחק לליגה זניחה ומתדרדרת יהיה קצר. חומר למחשבה לדעתי צריך לעשות את הצעד הראשון, לא בשם הפועל ת"א- האגודה ,אלא ע"י עמותת האוהדים, אגב הייתי שמח לקבל תגובה גם מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
מי שרואה בטביב כמשיח, מגיע לו טביב שיפרק אותם.
מועדון גזעני ומטונף שאין לו מקום באף ליגה שמכבדת את עצמה.
מעדיף קבוצות עם 200 אוהדים כמו רעננה על קבוצות שמתחזקות אג'נדה גזענית ואלימה. ביט"ר היא הבבואה של המדינה בכל כך הרבה אופנים, בהם עוד אפשר לטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שבשבילך זו דרך חיים ובשביל הבעלים האלה דוגמת גיאדמק זה עוד עסק... וכשהוא לא הולך אז מנסים למכור אותו ולנסות להרוויח ממכירה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
שיישרפו הם וכל מי שרוצה להציל אותם כי "הם חשובים לכדורגל".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו עברנו ל״לשרוף אחד את השני״ ? אני מאוד מקווה שלא חשבת לפני שכתבת כי זה היה הופך אותך מאדם עם פתיל קצר לאדם טיפש, אף אחד לא דיבר על ״להציל״ את ביתר - דובר על להציל את הכדורגל בארץ שהולך ודועך. מחר יקנה אותך אדם שיגיד שהוא אוהד הפועל מגיל קטן אבל עדיין ימוטט אותך כשיתחשק לו- ימאס לו לשחק בצעצוע, מה אז תגיד , תחשוב שהוא גם לא יגור בארץ וגם לא יהיו לו אישה וילדים ללחוץ עליו ובמילים פשוטות הוא ישים עליך ***, בקיצור : טוב שזה לא קורה לנו אבל אפשר להקדים תרופה למכה שיכולה לפגוע גם בנו. מסר קטן שאומר שהקבוצות שלנו(!) לא צעצוע בידיו של שום אדם, נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
מי שבעד בעלים זבל בכדורגל רק אם הוא נופל על קבוצה זבל, מגיע לו שיבוא אחד גם לבית שלו.
איבדתם את הקשר עם המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 08:56 
ח'ברה תקשיבו לאדום נחמד
הוא היחידי שיש לו קשר עם המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
שאקו כתב:
ח'ברה תקשיבו לאדום נחמד
הוא היחידי שיש לו קשר עם המציאות

ציניים הם האנשים הכי מגניבים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: