ItaiH6 כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
גם אני לא מבין את הטקטיקה של לב ארי בפרסומים שלו, אבל הוא עושה מה שהוא מוצא לנכון והוא לא איזה ספיניונר שבא לסובב אותנו, אז העליהום עליו מיותר. לפחות אנחנו מקבלים את האמת, ומאוהד, אחרי שכל יום מתלוננים על החארטה שמוכרים לנו בתקשורת ומההנהלה.
ואחר כך יש לך תלונות על התנהלות של רמון? אין לי טענות ללב ארי, יש לי בעיה שככה מנהלים מו"מ עם שחקן, זה בדיחה, אין שום דבר לגיטימי בסיפור הזה.
גם לי יש אותה בעיה, ואני לא חושב ששום דבר מהדרך שהכדורזבל שלנו מתנהל היא נכונה. אבל ככה מתנהל עולם הכדורגל היום לצערנו. גם פורומים של קבוצות מחו"ל מלאים בשמועות ובעידן הטוויטר זה כבר הרבה יותר מכך. יכול להיות שלב ארי פוגע במו"מ, לא אני ואתה יודעים כי אנחנו לא שם, אבל הוא לפחות אוהד כמונו שרוצה בדיוק את אותה מטרה, והוא הרוויח את המוניטין שלו כאן במהלך השנים, אז אני נותן לו קרדיט שמה שהוא עושה נעשה בתום מחשבה וכי הוא חושב שזה עוזר. לא אמרתי לא לבקר אותו, גם לי הייתה כלפיו, אמרתי שהעליהום אינו מוצדק.
גם לי אין שום בעיה או תלונות ללב ארי, אני מדבר על ההתנהלות של שכונה שקיימת אצלנו, ואני לא בטוח שככה זה נהוג בכל העולם שפרטי פרטים של מו"מ יוצאים החוצה, כן יש הדלפות לגבי תנאים מסויימים, אבל לא פירוט של כל סעיף וסעיף, ובמקה של הדלפות זה כנראה בא מהנהלות הקבוצות ולא מקורבים ואוהדים שמנהלים מו"מ עם שחקנים.
דבר ראשון, אתה לא יודע מאיזה צד לב ארי.
לדעתי יש יותר סיכוי שהוא אוהד הפועל שמקורב לשכטר או לקצב מאשר אחד מהבוחשים שהגיעו על דעת עצמם לסיכומים עם זהבי, ואני אסלח לעצמי אם אני טועה.
דבר שני, עוד לא הראית לי פרט אחד שקשור למו"מ שלא הופיע בתקשורת ופורסם על ידי לב ארי ככה שעד שכן תראה כזה אתה מבסס את המתקפה שלך על לא יותר מבלבולי ביצים.
נכון אני לא יודע, ולא טענתי שהוא בוחש, רק אני מבין ממנו שהוא אוהד הפועל, אם הוא מקורב לקצב ולא להנהלה זה כבר בעיה של קצב לא שלי ובזה את צודק. אם הוא מקורב למישהו מהנהלת הפועל, זה סיפור אחר.
דבר שני, רצית פרט אחד? אתה פשוט יכול להסתכל בתגובה שלו, הוא כותב בעצמו שיש דברים שצנציפר לא כתב :
ציטוט:
מה שאני יכול לציין:
1) אתמול בערב הפועל שינתה גישה.
2) הסכומים שצנצי פירסם בעיתון מנופחים. עובדים כרגע על בסיס ונקודה. לא כזה רחוק מהסכומים שגילי מרוויח.
3) אורך החוזה לא יהיה בהכרח 3 שנים, עובדים כרגע על חוזה ל-5 שנים (במקרה הגרוע זה יהיה 3 שנים).
4) מי שמודאג לגבי אורך החוזה (הערבויות) ולמה איך וכמה. אם עושים אופציה שהיא רק של השחקן אז עוקפים את הבקרה. ורק בחידוש האופציה מפקידים שוב ערבויות. חג'ג' ושות' יודעים את כל הטריקים האלה. אני מקווה שלא נצטרך את זה.
5) אגב, חג'ג', איש עם מילה. מהאנשים היותר רציניים בהפועל.
6) בואו ניתן למו"מ לעשות את שלו, כמה ימים. אחוזים גבוהים מאוד שזה יקרה. סבלנות. הכי חשוב שהפסיקו לשחק משחקים.
7) ראיתי שדיברו כאן על גילי וההשפעה שלו על שכטר. לגילי יש מסיבת רווקים באילת במהלך הסופ"ש. הוא שכר וילה בעיר. כמובן שגם שכטר יהיה שם כמו עוד הרבה אדומים.
8) בשלב הזה אני מציע לחיפה ללכת על חלוץ אחר.