תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 14:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לא מבין מה האינטרס לפרסם את פרטי המשא ומתן וכל שלב בו. זה רק עושה נזק ופוגע בהפועל. עם כל הרצון לזכות הציבור לדעת- משא ומתן צריך להיות חשאי וחבל שדברים כאלה יוצאים החוצה.

!!!!!!!!!!!!!

גם אני לא מבין.
לב ארי, כמו שכבר סיכמנו, תנסה להתאפק, למרות שמשתמשים מושכים אותך פה לכל פרט ומידע שכל הטליה סלנטים והשירי אלג'מים(היי טליה ושירי...) רושמות והורסות.

שקיפות העיסקה צריכה להיות אחרי המו"מ, ללא קשר לסיום הטוב או הרע שלו ולא בזמן המו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
לנעול את האשכול לכמה ימים לא יזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יש עוד משהו מהחוזה שאפשר לשתף על דפי הפורום? זה נראה לך תקין או מקצועי? אנחנו כאן כדי להתלונן ולפתח תאוריות מופרחות, כי אנחנו אוהדים מפגרים. איך לעזאזל קבוצה מקצועית מתנהלת בצורה הזאת? איך?

אתה יכול להראות לי פרט אחד מחוזה פוטנציאלי (חוץ מאורך חוזה שגם הוא הופיע בעיתונים לפני) שהמשתמש לב ארי כתב?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:35 
לב ארי עושה באשכול הזה עבודת קודש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:40 
אבי כתב:

!!!!!!!

בוא אלינו איתי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:43 
אגב, הבשורה הכי מעודדת (וזה פורסם בכל כלי התקשורת ולא רק ע"י לב ארי) היא שחג'ג' מנסה לסגור את העסקה
הבן אדם תותח ויש לו את היכולות לגייס סכומים כאלה, בטח אם גם אחיו מעורב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:44 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
גם אני לא מבין את הטקטיקה של לב ארי בפרסומים שלו, אבל הוא עושה מה שהוא מוצא לנכון והוא לא איזה ספיניונר שבא לסובב אותנו, אז העליהום עליו מיותר. לפחות אנחנו מקבלים את האמת, ומאוהד, אחרי שכל יום מתלוננים על החארטה שמוכרים לנו בתקשורת ומההנהלה.

ואחר כך יש לך תלונות על התנהלות של רמון? אין לי טענות ללב ארי, יש לי בעיה שככה מנהלים מו"מ עם שחקן, זה בדיחה, אין שום דבר לגיטימי בסיפור הזה.

גם לי יש אותה בעיה, ואני לא חושב ששום דבר מהדרך שהכדורזבל שלנו מתנהל היא נכונה. אבל ככה מתנהל עולם הכדורגל היום לצערנו. גם פורומים של קבוצות מחו"ל מלאים בשמועות ובעידן הטוויטר זה כבר הרבה יותר מכך. יכול להיות שלב ארי פוגע במו"מ, לא אני ואתה יודעים כי אנחנו לא שם, אבל הוא לפחות אוהד כמונו שרוצה בדיוק את אותה מטרה, והוא הרוויח את המוניטין שלו כאן במהלך השנים, אז אני נותן לו קרדיט שמה שהוא עושה נעשה בתום מחשבה וכי הוא חושב שזה עוזר. לא אמרתי לא לבקר אותו, גם לי הייתה כלפיו, אמרתי שהעליהום אינו מוצדק.

גם לי אין שום בעיה או תלונות ללב ארי, אני מדבר על ההתנהלות של שכונה שקיימת אצלנו, ואני לא בטוח שככה זה נהוג בכל העולם שפרטי פרטים של מו"מ יוצאים החוצה, כן יש הדלפות לגבי תנאים מסויימים, אבל לא פירוט של כל סעיף וסעיף, ובמקה של הדלפות זה כנראה בא מהנהלות הקבוצות ולא מקורבים ואוהדים שמנהלים מו"מ עם שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
גם אני לא מבין את הטקטיקה של לב ארי בפרסומים שלו, אבל הוא עושה מה שהוא מוצא לנכון והוא לא איזה ספיניונר שבא לסובב אותנו, אז העליהום עליו מיותר. לפחות אנחנו מקבלים את האמת, ומאוהד, אחרי שכל יום מתלוננים על החארטה שמוכרים לנו בתקשורת ומההנהלה.

ואחר כך יש לך תלונות על התנהלות של רמון? אין לי טענות ללב ארי, יש לי בעיה שככה מנהלים מו"מ עם שחקן, זה בדיחה, אין שום דבר לגיטימי בסיפור הזה.

גם לי יש אותה בעיה, ואני לא חושב ששום דבר מהדרך שהכדורזבל שלנו מתנהל היא נכונה. אבל ככה מתנהל עולם הכדורגל היום לצערנו. גם פורומים של קבוצות מחו"ל מלאים בשמועות ובעידן הטוויטר זה כבר הרבה יותר מכך. יכול להיות שלב ארי פוגע במו"מ, לא אני ואתה יודעים כי אנחנו לא שם, אבל הוא לפחות אוהד כמונו שרוצה בדיוק את אותה מטרה, והוא הרוויח את המוניטין שלו כאן במהלך השנים, אז אני נותן לו קרדיט שמה שהוא עושה נעשה בתום מחשבה וכי הוא חושב שזה עוזר. לא אמרתי לא לבקר אותו, גם לי הייתה כלפיו, אמרתי שהעליהום אינו מוצדק.

גם לי אין שום בעיה או תלונות ללב ארי, אני מדבר על ההתנהלות של שכונה שקיימת אצלנו, ואני לא בטוח שככה זה נהוג בכל העולם שפרטי פרטים של מו"מ יוצאים החוצה, כן יש הדלפות לגבי תנאים מסויימים, אבל לא פירוט של כל סעיף וסעיף, ובמקה של הדלפות זה כנראה בא מהנהלות הקבוצות ולא מקורבים ואוהדים שמנהלים מו"מ עם שחקנים.

דבר ראשון, אתה לא יודע מאיזה צד לב ארי.
לדעתי יש יותר סיכוי שהוא אוהד הפועל שמקורב לשכטר או לקצב מאשר אחד מהבוחשים שהגיעו על דעת עצמם לסיכומים עם זהבי, ואני אסלח לעצמי אם אני טועה.

דבר שני, עוד לא הראית לי פרט אחד שקשור למו"מ שלא הופיע בתקשורת ופורסם על ידי לב ארי ככה שעד שכן תראה כזה אתה מבסס את המתקפה שלך על לא יותר מבלבולי ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:52 
רק עתה נכנסתי לאשכול .
לא הבנתי איך הגיע אשכול לעמוד 43,על מה ולמה.
אוגוסטוס היל כתב:
קיצר, סתמו כבר וזדיינו בסבלנות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:05 
ItaiH6 כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

דבר ראשון, אתה לא יודע מאיזה צד לב ארי.
לדעתי יש יותר סיכוי שהוא אוהד הפועל שמקורב לשכטר או לקצב מאשר אחד מהבוחשים שהגיעו על דעת עצמם לסיכומים עם זהבי, ואני אסלח לעצמי אם אני טועה.

דבר שני, עוד לא הראית לי פרט אחד שקשור למו"מ שלא הופיע בתקשורת ופורסם על ידי לב ארי ככה שעד שכן תראה כזה אתה מבסס את המתקפה שלך על לא יותר מבלבולי ביצים.

נכון אני לא יודע, ולא טענתי שהוא בוחש, רק אני מבין ממנו שהוא אוהד הפועל, אם הוא מקורב לקצב ולא להנהלה זה כבר בעיה של קצב לא שלי ובזה את צודק. אם הוא מקורב למישהו מהנהלת הפועל, זה סיפור אחר.
דבר שני, רצית פרט אחד? אתה פשוט יכול להסתכל בתגובה שלו, הוא כותב בעצמו שיש דברים שצנציפר לא כתב :

ציטוט:
מה שאני יכול לציין:

1) אתמול בערב הפועל שינתה גישה.

2) הסכומים שצנצי פירסם בעיתון מנופחים. עובדים כרגע על בסיס ונקודה. לא כזה רחוק מהסכומים שגילי מרוויח.

3) אורך החוזה לא יהיה בהכרח 3 שנים, עובדים כרגע על חוזה ל-5 שנים (במקרה הגרוע זה יהיה 3 שנים).

4) מי שמודאג לגבי אורך החוזה (הערבויות) ולמה איך וכמה. אם עושים אופציה שהיא רק של השחקן אז עוקפים את הבקרה. ורק בחידוש האופציה מפקידים שוב ערבויות. חג'ג' ושות' יודעים את כל הטריקים האלה. אני מקווה שלא נצטרך את זה.

5) אגב, חג'ג', איש עם מילה. מהאנשים היותר רציניים בהפועל.

6) בואו ניתן למו"מ לעשות את שלו, כמה ימים. אחוזים גבוהים מאוד שזה יקרה. סבלנות. הכי חשוב שהפסיקו לשחק משחקים.

7) ראיתי שדיברו כאן על גילי וההשפעה שלו על שכטר. לגילי יש מסיבת רווקים באילת במהלך הסופ"ש. הוא שכר וילה בעיר. כמובן שגם שכטר יהיה שם כמו עוד הרבה אדומים.

8) בשלב הזה אני מציע לחיפה ללכת על חלוץ אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
בנוסף, אם הוא כותב מה שכתוב ממילא בתקשורת, למה הוא נחוץ פה ולמה לדעת משתמשים מסוימים הוא עושה עבודת קודש?

והכי מעניין בעיני, זה מי שלח אותו לכתוב פה (כי אין מצב שאוהד מן השורה היה כותב את הדברים שסיפרו לו בלי אישור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
והכי מעניין בעיני, זה מי שלח אותו לכתוב פה
ומי שלח אותך אלינו? אולי כמו בעניין מכונת הכביסה, יש איפה להתלונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:

ויקטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:

איזה כיף, מאז שעבד נטש את האשכול לא היו פה התנפלויות אישיות. מזל שאתה בפורום.

וויקטור לא צריך לשלוח אותי לשום מקום. את מלאכתי אני עושה בהתנדבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:22 
אדום נחמד כתב:
בנוסף, אם הוא כותב מה שכתוב ממילא בתקשורת, למה הוא נחוץ פה ולמה לדעת משתמשים מסוימים הוא עושה עבודת קודש?

כדי שיהיה לך מה לשאול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
נו, צ'ימפ. איפה יש שם פרטים מהמו"מ?
1) הפועל שינתה גישה? ברור! אתמול ההצעה הייתה לעונה אחת, היום לשלוש. לא צריך מדליף בשביל להבחין שהפועל שינתה גישה.
2) הסכומים שצנציפר פרסם מנופחים? אם הוא יודע את זה זה רק מחזק את ההנחה שהוא כנראה מצד השחקן/סוכן כי איך בהפועל יידעו מה הסכומים שהוא דורש מחיפה ומה הסכומים שחיפה מציעה? בכל מקרה זה לא קשור למו"מ שלו עם הפועל.
3) נועד להסביר את הספקולציה שהוא מעלה ב4).
4) ספקולציה שגם קובסטר ואם אני זוכר נכון נרקוטיקה העלו יומיים לפני.
5) לא קשור למו"מ.
6) ספקולציה
7) לא רלוונטי למו"מ.
8) ספקולציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:23 
אדום נחמד, אז בעיניך אין מצב. אני אוכל לחיות עם זה.

דינו, נתתי את המילה שלי. ואני איתך, אפשר לנעול. האשכול הזה עשה את שלו.

ומי שמחפש קטנות, מוזמן לשלוח אותם בפרטי.

תשאירו אותי מחוץ לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:29 
אדום נחמד כתב:

והכי מעניין בעיני, זה מי שלח אותו לכתוב פה (כי אין מצב שאוהד מן השורה היה כותב את הדברים שסיפרו לו בלי אישור)

מה אתה רוצה? מישהו מחייב אותך לקרוא מה שהוא כותב? חלס שחרר. הבן אדם נותן מידע. אתה יכול להאמין ויכול שלא. הוא לא חייב לך כלום ואף אחד לא שלח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אדום נחמד כתב:

כדי שיהיה לך מה לשאול

לאן התשובה שלך קידמה את העולם?

לב ארי, אין לי שום דבר אישי נגדך. דרך צלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:32 
ItaiH6 כתב:
נו, צ'ימפ. איפה יש שם פרטים מהמו"מ?
1) הפועל שינתה גישה? ברור! אתמול ההצעה הייתה לעונה אחת, היום לשלוש. לא צריך מדליף בשביל להבחין שהפועל שינתה גישה.
2) הסכומים שצנציפר פרסם מנופחים? אם הוא יודע את זה זה רק מחזק את ההנחה שהוא כנראה מצד השחקן/סוכן כי איך בהפועל יידעו מה הסכומים שהוא דורש מחיפה ומה הסכומים שחיפה מציעה? בכל מקרה זה לא קשור למו"מ שלו עם הפועל.
3) נועד להסביר את הספקולציה שהוא מעלה ב4).
4) ספקולציה שגם קובסטר ואם אני זוכר נכון נרקוטיקה העלו יומיים לפני.
5) לא קשור למו"מ.
6) ספקולציה
7) לא רלוונטי למו"מ.
8) ספקולציה

אולי רק שני סעיפים בסיבוב הזה, אז בוא תיקח אחורה כמה עמודים ותראה שיש פירוט שלא היה בשום גוף תקשורת, יותר מזה ספורט 5 העתיקו כל מילה מהפורום ופרסמו באתר המביך והנתקע שלהם.
אם זה מלחיץ את רמון, מה טוב, אם הוא מקורב של קצב, עוד יותר טוב, אם הוא אוהד "מוקשר" זה מעפן ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:34 
"אם יש דבר יותר מעצבן מאוהדי מכבי, אלה אוהדי הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:35 
התחרפנתם לגמרי. סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:39 
19 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:41 
שחר כתב:
התחרפנתם לגמרי. סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:44 
עמוד 50 הנה אנחנו באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:50 
43 עמודים ואף אחד עדיין לא עשה את הדבר הבא.
:HEART2: ארי
זה בייסיק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:51 
Dushi כתב:
43 עמודים ואף אחד עדיין לא עשה את הדבר הבא.
:HEART2: ארי
זה בייסיק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:52 
19 כתב:

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 15:01 
בבקשה שמישהו ינעל. זרקו את האשכול הזה לאנשהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: