תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
yossi כתב:
kobster כתב:
אתה לא צריך לשכנע אותי לגבי הקהל של הפועל.
הדיון האמיתי הוא לא אם אנחנו יותר חרא או פחות חרא מהקהלים האחרים בארץ או באירופה (כאילו לספונסרים אכפת ממה שקורה באירופה) אלא איך משנים את התדמית.
כמה פעמים אמרנו באסיפה (כולל רמי עצמו) שעדיף להיות חכם מאשר צודק ? אז אתה חושב שאתה צודק, עוד כמה פה בטוחים שהם צודקים ושזה הכל תקשורת עוינת, ערוץ רקאנטי זבל שמחפש אותנו סתם ובלה בלה בלה אבל בסופו של דבר החיים נמדדים לפי השורה התחתונה. בשורה התחתונה, קשה לך להביא כסף מבחוץ גם בכדורסל וגם בכדורגל, אלא אם מדובר באוהדי הפועל שרואים מעבר לתדמית התקשורתית.
אולי אם מתישהו יפול לכולנו האסימון שאנחנו צריכים לעבוד על עצמנו, גם על אותו חלק סו קולד בעייתי בקהל, זה רק יעשה לנו טוב. אם נמשיך להיות מושכנעים ב 110% שהכל בסדר אצלנו, לא נגיע רחוק.
אא"ק אתונה מדליקים קבוע אבוקות, פרטיזן בלגרד דופקים מופע פירו בכל משחק, הקהל של המחלה והבבונים הם גזעניים מטונפים אבל זה לא עוזר לריח של החרא שלנו. וכרגע יש יותר מדי אנשים מתוכנו שאומרים שהריח הזה מרחיק אנשים. תאהב את זה או לא.

צודק
אז אולי אם ניקח על עצמנו את הקונדומים שעפו על שחקנינו בדרבי סל האחרון , נגיד שזה גשם , נפתח את הפה נבלע ונחייך בסוף הערב
אז העורץ של רקאנאטי ידברו עלינו פחות רע????
הם לא רוצים תחרות ולהבדיל מהאפסים שסטודומאייר רוכש אנחנו התחרות היחידה

אתה שוב חוזר לתחרות החרא של מי מסריח יותר.
ערוץ הספורט נגדינו. מצב נתון. השאלה היא מה עושים עם המצב הנתון הזה ולא איך ממשיכים להתפלש בחרא ולחזור על מנטרות "מחפשים אותנו, דופקים אותנו, מחמירים איתנו, כולם נגדינו". אלו בדיוק המנטרות שמקבעות את המצב שלנו והופכים אותנו לצודקים אבל לא חכמים. אם באסיפה אנחנו שומעים תשובות כמו "המשטרה באו להרביץ לנו אז הרמנו כיסא וזרקנו עליהם" איך נתקדם ?
בואו שניה נצא מהמסכנות ומההנחות שאנחנו עושים לעצמנו ונעבור לפסים של מה אפשר לעשות ולא מה אי אפשר כי כל העולם שונא את הפועל. מי שיוצא מנקודת הנחה שהכל בסדר ואין מה לעשות, מוזמן להישאר עם הרומנטיקה והשקרים העצמיים ובלי שקל על התחת.

גם אם אני יוצא מהמסכנות הייתי רוצה להגיע למצב בו אני הוא זה שבוחר את תחנות הרוח שאני רוצה להילחם בהן
וזו חתכה של תחנת רוח
אז עדיף לי להמשיך בשלי ולקבל את היחס של העורץ למ**י כמו שאני מקבל את היחס של "ידיעות" ליאיר ואת היחס של "ישראל היום" לפיפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
למה לא מחפשים משקיעים בירדן?
ככה זה שישראל לא מייצגת....
וככה זה שכולם על הזין....
וככה זה שמבזים את ההמנון....
פעם ראשונה שמעירים לנו?
אל אפינו ועל חמותינו תמות נפשנו ולא נודה בטעויות.
גם אחרי שנמות גם אם נבין שטעינו, גם לא נודה בזה.
בהצלחה עם הראש בקיר לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, מי שרוצה למצוא תירוצים ימצא אותם גם מתחת לבלטות
יש דברים בקהל שאני לא אוהב אבל אפילו את שירי השואה הורידו למינונים מינוריים (ולשם הבהרה גם את המינונים האלה באופן אישי הייתי מחסל לחלוטין)
להשתמש בטיעון הזה כבר יצא מהחורים ורק מעיד שאלה אנשים שמחפשים תירוצים ולא מעוניינים באמת לעשות משהו
וגם לתקשורת העלובה יש חלק גדול בזה בכך שכל נוד שתוקע אוהד של הפועל הופך לאייטם מתוקשר ברמת ביקור אובמה
בלי פרופורציה בכלל לשאר הקהלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 08:57 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
מעניין כמה אנשים פה היו באסיפה האחרונה בכדורסל והקשיבו למה שארז זייצ'יק אמר

תפסיק לשחק ברמזים כאילו אתה בחורה בדייט ותספר לעם

מאחר ותוכן האסיפה (כל אסיפה) נשאר במסגרת חברי העמותה, זה לא עניין של רמזים.
בלי להיכנס לפרטים, ארז זייצ'יק הוא אחראי השיווק בכדורסל ומתוקף תפקידו אחראי על גיוס הספונסרים.
לא רוכשים, ספונסרים שישימו סכומים של 50 עד 100 אלף שקל ולטענתו גם כאלה קשה להביא בגלל אותה תדמית של הקהל.
אנחנו יכולים לצעוק מפה ועד הודעה חדשה על כך שזה עיוות של האמת ועל העבודה שנעשתה בקהל בשנתיים האחרונות אבל זו התדמית.
הדיון על איך משנים את התדמית הוא ארוך ומורכב ודורש הרבה התבוננות עצמית אמיתית אבל זו השורה התחתונה.

אגב, כל ההשוואות למחלה ולבבונים ואפילו לאוהדי אשדוד עם תארים והשירים המגעילים שלהם על רובי שפירא לא קשורות ולא רלבנטיות. זה שהם חארות לא משפר את הריח של החרא שלנו.

עצוב כמה שאתה צודק ואנשים עדיין ממשיכים לחשוב שהם צודקים וכל השאר טועים במקום לעצור ולעשות חושבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:01 
זה לא קשור לתדמית, לא פונים לאנשים הנכונים.
אגב, היום בן אדם לא רוצה להשקיע, מחר אם אתה פתאום כן בא לו בטוב הוא יכול לשנות את דעתו.
זה שכל מיני טביבים והראלים נדבקו אלינו בשנים האחרונות לא אומר שכולם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:13 
אך המראה הזו , איזה מעצבנת היא לפעמים , הלוואי ולא הייתה קיימת , טוב איך נתמודד עם זה ??? מצאתי בואו נשבור את המראה , גם ככה אנחנו יודעים יותר טוב מכולם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
או שנפסיק להשתמש בקלישאות
איזו מראה? אנחנו לא מעבירים כאן ביקורת כל הזמן?
הדבר היחיד שלא משתנה זה התירוצים, עוד משנות ה- 80 בכדורסל
היו תירוצים בלי סוף לסיבות לא להשקיע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:23 
הבעיה אצלנו היא "משרד ההסברה" של הפועל
כל מוצר יכול להימכר, תלוי איך משווקים אותו ואותנו משווקים חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:26 
יהלום אדום כתב:

זהו שלא , אלו לא אותם תירוצים בכלל , עכשיו בוא נמשיך להתנהג כמו ילדים קטנים , נצעק שרמון לא רוצה למכור שהכל חרא ואין רוכש בגלל זה , אז האמת שאין רוכש גם בגלל זה , ואני לא מדבר על אנשי עסקים מפוקפקים כדוגמת טביב , אלא רוכש רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:28 
zapta כתב:
הבעיה אצלנו היא "משרד ההסברה" של הפועל
כל מוצר יכול להימכר, תלוי איך משווקים אותו ואותנו משווקים חרא

זאת הגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יהלום אדום כתב:

זהו שלא , אלו לא אותם תירוצים בכלל , עכשיו בוא נמשיך להתנהג כמו ילדים קטנים , נצעק שרמון לא רוצה למכור שהכל חרא ואין רוכש בגלל זה , אז האמת שאין רוכש גם בגלל זה , ואני לא מדבר על אנשי עסקים מפוקפקים כדוגמת טביב , אלא רוכש רציני

מצטער לא קונה את זה
אף אחד לא מתנהג כמו ילד קטן, והקהל כן שינה התנהגותו בכל הנוגע לשירי שואה, אולי לא מספיק לדעת חלקנו אבל בהחלט עשה שינוי גדול.
וזה לא משהו שאני יכול להגיד על קהלים אחרים. דעת התקשורת עלינו לא משתנה ולא משנה מה יקרה, הבעיה היא שכל מיני "רוכשים" לא משנים את דעתם
גם כשיש על מה.
וכן, איכשהו, 10 שנים אחרי שעזב כי הוא לא יודע לנהל, יש לנו את אותו בוחש בקבוצה (ותן לי לפקפק שמתישהו שהוא הפסיק לבחוש)
הבוחשים הללו זו הבעיה הגדולה יותר של הפועל לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
בסוגייה כל כך מרכזית שנידונה בפורום מאז יום היווסדו ברור שלכל אחד יש דעה מוצקה יש שיאמרו אג'נדה.
לבדלנים, לשונאים למיניהם , ללא מיצגים את ישראל יש אג'נדה בדיוק כמו שלי יש רק בכיוון הפוך.

את דעותיו של פותח האשכול אני מכיר למעלה מ-10 שנים. הוא שייך לאג'נדה של התומכים בזכות הקילול. תמיד הוא כותב בהיגיון ודי בהגינות למרות שבמספר נושאים דעותינו חלוקות.
אני מקווה מאוד שהשיחה שהיתה לו תשנה משהו בהשקפתו.
לכאורה, על פי השקפתו לא חייבים להיות צודקים אלה חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
יש דברים בקהל שאני לא אוהב אבל אפילו את שירי השואה הורידו למינונים מינוריים (ולשם הבהרה גם את המינונים האלה באופן אישי הייתי מחסל לחלוטין)
להשתמש בטיעון הזה כבר יצא מהחורים ורק מעיד שאלה אנשים שמחפשים תירוצים ולא מעוניינים באמת לעשות משהו
וגם לתקשורת העלובה יש חלק גדול בזה בכך שכל נוד שתוקע אוהד של הפועל הופך לאייטם מתוקשר ברמת ביקור אובמה

ידידי,
לתקשורת העלובה יש חלק בכך. החלק הגדול הוא במי שמספק לה חומרים (כן אני יודע שלפעמים היא ממציאה חומרים משל עצמה).

גם עם 7 מתוך 10 מספקים רק תירוצים עדיין על כל 10 אנו מפסידים 3 פוטנציאליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:

ידידי,
לתקשורת העלובה יש חלק בכך. החלק הגדול הוא במי שמספק לה חומרים (כן אני יודע שלפעמים היא ממציאה חומרים משל עצמה).

אם אתה מסכים שהתקשורת מנפחת וממציאה לפעמים דברים, למה אתה חושב שזה יפסק?
לכל קבוצה יש בקהל אנשים שאי אפשר לשלוט עליהם
במקום לקבל את העובדה שאי אפשר לשלוט על כולם וצריך להסתכל על התמונה הגדולה, אנשים פה מעדיפים להלקות את עצמנו על כמה שאנחנו חרא ובגללנו לא באים משקיעים.
סלח לי, זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:

ידידי,

אם לפני 5 שנים היה יציע + ששרים את השירים הללו והגענו למצב שזה ירד דרמטית, אז כ, אפשר להתייחס לזה
כי כמו בכל קבוצת אנשים, אין 100% שמתנהגים אותו דבר אבל כן יש הלך רוח וכאן בהחלט יש שינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
יהלומי ידידי,
ברור שיש הפחתה משמעותית בשנים האחרונות.
רבים מאוד התפקחו ולמרות שהם חושבים שהם צודקים לגבי חופש הקילול חלקם הצליחו לשים לעצמם קוים אדומים וסייגים. גם העובדה שחלק מהאוהדים הפכו לבעלים הטיל עליהם אחריות מסויימת. כך לדוגמא אחד כמו ראצ'ו, ולא רק הוא, שהיה בעבר מנהיג על הברזלים את שירי השינאה. היום התמתן ונילחם בהם.
למה ? לדעתי לא בגלל שהתבגר, הוא הבין שיש עליו אחריות כבעל קבוצה להפסיק.

אתה יכול לשפר ולשנות לא מעט דברים. תדמית הוא אחד הנושאים הקשים ביותר לשינוי. כמעט בלתי אפשרי לשנות תדמית. אתה אמור להבין זאת מהתחום בו אתה עוסק. אתה הרי יודע שפירמות משקיעות סכומים ענקיים לשינוי תדמית . יש חברות שמשקיעות מליוני דולאר כדי לשנות ב- 5% את התדמית שלהן. לשנות תדמית לוקח שנים רבות מאוד. ומה לעשות יש לנו תדמית לא טובה. להשקפתי היא הושגה ביושר רב.

למרות השיפור במספר נושאים עדין מופיע שלט "לא מייצגים את ישראל". בכלל לא משנה מה אתה חושב על השלט , מה אני חושב על השלט או מה פותח האשכול חושב על השלט.
כן משנה מה חושב עליו משקיע פוטנציאלי. בעלים פוטנציאלי.

אם אתה מאמין ששיח סעודי או קטארי או אחד מיורשי ערפעת הוא בעלים פוטנציאלי אז סבבה. לשיטתך אפילו שלט זה מבורך. נמתין שאיזשהו סעודי או פלשתינאי יחשוק בהפועל ויקנה אותה.
לדעתי אין כמעט סיכוי שמשקיע יהודי ציוני יקנה את הפועל. ד"א לא שמעתי על משקיעים שנאמנים לדרך של צ'ה גווארה. מה לעשות שמי שמאמין בדרך זו בד"כ לא כל כך עשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 18:02 
מי שמאמין שברגע שהשלט לא מייצגים את ישראל לא יהיה ביציע , יופיע משקיע , הוא טיפש . בגלל זה לא מפתיע הטיפוס מלמעלה .
מי שחושב ששניידר ידע את הלך הרוח ביציע של מכבי לפני הרכישה הוא נאיבי , הכל בזכות אביב בושינסקי .
מי שחושב שיאמר הכיר את ארגון האוהדים של נתניה לפני שהוא רכש את הקבוצה הוא אדום אופטימי .
שתאומים יחליט שהפועל צריכה רוכש אמיתי , הוא יגיע .
אה ובוכמן , אתה הובלת פעם את ״שירי השואה״ על הברזלים ביציע , אני יודע שאתה לא זוכר שדבר כזה קרה אבל הפסיכי מלמעלה זוכר אז מה זה משנה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
רק אני כל פעם חושב שהאשכול מדבר על אנשי המשק כמו אלי בואנו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: