yossi כתב:
kobster כתב:
אתה לא צריך לשכנע אותי לגבי הקהל של הפועל.
הדיון האמיתי הוא לא אם אנחנו יותר חרא או פחות חרא מהקהלים האחרים בארץ או באירופה (כאילו לספונסרים אכפת ממה שקורה באירופה) אלא איך משנים את התדמית.
כמה פעמים אמרנו באסיפה (כולל רמי עצמו) שעדיף להיות חכם מאשר צודק ? אז אתה חושב שאתה צודק, עוד כמה פה בטוחים שהם צודקים ושזה הכל תקשורת עוינת, ערוץ רקאנטי זבל שמחפש אותנו סתם ובלה בלה בלה אבל בסופו של דבר החיים נמדדים לפי השורה התחתונה. בשורה התחתונה, קשה לך להביא כסף מבחוץ גם בכדורסל וגם בכדורגל, אלא אם מדובר באוהדי הפועל שרואים מעבר לתדמית התקשורתית.
אולי אם מתישהו יפול לכולנו האסימון שאנחנו צריכים לעבוד על עצמנו, גם על אותו חלק סו קולד בעייתי בקהל, זה רק יעשה לנו טוב. אם נמשיך להיות מושכנעים ב 110% שהכל בסדר אצלנו, לא נגיע רחוק.
אא"ק אתונה מדליקים קבוע אבוקות, פרטיזן בלגרד דופקים מופע פירו בכל משחק, הקהל של המחלה והבבונים הם גזעניים מטונפים אבל זה לא עוזר לריח של החרא שלנו. וכרגע יש יותר מדי אנשים מתוכנו שאומרים שהריח הזה מרחיק אנשים. תאהב את זה או לא.
צודק
אז אולי אם ניקח על עצמנו את הקונדומים שעפו על שחקנינו בדרבי סל האחרון , נגיד שזה גשם , נפתח את הפה נבלע ונחייך בסוף הערב
אז העורץ של רקאנאטי ידברו עלינו פחות רע????
הם לא רוצים תחרות ולהבדיל מהאפסים שסטודומאייר רוכש אנחנו התחרות היחידה
אתה שוב חוזר לתחרות החרא של מי מסריח יותר.
ערוץ הספורט נגדינו. מצב נתון. השאלה היא מה עושים עם המצב הנתון הזה ולא איך ממשיכים להתפלש בחרא ולחזור על מנטרות "מחפשים אותנו, דופקים אותנו, מחמירים איתנו, כולם נגדינו". אלו בדיוק המנטרות שמקבעות את המצב שלנו והופכים אותנו לצודקים אבל לא חכמים. אם באסיפה אנחנו שומעים תשובות כמו "המשטרה באו להרביץ לנו אז הרמנו כיסא וזרקנו עליהם" איך נתקדם ?
בואו שניה נצא מהמסכנות ומההנחות שאנחנו עושים לעצמנו ונעבור לפסים של מה אפשר לעשות ולא מה אי אפשר כי כל העולם שונא את הפועל. מי שיוצא מנקודת הנחה שהכל בסדר ואין מה לעשות, מוזמן להישאר עם הרומנטיקה והשקרים העצמיים ובלי שקל על התחת.
גם אם אני יוצא מהמסכנות הייתי רוצה להגיע למצב בו אני הוא זה שבוחר את תחנות הרוח שאני רוצה להילחם בהן
אז עדיף לי להמשיך בשלי ולקבל את היחס של העורץ למ**י כמו שאני מקבל את היחס של "ידיעות" ליאיר ואת היחס של "ישראל היום" לפיפי