תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 13:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:20 
[quote="19"]אם המאמן יביא אחד אחרי השני שחקני הגנה כושלים, ועוד שמונה כאלה, זה כשלון שלו, והוא יצטרך לשלם עליו. ההנהלה אולי תצטרך לשים לו ברקס מתישהו, אבל זה יהיה בעייתי אחרי כל ההייפ שעשו עליו וה"תנו לו לעבוד, סבלנות". אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, תסריט כזה יהיה כשלון של המאמן נטו.

ועד שיש רוכש חדש אני מעדיף שתהיה קבוצה כמה שיותר חזקה, גם כדי שיהיה לו בסיס לעבוד איתו. לא בא לי לוותר מראש ולחטוף בדרבים עד שיואיל בטובו לבוא רוכש כי "עד אז כלום לא משנה".[/quote]

המשפט המודגש נכון גם ובעיקר כדי לשמר את הניקוד באירופה, שהוא הנכס הכלכלי, תדמיתי והישגי שהכי קורץ לרוכשים פוטנציאליים אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש יכול לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה, הוא פשוט לא לועס...

לעניין,
ברור גם לרב"ש שהוא לא הולך להביא שכטר ושמונה קוסטות.
אם הזרים שהוא יביא יהיו סטייל גרזיצ'יץ' (חופשיים ובמשכורת לא גבוהה) וההנהלה תקיים את הצד שלה ותצליח להיפטר מכל הפחים ששירזי ואבוקסיס הביאו, יהיה מספיק כסף כדי להביא את שכטר ועוד שחקנים טובים לידו.
ראינו את האפקט של שחקן אחד טוב על קבוצה. גם שכטר אמור להיות האקס פקטור שלנו מקצועית ומנטלית.
רב"ש הוא האחרון שצריך להיות מודאג ממנו בכל המועדון. השאלה מה יתנו לו במה יעצרו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:41 
יובל כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
איך מלהביא את שכטר אתה תביא שמונה מגנים חלשים ולא שניים טובים באותו כסף?
מה הקשר בין א' לב'?

אתה כנראה לא הבנת, הכוונה שלי באופן כללי היתה לרמוז שאם נביא את שכטר ונתנהל כמו בעונה שעברה , אז גם שכטר הגדול לא יעזור לנו.

הקצנה..נו...

זה נכון.
חלק גדול מהבעיה בהתנהלות בעונה שעברה הייתה שבזבזו את כל הכסף על המון שחקנים זולים.

חלק קטן, היו עוד המון בעיות ומה שאני מנסה לומר זה שאם נביא את שכטר ונמשיך להתנהל כמו בעונה שעברה, לא עשינו כלום ושום דבר. אני בכלל לא נכנס למשוואות האלה של 19 על 4 זולים מול אחד יקר וכו', אני רק אומר שהרבה יותר חשוב לשנות את ההתנהלות הכללית מאשר להביא שחקן אחד, טוב ככל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר את האופוריה, ההתרגשות וההתלהבות שהיתה ב-30 לאוגוסט אשתקד במחצית המשחק מול דודלאנז' בבלומפילד כשהכרוז הודיע שגילי ורמוט חתם בהפועל.
ריגוש הוא לא מילה גסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
4 מיליון שקל זה המון כסף.
אני מת ששכטר יהיה פה אבל בחייאת לא חבל על הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אני זוכר את האופריה, ההתרגשות וההתלהבות שהיתה ב-30 לאוגוסט אשתקד במחצית המשחק מול דודלאנז' בבלומפילד כשהכרוז הודיע שגילי ורמוט חתם בהפועל.
ריגוש הוא לא מילה גסה

אני זוכר.
היית שם גם?
בכלל,באימון המסכם הכל נראה יפה ונקי.
מי ידע מה מצפה לנו בהמשך.
אח שלי שהיה שחקן מקצוען עד גיל 17 ויש לו טביעת עין טובה משלי,ישב איתי באימון המסכם וניבא כבר אז שאנחנו קבוצה פח.
״אף הגבהת כדור לא מגיעה לראש של שחקן,תראה מה זה״.
היה מצחיק רצח.
כל האוויר מלא בריח של ג׳וינטים והשחקנים מתאמנים ומקבלים את הריח עם הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
איך מלהביא את שכטר אתה תביא שמונה מגנים חלשים ולא שניים טובים באותו כסף?
מה הקשר בין א' לב'?

אתה כנראה לא הבנת, הכוונה שלי באופן כללי היתה לרמוז שאם נביא את שכטר ונתנהל כמו בעונה שעברה , אז גם שכטר הגדול לא יעזור לנו.

הקצנה..נו...

זה נכון.
חלק גדול מהבעיה בהתנהלות בעונה שעברה הייתה שבזבזו את כל הכסף על המון שחקנים זולים.

חלק קטן, היו עוד המון בעיות ומה שאני מנסה לומר זה שאם נביא את שכטר ונמשיך להתנהל כמו בעונה שעברה, לא עשינו כלום ושום דבר. אני בכלל לא נכנס למשוואות האלה של 19 על 4 זולים מול אחד יקר וכו', אני רק אומר שהרבה יותר חשוב לשנות את ההתנהלות הכללית מאשר להביא שחקן אחד, טוב ככל שיהיה.

סבבה, אבל אם זה מה שאני מנסה לומר אז אני רק לא מבין כל כך מה הקשר לאשכול. הרי אף אחד לא טוען שאם נביא את שכטר אז הכל מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר
הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 17:11 
לא. טוענים שמה שיכריע את עתיד המועדון , זו השאלה אם נחתים את שכטר או לא נחתים אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים לפי הפרסומים שדה סילבה שרב"ש רצה סגר בחוזה של 250 אלף יורו באוקראינה (לא סכום כזה מטורף, לראייה שילמנו על אדון ברונו סכום כזה בעונה האחרונה) אנחנו לא מסוגלים להחתים לא את שכטר ולא זרים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 17:17 
RedFox כתב:
בנתיים לפי הפרסומים שדה סילבה שרב"ש רצה סגר בחוזה של 250 אלף יורו באוקראינה (לא סכום כזה מטורף, לראייה שילמנו על אדון ברונו סכום כזה בעונה האחרונה) אנחנו לא מסוגלים להחתים לא את שכטר ולא זרים טובים.

אם הוא באמת רצה אותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
nirog כתב:
אני זוכר את האופריה, ההתרגשות וההתלהבות שהיתה ב-30 לאוגוסט אשתקד במחצית המשחק מול דודלאנז' בבלומפילד כשהכרוז הודיע שגילי ורמוט חתם בהפועל.
ריגוש הוא לא מילה גסה

אני זוכר.
היית שם גם?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 17:51 
nirog כתב:
עזרא כתב:
nirog כתב:
ריגוש הוא לא מילה גסה

אני זוכר.
היית שם גם?

כן

זה לא היה במשחק ליגה נגד הפועל חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

ברונו קיבל 200 אלף, לא 250.
בכל מקרה, זה שמעוניינים בשחקן שעולה X ובסוף הוא לא חותם זה לא אומר שנשאר לרכש פחות מ-X, זה אומר שלא רוצים לבזבז X מהכסף שנשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
nirog כתב:
עזרא כתב:
nirog כתב:
ריגוש הוא לא מילה גסה

אני זוכר.
היית שם גם?

כן

31.08.12 חוזר הביתה: גילי ורמוט סיכם עקרונית בהפועל ת"א ל-5 שנים
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 75&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Meitar כתב:
nirog כתב:
עזרא כתב:
nirog כתב:
ריגוש הוא לא מילה גסה

אני זוכר.
היית שם גם?

כן

31.08.12 חוזר הביתה: גילי ורמוט סיכם עקרונית בהפועל ת"א ל-5 שנים
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 75&lang=HE

סיכם עקרונית זה נחמד,
אבל החתימה הייתה כמה ימים אח"כ והקטע עם הכרוז היה נגד הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:59 
יוני הללי בפרסום אתמול: "שכטר הוא דוגמא לשחקן שהמאמן אריק בנאדו רוצה מאד, לא רק בגלל הכישורים שלו אלא בגלל שאינו מתלבט ומעוניין לחתום במכבי חיפה"

יוני הללי ב103 עכשיו: "מכבי חיפה חושבים ששכטר מעדיף אותם. זה ממש לא נכון"

עיתונות ספורט במיטבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:06 
הללי :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יוני הללי בפרסום אתמול: "שכטר הוא דוגמא לשחקן שהמאמן אריק בנאדו רוצה מאד, לא רק בגלל הכישורים שלו אלא בגלל שאינו מתלבט ומעוניין לחתום במכבי חיפה"

עיתונות ספורט במיטבה

הללי אוהד מכבי חיפה. ככזה הוא לא אוביקטיבי בידיעות על חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
אולי יוני הללי זה ״אבטיח״ מהפורום והוא קרא את לב ארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:21 
nirog כתב:
Oleg Neduda כתב:

עיתונות ספורט במיטבה

הללי אוהד מכבי חיפה. ככזה הוא לא אוביקטיבי בידיעות על חיפה

לא ביקשתי שיהיה אובייקטיבי
ביקשתי שיהיה עקבי
הוא בוחר להיות ליצן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:37 
שכטר לא יגיע
הבלאגן שנוצר אחריי הפיצוץ בין רמון לטביב רק יוריד את הסיכויים שגם ככה לא היו גבוהים

צריכים להתקדם ולראות את מי אפשר להביא במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
שכטר לא יגיע
הבלאגן שנוצר אחריי הפיצוץ בין רמון לטביב רק יוריד את הסיכויים שגם ככה לא היו גבוהים

מה אתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
שכטר לא יגיע

אחד שיודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:42 
zapta כתב:
שכטר לא יגיע

כן, ובוא תסביר לי מה קשור הפיצוף (העשירי בערך) בין טביב לרמון לבין הגעת שכטר?
אפילו בצד של הפועל לא שומרים את התירוץ הזה וכבר אמרו בכל מקום שאין שום קשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
ערן,ולמה אתה כל כך משוכנע שהוא טועה?
האמת בטח לא כזו החלטית.
יחליט מה שיחליט וזה תלוי בהרבה גורמים.
מניח שגם לשכטר אין מושג כרגע לאן נושבת הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 20:07 
שכטר שכטר שכטר בחיי שאני לא מבין אותכם, חסרים שני בלמים ועוד מגן ואת רוב הכסף חייבים להשקיע בשחקנים טובים לעמדות האלה אין בשוק הישראלי מספיק בלמים טובים שיכולים לשדרג את ההגנה, אנחנו חייבים קודם כל הגנת ברזל, ולעמדת הבלם אנחנו צריכים שני זרים ברמה גבוהה וזה עולה הרבה כסף, על העמדה של שכטר אפשר להביא שחקן ישראלי שאומנם לא ברמה של שכטר אבל מספיק טוב בשביל קבוצה שרצה בצמרת והוא לא יעלה לנו המון כסף כמו מוגרבי למשל.
אם יש מימון חיצוני לעסקת שכטר מצויין אבל חוץ מדיבורים עדיין לא שמעתי על הבן אדם שבא ושם את הכסף.
החלום שלי ושל כל אחד מאיתנו זה לראות את שכטר וורמוט חוזרים לשתף פעולה אבל אנחנו צריכים להיות ריאלים.
כולם מדברים על שחקנים שעזבו וחסכנו את המשכורות שלהם ועל אירופה ועל זה שהגרמנים יתפשרו (אפשר לשכוח מהאופציה האחרונה ) בינתיים חוץ מהמשכורת של חוטבא לא חסכנו כלום יש שחקנים שלא רוצים אותם אבל יש להם חוזה ןעדיין אף קבוצה לא הגישה עליהם הצעה.
קיצר, הלוואי ששכטר יבוא לא על חשבון תפקידים אחרים ולא בתנאי שנפשר על איכות השחקנים האחרים שנביא במיוחד שני הבלמים

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 20:14 
עבד 14 כתב:
שכטר שכטר שכטר בחיי שאני לא מבין אותכם, חסרים שני בלמים ועוד מגן ואת רוב הכסף חייבים להשקיע בשחקנים טובים לעמדות האלה אין בשוק הישראלי מספיק בלמים טובים שיכולים לשדרג את ההגנה, אנחנו חייבים קודם כל הגנת ברזל, ולעמדת הבלם אנחנו צריכים שני זרים ברמה גבוהה וזה עולה הרבה כסף, על העמדה של שכטר אפשר להביא שחקן ישראלי שאומנם לא ברמה של שכטר אבל מספיק טוב בשביל קבוצה שרצה בצמרת והוא לא יעלה לנו המון כסף כמו מוגרבי למשל.
אם יש מימון חיצוני לעסקת שכטר מצויין אבל חוץ מדיבורים עדיין לא שמעתי על הבן אדם שבא ושם את הכסף.
החלום שלי ושל כל אחד מאיתנו זה לראות את שכטר וורמוט חוזרים לשתף פעולה אבל אנחנו צריכים להיות ריאלים.
כולם מדברים על שחקנים שעזבו וחסכנו את המשכורות שלהם ועל אירופה ועל זה שהגרמנים יתפשרו (אפשר לשכוח מהאופציה האחרונה ) בינתיים חוץ מהמשכורת של חוטבא לא חסכנו כלום יש שחקנים שלא רוצים אותם אבל יש להם חוזה ןעדיין אף קבוצה לא הגישה עליהם הצעה.
קיצר, הלוואי ששכטר יבוא לא על חשבון תפקידים אחרים ולא בתנאי שנפשר על איכות השחקנים האחרים שנביא במיוחד שני הבלמים

אם יבואו 2 בלמים זרים ברמה של צ'וצ'אליץ' ויבוא מגן ימני אלעד גבאי ויבוא מגן שמאלי זר סטייל מאטוביץ' ומנגה יבוא בחוד ? ששכטר לא יבוא

אבל זה לא יקרה , בן שמעון לא קוסם והוא לא יכול לשלוף ככה שחקנים , 9 מיליון שקל לרכש זה בכלל לא הרבה להביא כל כך הרבה שחקנים איכותיים.

אני אישית חושב שצריך ללכת על שכטר בכל הכח כי לדעתי יישאר כסף להתחזק בשאר המקומות הנכונים גם אחריי הקנייה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 20:15 
תודה לרואה חשבון, עכשיו תביאו את שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 20:21 
Yalla Hapoel כתב:
עבד 14 כתב:

אם יבואו 2 בלמים זרים ברמה של צ'וצ'אליץ' ויבוא מגן ימני אלעד גבאי ויבוא מגן שמאלי זר סטייל מאטוביץ' ומנגה יבוא בחוד ? ששכטר לא יבוא

אבל זה לא יקרה , בן שמעון לא קוסם והוא לא יכול לשלוף ככה שחקנים , 9 מיליון שקל לרכש זה בכלל לא הרבה להביא כל כך הרבה שחקנים איכותיים.

אני אישית חושב שצריך ללכת על שכטר בכל הכח כי לדעתי יישאר כסף להתחזק בשאר המקומות הנכונים גם אחריי הקנייה שלו.

מה יותר נכון להביא את שכטר ובמעט כסף שישאר להביא בלמים ומגן ברמה של פאביציביץ וחוטבא או להביא זרים ברמה גבוהה להגנה ולחלק ההתקפי להביא ישראלים טובים שלא עולים המון כסף כמו עמאשה ברדה ואתה יודע מה? אפשר להביא גם את אבו חצירה שיעלה המון כסף אבל לא 4 מיליון ולא 3 אפילו אז מה עדיף?

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 20:25 
ברדה מרוויח 350,000 יורו בגנק. ושירצקי יתפור אותך על אבוחצירא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: