עבד 14 כתב:
שכטר שכטר שכטר בחיי שאני לא מבין אותכם, חסרים שני בלמים ועוד מגן ואת רוב הכסף חייבים להשקיע בשחקנים טובים לעמדות האלה אין בשוק הישראלי מספיק בלמים טובים שיכולים לשדרג את ההגנה, אנחנו חייבים קודם כל הגנת ברזל, ולעמדת הבלם אנחנו צריכים שני זרים ברמה גבוהה וזה עולה הרבה כסף, על העמדה של שכטר אפשר להביא שחקן ישראלי שאומנם לא ברמה של שכטר אבל מספיק טוב בשביל קבוצה שרצה בצמרת והוא לא יעלה לנו המון כסף כמו מוגרבי למשל.
אם יש מימון חיצוני לעסקת שכטר מצויין אבל חוץ מדיבורים עדיין לא שמעתי על הבן אדם שבא ושם את הכסף.
החלום שלי ושל כל אחד מאיתנו זה לראות את שכטר וורמוט חוזרים לשתף פעולה אבל אנחנו צריכים להיות ריאלים.
כולם מדברים על שחקנים שעזבו וחסכנו את המשכורות שלהם ועל אירופה ועל זה שהגרמנים יתפשרו (אפשר לשכוח מהאופציה האחרונה ) בינתיים חוץ מהמשכורת של חוטבא לא חסכנו כלום יש שחקנים שלא רוצים אותם אבל יש להם חוזה ןעדיין אף קבוצה לא הגישה עליהם הצעה.
קיצר, הלוואי ששכטר יבוא לא על חשבון תפקידים אחרים ולא בתנאי שנפשר על איכות השחקנים האחרים שנביא במיוחד שני הבלמים
אם יבואו 2 בלמים זרים ברמה של צ'וצ'אליץ' ויבוא מגן ימני אלעד גבאי ויבוא מגן שמאלי זר סטייל מאטוביץ' ומנגה יבוא בחוד ? ששכטר לא יבוא
אבל זה לא יקרה , בן שמעון לא קוסם והוא לא יכול לשלוף ככה שחקנים , 9 מיליון שקל לרכש זה בכלל לא הרבה להביא כל כך הרבה שחקנים איכותיים.
אני אישית חושב שצריך ללכת על שכטר בכל הכח כי לדעתי יישאר כסף להתחזק בשאר המקומות הנכונים גם אחריי הקנייה שלו.