ציטיאט כתב:
לא סוכן ולא עיתונאי, אני בוחר להראות את הצד שלו כחבר, ודווקא בגלל שאני כאן כותב תחת שמי המלא וכולם מכירים אותי.
לגבי הפציעות ו"קללת שריר הירך האחורי", אם פורטים את המקרים רואים שגילי ורמוט ואלרואי כהן הוחזרו מוקדם מדיי לשחק( גילי ורמוט בלחץ ההנהלה שרצתה נצחון על אקדמיקה בשביל הכסף, ונצחון באשדוד שהעלה אותנו למקום הראשון), ואלרואי כהן הוחזר באישור הצוות הרפואי ללא קשר לדרור.
סאבו פאביצ'ביץ' נפצע בכלל בשריר הארבע ראשי, וסבל מעוד 3 פציעות שונות בחצי עונה בה הוא היה בהפועל. יוסי החתים אותו למרות שידע שזה שחקן שנפצע כרונית.
וואליד באדיר סבל מעומס שגרם לו למספר פציעות במקביל, אחת מהן היתה שריר הירך האחורי, וזה בגלל שהבנאדם שיחק רצוף בליגה ובאירופה למרות שהצוות המקצועי ידע שזה יכול לסכן אותו.
ושורה תחתונה, הפציעה הזאת היא מאוד נפוצה בכדורגל,בזמנו העלו כאן כתבה שלפני שתי עונות בארסה סבלה מ9 שחקנים במקביל שנפצעו באותה עונה את הפציעה הזאת, וגם העונה בארסה המקצועית והמפוארת עלתה לצמד המשחקים מול באיירן והובסה 7-0 ללא לאו מסי, שהיה פצוע ב...שריר הירך האחורי.
הכי נוח היה ליוסי להפיל הכל על דרור ולשרוף אותו בשידור חי, כשמאחורי הקלעים יש סיפורים הזויים שאני יודע, אבל לא אספר כאן מטעמים מובנים, ואני מאוד מקווה שיום יגיע והם יתגלו.
אני מקווה מאוד שאיכשהו דרור עוד יישאר במועדון כי הוא מקצוען אמיתי , למרות שמעשית זה כנראה לא יקרה
עזוב את הפציעות בצד לרגע.
אני אישית לא זוכר את הפועל עם כושר גופני כ"כ ירוד כמו העונה.
אפשר לטעון שישנם שחקנים עם כושר גופני גרוע באופן טבעי, כמו למשל רועי גורדנה, שאני לא רואה איך זה משתפר אצלו גם אם יעבוד כמו משוגע. אלו דברים שלא תלויים רק במאמן הכושר.
עם זאת, כשקבוצה שלמה נראית כבויה ומרוסקת כבר בדקה ה60 בכל כך הרבה משחקים - ברור שמשהו כאן לא עובד.
אני מאמין שהוא מקצוען, ואני רואה איך השחקנים קשורים אליו. בשורה התחתונה הוא חתום על הכושר הזוועתי שראינו העונה. הוא מאמן כושר, לא היה כושר, לכן הוא נכשל. בדיוק כמו מאמן שלא מביא נקודות.