תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרור שמשון או מאמן כושר נורמלי
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
יש כבר מחליף ראוי לדרור שמעון? שמועות גורסות שהמחליף הוא מאמן הכושר של בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דרור שמשון או מאמן כושר נורמלי
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&DocID=143266&Lang=he

ציטוט:

בנוסף, בהפועל ת"א הפיקו את לקחי הפציעות מהעונה החולפת, ועשו שינוי בעמדת מאמן הכושר. שלומי ודררו סיכם את תנאיו (באמצעות הסוכן ירון גלעדי) והוא יחליף בתפקיד את דרור שמשון. במועדון מתכוונים לצרף מאמן כושר נוסף, כאשר השם המוביל הוא שמו של רון ציבלין שכבר עבד במועדון ומנהל בימים אלה משא ומתן על חזרתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
למה רון ציבלין לא המשיך בשנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 09:48 
פאביו 27 כתב:

כי ניצן שירזי העדיף את שמשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דרור שמשון או מאמן כושר נורמלי
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
פאביו 27 כתב:

והוא הודיע לציבלין על כך שבוע אחרי שסירב לשחרר אותו לבני יהודה ולקשטן. המהלך הזה קיבל גיבוי (כמובן) מההנהלה ואני לא אופתע אם לציבלין נותרו משקעים בעקבות כל ההתנהלות הזו.
מקווה שזה שהוא היה עם רב"ש בשנה החולפת בקפריסין ישכנע אותו לחזור. אין מה להשוות את איך שנראינו בתקופתו לאיך שנראינו תחת מאמן הכושר המהולל של נבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
הבורות של אנשים בנושא הכושר בגופני מביכה, במיוחד שהם מתיימרים להפוך לאנשי מקצוע ולקבוע עובדות שאין להם קשר למציאות.
דרור שמשון חבר קרוב שלי ומעולם לא הסתרתי את זה.

דרור שמשון אימן בהצלחה עם גוטמן באליפות של הפועל חיפה, באליפויות של בית"ר ירושלים, ובנבחרות ישראל. כל שחקן שנשאל על עבודתו של דרור אמר שאין מקצוען כמוהו בארץ, ולראיה הוא מעביר הרצאות ומחנות קיץ לשחקנים שהם סולד אאוט כבר עכשיו וכל הליגיונרים ושחקני הנבחרת מגיעים להתאמן ולשמור על כושר.

הבעיה של דרור שמשון היא שהוא לא איש של מקורבים ועיתונאים, וכשבמהלך העונה יוסי אבוקסיס שרף אותו, הוא העדיף לשתוק ולא לספר את האמת.
אני מקווה מאוד בשבילו שעכשיו או בשלב יותר מאוחר הוא ייצא ויספר את כל מה שקרה בהפועל תל אביב העונה, אני רק ארמוז שמדובר בחוסר מקצוענות ושכונה ברמה של ליגה ג', ראשית כל מצד השחקנים, וכמובן מצד הצוות המקצועי שנתן לכך גיבוי ועודד את ההתנהלות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
הבורות של אנשים בנושא הכושר בגופני מביכה, במיוחד שהם מתיימרים להפוך לאנשי מקצוע ולקבוע עובדות שאין להם קשר למציאות.

דרור שמשון אימן בהצלחה עם גוטמן באליפות של הפועל חיפה, באליפויות של בית"ר ירושלים, ובנבחרות ישראל. כל שחקן שנשאל על עבודתו של דרור אמר שאין מקצוען כמוהו בארץ, ולראיה הוא מעביר הרצאות ומחנות קיץ לשחקנים שהם סולד אאוט כבר עכשיו וכל הליגיונרים ושחקני הנבחרת מגיעים להתאמן ולשמור על כושר.

הבעיה של דרור שמשון היא שהוא לא איש של מקורבים ועיתונאים, וכשבמהלך העונה יוסי אבוקסיס שרף אותו, הוא העדיף לשתוק ולא לספר את האמת.
אני מקווה מאוד בשבילו שעכשיו או בשלב יותר מאוחר הוא ייצא ויספר את כל מה שקרה בהפועל תל אביב העונה, אני רק ארמוז שמדובר בחוסר מקצוענות ושכונה ברמה של ליגה ג', ראשית כל מצד השחקנים, וכמובן מצד הצוות המקצועי שנתן לכך גיבוי ועודד את ההתנהלות הזו.

דבר ראשון שאפו על הגילוי הנאות,
דבר שני אם דרור שמשון ראה שההתנהלות היא כל כך בזיונית, ושמו הטוב הולך לפניו מדוע לא קם ועזב? בטח כשידע שבסופו של יום הדבר יפגע בו?
הכי קל זה לבוא אחרי שמפטרים אותך ולהגיד "הנה האמת", בפועל הוא היה חלק מהאמת, גם אם לא אחראי עיקרי-חלק מהביזיון בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:30 
ציטיאט כתב:

ועם כל זאת , הוא שותף מלא לכישלון , אם הוא חשב שמכשלים אותו ואין לו איך להצליח ,היה צריך להתפטר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
דרור שמשון הוא גם מאמן הכושר של קבוצת הנשים בשוהם ואני מקבל מאחת שעובדת איתי דיווחים שוטפים על כמה הוא תותח ואיזה בן אדם מדהים הוא.
ההתנהלות בהפועל השנה היתה ביזיונית, או שהוא אשם בכך שהאימונים לא היו ברמה מתאימה או שלא נתנו לו את התנאים להצליח ואז חבל שהוא לא קם והלך.
מאחל לו בהצלחה בכל מקום בו יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:41 
ציטיאט כתב:

כן אבוקסיס לא אבוקסיס, בשורה התחתונה הכושר הגופני של המועדון היה לא פחות מביזיון אחד גדול, שלא נדבר על הכמות ההזויה של פציעות השריר
הראשון שצריך לשלם את המחיר זה מאמן הכושר. בין אם קוראים לו דרור שמשון ובין אם קוראים לו חואן טוריחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
סליחה שאני מפזר את אבקני שמו הטוב,
אבל למי לעזאזל איכפת עם הוא תותח ונחמד או חברותי ונעים?
פאק אוף, 8 שחקנים באותו זמן עם פציעה באותו שריר. חלק מהם גם שיחקו בדרבי 4-0 כשהם פצועים, איך זה נשמע עכשיו? נעים הליכות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
גם למאמן כושר יש סוכן? לאן הגענו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
לא סוכן ולא עיתונאי, אני בוחר להראות את הצד שלו כחבר, ודווקא בגלל שאני כאן כותב תחת שמי המלא וכולם מכירים אותי.

לגבי הפציעות ו"קללת שריר הירך האחורי", אם פורטים את המקרים רואים שגילי ורמוט ואלרואי כהן הוחזרו מוקדם מדיי לשחק( גילי ורמוט בלחץ ההנהלה שרצתה נצחון על אקדמיקה בשביל הכסף, ונצחון באשדוד שהעלה אותנו למקום הראשון), ואלרואי כהן הוחזר באישור הצוות הרפואי ללא קשר לדרור.
סאבו פאביצ'ביץ' נפצע בכלל בשריר הארבע ראשי, וסבל מעוד 3 פציעות שונות בחצי עונה בה הוא היה בהפועל. יוסי החתים אותו למרות שידע שזה שחקן שנפצע כרונית.
וואליד באדיר סבל מעומס שגרם לו למספר פציעות במקביל, אחת מהן היתה שריר הירך האחורי, וזה בגלל שהבנאדם שיחק רצוף בליגה ובאירופה למרות שהצוות המקצועי ידע שזה יכול לסכן אותו.

ושורה תחתונה, הפציעה הזאת היא מאוד נפוצה בכדורגל,בזמנו העלו כאן כתבה שלפני שתי עונות בארסה סבלה מ9 שחקנים במקביל שנפצעו באותה עונה את הפציעה הזאת, וגם העונה בארסה המקצועית והמפוארת עלתה לצמד המשחקים מול באיירן והובסה 7-0 ללא לאו מסי, שהיה פצוע ב...שריר הירך האחורי.

הכי נוח היה ליוסי להפיל הכל על דרור ולשרוף אותו בשידור חי, כשמאחורי הקלעים יש סיפורים הזויים שאני יודע, אבל לא אספר כאן מטעמים מובנים, ואני מאוד מקווה שיום יגיע והם יתגלו.

אני מקווה מאוד שאיכשהו דרור עוד יישאר במועדון כי הוא מקצוען אמיתי , למרות שמעשית זה כנראה לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
לא סוכן ולא עיתונאי, אני בוחר להראות את הצד שלו כחבר, ודווקא בגלל שאני כאן כותב תחת שמי המלא וכולם מכירים אותי.

לגבי הפציעות ו"קללת שריר הירך האחורי", אם פורטים את המקרים רואים שגילי ורמוט ואלרואי כהן הוחזרו מוקדם מדיי לשחק( גילי ורמוט בלחץ ההנהלה שרצתה נצחון על אקדמיקה בשביל הכסף, ונצחון באשדוד שהעלה אותנו למקום הראשון), ואלרואי כהן הוחזר באישור הצוות הרפואי ללא קשר לדרור.
סאבו פאביצ'ביץ' נפצע בכלל בשריר הארבע ראשי, וסבל מעוד 3 פציעות שונות בחצי עונה בה הוא היה בהפועל. יוסי החתים אותו למרות שידע שזה שחקן שנפצע כרונית.
וואליד באדיר סבל מעומס שגרם לו למספר פציעות במקביל, אחת מהן היתה שריר הירך האחורי, וזה בגלל שהבנאדם שיחק רצוף בליגה ובאירופה למרות שהצוות המקצועי ידע שזה יכול לסכן אותו.

ושורה תחתונה, הפציעה הזאת היא מאוד נפוצה בכדורגל,בזמנו העלו כאן כתבה שלפני שתי עונות בארסה סבלה מ9 שחקנים במקביל שנפצעו באותה עונה את הפציעה הזאת, וגם העונה בארסה המקצועית והמפוארת עלתה לצמד המשחקים מול באיירן והובסה 7-0 ללא לאו מסי, שהיה פצוע ב...שריר הירך האחורי.

הכי נוח היה ליוסי להפיל הכל על דרור ולשרוף אותו בשידור חי, כשמאחורי הקלעים יש סיפורים הזויים שאני יודע, אבל לא אספר כאן מטעמים מובנים, ואני מאוד מקווה שיום יגיע והם יתגלו.

אני מקווה מאוד שאיכשהו דרור עוד יישאר במועדון כי הוא מקצוען אמיתי , למרות שמעשית זה כנראה לא יקרה

דיברתי על הידיעה ששמו שמאמן חדש סיכם תנאיו באמצעות סוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
אה ושעה אתה נותן לי לכתוב הודעה... :CRY2:

מזכיר לי את נאור ציון עם הערבי והדרוזי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:

עזוב את הפציעות בצד לרגע.
אני אישית לא זוכר את הפועל עם כושר גופני כ"כ ירוד כמו העונה.
אפשר לטעון שישנם שחקנים עם כושר גופני גרוע באופן טבעי, כמו למשל רועי גורדנה, שאני לא רואה איך זה משתפר אצלו גם אם יעבוד כמו משוגע. אלו דברים שלא תלויים רק במאמן הכושר.
עם זאת, כשקבוצה שלמה נראית כבויה ומרוסקת כבר בדקה ה60 בכל כך הרבה משחקים - ברור שמשהו כאן לא עובד.
אני מאמין שהוא מקצוען, ואני רואה איך השחקנים קשורים אליו. בשורה התחתונה הוא חתום על הכושר הזוועתי שראינו העונה. הוא מאמן כושר, לא היה כושר, לכן הוא נכשל. בדיוק כמו מאמן שלא מביא נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה שדרור שמשון ימשיך בהפועל מאותה סיבה שאני לא רוצה לראות בצוות המקצועיאת אבוקסיס או שירזי או אלימלך, וגם את אסי דומב הייתי מעדיף לא לראות. כל הצוות המקצועי אחראי לעובדה שלהפועל תל אביב העונה היו אולי שני שחקנים שהיה להם אוויר ליותר ממחצית, שכמעט כל שחקן בסגל נפצע כשחצי מהם ספגו את אותה פציעה בדיוק, ולמרות זאת עד ההגעה של פרדי דוד לא היה משחק אחד שהפועל עלתה לחימום לפני היריבה שלה, כולל המשחק בסופרלנד.
אני לא טוען שזאת אשמתו הבלעדית של שמשון או של שירזי או של אבוקסיס, ואין לי כוונה לחפש ראשים להרוף כשכל אחד יפיל את האשמה על האחרים. מבחינתי כולם אשמים בזה, ואת אף אחד מהם אני לא רוצה לראות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:

ומה משותף לכל הקבוצות הנ"ל? אף אחת מהן לא שיחקה במפעל אירופאי במקביל לליגה!
זה המון משחקים, וצריך להיערך בהתאם, מה שככל הנראה לא קרה. לכן הגענו לשיא באמצע העונה, ומשם התחילה הקריסה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 13:36 
ברור שזה לא רק מאמן הכושר ושהקבוצה לא היתה מאומנת בזמן אבוקסיס, אני בכל זאת הייתי מצפה ממנו שיפתח את הפה לפחות להנהלה ויעיר להם על מה שקרה בחדר ההלבשה.
דוגמת התאקל בין דמארי ובן חיים בתחילת העונה שאני לא יודע מה נסגר עם זה עד היום היתה צריכה כבר להדליק נורה אדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 14:06 
הבחירה בדרור היתה הרמז הראשון ששירזי המניאק יוצר קליקה פוליטית. אחרי ציבלין הגיעו ידין, טוטו (שכמעט נזרק) וקנדה שסתם עיצבנו את המלקק שמצפה שילקקו לו.

סביר שדרור יכל להצליח אלמלא אימן בנבחרת. ובכל מקרה הוא לא אימן בהפועל במלוא מובן המילה. יתכן גם ששירזי החפפן הפריע לרצינות אימוני הכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית חושב ששירזי אשם בכל הקריסה של הפועל העונה, מבחינת מקצועית, מנטאלית ומערכתית.
הוא נכשל במרבית המהלכים שעשה , ויוסי שבא אחריו קיבל קבוצה מרוסקת ורק קילקל עוד יותר.

דיברו כאן על כושר גופני לקוי, וצריך להסתכל על ההרכב ששיחק בסוף העונה ולראות כמה שחקנים מתוכו עשו את מחנה האימון עם הפועל, תבדקו ותראו שאתם יכולים לספור אותם על כף יד אחת. הכושר הגופני נבנה בתחילת העונה ומתוחזק במהלכה, אבל בעומס משחקים שהיה להפועל באירופה, בכל פעם שדרור ביקש לשים דגש על הכושר הגופני, החלטת המאמנים היתה לתת מנוחה ולהוריד עומסים, ובסוף זה הגיע למצב שאחרי 60 דק הפועל זוחלת. מי שמכיר אותו אישית יודע שמדובר ברוצח בעבודה ומבחינתו בכל הזדמנות שאפשר במסגרת תוכנית העבודה יעדיף לשפר את הכושר הגופני של השחקנים.
בשבוע שעבר במהלך קורס הפרו למאמנים הוא הכין מצגת מושקעת על כל נושא הפציעות של השריר האחורי , השוואה לנעשה באירופה והתמקדות בפציעה והשיקום של גילי ורמוט(שהחזרה המוקדמת שלו גרמה לקרע גדול יותר). אני אנסה להביא את המצגת הזו לכאן אם הוא יסכים, תקבלו פרופורציות על המקצועיות שלו..
אני שנים רואה אימונים של הפועל, ובעבר אימון כושר היה עקבים לישבן וספרינטים , השנה לכל שחקן היתה תוכנית אישית(שרובם לא עמדו בה ולא זכו לשום עונש עקב כך) מותאמת למצבם הפיסי, נפח השריר, משקל, חלוקת עומסים, וסיבולת לב ריאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אשם רמון, שבחר להמשיך עם שירזי רק בגלל החוזה שכבר היה לו ושהוא לא הבין עד כמה מאמן רציני זה קריטי לנו. חיסכון לסגל שחקנים טוב כביכול שלא שווה כלום ושום דבר, כל עוד מאמן אותם ליצן. הטעות השניה היתה שהוא המשיך לא להפנים את חשיבותו של מאמן והביא לנו את אבוקסיס שעשה עלינו חלטורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
הדברים של ציטיאט באשכול הזה מאוד מעניינים, ואני חושב שבאמת ראויים למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
את ההבדל ראו כולם, בחימום מול אתלטיקו מדריד. הספרדים עלו לחימום וב-10 דקות הראשונות מבצעים מתיחות ותרגילים שהפועל עוד לא חלמו עליהם.הם בכלל לא נגעו בכדור בחלק הראשון של החימום. והפועל עלו לחימום שנראה כמו כושר קרבי.
נכון שהשחקן הישראלי לא משקיע, וחלק מהפציעות נגרמות מזלזול באימונים.
אם הקבוצה היתה מתאמנת כל יום לפני האימון בפילטיס הרבה פציעות לא היו קורות.
האשמה היא לא רק של דרור, יש מאמן ,יש מנהל קבוצה ויש רופא. כנראה שכל המערכת רקובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דרור שמשון או מאמן כושר נורמלי
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
פאביו 27 כתב:

והוא הודיע לציבלין על כך שבוע אחרי שסירב לשחרר אותו לבני יהודה ולקשטן. המהלך הזה קיבל גיבוי (כמובן) מההנהלה ואני לא אופתע אם לציבלין נותרו משקעים בעקבות כל ההתנהלות הזו.
מקווה שזה שהוא היה עם רב"ש בשנה החולפת בקפריסין ישכנע אותו לחזור. אין מה להשוות את איך שנראינו בתקופתו לאיך שנראינו תחת מאמן הכושר המהולל של נבחרת ישראל.

ממה שזכור לי היו בתקופתו בדיוק אותן תלונות שהיו השנה.
פחות פציעות אבל זה, בניגוד למה שנוטים לחשוב, לא עניין של מאמן הכושר אלא בעיקר משמעת של השחקנים ומזל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
עבר לבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
המסע של ציטיאט לטיהור שמו של מר שמשון בהחלט נוגע ללב. רק שהוא כבר עבר את אותו מסע לפני 4 חודשים, ואותן טענות הועלו גם אז, משני הצדדים.
שורה תחתונה- הוא חלק ממערכת שנכשלה. מגוחך לנסות לזכות בורג בודד במערכת.

ורק בשביל לדייק-
שירזי העיף את ציבלין והביא את דרור עוד לפני שרמון היה במערכת.
לא יודע מי אישר לו לעשות את זה, מה גם שציבלין היה תחת חוזה ולא בדיוק היה לנו כסף לבזבז.
שירזי היה חתיכת זבל של בנאדם עוד כשחתם על הארכת חוזה כשהיה ברור שטביב א ממשיך, ולכן זה לא הפתיע אותי.
זה שדרור שמשון הסכים להיות שותף למהלך הזה ולא רק מוריד את ערכו. גם אם הציפיות ממנו בנושא הזה ממילא לא גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 19:48 
לראות בדרבי את החימום של מכבי וממול את החימום שלנו הסביר הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לראות בדרבי את החימום של מכבי וממול את החימום שלנו הסביר הכל...

זה הכל בגלל אבוקסיס ושהשחקנים באו שיכורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 23:53 
ציטיאט כתב:
אני אישית חושב ששירזי אשם בכל הקריסה של הפועל העונה, מבחינת מקצועית, מנטאלית ומערכתית.
הוא נכשל במרבית המהלכים שעשה , ויוסי שבא אחריו קיבל קבוצה מרוסקת ורק קילקל עוד יותר.

דיברו כאן על כושר גופני לקוי, וצריך להסתכל על ההרכב ששיחק בסוף העונה ולראות כמה שחקנים מתוכו עשו את מחנה האימון עם הפועל, תבדקו ותראו שאתם יכולים לספור אותם על כף יד אחת. הכושר הגופני נבנה בתחילת העונה ומתוחזק במהלכה, אבל בעומס משחקים שהיה להפועל באירופה, בכל פעם שדרור ביקש לשים דגש על הכושר הגופני, החלטת המאמנים היתה לתת מנוחה ולהוריד עומסים, ובסוף זה הגיע למצב שאחרי 60 דק הפועל זוחלת. מי שמכיר אותו אישית יודע שמדובר ברוצח בעבודה ומבחינתו בכל הזדמנות שאפשר במסגרת תוכנית העבודה יעדיף לשפר את הכושר הגופני של השחקנים.
בשבוע שעבר במהלך קורס הפרו למאמנים הוא הכין מצגת מושקעת על כל נושא הפציעות של השריר האחורי , השוואה לנעשה באירופה והתמקדות בפציעה והשיקום של גילי ורמוט(שהחזרה המוקדמת שלו גרמה לקרע גדול יותר). אני אנסה להביא את המצגת הזו לכאן אם הוא יסכים, תקבלו פרופורציות על המקצועיות שלו..
אני שנים רואה אימונים של הפועל, ובעבר אימון כושר היה עקבים לישבן וספרינטים , השנה לכל שחקן היתה תוכנית אישית(שרובם לא עמדו בה ולא זכו לשום עונש עקב כך) מותאמת למצבם הפיסי, נפח השריר, משקל, חלוקת עומסים, וסיבולת לב ריאה.

האחריות עליו. אם הוא רואה ששחקנים לא עומדים בתוכנית שהוא הציב להם, משם צריך לקרות משהו מאוד פשוט.
הוא צריך לפנות למאמן, ולדרוש עונש. קנס, השעיה ממשחק. לא אכפת לי מה. אז או שהוא לא פנה למאמן, או שהוא כן פנה, והמאמן לא עשה כלום, ובאותו רגע הוא צריך לפנות למנהל, ואם צריך, להתפטר.
לא יכול להיות ש12 שחקנים מתחו את אותו שריר בדיוק באותו חודש וזה במקרה. ולא אכפת לי כמה שחקנים עם שריר אחורי תביא לי כדגומא מהעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: