תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איסלם...
הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:02 
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
אתה דביל בגלל שיש פה מוסלמי שמבין בדת שלו יותר טוב ממך שמביא לך הסברים מתוך הקוראן שהאיסלאם זה לא דת של מלחמה, ואתה אומר לי "זה לא מה שמדבר עליו הקוראן" מאיפה אתה יודע שזה לא מה שהקוראן מדבר עליו? קראתה אותו פעם? ואם כן אז תביא לי משפט אחד משם, בטח שאגיד לך תפרש את זה כמו שאתה רוצה כי ברור לי איך אתה מפרש את זה לפי התגובות שאתה מקבל מיובל ועזרא ו 19 אין טעם לנסות לשכנע אותך לפרש את זה אחרת, זה כמו לנסות לשכנע את הלה פלולה שלא צריכה להיות להם בעיה עם שחקן ערבי בקבוצה

להלן כמה ציטוטים מהקוראן, באנגלית:

ציטוט:
The morning after the murder of Ashraf, the Prophet declared, 'Kill any Jew who falls under your power

ציטוט:
O Prophet, strive against the disbelievers and the hypocrites. And be severe to them. Their abode is Hell, and an evil destination it is

ציטוט:
Killing disbelievers is a small matter to us.

וזה רק חלק קטן מאוד.

לא יודע מאיפה הבאתה את זה, תרגום ממש לא מדויק

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
Idandosh כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
עבד 14 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
האסלאם מונע חופש, לכן היא דת לא הגיונית ולכן היא בהכרח דת לא מוסרית. השאר זה שטויות.
זה כמובן לא אומר שמוסלמי בהכרח שולל חופש של האחר, בידיוק כמו שיהודי לא בהכרח יסכים לחתן ילדה בת 12 עם גבר מבוגר.
אבל על שניהם לעוות את הדת של עצמם כדי למנוע אירועים לא הגיוניים.

מונע חופש? איפה אתה רואה שהוא מונע חופש? ומה יש לך להגיד על מה ש red in blood אמר לגבי היהודות? זה חופש? ולרגום באבנים אנשים שלא צמים בכיפור זה חופש? אצלינו ברמדאן יש לא מעט מסעדות שנשארות פתוחות לטובת אלה שלא צמים

החופש לשתות אלכוהול, החופש לאכול חזיר, החופש לקרוא למוחמד מנאייק, החופש של אישה להזדיין עם מי שבא לה, ועוד הרבה מאוד חופש.
אני לא מדבר על הפעולות של מוסלמי כזה או אחר, כי זה לא רלוונטי, אני מדבר על הדת בכללותה.
בנוגע למה שההוא אמר, הדבר היחידי שיותר מונע חופש מאסלאם זה היהדות. אתה צודק, שניהן דתות לא הגיוניות ולא מוסריות.

זה פשוט שהן לא מתאימות לתקופתינו. בעבר הן היו מאוד הגיוניות.

לא הם לא, כי גם בעבר היה לאדם זכות לחופש, זה שמשהוא אחר ממנה ממנו חופש לא הופך את הדת להגיונית.

הכוונה שלי שהם היו הגיוניות לאנשים באותה התקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:07 
סתם כי בא לי אדום.. אתה רואה בזה מניעת חופש אחרים רואים בזה משהו אחר, כמו למנוע מראש אירועים אלימים כמו השתיה שבגללה בן אדם יכול להשתכר ולהרוג את ההורים שלו או לעשות תאונות בדרך בזמן שהור נוהג שיכור.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול בדיחה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:21 
עבד 14 כתב:
סתם כי בא לי אדום.. אתה רואה בזה מניעת חופש אחרים רואים בזה משהו אחר, כמו למנוע מראש אירועים אלימים כמו השתיה שבגללה בן אדם יכול להשתכר ולהרוג את ההורים שלו או לעשות תאונות בדרך בזמן שהור נוהג שיכור.

אני לא נכנס לזה אם לשתות זה טוב או רע.
אתה מבין? הדת שלך באה ואומרת לי מה טוב לי. בקוראן לא כתוב בשום מקום שהאיסור לשתות הוא כי אפשר להשתכר ולעשות תאונת דרכים.
והבעיה כאן היא הנסיעה יחד עם שכרות. האסלאם לא סומך על בני האדם הנורמטיביים שישתו, לא יתפרעו ולא ינסכו בשכרות, ולכן יש לו חוק כולל. זה מונע חופש מבן אדם נורמלי כי
יש גם אנשים לא נורמליים. זה לא הגיוני, זה לא מוסרי ולכן הדת לא הגיונית או מוסרית.

נ.ב. מה שאתה הבאת זה דוגמאות מה יכול לקרות אם שותים. קצת מזכיר את הדיון שלך עם עידנדוש רק לכיוון ההפוך, אבל לא חשוב.

ציטוט:
כוונה שלי שהם היו הגיוניות לאנשים באותה התקופה.

לא זה לא, במקסימום האלטרנטיבה הייתה יותר גרוע, זה לא אומר שהדת הייתה הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:49 
שבתאי יחבס כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
red in blood כתב:
idanosh, לא קיבלתי ממך התייחסות למשפט הבא:

red in blood כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
אף פעם לא נכנסתי לכאן, רק היום נכנסתי במקרה וראיתי כותרת גזענית וערימה של שטויות, האיסלאם לא בעד הרג אנשים חפים מפשע כמו המקרה האחרון בבריטניה זה שפרחחים עושים דברים כאלה בשם האיסלאם זו בעיה שלהם וגם כל הארגונים שלוקחים אסירים ועורפים את ראשיהים מול המצלמות גם זה מעשה פסול על פי האיסלאם, אלימים יש בכל מקום ולא צריך לייחס את זה לדתות, אותו פרחח מייצג רק את עצמו גם אם צעק אלה ואקבר וכך צריך להתייחס אליו

האיסלם בעד הרג של כל מי שלא מאמין באיסלם.. מה תגיד על זה?

היהדות מורה להרוג בסקילה את כל מי שעובד עבודה זרה או מחלל שבת.. מה תגיד על זה?

מצטער, כנראה לא שמתי לב.

אתה רואה בפועל, או שומע בחדשות על אדם שנרצח כי הוא ראה טלוויזיה בשבת? כי הוא אכל חזיר?

א- כמו שאמרת לעבד: תוכיח שלא.
ב- אם אני אסע בשבת במאה שערים, יגרמו אותי באבנים. כבר ניסו להרביץ לי כי עברתי שם עם בגדים צבעוניים ביום של צום כלשהו. לא חסרים מולסמים שהתעללו בהם ואף הרגו אותם בשטחים, כשזה מקבל גיבוי מרבנים כי הם גויים.
ג- זה לא מה שאמרת. אתה דיברת על כך שהאיסלם מורה להרוג כופרים. (ואני מתעלם מזה שזה לא מדוייק, כי אני לא מבין גדול בקוראן אז יהיה קשה לי להביא טענות) אז אני אומר לך שגם שהיהדות מורה על כך. תקרא את "תורת המלך" שמצדקת הרג ילדים קטנים נטו כי הם גויים. אחרי זה תגיד שהאיסלאם זו דת אלימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
אגב, עבד, ראוי לציין שאני לא אוהב את האיסלאם, אבל לא בגלל שזה האיסלאם, אלא בגלל שזו דת.
אני לא אוהב דתות, ועל אף שאני רואה בעצמי יהודי, אני לא רואה בזה שום דבר דתי ואני שואף לחברה חילונית שבהן הדתות יהפכו למקור השראה ולא יותר מזה...

מעצבן אותי פשוט שמנסים להאדיר דת אחת על חשבון אחת כמו ש-idanosh עושה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כותרת גזענית. אם במקום "אסלאם" היה כתוב "ערבים", כל הפורום היה נעמד על הרגליים האחוריות.
אסלאם זאת לא דת ברברית והמוסלמים לא ברבריים, כל מה שאתם רואים כאן זה מהגרים עניים מתוסכלים. הם לא מתפרעים מטעם האסלאם אלא בגלל העוני. להיפך, אני משוכנע שמי שעושה את זה אלה צעירים שלא הולכים למסגד.

וכשהם עושים זאת בשם האיסלאם לאחר שהם עוברים "הרעלה" במסגדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
שבתאי יחבס כתב:

גם ההורים שלכם בדיחה אם הם חינכו אתכם לשנוא את ישראל. אה ובוא נוסיף סמל של צחוק שיחשבו שאנחנו מאגניבים וצודקים :LOL2:

red in blood כתב:
אגב, עבד, ראוי לציין שאני לא אוהב את האיסלאם, אבל לא בגלל שזה האיסלאם, אלא בגלל שזו דת.
אני לא אוהב דתות, ועל אף שאני רואה בעצמי יהודי, אני לא רואה בזה שום דבר דתי ואני שואף לחברה חילונית שבהן הדתות יהפכו למקור השראה ולא יותר מזה...

יבן אדם עם מוח של דג, אל תכניס לי מילים לפה בבקשה, אני ניסיתי להאדיר את היהדות על האיסלם? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
אתה דביל בגלל שיש פה מוסלמי שמבין בדת שלו יותר טוב ממך שמביא לך הסברים מתוך הקוראן שהאיסלאם זה לא דת של מלחמה, ואתה אומר לי "זה לא מה שמדבר עליו הקוראן" מאיפה אתה יודע שזה לא מה שהקוראן מדבר עליו? קראתה אותו פעם? ואם כן אז תביא לי משפט אחד משם, בטח שאגיד לך תפרש את זה כמו שאתה רוצה כי ברור לי איך אתה מפרש את זה לפי התגובות שאתה מקבל מיובל ועזרא ו 19 אין טעם לנסות לשכנע אותך לפרש את זה אחרת, זה כמו לנסות לשכנע את הלה פלולה שלא צריכה להיות להם בעיה עם שחקן ערבי בקבוצה

להלן כמה ציטוטים מהקוראן, באנגלית:

ציטוט:
The morning after the murder of Ashraf, the Prophet declared, 'Kill any Jew who falls under your power

ציטוט:
O Prophet, strive against the disbelievers and the hypocrites. And be severe to them. Their abode is Hell, and an evil destination it is

ציטוט:
Killing disbelievers is a small matter to us.

וזה רק חלק קטן מאוד.

לא יודע מאיפה הבאתה את זה, תרגום ממש לא מדויק

http://prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Murder.Islam

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
א- תשמור על הפה שלך ותנהל כאן דיון ראוי. אני לא קיללתי אותך, אז תלמד לכבד את מי שמולך.
ב- כן, האדרת היהדות על גבי האיסלם. אתה מחפש בכל הזדמנות ללכלך על האיסלם, תופס כל מעשה של מוסלמים כהשלכה על כל הדת, אבל באופן מפתיע אתה לא אומר את זה על מעשים של יהודים.
למעשה, מחיפוש מהיר בהודעות שלך, כשמישהו העז לבקר מעשה טרור של יהודים ואמר שהם עשו זאת בשם הדת, אתה האשמת אותו בשנאת יהודים. תסתכל במראה ותבין שאתה גזען שצריך לראות מישהו למטה כדי להרגיש שווה משהו.
ובאותו אופן שאתה מיהרת לפתוח את האשכול הזה ולהאשים את האיסלאם, ובאותו אופן שאתה ממהר לציין את הדת של מוסלמים במעשה מסויים כך באותו אופן אתה התעלמת שוב מהטענות שהעלתי.
כי קל לשפוך טענות על האיסלם, אבל קשה להתמודד עם טענות על היהדות או על יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
א- תשמור על הפה שלך ותנהל כאן דיון ראוי. אני לא קיללתי אותך, אז תלמד לכבד את מי שמולך.
ב- כן, האדרת היהדות על גבי האיסלם. אתה מחפש בכל הזדמנות ללכלך על האיסלם, תופס כל מעשה של מוסלמים כהשלכה על כל הדת, אבל באופן מפתיע אתה לא אומר את זה על מעשים של יהודים.
למעשה, מחיפוש מהיר בהודעות שלך, כשמישהו העז לבקר מעשה טרור של יהודים ואמר שהם עשו זאת בשם הדת, אתה האשמת אותו בשנאת יהודים . תסתכל במראה ותבין שאתה גזען שצריך לראות מישהו למטה כדי להרגיש שווה משהו.
ובאותו אופן שאתה מיהרת לפתוח את האשכול הזה ולהאשים את האיסלאם, ובאותו אופן שאתה ממהר לציין את הדת של מוסלמים במעשה מסויים כך באותו אופן אתה התעלמת שוב מהטענות שהעלתי.

מצטער אם נעלבת, אבל אל תנסה להוציא אותי כמישהו שמאדיר דת כזו על אחרת.
אני כתבתי שונא יהודים, על מישהו שקורא ליהודים נאצים, בוא תענה אתה על התשובה, הוא אוהב או שונא יהודים? אתה אוהב נאצים?
מעשה טרור של יהודים? לא שאני מצדיק חס וחלילה יריקה אבל איך אתה יכול להשוות את זה לעריפת ראש למשל? (אגב, אם אני זוכר נכון היו דיבורים שהערבייה בכלל התחילה את הריב, אין לי מושג מה האמת).
בקשר לשם האשכול, מיהרתי להאשים את האיסלם.. כי זה באמת האיסלם, מוסלמי שעורף ראש של חייל, צועק "אללה הוא אכבר" ואומר שעשה את זה בשם האיסלם, עשה את זה כי הוא עני ומחפש עבודה טובה?
ואגב, בשם האיסלם נעשים המון פיגועים ומעשי טרור, בטח שאני יאשים את האיסלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 22:18 
http://hazavit.com/?p=1376
בלוג ימני של מי שמחשיב עצמו למאוד אינטילגנטי. מכיר אותו בעקיפין.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 01 יוני 2013, 22:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 22:41 
Idandosh כתב:
red in blood כתב:
למעשה, מחיפוש מהיר בהודעות שלך, כשמישהו העז לבקר מעשה טרור של יהודים ואמר שהם עשו זאת בשם הדת, אתה האשמת אותו בשנאת יהודים . תסתכל במראה ותבין שאתה גזען שצריך לראות מישהו למטה כדי להרגיש שווה משהו.

אני כתבתי שונא יהודים, על מישהו שקורא ליהודים נאצים, בוא תענה אתה על התשובה, הוא אוהב או שונא יהודים? אתה אוהב נאצים?
מעשה טרור של יהודים? לא שאני מצדיק חס וחלילה יריקה אבל איך אתה יכול להשוות את זה לעריפת ראש למשל? (אגב, אם אני זוכר נכון היו דיבורים שהערבייה בכלל התחילה את הריב, אין לי מושג מה האמת).
בקשר לשם האשכול, מיהרתי להאשים את האיסלם.. כי זה באמת האיסלם, מוסלמי שעורף ראש של חייל, צועק "אללה הוא אכבר" ואומר שעשה את זה בשם האיסלם, עשה את זה כי הוא עני ומחפש עבודה טובה?

נתנתה לינק לאתר הזוי וכמובן שלקחתה משם את מה שאתה רוצה והעליתה לפה כדי להכפיש את הדת השנואה עליך.
אם מכל מעשי הטרור של יהודים או נאתה זוכר רק את מקרה היריקה זה אומר הכל, אתה משייך מעשי טרור רק למוסלמים כי אתה גזען, גם הנוצרים עשו ועדיין עןשים הרבה מעשי טרור. אתה בטח הייתה מאלה שמיהרו להאשים את הערבים בירי בבנק בבאר שבע, אחרי פיגוע הירי בשפרעם לפני כמה שנים בטח פתחתה אשכול שהכותרת שלו היתה "היהודות" נכון?ושריפת מסגד זה לא טרור נכון?

4.7.2012

הפועל שלנו

נערך לאחרונה על ידי עבד 14 בתאריך 01 יוני 2013, 23:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 22:46 
ומה שהולך בכלא גוואנטנמו זה לא טרור נכון?

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איסלם...
הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
red in blood כתב:

לא קראו ליהודים נאצים, קראו לאלו שביצעו את זה יהודים נאצים. ולא שאני בהכרח מסכים עם זה, אבל אתה לא יכול במעשה אחד להגיד שזה קשור לדת ובמעשה אחר לא.
אתה לא יכול להגיד שהאיסלם זו דת רצחנית כי יש בה סעיפים שמתירים רצח של כופרים, או שבמסגדים מטיפים לרצח, או כי יש מוסלמים שרוצחים "בשם הדת", אבל לא להגיד אותו הדבר על יהדות כשיש שם את סעיפים שמתירים רצח של רוצחים, כשרבנים מוציאים ותומכים בספר כמו תורת המלך, או כי יש יהודים שרוצחים בשם הדת.

כשתתמודד עם הטענות הללו, אז תגיד משהו על האיסלם עם אותו סטנדרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 23:21 
red in blood כתב:
Idandosh כתב:
red in blood כתב:

לא קראו ליהודים נאצים, קראו לאלו שביצעו את זה יהודים נאצים. ולא שאני בהכרח מסכים עם זה, אבל אתה לא יכול במעשה אחד להגיד שזה קשור לדת ובמעשה אחר לא.
אתה לא יכול להגיד שהאיסלם זו דת רצחנית כי יש בה סעיפים שמתירים רצח של כופרים, או שבמסגדים מטיפים לרצח, או כי יש מוסלמים שרוצחים "בשם הדת", אבל לא להגיד אותו הדבר על יהדות כשיש שם את סעיפים שמתירים רצח של רוצחים, כשרבנים מוציאים ותומכים בספר כמו תורת המלך, או כי יש יהודים שרוצחים בשם הדת.

למה צריך ללכת רחוק לספר של רבנים? כתוב ביהדות במפורש שכל היהודים מחויבים להשמיד את בני העמלק. האסלאם עם כל הגועל עדיין לא קורא להשמיד עם אחר, להבדיל מ...

עבד- איזה מעשה טרור עושים הנוצרים היום בידיוק? יש ארגוני טרור נוצרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אתם מתווכחים באיזה חלק של העולם יש יותר רוע? אתם רציניים?
כל העולם הזה מרושע, פרט לפינות שאליו הרוע עדיין לא הגיע.

ועבד, אני מצטער, אבל לדת עצמה אין משמעות.
יכול מישהו לבוא ולכתוב אוסף כללים הומניים יותר או פחות, ובמרוצת השנים יבוא מישהו אחר שיפרש את זה בצורה כזו או אחרת.
עצם קיום הדת, שמאפשר לאנשים לפרש דברים כמו שהם רוצים, ומאפשר להמונים לשתות את זה בהנאה, וזה לא משנה אם זה נצרות יהדות או איסלאם, זה הדבר הכי רע שיכול להיות בעולם.
אף אחד לא מבצע זוועות בשם החילוניות. וזה לא אומר שחילונים לא מבצעים זוועות.

וזה באמת הדיון הכי מטופש שנוהל פה.

אה כן, עידנוש, כדאי שתרגע קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 23:35 
סתם כי בא לי אדום כתב:
red in blood כתב:
Idandosh כתב:
red in blood כתב:

למה צריך ללכת רחוק לספר של רבנים? כתוב ביהדות במפורש שכל היהודים מחויבים להשמיד את בני העמלק. האסלאם עם כל הגועל עדיין לא קורא להשמיד עם אחר, להבדיל מ...

מה שהולך בכלא גוואנטנמו זה האמא והאבא של הטרור, לכלוא בני אדם בלי משפט להפשיט אותם להדליק עליהם סיגריות לא לתת להם לישון להתעלל בהם מינית ועוד.. מי שהוציא את הסיפורים האלה הם אנשים חפים מפשע ששוחררו אחרי שלא מצאו עליהם כלום

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 23:47 
אני מסכים אתך במאה אחוז רק מה קשור כלא גוונטנמו לנצרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
red in blood כתב:
Idandosh כתב:
red in blood כתב:

מה שהולך בכלא גוואנטנמו זה האמא והאבא של הטרור, לכלוא בני אדם בלי משפט להפשיט אותם להדליק עליהם סיגריות לא לתת להם לישון להתעלל בהם מינית ועוד.. מי שהוציא את הסיפורים האלה הם אנשים חפים מפשע ששוחררו אחרי שלא מצאו עליהם כלום

זה לא טרור.
אלו דברים נוראיים, שחלקם חמורים מרוב סוגי הטרור, וזה חייב להיעלם מהעולם ומהר,
אבל זה לא עונה להגדרה של טרור.

סכבל"א - http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_terrorism

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 03:34 
סמל אישי של המשתמש
רד אין בלאד, אני קפצתי להגן על האיסלם ועל המוסלמים ואני אמשיך לעשות את זה בכל הזדמנות אבל אי אפשר ברצינות להשוות בין אלימות היהודים לאלימות המוסלמים או הנוצרים. זה בגן של היהדות והיהודים להיות רחמנים וחלשים. הרי לקחת כמה עשרות שנים של יהודים מזן חדש שמשתמשים באלימות ולהתעלם מאלפי שנים של חוסר אלימות זה לא הוגן. היהודים תמיד האמינו שאין צורך להשתמש באלימות וכל מה שצריך זה לסמוך על אלוהים. הרי זה הוכח שלאורך כל ההיסטוריה התשובה של היהודים נגד האלימות שהופעלה נגדם היא להתפלל לאלוהים. אפילו בתקופה הזאצ, כשב2005 הייתה מלחמה חרדית נגד מצעד הגאווה בירושלים, וכולם חשבו שהמדינה הולכת לבעור, הרבנים הוציאו הוראה שכל מה שצריך לעשות זה לקרוא תהילים בבית. גם עכשיו בזמן גזירת הגיוס, גדולי הדור מורים להתחזק תורה ולא לצאת לרחובות ולנהוג באלימות. אלימות זה לא בדי אן איי שלנו. הרי אם באים לנו ייסורים, במילא הכל מהקב"ה אז מי אנחנו שננסה ע"י אלימות לשנות את הגזירה שלו? זאת תמצית המחשבה היהודית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
רד אין בלאד, אני קפצתי להגן על האיסלם ועל המוסלמים ואני אמשיך לעשות את זה בכל הזדמנות אבל אי אפשר ברצינות להשוות בין אלימות היהודים לאלימות המוסלמים או הנוצרים. זה בגן של היהדות והיהודים להיות רחמנים וחלשים. הרי לקחת כמה עשרות שנים של יהודים מזן חדש שמשתמשים באלימות ולהתעלם מאלפי שנים של חוסר אלימות זה לא הוגן. היהודים תמיד האמינו שאין צורך להשתמש באלימות וכל מה שצריך זה לסמוך על אלוהים. הרי זה הוכח שלאורך כל ההיסטוריה התשובה של היהודים נגד האלימות שהופעלה נגדם היא להתפלל לאלוהים. אפילו בתקופה הזאצ, כשב2005 הייתה מלחמה חרדית נגד מצעד הגאווה בירושלים, וכולם חשבו שהמדינה הולכת לבעור, הרבנים הוציאו הוראה שכל מה שצריך לעשות זה לקרוא תהילים בבית. גם עכשיו בזמן גזירת הגיוס, גדולי הדור מורים להתחזק תורה ולא לצאת לרחובות ולנהוג באלימות. אלימות זה לא בדי אן איי שלנו. הרי אם באים לנו ייסורים, במילא הכל מהקב"ה אז מי אנחנו שננסה ע"י אלימות לשנות את הגזירה שלו? זאת תמצית המחשבה היהודית.

זה לא בגן של היהודים, כי אין גן של יהודים (למען ההגינות קיים גן שמכונה "גן הכהנים", אבל הוא קיים גם אצל אוכלוסיה מוסלמית גדולה).
אתה מתכוון לאותו מצעד גאווה שבו נזרק על המפגינים (ואני בינהם כתומך) אבנים, ביצים ופצצות סירחון ע"י 2,000 מפגינים חרדים שמחזיקים שלטי נאצה ובסוף אדם חרדי התפרץ לקהל ודקר שלושה אנשים? אכן רחמנים וחלשים. האם הרבנים שאמרו זאת הם אותם רבנים שתמכו מס' שנים לאחר מכן ב"תורת המלך"? (אני אחסוך לך את הבדיקה - חלק גדול מהם: כן.)
האם כשאתה מתכוון לאורך ההיסטוריה שלא השתמשו באלימות אתה מתכוון לצבאות לכיבוש הארץ אחרי השהות במדבר? או למרד בר כוכבא או למרד המקבים?
אי אפשר להגיד על היהדות שהיא לא נוהגת באלימות כשיש הלכות שנוגעות לאלימות, כמו החל מאיזו שעה מותר לך להרוג גנב ("אִם בַּמַּחְתֶּרֶת יִמָּצֵא הַגַּנָּב וְהֻכָּה וָמֵת - אֵין לוֹ דָּמִים: אִם זָרְחָה הַשֶּׁמֶשׁ עָלָיו - דָּמִים לוֹ שַׁלֵּם יְשַׁלֵּם. אִם אֵין לוֹ - וְנִמְכַּר בִּגְנֵבָתוֹ") או "הקם להורגך השקם להורגו" הידוע לשמצה או הלכות שמתירות רצח בסקילה של מי שמפר שבת או עובד עבודה זרה. ברגע שיש לך הלכות שמדברות על איזה סוג אלימות מותר ומתי, אתה לא יכול להגיד שזו דת שדוגלת בחוסר אלימות.

זה לא אומר שיהודים אלימים. לעזאזל, באותו מצעד צעד לידי חרדי הומו, שסבל מ"חבריו" יותר מכל האחרים שם והיה אחד האנשים היותר שליוים שראיתי...
להבדיל ממך, אני לא מכליל כאן. יש יהודים שהם טובים, יש יהודים שהם חלאות.
יש מוסלמים שהם טובים, ויש מוסלמים שהם חלאות.
יש נוצרים שהם טובים, ויש נוצרים שהם חלאות.

הבעיה בדתות היא שמי שעומד בראש קובע. גם אם אדם מסויים הוא אדם טוב לבב וכו', אבל חינכו אותו מגיל אפס שהרב שלו אדם חכם יותר ממנו ושהוא צריך להקשיב לרב שלו, והרב שלו הוא חלאה - הוא לרוב ילך על פיו.
נכון להיום חלק גדול מהאיסלם מונהג ע"י חלאות (אגב, גם היהדות והנצרות, אבל בסקלה אחרת ומדובר בסיטואציה שונה), וכתוצאה מכך חלק מהמוסלמים מתנהלים כחלאות.
האם זה אומר משהו על האיסלם? לא.
האם זה אומר משהו על המוסלמים? לא.
האם זה אומר משהו על המהות של דת שמאפשרת למספר קטן של חלאות להשליט מרותם על כל כך הרבה אנשים? כן.

אגב, גם לך יש את הקטע המחליא הזה של להאדיר את הדת שלך על חשבון דת אחרת.
אתה תקפוץ להגן על האיסלם כשזה משרת את המטרה שלך, ומקדם את המהות של דת בכלליות.
כשמתייחסים אל אספקט ספציפי בזה ומשווים בין יהדות לאיסלם? חס וחלילה.
האיסלם יכולה להיות דת טובה, רק כל עוד היא מתחת לדת שלך. ואם זה המצב והנחת הייסוד היא שהיהדות מעל האיסלם, בטח שתרצה להגן עליה -ככל שהיא יותר טובה, ככה היהדות יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
בוא נעשה סדר. כשיתקפו את האסלאם רק מפני שהיא דת, אני אגן עליה. כשיתקפו את המוסלמים אני אגן עליהם כי זאת גזענות.
אתה חושב שאני מנסה להסתיר את העובדה שאני חושב שהתורה היא תורת אמת? אתה חושב שאני מתחזה לאדם שמקבל את כל הדתות כשוות?
ההבדל ביני לבין הדתות האחרות הוא שאני לא חושב שהם צריכים להתנהג כמוני. אני מכיר בעובדה שהוא לא חלק מהעם שלי ולכן אני לא צריך לכפות עליהם את החוקים שלי. מתנצל אם איכשהו חשבת שאני מנסה להציג את כפלורליסט, כי אני ממש רחוק מזה.
בעניין היהודים, דוד המלך מוצג בתור מי שבורח מהבן שלו, יוסף פחד מהאחים שלו גם כשהוא היה המשנה למלך פרעה, רבי שמעון בר יוחאי התחבא במערה 12 שנים. ותן לי לחדש לך משהו, תורת המלך נכתבה על ידי רב ציוני. הרבנים שיום לפני מצעד הגאווה הורו למאמינים שלהם להישאר בבית ולקרוא תהילים הם חרדים. שום ספר הלכות של רב ציוני לא תקף בעולם החרדי. תלך לרב שכתב את הספר הזה ותשאל אותו איך זה שהוא כזה ג'יהאדיסט להוציא ספר כזה כשבקבלת שבת הוא אומר "המתירא מפני גויים פטור"(מלהדליק את הנר). לאורך כל ההיסטוריה היו פרעות ביהודים, בכל מקום, ואתה לא שומע על תגובה שלהם. סליחה, צודק, היה את היהודי הפולני ההוא שלפני השואה ירה בשגריר הגרמני והרג בטעות את המתרגם שלו. בעקבות זה פרץ ליל הבדולח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בעניין הרבנים או השייח'ים, זה פשוט דרכו של העולם. כמו שאתה הולך לרופא כשאתה צריך טיפול או עצה רפואית, אתה הולך לרב כדי לקבל עצה רוחנית.
אני מבין את הקטע הזה של לפרוץ מסגרות ולראות בסדרי העולם הישן משהו פסול, זה מושך וזה היה קיים לאורך כל ההיסטוריה. פשוט צריך להבין שאחרי כל הפנטזיות של מחיקת סדרי העולם הישן קיים האדם. האדם הוא חיה שבטית, אלימה ורווית יצרים. הוא צריך מסגרת חוק מוסרית ואנשי מקצוע שיהיו סביבו וזה מה שמבדיל אותו משאר בעלי החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
מולי לוי כתב:
שבתאי יחבס כתב:

גם ההורים שלכם בדיחה אם הם חינכו אתכם לשנוא את ישראל. אה ובוא נוסיף סמל של צחוק שיחשבו שאנחנו מאגניבים וצודקים :LOL2:

red in blood כתב:

יבן אדם עם מוח של דג, אל תכניס לי מילים לפה בבקשה, אני ניסיתי להאדיר את היהדות על האיסלם? באמת?

גם אחותך זונה אז מה? :)
אתה טיפש וזאת עובדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
Idandosh כתב:
מולי לוי כתב:
שבתאי יחבס כתב:

red in blood כתב:

גם אחותך זונה אז מה? :)
אתה טיפש וזאת עובדה

היא דווקא לא, שוב אני יאמר, ההורים שלך טיפשים כנראה ובטח שגם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2013, 22:15 
דה רוסי כתב:
מי שלא מכיר את עקרונות האיסלאם מופתע כל פעם מחדש.. מבחינת האסלאם העולם נחלק לשניים:

מדינות האסלאם (דאר אלאסלאם) - מדינות שיש בהן שלטון אסלאמי לפי חוק השריעה (אפגניסטן בימי הטליבאן, איראן, וכו').
מדינות כופרות (דאר אלחרב) - מדינות שצריך להילחם בהן כדי להשליט בהן את חוקי השריעה (מדינות המערב, מדינות מולסמיות חילוניות כמו מצרים בימי מובראק וכו').

בקיצור, אין מה להיות מופתעים כל פעם ממה שמאמינים מוסלמים עושים בכל מקום שאליו הם מגיעים.
נכון, בב"ש מטורף רצח 4 אנשים ובארה"ב נכנס משוגע מחופש לבטמן ורצח עשרות אנשים במהלך סרט... ועדיין, הדת היחידה שמנסה להשיג שליטה בכוח כל הזמן זו האסלאם.
ההתייחסות של המערב למוסלמים כאל ילדים מגודלים ולא מפותחים ולנסות לקבל את המעשים שלהם בהבנה (הם רק ילדים...) רק מעודדת את כל הדבר הזה.
בסוף הם יבינו, נקווה שלא יהיה מאוחר מדי..

אתם נכנסים כאן לויכוחים לא קשורים.
באסלאם יש עקרונות מאוד ברורים (ואני מכיר אותם לא רע אני חושב). נכון, גם הנוצרים עשו מסעות צלב אבל בפעם האחרונה שזה קרה זה היה לפני 600 שנה בערך,ועדיין רוב המוסלמים בעולם נרצחים ע"י מוסלמים אחרים אבל זה לא מעניין אף אחד כי זה לא סקסי.
העובדה שאתם אומרים כאן שהמהומות הם מצעירים שלא השתלבו בחברה אז צריך לשאול למה הם לא השתלבו בחברה המערבית? למה אין התפרעויות של המיעוט ההודי או הפקיסטני בלונדון? כי בד"כ מיעוט כשהוא בא במגע עם הרוב הוא מנסה להשתלב בחברה החדשה. רוב המוסלמים (וגם היהודים צריך להגיד) לא מנסים להשתלב בחברה אלא נשארים מסוגרים בקהילות חברתיות אתניות. זו לא דעה, זו עובדה.
אני לא בא לעשות השוואה בין היהדות לאסלאם אז אל תקחו את זה לשם בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
בלאד שכנעת אותי, לחטוף אנשים לכלא סודי ולעשות להם ווטרבורדינג, לתת להם לעמוד שעות בתנוחות מכאיבות ולהאכיל אותם בכוח זה סבבה כי מצאו פריצה בחוק(וחלקם ממש לא היו טרוריסטים). להפשיט אנשים וילדים ולמשש אותם בשדה התעופה זה בסדר גמור.
גם לפלוש לעיראק או להאזין לשיחות הפרטיות שלך זה מה שעושה מדינה דמוקרטית.
ולמה בכלל האמריקאים מתלוננים על זה? בימי הביניים זה היה יותר גרוע.

הכל דבש. אתה צודק. אני סיימתי.

and the land of the free(with exceptions) and the home of the brave.

שמת מילים במקלדתי שלא כתבתי.

שוב פעם, בפעם המי יודע כמה. זה שצילמו איש בטחון אחד ממשש ילד ואחד ממשש איש בכסא גלגלים (ואין לך שמץ של מושג מה הלך שם מהוידאו) כשמליונים על פני מליונים עוברים בלי בעיות כאלו נוראיות, לא מראה כלום כי אין לך שום הקשר ושום דבר. לא מראה על מדיניות גם. אבל שאני אבין, לדעת אין מצב שלאיש בטחון מותר למשש מישהו שגלאי מתכות למשל מצפצף עליו והוא לא מצליח לראות מה זה מצפצף? כי לדעתי אני מוכן שישפשיטו אותי ואת כל מי שיש לו מצב כזה. זה עדיף על פני מטוסים נופלים לדעתי.

לגבי גוואנטנמו זה לא קשור לפרצה בחוק. יש ויכוח ודיונים האם זה לגיטימי מוסרית. זה לא עניין שחור ולבן. זה באפור. להלחם בטרור קשה מאד, למצוא אנשים כמו בן לאדן קשה מאד וחשוב מאד מאד למדינה שרוצה להגן על עצמה. יש דברים חשובים בהרבה ממוסריות מדינה במלחמה מול אויב חסר גבולות כמו אל קעידה. אובאמה רוצה לסגור את זה, ונקווה שיצליח.

וברור שלא הכל דבש, ולא טענתי את זה לשניה. יש הרבה חרא. אם העולם היה דבש הכל היה דבש גם באמריקה. אבל החיים האמיתיים מלאים בפשרות. ארה"ב, עם כל העקרונות הנפלאים, לא יכולה להתקיים בלי הפשרות האלה. בטחון התושבים חשוב במדינה הזאת לא פחות מאשר כל העקרונות האחרים. הצלת חיים היא די למעלה בסולם הערכים. וכנ"ל במקרה של האזנות לחשודים. אתה היית מוותר על כל אלו כנראה, ולכן המדינה שלך היתה כנראה נכשלת.

ואגב, אחד העקרונות שאמריקה הוקמה עליו, הזכות להחזיק נשק, הוא עקרון שעבר זמנו לדעתי. אז מה? זה היה מפריע לך אם היו משנים אותו?

ואני לא אמרתי שהאמריקאים לא צריכים להתלונן (חלקם, מי שרוצה, מדינה חופשית) בגלל שבימי הביניים היה יותר גרוע. רק הגבתי לטענות שזה ימי הביניים, או דומה למה שנעשה בשם האיסלאם.

והציטוט שלך באמת מגוחך להקשר הזה. לאנד אוף דה פרי (וויז אקספשונז) אומר שאסור בעצם לשוטר או איש חוק לפגוע בחופש של אף אחד (כלומר אסור לו לעצור אותו, לחפש עליו, לשאול אותו שאלות) בגלל חשד על פשע? (או ידע על פשע, למשל הבחרת סמים, או עבירת תנועה). אתה בעצם מתנגד לעצם הקיום של משטרה או צבא? או שמותר לשוטר לפגוע למישהו חשוד בחופש? מותר למדינה לקיים מלחמה נגד מי שנלחם בה או לא?

עכשיו גם אני סיימתי.

Idandosh כתב:
יובל כתב:
אתה שם לב עם איזו טינופת אתה מדבר? לפני חודש הוא כתב על מישהו "שיענו אותו כמו שלא עינו אף אחד בהיסטוריה".

עצוב שהחלאה האלימה והפאשיסטית הזאת לא כלואה באיזה מוסד סגור.

אני כתבתי דבר כזה? אתה יכול להזכיר לי?

הנודניק דיבר עלי. חלילה שיגיד דבר כזה נורא עליך. הבעתי משאלת לב שיענו את הטרוריסט מבוסטון שרצח בדם קר ילד בן 8, שתי נשים צעירות ושוטר צעיר, גרם לקטיעת גפיים של לפחות 14 בני אדם, כולל אחותו של הילד בן ה 8 שרצח.

"כתב על מישהו". גדול. "על מישהו". אין.
אני טינופת, לא הוא.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: