Officer Barbrady כתב:
רד אין בלאד, אני קפצתי להגן על האיסלם ועל המוסלמים ואני אמשיך לעשות את זה בכל הזדמנות אבל אי אפשר ברצינות להשוות בין אלימות היהודים לאלימות המוסלמים או הנוצרים. זה בגן של היהדות והיהודים להיות רחמנים וחלשים. הרי לקחת כמה עשרות שנים של יהודים מזן חדש שמשתמשים באלימות ולהתעלם מאלפי שנים של חוסר אלימות זה לא הוגן. היהודים תמיד האמינו שאין צורך להשתמש באלימות וכל מה שצריך זה לסמוך על אלוהים. הרי זה הוכח שלאורך כל ההיסטוריה התשובה של היהודים נגד האלימות שהופעלה נגדם היא להתפלל לאלוהים. אפילו בתקופה הזאצ, כשב2005 הייתה מלחמה חרדית נגד מצעד הגאווה בירושלים, וכולם חשבו שהמדינה הולכת לבעור, הרבנים הוציאו הוראה שכל מה שצריך לעשות זה לקרוא תהילים בבית. גם עכשיו בזמן גזירת הגיוס, גדולי הדור מורים להתחזק תורה ולא לצאת לרחובות ולנהוג באלימות. אלימות זה לא בדי אן איי שלנו. הרי אם באים לנו ייסורים, במילא הכל מהקב"ה אז מי אנחנו שננסה ע"י אלימות לשנות את הגזירה שלו? זאת תמצית המחשבה היהודית.
זה לא בגן של היהודים, כי אין גן של יהודים (למען ההגינות קיים גן שמכונה "גן הכהנים", אבל הוא קיים גם אצל אוכלוסיה מוסלמית גדולה).
אתה מתכוון לאותו מצעד גאווה שבו נזרק על המפגינים (ואני בינהם כתומך) אבנים, ביצים ופצצות סירחון ע"י 2,000 מפגינים חרדים שמחזיקים שלטי נאצה ובסוף אדם חרדי התפרץ לקהל ודקר שלושה אנשים? אכן רחמנים וחלשים. האם הרבנים שאמרו זאת הם אותם רבנים שתמכו מס' שנים לאחר מכן ב"תורת המלך"? (אני אחסוך לך את הבדיקה - חלק גדול מהם: כן.)
האם כשאתה מתכוון לאורך ההיסטוריה שלא השתמשו באלימות אתה מתכוון לצבאות לכיבוש הארץ אחרי השהות במדבר? או למרד בר כוכבא או למרד המקבים?
אי אפשר להגיד על היהדות שהיא לא נוהגת באלימות כשיש הלכות שנוגעות לאלימות, כמו החל מאיזו שעה מותר לך להרוג גנב ("אִם בַּמַּחְתֶּרֶת יִמָּצֵא הַגַּנָּב וְהֻכָּה וָמֵת - אֵין לוֹ דָּמִים: אִם זָרְחָה הַשֶּׁמֶשׁ עָלָיו - דָּמִים לוֹ שַׁלֵּם יְשַׁלֵּם. אִם אֵין לוֹ - וְנִמְכַּר בִּגְנֵבָתוֹ") או "הקם להורגך השקם להורגו" הידוע לשמצה או הלכות שמתירות רצח בסקילה של מי שמפר שבת או עובד עבודה זרה. ברגע שיש לך הלכות שמדברות על איזה סוג אלימות מותר ומתי, אתה לא יכול להגיד שזו דת שדוגלת בחוסר אלימות.
זה לא אומר שיהודים אלימים. לעזאזל, באותו מצעד צעד לידי חרדי הומו, שסבל מ"חבריו" יותר מכל האחרים שם והיה אחד האנשים היותר שליוים שראיתי...
להבדיל ממך, אני לא מכליל כאן. יש יהודים שהם טובים, יש יהודים שהם חלאות.
יש מוסלמים שהם טובים, ויש מוסלמים שהם חלאות.
יש נוצרים שהם טובים, ויש נוצרים שהם חלאות.
הבעיה בדתות היא שמי שעומד בראש קובע. גם אם אדם מסויים הוא אדם טוב לבב וכו', אבל חינכו אותו מגיל אפס שהרב שלו אדם חכם יותר ממנו ושהוא צריך להקשיב לרב שלו, והרב שלו הוא חלאה - הוא לרוב ילך על פיו.
נכון להיום חלק גדול מהאיסלם מונהג ע"י חלאות (אגב, גם היהדות והנצרות, אבל בסקלה אחרת ומדובר בסיטואציה שונה), וכתוצאה מכך
חלק מהמוסלמים מתנהלים כחלאות.
האם זה אומר משהו על האיסלם? לא.
האם זה אומר משהו על המוסלמים? לא.
האם זה אומר משהו על המהות של דת שמאפשרת למספר קטן של חלאות להשליט מרותם על כל כך הרבה אנשים? כן.
אגב, גם לך יש את הקטע המחליא הזה של להאדיר את הדת שלך על חשבון דת אחרת.
אתה תקפוץ להגן על האיסלם כשזה משרת את המטרה שלך, ומקדם את המהות של דת בכלליות.
כשמתייחסים אל אספקט ספציפי בזה ומשווים בין יהדות לאיסלם? חס וחלילה.
האיסלם יכולה להיות דת טובה, רק כל עוד היא מתחת לדת שלך. ואם זה המצב והנחת הייסוד היא שהיהדות מעל האיסלם, בטח שתרצה להגן עליה -ככל שהיא יותר טובה, ככה היהדות יותר טובה.