תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 08:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 912 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
צור ש. כתב:
ליברפול החתימה את קולו טורה מסיטי בהעברה חופשית.

הקבוצה הזאת לא רוצה להתקדם לצמרת מתישהו?

נבנת בליברפול קבוצה מצויינת בעיקר עם הרכישות המצויינות של ינואר.
טורה זה ניסיון שיעשה רק טוב לכל הצעירים מסביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 23:54 
מונאקו/פ.ס.ז/סיטי/צ׳לסי מוציאות את החשק. מתי זה ייגמר כבר? מה נסגר עם הפייר פליי שהיה אמור להיכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 00:14 
alachover כתב:
מונאקו/פ.ס.ז/סיטי/צ׳לסי מוציאות את החשק. מתי זה ייגמר כבר? מה נסגר עם הפייר פליי שהיה אמור להיכנס?

שמים על זה קצוץ, כמו שאתה רואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 05:17 
ההגדרה העקרונית של הפייר פליי -
בשתי העונות 2011/12 ו-2012/13, מותר לקבוצות כדורגל להפסיד לא יותר מ-45 מיליון אירו. חריגה, משמעותה סנקציות בעונת 2014/15. העונשים ינועו בין אזהרות וקנסות, דרך הפחתת נקודות במפעלים האירופיים, ועד העונש האולטימטיבי: הרחקה מוחלטת מהליגה האירופית וליגת האלופות.

מעשית, יתכנו חריגות וקומבינות כמו לטעון שלמרות ההוצאות הקבוצה במצב כלכלי איתן כי בעקבות הרכישות נוצרו אפשרויות לרווח עתידי וההפסדים נקודתיים.
עדין, גם אם לא ימנע את הקצב הנוכחי, אמור להקטין את הלהבות. אנחנו מתקרבים לרגע האמת ויהיה מענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 10:00 
alachover כתב:

אם לא ימצאו דרך להגן על הקבוצות הקטנות החרא הזה רק יהרוס את הכדורגל.
כשאני אומר קטנות אני מתכוון כל מי שלא בטופ 5-10 מרוויחות.

ציטוט:
כמה הפייר פליי יכול משפיע על מה שקורה במגרש? ובכן, למשל במשחק אמש אנחל די מריה, לטעמי, היה השחקן החלש ביותר במדי ריאל מדריד. הוא היה מבולבל ולמרות שקיבל הרבה מאוד חלל – כי עיקר הכוחות של שחקני ההנגה של יונייטד התרכזו בלעצור את רונלדו – הוא לא ניצל את ההזדמנויות שלו היטב. עם זאת, בשנה הבאה תוכל ריאל מדריד, בתוך מסגרת החוקים הפיננסים, להביא שחקן טוב יותר מדי מריה – למשל גארת' בייל מטוטנהאם (שמכניסה 334.4 מיליון יורו פחות מריאל מדריד), ובכך להרוויח יתרון משמעותי על המגרש. וגם מחוצה לו - כי הצלחות מביאות להכנסות גבוהות יותר וכך גם כוכבים כמו בייל.

קבוצה אחרת, לעומת זאת, לא תוכל להשתדרג כך בתוך מסגרת החוקים החדשים – כי זה אומר הוצאה גבוהה יותר מההוצאות. וזאת למרות שהשקעה בשחקנים, וזה הוכח בעבר, יכולה גם להביא לשדרוג פיננסי. כלומר, הפייר פליי הפיננסי פוגע ביכולות של הקבוצות להשתדרג מבחינה כלכלית על ידי רכישת שחקנים, אבל מאפשר לקבוצות טובות גם כך לעשות זאת – על חשבון קבוצות מכניסות פחות. מה שיקרה זה שייווצר בכדורגל האירופי מצב של מועדון סגור של קבוצות סופר מכניסות.

אנחנו רואים את זה קורה כבר עכשיו. רוברט לוואנדובסקי, חלוץ דורטמונד כיום, רוצה "להשתדרג" מבחינה כלכלית. בדורטמונד הוא מקבל כמה שהקבוצה יכולה להרשות לעצמה ולכן כרגע עומדות בפניו רק שתי אופציות ריאליות: א' - באיירן מינכן. ב' – מנצ'סטר יונייטד. הישארות בדורטמונד לא נראית כאופציה ריאלית מבלי שהקבוצה תפסיד אותו בבוסמן (חופשי) בקיץ הבא – ואז להיפגע מבחינה פיננסית, מה שיפגע בה, כאמור. מבחינה מקצועית.

הפייר פליי הפיננסי אשכרה מחייב את דורטמונד למכור את אחד מהשחקנים הטובים ביותר שלה ליריבה הכי גדולה שלה או לאנגליה. זה יפגע בה מקצועית וגם כלכלית. אז מה פייר בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
מצד שני זה גם נותן קבוצות עם סגלים אדירים שעושות ליגת אלופות מגוונת וצבעונית.
דמינו בית שבו פ.ס.ז ברצלונה דורטמונד וגלאטסריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 11:51 
19 כתב:
alachover כתב:

אם לא ימצאו דרך להגן על הקבוצות הקטנות החרא הזה רק יהרוס את הכדורגל.
כשאני אומר קטנות אני מתכוון כל מי שלא בטופ 5-10 מרוויחות.

ציטוט:
כמה הפייר פליי יכול משפיע על מה שקורה במגרש? ובכן, למשל במשחק אמש אנחל די מריה, לטעמי, היה השחקן החלש ביותר במדי ריאל מדריד. הוא היה מבולבל ולמרות שקיבל הרבה מאוד חלל – כי עיקר הכוחות של שחקני ההנגה של יונייטד התרכזו בלעצור את רונלדו – הוא לא ניצל את ההזדמנויות שלו היטב. עם זאת, בשנה הבאה תוכל ריאל מדריד, בתוך מסגרת החוקים הפיננסים, להביא שחקן טוב יותר מדי מריה – למשל גארת' בייל מטוטנהאם (שמכניסה 334.4 מיליון יורו פחות מריאל מדריד), ובכך להרוויח יתרון משמעותי על המגרש. וגם מחוצה לו - כי הצלחות מביאות להכנסות גבוהות יותר וכך גם כוכבים כמו בייל.

קבוצה אחרת, לעומת זאת, לא תוכל להשתדרג כך בתוך מסגרת החוקים החדשים – כי זה אומר הוצאה גבוהה יותר מההוצאות. וזאת למרות שהשקעה בשחקנים, וזה הוכח בעבר, יכולה גם להביא לשדרוג פיננסי. כלומר, הפייר פליי הפיננסי פוגע ביכולות של הקבוצות להשתדרג מבחינה כלכלית על ידי רכישת שחקנים, אבל מאפשר לקבוצות טובות גם כך לעשות זאת – על חשבון קבוצות מכניסות פחות. מה שיקרה זה שייווצר בכדורגל האירופי מצב של מועדון סגור של קבוצות סופר מכניסות.

אנחנו רואים את זה קורה כבר עכשיו. רוברט לוואנדובסקי, חלוץ דורטמונד כיום, רוצה "להשתדרג" מבחינה כלכלית. בדורטמונד הוא מקבל כמה שהקבוצה יכולה להרשות לעצמה ולכן כרגע עומדות בפניו רק שתי אופציות ריאליות: א' - באיירן מינכן. ב' – מנצ'סטר יונייטד. הישארות בדורטמונד לא נראית כאופציה ריאלית מבלי שהקבוצה תפסיד אותו בבוסמן (חופשי) בקיץ הבא – ואז להיפגע מבחינה פיננסית, מה שיפגע בה, כאמור. מבחינה מקצועית.

הפייר פליי הפיננסי אשכרה מחייב את דורטמונד למכור את אחד מהשחקנים הטובים ביותר שלה ליריבה הכי גדולה שלה או לאנגליה. זה יפגע בה מקצועית וגם כלכלית. אז מה פייר בזה?

תשמע, זה פשוט לא נכון.
בעולם שבאמת מתבססים על הכנסות בלבד ללא מימון חיצוני הפערים יהיו קטנים יותר. לא משנה איך תסובב את ההשלכות.
לא הבנתי בכלל את הנקודות של הכתב. דורטמונד היא מקרה מיוחד של מצב כלכלי קשה, וגם לפני 10 שנים כשעוד לא חשבו על הפייר פלייי, היא הייתה נאלצת למכור את הכוכבים.
מה תגיד על מונאקו שקונה עכשיו שחקנים ב50 מיליון יורו? איזה הכנסות היא יכולה להציג?
גם ריאל מדריד וגם יונייטד, שהם אולי 2 הכי מכניסות, נמצאות באופן רציף בגירעון שנתי. להגיד בייל ב60 מיליון יורו זה נחמד, אבל בדר"כ ההכנסה לא מכסה את ההוצאה.

והוא מביא את די מריה בתור דוגמא למה? זה שחקן שפאקינג עלה 30 מיליון יורו. זה שהוא בכושר קצת פחות טוב, מה זה מוכיח לגבי ההפרשים בין טוטנהאם לריאל מדריד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 12:01 
שריאל מדריד יכולה להוציא בשנה מעל 300 מיליון יורו יותר מטוטנהאם. איך טוטנהאם תצמצם את הפער? הוא רק יילך ויגדל כי ריאל תמשיך להצליח ולהרוויח יותר ויותר ממנה.
היום עוד הבעלים של טוטנהאם יכול להחליט אם בא לו לשלם לבייל מהכיס שלו בדיוק כמה שריאל תשלם לו, או יותר. זה כבר לא יהיה המקרה כשהחרא הזה יעבור.

לקבוצות לא יהיה סיכוי להתמודד מול מועדוני העל של אירופה שייקחו שחקנים מכולם כמו היום, רק שעכשיו החוק יחייב אותם למכור, אז תהיה להם עמדת מיקוח חלשה והם יקבלו פחות כסף (מה שיהפוך אותם לרווחיים פחות ואת העשירים לרווחיים יותר - הגדלת הפער).

בוא ספר לי איך מועדון כמו נאפולי נשאר בצמרת הגבוהה. הוא מרוויח בערך חצי - שליש מיובנטוס רק מטלויזיה. יש עוד פערים גדולים במרצ'נדייז וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 12:08 
19 כתב:
שריאל מדריד יכולה להוציא בשנה מעל 300 מיליון יורו יותר מטוטנהאם. איך טוטנהאם תצמצם את הפער? הוא רק יילך ויגדל כי ריאל תמשיך להצליח ולהרוויח יותר ויותר ממנה.
היום עוד הבעלים של טוטנהאם יכול להחליט אם בא לו לשלם לבייל מהכיס שלו בדיוק כמה שריאל תשלם לו, או יותר. זה כבר לא יהיה המקרה כשהחרא הזה יעבור.

לקבוצות לא יהיה סיכוי להתמודד מול מועדוני העל של אירופה שייקחו שחקנים מכולם כמו היום, רק שעכשיו החוק יחייב אותם למכור, אז תהיה להם עמדת מיקוח חלשה והם יקבלו פחות כסף (מה שיהפוך אותם לרווחיים פחות ואת העשירים לרווחיים יותר - הגדלת הפער).

בוא ספר לי איך מועדון כמו נאפולי נשאר בצמרת הגבוהה. הוא מרוויח בערך חצי - שליש מיובנטוס רק מטלויזיה. יש עוד פערים גדולים במרצ'נדייז וכו'.

אתה בעצמך כתבת שהצלחות מביאות להכנסות גדולות יותר. זה נכון. ברגע שמועדון כמו נאפולי שומר על כמה כוכבים ונמצא בצמרת ובאירופה, ההכנסות שלו גדולות והוא יכול לשמור על השחקנים הטובים שלו. ועדיין, הם מכרו בשנה שעברה את לאבצי בכמה מילויונים טובים.

אני עדיין חושב ההבדל בין ריאל למועדון מהמעמד השני יצטמצם, פשוט כי ההשקעה החיצונית בריאל (מעבר להכנסות) גדולה (באחוזים) מההשקעה החיצונית בטוטנהאם. אמנם לא בדקתי את זה ממש לאחרונה, אז אני מסייג, אבל עד כמה שאני מבין וזוכר את המצב מלפני שנים- זאת המציאות גם היום. הם בטח לא יוכלו יותר לקנות את בנזמה,צ'אבי, קאקא ורונאלדו באותו קיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 12:17 
זה העניין, שהם כבר לא יצטרכו כל כך השקעה חיצונית. הם יקנו בהרבה יותר בזול, כי לטוטנהאם לא תהיה עמדת מיקוח.
אם היום טוטנהאם רוצים להתאבד על בייל כי הם מאמינים שהוא עוגן להתקדמות, אז הם יכניסו יד לכיס וישלמו לו כמו ריאל או יותר, ויש סיכוי שהוא יסכים להשאר. אתה לוקח מהם את האפשרות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה, כמעט כל עובדה שכתבת היא לא נכונה, ו-19 צודק ב-100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 19:38 
ייאגו אספס, שחקנה של סלטה ויגו, חתם בליברפול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 19:45 
oMeR1 כתב:

שחקן נחמד מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 22:27 
בין כל השמות הגדולים ששמענו שעוסרים למונאקו מסתבר שגם קרבאליו הבלם חתם שם
אני לא מאמין בכל כך הרבה החתמות גדולות בקבוצה אבל אם הכל יתחבר שם הליגה הצרפתית תהיה מאוד מעניינת בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 22:45 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
oMeR1 כתב:

שחקן נחמד מאד.

מסכים ומרגש שאלו השאיפות של ליברפול, שחקנים נחמדים ולא הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אשכול העברות ומלפפונים אירופאיים
הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 22:52 
Peace Hope כתב:
19 כתב:
oMeR1 כתב:

שחקן נחמד מאד.

מסכים ומרגש שאלו השאיפות של ליברפול, שחקנים נחמדים ולא הרבה יותר.

אין להם יותר מדי ברירה, הם לא משחקים באלופות, הם לא עשירים במיוחד, שחקנים גדולים לא יבואו אליהם. הם צריכים להביא אותם לפני שהם גדולים.

אספאס כנראה לא יהיה כזה, אבל זה לא חדש שהם חלשים יחסית ברכש. לא יודע מה קורה עם חוזים וכספים וכאלה, אבל יש כמה חלוצים צעירים או יחסית צעירים או סתם לא ממש יקרים שהם יכולים להביא.
אובמיאנג, מארקו סאו, פירמינו, בן ידר, איבארבו, ובעיקר בעיקר פאולו דיבאלה מפאלרמו שירדה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 22:54 
אה ואיך שכחתי, האהוב עלי מהצעירים באירופה יחד עם דיבאלה, לואיס מוריאל האדיר מאודינזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
19, כל השמות שציינת הם בסדר גודל של איאגו. אפשר לריב על מי הוכיח את עצמו יותר עד עכשיו ומי יוכיח את עצמו יותר בעתיד, אבל זה בדיוק סוג השחקנים אליהם ליברפול מכוונת בשנים האחרונות.
הדוגמה הכי טובה הוא קוטיניו שהגיע בינואר והיה לדעתי המצטיין של הסיבוב השני. גם סטארידג' צעיר וזול אבל הוא היה יותר מוכר בממלכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 00:10 
גם אשלי וויליאמס מסוונסי מקושר לליברפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 00:15 
רואה שחורות כתב:
19, כל השמות שציינת הם בסדר גודל של איאגו. אפשר לריב על מי הוכיח את עצמו יותר עד עכשיו ומי יוכיח את עצמו יותר בעתיד, אבל זה בדיוק סוג השחקנים אליהם ליברפול מכוונת בשנים האחרונות.
הדוגמה הכי טובה הוא קוטיניו שהגיע בינואר והיה לדעתי המצטיין של הסיבוב השני. גם סטארידג' צעיר וזול אבל הוא היה יותר מוכר בממלכה.

מסכים שזה הלוול, אין להם ברירה. אני מחבב את יאגו, אני חושב שאפשר היה למצוא יותר טוב.
מוסיף לרשימה את וידרה הצ'כי שמושאל מאודינזה לווטפורד.

וקוטיניו שחקן גדול, אינטר יותר גרועים בזה מליברפול. בהצלחה עם כל הקוזמנוביצ'ים והתומאסו רוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 09:32 
יובל כתב:

אני סייגתי את העובדות, אבל בכל זאת, איך אתה יודע? יש לך להציג את המספרים של היום?

עזוב את ריאל וטוטנהאם. קח אותנו כדוגמא. פה בארץ, זה יצמצם את הפער בין מכבי לליגה או ירחיב?
יש פה 2-3 בעלים שמשקיעים כסף, ובגלל זה חיפה אלופה פה 10 שנים ומכבי תפסה גז. אז נכון, קבוצות כמו קריית שמונה כנראה כבר לא יצוצו, אבל זה יחזיר למפה מועדונים אבודים כמו הפועל פ"ת, ירושלים וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:04 
אם מכבי נכנסים לבתים של האלופות? מרחיב, מאד. אין לך סיכוי להתמודד על שחקן כמו שכטר למשל. או לפחות יהיה לך מאד מאד קשה.

ובכל מקרה, לקבוצות יהיה מותר אם אני לא טועה להפסיד 30 מיליון יורו לאורך שלוש שנים במימון הבעלים, ככה שלליגות בסדר גודל שלנו העניין הזה הוא לא עד כדי כך קריטי. מדובר פה בתקציבים קטנים. וקבוצה שתרשה לעצמה להפסיד 30 מיליון יורו או משהו באיזור בישראל, בכל מקרה תהיה עשירה מאד ותהיה מעל הליגה פה. בתקציבים כמו שלנו זה סכום עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

אני סייגתי את העובדות, אבל בכל זאת, איך אתה יודע? יש לך להציג את המספרים של היום?

עזוב את ריאל וטוטנהאם. קח אותנו כדוגמא. פה בארץ, זה יצמצם את הפער בין מכבי לליגה או ירחיב?
יש פה 2-3 בעלים שמשקיעים כסף, ובגלל זה חיפה אלופה פה 10 שנים ומכבי תפסה גז. אז נכון, קבוצות כמו קריית שמונה כנראה כבר לא יצוצו, אבל זה יחזיר למפה מועדונים אבודים כמו הפועל פ"ת, ירושלים וכו'...

בארץ המצב כרגע שונה לגמרי. כל קבוצה מכניסה מינימום עשרה מיליון, ומקסימום 30 ומשהו מיליון (נגיד אנחנו, בעונה של אירופה), אבל בעלים עשיר יכול להכפיל תקציב של קבוצה פי חמישה ויותר.
מה שכן, יכול להיות שבעוד כמה שנים המצב יהיה הפוך, כמו באירופה - הכסף שיוזרם למכבי, למשל, יהפוך אותה למועדון מכניס הרבה יותר (לדוגמה, אם הם יצליחו להיכנס בקביעות לליגת האלופות), ואז הם יהיו מועדון הרבה יותר עשיר מכל השאר גם בלי מימון של בעלים, ותהיה חייב הכנסה חיצונית בשביל להתחרות איתם.

"בעולם שבאמת מתבססים על הכנסות בלבד ללא מימון חיצוני הפערים יהיו קטנים יותר. לא משנה איך תסובב את ההשלכות." - לא נכון, הדוגמה הכי ברורה היא הליגה הגרמנית שבה באיירן שולטת ללא תחרות (נדמה לי 22 אליפויות ב-44 שנים, הבאה בתור עם 5 אליפויות) כי יש לה הרבה יותר כסף מלשאר. הסיבה היחידה שהליגה האנגלית נשארה תחרותית היא בגלל הכסף שנכנס לצ'לסי וסיטי, שלקחו 4 אליפויות ב-9 השנים האחרונות. אתה מבין שאם לא הכסף הזה, יונייטד הייתה זוכה העונה באליפות תשיעית רצופה?

"דורטמונד היא מקרה מיוחד של מצב כלכלי קשה" - ממש לא נכון, דורטמונד מקום 11 בעולם בהכנסות ומקום שני בגרמניה. רק מה, היא עדיין מכניסה בקושי חצי מבאיירן, אז גם אם היא פוגעת בכמה שחקנים כמו לבאנדובסקי, קגאווה וגצה, אחרי שנתיים-שלוש היא מאבדת אותם ובאיירן חוזרת לשלוט.

"גם ריאל מדריד וגם יונייטד, שהם אולי 2 הכי מכניסות, נמצאות באופן רציף בגירעון שנתי." - שוב, לא נכון (והכוונה היא לא לזה שברצלונה יותר מכניסה מיונייטד). שני המועדונים רווחיים. יש להם חובות, אבל הם קטנים, לא גדלים.

"אני עדיין חושב ההבדל בין ריאל למועדון מהמעמד השני יצטמצם, פשוט כי ההשקעה החיצונית בריאל (מעבר להכנסות) גדולה (באחוזים) מההשקעה החיצונית בטוטנהאם. אמנם לא בדקתי את זה ממש לאחרונה, אז אני מסייג, אבל עד כמה שאני מבין וזוכר את המצב מלפני שנים- זאת המציאות גם היום. הם בטח לא יוכלו יותר לקנות את בנזמה,צ'אבי, קאקא ורונאלדו באותו קיץ" - גם זה לא נכון, איזו השקעה חיצונית יש בריאל? פשוט ההכנסות שלה הן הגבוהות בעולם, ופי שלושה משל טוטנהאם. בלי כסף חיצוני כמו בצ'לסי או בסיטי, אין שום סיכוי לסגור פערים מקבוצות כמו ריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:21 
האמת שאני לא בטוח איך יאכפו בכלל את כל העניין.
מותר להשקיע עד 70% מההכנסות במשכורות שחקנים? אוקיי, ואם מישהו ישלם יותר? הרי לא יסגרו לו את הקבוצה. ייתנו קנסות כמו למי שעובר תקרת שכר באן בי איי? אם חתמת עם שחקן ל4 שנים, בשלוש השנים הראשונות ההכנסות והכל מאוזן, וברביעית התרסקת ולא נכנסת לאירופה, אתה חייב למכור שחקנים או לקצץ במשכורות? אם אתה לא עושה את זה, מה קורה?

צריך לנבור קצת בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:48 
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:

בארץ המצב כרגע שונה לגמרי. כל קבוצה מכניסה מינימום עשרה מיליון, ומקסימום 30 ומשהו מיליון (נגיד אנחנו, בעונה של אירופה), אבל בעלים עשיר יכול להכפיל תקציב של קבוצה פי חמישה ויותר.
מה שכן, יכול להיות שבעוד כמה שנים המצב יהיה הפוך, כמו באירופה - הכסף שיוזרם למכבי, למשל, יהפוך אותה למועדון מכניס הרבה יותר (לדוגמה, אם הם יצליחו להיכנס בקביעות לליגת האלופות), ואז הם יהיו מועדון הרבה יותר עשיר מכל השאר גם בלי מימון של בעלים, ותהיה חייב הכנסה חיצונית בשביל להתחרות איתם.

"בעולם שבאמת מתבססים על הכנסות בלבד ללא מימון חיצוני הפערים יהיו קטנים יותר. לא משנה איך תסובב את ההשלכות." - לא נכון, הדוגמה הכי ברורה היא הליגה הגרמנית שבה באיירן שולטת ללא תחרות (נדמה לי 22 אליפויות ב-44 שנים, הבאה בתור עם 5 אליפויות) כי יש לה הרבה יותר כסף מלשאר. הסיבה היחידה שהליגה האנגלית נשארה תחרותית היא בגלל הכסף שנכנס לצ'לסי וסיטי, שלקחו 4 אליפויות ב-9 השנים האחרונות. אתה מבין שאם לא הכסף הזה, יונייטד הייתה זוכה העונה באליפות תשיעית רצופה?

"דורטמונד היא מקרה מיוחד של מצב כלכלי קשה" - ממש לא נכון, דורטמונד מקום 11 בעולם בהכנסות ומקום שני בגרמניה. רק מה, היא עדיין מכניסה בקושי חצי מבאיירן, אז גם אם היא פוגעת בכמה שחקנים כמו לבאנדובסקי, קגאווה וגצה, אחרי שנתיים-שלוש היא מאבדת אותם ובאיירן חוזרת לשלוט.

"גם ריאל מדריד וגם יונייטד, שהם אולי 2 הכי מכניסות, נמצאות באופן רציף בגירעון שנתי." - שוב, לא נכון (והכוונה היא לא לזה שברצלונה יותר מכניסה מיונייטד). שני המועדונים רווחיים. יש להם חובות, אבל הם קטנים, לא גדלים.

"אני עדיין חושב ההבדל בין ריאל למועדון מהמעמד השני יצטמצם, פשוט כי ההשקעה החיצונית בריאל (מעבר להכנסות) גדולה (באחוזים) מההשקעה החיצונית בטוטנהאם. אמנם לא בדקתי את זה ממש לאחרונה, אז אני מסייג, אבל עד כמה שאני מבין וזוכר את המצב מלפני שנים- זאת המציאות גם היום. הם בטח לא יוכלו יותר לקנות את בנזמה,צ'אבי, קאקא ורונאלדו באותו קיץ" - גם זה לא נכון, איזו השקעה חיצונית יש בריאל? פשוט ההכנסות שלה הן הגבוהות בעולם, ופי שלושה משל טוטנהאם. בלי כסף חיצוני כמו בצ'לסי או בסיטי, אין שום סיכוי לסגור פערים מקבוצות כמו ריאל.

תשמע, אני מתנצל שזה בקצרה, פשוט מחוסר זמן, אבל בגדול, גם אתה כתבת עובדות ללא שום ביסוס, רק שאתה לא סייגת אותם. גם אני יכול לרשום שממה שקראתי עד היום מה שכתבת פשוט לא נכון, השאלה אם יש לך מספרים ולינקים לתימוכין. לי אין, הייתי מנסה לחפש, אבל שוב- זמן וזה.

בכל מקרה, מנצסט'ר יונייטד עד לפני כמה שנים נמצאו בחובות עתק, והעניין הוא לא לנסות לצמצם פערים בין סיטי ליונייטד, אלא בין ווסטהאם ליונייטד. יש בריאל מדריד המון השקעות חיצוניות. הם לווים כספים מבנקים במאות מיליונים, ולא, זה לא על סמך הכנסות מחולצות וכרטיסים.

מה לא נכון בזה שדורטמונד לא במצב כלכלי קשה? זה מועדון שהיה על סף פירוק לפני כמה שנים. הם תמיד נאלצים למכור כוכבים כדי להכניס כסף.
עם פיר פליי או בלעדיו הם היו מוכרים.
אגב, במקרה של מכבי, אם נניח לעובדה שהם הגיעו לאו שהגיעו בגלל שחוק הפייר פליי לא נכס לתוקף, מספיקה שנה אחת (אפילו אחרי רצף) שבו הם לא יעלו לליגת האלופות- והם אלה שיצטרכו להצמטמם ולמכור שחקנים. אני חושב שבטווח הארוך החוק הזה יביא לקיצוץ חלקי בשכר השחקנים, שהוא מנופח מעבר לכל פרופורציה, וזה מבורך.

אני לא בא לשים את עצמי על הגדר בשביל החוק הזה, אני אפילו לא קראתי עליו מספיק, אבל להגיד שהוא מעמיק פערים ומכריח את דורטמונד למכור, ולהביא את די מריה כדוגמא, זה פשוט בולשיט.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 30 מאי 2013, 10:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
זה שלא הבאתי לינק לכל עובדה לא אומר שהן לא מבוססות...

http://en.wikipedia.org/wiki/Deloitte_F ... ney_League (נתונים לגבי הכנסות)
http://swissramble.blogspot.co.il/ (ניתוחים לגבי המצב הכלכלי של הקבוצות)

לגבי ריאל, אני חושב שהוא לא רק המועדון הכי מכניס בעולם, אלא גם הכי רווחי. יונייטד הכי רווחיים באנגליה בפער גדול (הרבה יותר מארנסל למשל). חובות זה ממש לא סיפור אצל מועדונים רווחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:56 
אם יונייטד מכניסה 10 ווסטהאם 2 (וברור שהפערים הם יותר מפי 5, סתם דוגמא), אז אחרי שנתיים זה 20 מול 4 ואחרי 3 30 מול 6.
איך זה מצמצם פערים? חוק שנועד להבטיח שהגדולות יישארו גדולות.

ואני כבר לא מדבר על זה שזה בעייתי לשים חוק על כל אירופה, כשהתנאים,והחוקים שונים בין מדינה למדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:58 

לריאל חוב של מעל 600 מיליון יורו לבנקים ......(וזה רק גדל משנה לשנה)
לברצלונה חוב דומה.......(וגם כאן רק גדל)
למנצסטר יונייטד חוב של 300 מיליון ליש"ט, אבל כאן דווקא יש מגמת קיטון

למה ריאל צריכה משקיע חיצוני באמת, השיטה שלה הכי פשוטה, יוצרים חובות עתק, ומוכרים למדינה אחד ממגרש אימונים ב250 מיליון יורו על מנת לסגור אותו........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 11:07 
19 כתב:
אם יונייטד מכניסה 10 ווסטהאם 2 (וברור שהפערים הם יותר מפי 5, סתם דוגמא), אז אחרי שנתיים זה 20 מול 4 ואחרי 3 30 מול 6.
איך זה מצמצם פערים? חוק שנועד להבטיח שהגדולות יישארו גדולות.

ואני כבר לא מדבר על זה שזה בעייתי לשים חוק על כל אירופה, כשהתנאים,והחוקים שונים בין מדינה למדינה.

קודם כל, ווסטהאם תוכל להשקיע משאבים גדולים יותר בהגדת ההכנסות. בין אם זה פיתוח נוער, השקעה בחנויות וכו'
מכירה של כוכב אחד תשים את ווסטהאם בצמרת של של הקבוצות המכניסות לאותה שנה.

ממש לא כואב שמועדונים כמו סיטי וצ'לסי, ומכבי, קבוצות שההתנהלות שלהם מגעילה מהתחלה ועד הסוף- "בואו נקנה כמה שיותר ומכל מקום"- לא יוכלו לעשות את זה יותר.
אתם מתעלמים מחוקים נוספים בחוק הזה-

כמו למשל, שמועדון שתקציב השכר שלו עומד על 52 מליון פאונד ומעלה, יכול להגדיל את תקציב בכל שנה במקסימום עוד 4 מיליון.
מה זה אומר? שיונייטד לא יכולה לקנות את רויס והומלס ולשחרר במקומם את גארי נוויל וראיין גיגס. צריך להיות איזון בין מה שהיה למה שיהיה שנה הבאה. הם יאלצו למכור שחקן באותה רמת שכר, פלוס מינוס.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 30 מאי 2013, 11:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 11:09 
pokara כתב:

לריאל חוב של מעל 600 מיליון יורו לבנקים ......(וזה רק גדל משנה לשנה)
לברצלונה חוב דומה.......(וגם כאן רק גדל)
למנצסטר יונייטד חוב של 300 מיליון ליש"ט, אבל כאן דווקא יש מגמת קיטון

למה ריאל צריכה משקיע חיצוני באמת, השיטה שלה הכי פשוטה, יוצרים חובות עתק, ומוכרים למדינה אחד ממגרש אימונים ב250 מיליון יורו על מנת לסגור אותו........

וכאן נכנס הקטע הזה -
ציטוט:

לא כל הקבוצות יוכלו להציג את החריגות האלו: כספי ההפסד יצטרכו להיות ממומנים על-ידי בעלי הקבוצות, ולא על-ידי בנקים או גופים פיננסיים. במידה והבעלים לא יהיו אלו שיכסו את ההפסדים, הרי שהגבלות "הפייננשל פייר-פליי" יחייבו את הקבוצות להציג הפסדים של 5 מיליון אירו בלבד בשלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 912 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: