kruvi1 כתב:
שחר כתב:
ציטוט:
וקבוצת כדורגל מקצועית לא חושבת להחתים שחקנים על חוזה יקר ואח"כ להעניש אותם ואת עצמה ומייבשת אותם ביציע כדי שיקצצו בחוזה שהיא חתמה עליו.
זה לא שברצלונה תרצה את אלרואי אם הוא ישחק בהפועל רמת השרון או באר שבע עד ינואר ..
עם כל הכבוד, לא ההנהלה הנוכחית חתמה על החוזה הזה.
ההחתמה שלו הייתה חלק ממלחמת מוני בטביב.
אז המשפט שכתבת, גם אם הוא נכון, לא רלוונטי.
יופי, אז לפי זה שי אבוטבול הוא בן זונה כי הוא תובע את הפועל תל אביב על החוזה שמוני הראל החתים אותו ולא צריך לשלם לו אותו בכלל.
ההנהלה הזו לקחה את הפועל יחד עם כל ההתחיבויות החוזיות שלה, אז זה מאוד רלוונטי.
ואל דאגה, כמיטב המסורת של קבוצתנו בעוד שנה או שנתיים יהיה מישהו אחר שיצטרך לשלם סכומים גבוהים בשל חוזים שנחתמו בחוסר אחריות בתקופת רמון.
למיטב ידיעתי הפועל ת"א משלמת לאלרואי כהן את כל המגיע לו. אף אחד לא התכחש לחוזה של אלרואי כהן. אבל בהחלט לגיטימי להחליט שהחוזה שנחתם לפני שנתיים לא תואם את יכולת השחקן, ומכביד על התקציב של המועדון. ובמסגרת ההחלטה הזו גם לשחרר את השחקן.
בדיוק בגלל זה בן שמעון ערך איתו את הפגישה, כדי להגיד לו באיזה תנאים הוא יוכל להישאר במועדון. כך נראה לי לפחות.
ושי אבוטבול לא בן זונה כלל וכלל. הוא תובע את הכסף ממי שאמור לשלם לו, וההנהלה הנוכחית תובעת את הסכום הזה מההנהלה הקודמת לפי ההסכם ביניהם.
זה אולי קצת מסורבל, אבל בהחלט הגיוני ומתאים למצב העניינים הנוכחי.
אני לא רואה שום בעיה לא עם התביעה של אבוטבול, ולא עם הרצון לחסוך במשכורת של אלרואי.
אני גם משוכנע שאם רן בן שמעון יחילט להשאיר את אלרואי בחוזה הנוכחי אף אחד לא יגיד לו לא. אבל הוא מן הסתם אמור להבין את המשמעות הכלכלית של זה.[/quote]
[/quote]
אתה קורא בכלל מה כותבים לפני שאתה מגיב?
הדיון היה על הלגיטימיות של אלרואי להשאר בהפועל גם בלי לשחק רק כדי לקבל את שכרו המלא, אני כתבתי שזה לגיטימי וזה ממש לא רלוונטי מי חתם על החוזה, אתה אמרת שזה כן רלוונטי, אז אמרתי שלפי
התגובה שלך גם הטענות של אבוטבול לשכרו לא רלוונטיות והוא בעצם לא מתנהג באופן הוגן כלפי המועדון (בדיוק כמו אלרואי)..