תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 09:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:31 
kruvi1 כתב:
ברוב המקרים, גם אני בגישה שהמאמן הוא הסמכות המקצועית היחידה, והמחליט הבלעדי לגבי רכש (בתאם למגבלות תקציב).
העניין הוא, שבמקרה הזה, אנחנו אמורים להרוויח שוער לעשר שנים, או לאבד אותו קרוב לודאי.
האינטרס של הפועל הוא שבוריס יהיה שוער ראשון בעונה הבאה, וצריך להבהיר את זה לבן שמעון.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:34 
נועם שחם כתב:
ההנהלה יכולה להמליץ וללחוץ על רב"ש בנושא קליימן - אבל לא מעבר לכך.

ההנהלה צריכה להביא מאמן שמתאים לתפיסת העולם שלה. במידה והוא אכן מתאים, קליימן אמור להיות נושא סגור מתוקף ההתאמה בין המאמן לחזון המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:36 
בתאוריה, הנהלה אמורה להתוות דרך והמאמן צריך לקבל החלטות בתוך גבולות גזרה מסויימים ובמשותף עם ההנהלה.
במדיניות רכש ובניית קבוצה צריך להיות שילוב של אלמנטים מקצועיים ואסטרטגיה של הקבוצה. זה לא סותר, ואיפה שיש סתירה זה לא עומד באחד התנאים ולכן לא צריך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:48 
kruvi1 כתב:
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:
כשהוא ישב ביציע הוא מקסימום הפסיד פרמיות, אבל יש לו חוזה פיקס די מכובד כך שמדובר בסכומים לא משמעותיים.
עכשיו, בוא נחשוב ביחד מה עדיף?
לנסוע לבאר שבע כל יום לשחק ולהרוויח פחות, או להשא בכיף בבית, לשבת ביציע כל שבת ולהרוויח יותר? שאלה מעניינת.

זה כזה דיון שחוק וברור שיש פה מלחמת התשה, מה שלי לא ברור זה למה אתם תמהים כל פעם מחדש על העובדה שהשחקנים לא מוכנים ליישר קו עם המועדון ולוותר על השכר שמגיע להם, גם אם המחיר הוא ישיבה ביציע.

שחקן כדורגל מקצועי לא חושב על " לשבת בבית בכיף "
תשאל את איתי שכטר שעל הרבה פחות מזה חוזר לארץ
ככה או ככה בקצב הזה , בסוף השנה שיגמר החוזה שלו אני בספק אם מישהו יהיה מוכן לתת לו חוזה נומרלי אם הוא לא יתחיל להראות דברים על המגרש.

וקבוצת כדורגל מקצועית לא חושבת להחתים שחקנים על חוזה יקר ואח"כ להעניש אותם ואת עצמה ומייבשת אותם ביציע כדי שיקצצו בחוזה שהיא חתמה עליו.
זה לא שברצלונה תרצה את אלרואי אם הוא ישחק בהפועל רמת השרון או באר שבע עד ינואר ..

עם כל הכבוד, לא ההנהלה הנוכחית חתמה על החוזה הזה.
ההחתמה שלו הייתה חלק ממלחמת מוני בטביב.
אז המשפט שכתבת, גם אם הוא נכון, לא רלוונטי.

יופי, אז לפי זה שי אבוטבול הוא בן זונה כי הוא תובע את הפועל תל אביב על החוזה שמוני הראל החתים אותו ולא צריך לשלם לו אותו בכלל.
ההנהלה הזו לקחה את הפועל יחד עם כל ההתחיבויות החוזיות שלה, אז זה מאוד רלוונטי.

ואל דאגה, כמיטב המסורת של קבוצתנו בעוד שנה או שנתיים יהיה מישהו אחר שיצטרך לשלם סכומים גבוהים בשל חוזים שנחתמו בחוסר אחריות בתקופת רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף קצת חדשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kruvi1 כתב:
שחר כתב:
redead כתב:
שחר כתב:
כשהוא ישב ביציע הוא מקסימום הפסיד פרמיות, אבל יש לו חוזה פיקס די מכובד כך שמדובר בסכומים לא משמעותיים.
עכשיו, בוא נחשוב ביחד מה עדיף?
לנסוע לבאר שבע כל יום לשחק ולהרוויח פחות, או להשא בכיף בבית, לשבת ביציע כל שבת ולהרוויח יותר? שאלה מעניינת.

זה כזה דיון שחוק וברור שיש פה מלחמת התשה, מה שלי לא ברור זה למה אתם תמהים כל פעם מחדש על העובדה שהשחקנים לא מוכנים ליישר קו עם המועדון ולוותר על השכר שמגיע להם, גם אם המחיר הוא ישיבה ביציע.

שחקן כדורגל מקצועי לא חושב על " לשבת בבית בכיף "
תשאל את איתי שכטר שעל הרבה פחות מזה חוזר לארץ
ככה או ככה בקצב הזה , בסוף השנה שיגמר החוזה שלו אני בספק אם מישהו יהיה מוכן לתת לו חוזה נומרלי אם הוא לא יתחיל להראות דברים על המגרש.

וקבוצת כדורגל מקצועית לא חושבת להחתים שחקנים על חוזה יקר ואח"כ להעניש אותם ואת עצמה ומייבשת אותם ביציע כדי שיקצצו בחוזה שהיא חתמה עליו.
זה לא שברצלונה תרצה את אלרואי אם הוא ישחק בהפועל רמת השרון או באר שבע עד ינואר ..

יופי, אז לפי זה שי אבוטבול הוא בן זונה כי הוא תובע את הפועל תל אביב על החוזה שמוני הראל החתים אותו ולא צריך לשלם לו אותו בכלל.

ואל דאגה, כמיטב המסורת של קבוצתנו בעוד שנה או שנתיים יהיה מישהו אחר שיצטרך לשלם סכומים גבוהים בשל חוזים שנחתמו בחוסר אחריות בתקופת רמון.

למיטב ידיעתי הפועל ת"א משלמת לאלרואי כהן את כל המגיע לו. אף אחד לא התכחש לחוזה של אלרואי כהן. אבל בהחלט לגיטימי להחליט שהחוזה שנחתם לפני שנתיים לא תואם את יכולת השחקן, ומכביד על התקציב של המועדון. ובמסגרת ההחלטה הזו גם לשחרר את השחקן.
בדיוק בגלל זה בן שמעון ערך איתו את הפגישה, כדי להגיד לו באיזה תנאים הוא יוכל להישאר במועדון. כך נראה לי לפחות.
ושי אבוטבול לא בן זונה כלל וכלל. הוא תובע את הכסף ממי שאמור לשלם לו, וההנהלה הנוכחית תובעת את הסכום הזה מההנהלה הקודמת לפי ההסכם ביניהם.
זה אולי קצת מסורבל, אבל בהחלט הגיוני ומתאים למצב העניינים הנוכחי.
אני לא רואה שום בעיה לא עם התביעה של אבוטבול, ולא עם הרצון לחסוך במשכורת של אלרואי.
אני גם משוכנע שאם רן בן שמעון יחילט להשאיר את אלרואי בחוזה הנוכחי אף אחד לא יגיד לו לא. אבל הוא מן הסתם אמור להבין את המשמעות הכלכלית של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
רן בן שמעון כמו גרנט וגוטמן הוא מאמן שלא נוהג להסתכסך עם הקהל או ההנהלה,בטח שלא בפומבי.
הוא מבין שבוריס זה איזשהי עובדה שהוא צריך לזרום איתה כדי לא להדליק שריפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה לא אמורה להמליץ/ללחוץ/סתם להביע דעה לגבי קליימן. אם רב"ש לא רוצה אותו הוא גם מוזמן למכור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:16 
בסוף נצטרך גם להפריד את אשכול המידע לאשכול מידע סתמי ואשכול מידע חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:18 
הגלמוד מלוד כתב:
בסוף נצטרך גם להפריד את אשכול המידע לאשכול מידע סתמי ואשכול מידע חשוב.

נכון שהתחשק לך לכתוב את זה באשכול המידע? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
ההנהלה לא אמורה להמליץ/ללחוץ/סתם להביע דעה לגבי קליימן. אם רב"ש לא רוצה אותו הוא גם מוזמן למכור אותו.

ברור שהיא אמורה לעשות את זה בהנחה שמדובר באינטרס של המועדון שנים קדימה.
לשוער כמו קליימן יש פוטנציאל לסגור לנו את העמדה הזו גם שנים אחרי שבן שמעון יעזוב.
בליגה שבה כמות השוערים הטובים היא נמוכה גם ככה, אתה חייב לדעת לשמור ולטפח פוטנציאל כמו קליימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:32 
kruvi1 כתב:
Maor7 כתב:

לשוער כמו קליימן יש פוטנציאל לסגור לנו את העמדה הזו גם שנים אחרי שבן שמעון יעזוב.
בליגה שבה כמות השוערים הטובים היא נמוכה גם ככה, אתה חייב לדעת לשמור ולטפח פוטנציאל כמו קליימן.

זה לא רק זה, זה חלק ממדיניות של מועדון, טיפוח שחקני בית. מה אמור לחשוב ילד שצריך לבחור קבוצה להצטרף אליה שהוא רואה ששוער הנבחרת האולימפית לא מקבל בה צ'אנס.
אני כבר לא מדבר על זה שהוא זול הרבה יותר משוער זר, חוסך מקום של זר ומן הסתם אמור להיות יותר מחוייב למועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:40 
kruvi1 כתב:
שחר כתב:

ציטוט:

למיטב ידיעתי הפועל ת"א משלמת לאלרואי כהן את כל המגיע לו. אף אחד לא התכחש לחוזה של אלרואי כהן. אבל בהחלט לגיטימי להחליט שהחוזה שנחתם לפני שנתיים לא תואם את יכולת השחקן, ומכביד על התקציב של המועדון. ובמסגרת ההחלטה הזו גם לשחרר את השחקן.
בדיוק בגלל זה בן שמעון ערך איתו את הפגישה, כדי להגיד לו באיזה תנאים הוא יוכל להישאר במועדון. כך נראה לי לפחות.
ושי אבוטבול לא בן זונה כלל וכלל. הוא תובע את הכסף ממי שאמור לשלם לו, וההנהלה הנוכחית תובעת את הסכום הזה מההנהלה הקודמת לפי ההסכם ביניהם.
זה אולי קצת מסורבל, אבל בהחלט הגיוני ומתאים למצב העניינים הנוכחי.
אני לא רואה שום בעיה לא עם התביעה של אבוטבול, ולא עם הרצון לחסוך במשכורת של אלרואי.
אני גם משוכנע שאם רן בן שמעון יחילט להשאיר את אלרואי בחוזה הנוכחי אף אחד לא יגיד לו לא. אבל הוא מן הסתם אמור להבין את המשמעות הכלכלית של זה.[/quote]
[/quote]

אתה קורא בכלל מה כותבים לפני שאתה מגיב?
הדיון היה על הלגיטימיות של אלרואי להשאר בהפועל גם בלי לשחק רק כדי לקבל את שכרו המלא, אני כתבתי שזה לגיטימי וזה ממש לא רלוונטי מי חתם על החוזה, אתה אמרת שזה כן רלוונטי, אז אמרתי שלפי התגובה שלך גם הטענות של אבוטבול לשכרו לא רלוונטיות והוא בעצם לא מתנהג באופן הוגן כלפי המועדון (בדיוק כמו אלרואי)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:40 
הדבר היחיד שאנחנו כקהל יכולים לעשות בנושא קליימן זה לתת גב לרב"ש אם יחליט לתת לו את ההרכב , שידע שאף אחד לא יאשים אותו אם ייקח את "ההימור" הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
אני הגבתי רק למשפט שציטטתי. והדיון בינינו התפתח משם.
בנוגע ללגיטימיות של כהן להישאר ביציע ולקבל את שכרו, אין לי ויכוח איתך. זה בהחלט לגיטימי.

נערך לאחרונה על ידי kruvi1 בתאריך 28 מאי 2013, 14:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:02 
סימרוטיץ כתב:
הדבר היחיד שאנחנו כקהל יכולים לעשות בנושא קליימן זה לתת גב לרב"ש אם יחליט לתת לו את ההרכב , שידע שאף אחד לא יאשים אותו אם ייקח את "ההימור" הזה.

לא מבין איזה הימור יש פה. מועדון שסובל מבעיות תקציב ולא יודע מה יהיה מחר, צריך "להסתפק" בשוער הנבחרת האולימפית ועוד אחד כזה שכבר הוכיח את עצמו בליגה. הכשל היחידי שהיה פה הוא שזה לא היה כבר בתחילת העונה הקודמת.
כל עוד הפועל לא יעמידו תקציב שמסוגל להתחרות במכבי, הם חייבים לבנות על שחקני בית ונוער טובים. בשביל שהשחקנים האלה יהיו טובים הם צריכים לשחק וזה כולל גם את ספורי ושרם ואפילו את המגן הימני.
אני באמת מאמין שאם יש מישהו שמסוגל לבנות קבוצה כזו זה רב"ש, אבל ברור לי שזה תהליך שאמור לקחת בסביבות שנתיים ואם יהיה מזל ופה ושם יפגעו ברכש, אז תוך שנתיים אפשר להתמודד על האליפות. התהליך הוא לא רק לבנות קבוצה מבחינת סגל, אבל גם ובעיקר להטמיע שיטת משחק בדיוק כמו שהוא עשה בק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:10 
הבלוג של רמון מוסיף מידע חשוב על מצב המועדון, ויש דברים חיוביים. מה שמבאס זה העניין של המכירה למשקיע, זה נראה עוד יותר גרוע, רמון מחכה שאנשים יביאו לו משקיעים? אולי הוא דיבר עם קומץ אבל לעניות דעתי צריך לפעול ב100 אחוז אנרגיות כדי להגדיל את האופציות של משקיעים, זה לא קורה ביום אחד ובטח שלא נופל על כמה אנשים שהבריזו. גם חברות סטארטאפ מחפשות משקיעות 90 אחוז מהזמן לאורך שנים בחיפוש אחר משקיעים, זה הרבה תלוי בהשקעת משאבים נכונים. מה שטוב זה הנמכת הציפיות לקראת העונה הבאה, הניהול המשפטי וכו'. כולי תקווה שיצליחו להביא את טביב לדין.

עוד דבר שקצת מוזר השיתוף פעולה הניהולי עם העמותה, פה רמון במפורש כותב שהחלטות ניהוליות נעשות עם חברי העמותה למרות שהיו כאן וויכוחים עם כמה נציגים (?פישונט, מולי וכו') לגבי המעורבות הזאת, אני באמת לא מבין בשביל מה צריך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
הבלוג באופן כללי זה אחלה דבר. מה שאותי מדאיג, זה שמרוב הלחץ למצוא משקיע, הפועל תביא לעצמה עוד טביב או החבר'ה של הפועל פ"ת לשעבר ששכחתי את שמם. העבריינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
העיקר הכסף של הבנאדם ולא הבנאדם עצמו. מפחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הבלוג של רמון מוסיף מידע חשוב על מצב המועדון, ויש דברים חיוביים. מה שמבאס זה העניין של המכירה למשקיע, זה נראה עוד יותר גרוע, רמון מחכה שאנשים יביאו לו משקיעים? אולי הוא דיבר עם קומץ אבל לעניות דעתי צריך לפעול ב100 אחוז אנרגיות כדי להגדיל את האופציות של משקיעים, זה לא קורה ביום אחד ובטח שלא נופל על כמה אנשים שהבריזו. גם חברות סטארטאפ מחפשות משקיעות 90 אחוז מהזמן לאורך שנים בחיפוש אחר משקיעים, זה הרבה תלוי בהשקעת משאבים נכונים. מה שטוב זה הנמכת הציפיות לקראת העונה הבאה, הניהול המשפטי וכו'. כולי תקווה שיצליחו להביא את טביב לדין.

עוד דבר שקצת מוזר השיתוף פעולה הניהולי עם העמותה, פה רמון במפורש כותב שהחלטות ניהוליות נעשות עם חברי העמותה למרות שהיו כאן וויכוחים עם כמה נציגים (?פישונט, מולי וכו') לגבי המעורבות הזאת, אני באמת לא מבין בשביל מה צריך את זה.

אתה היית קונה קבוצה שמצב החובות שלה לא ידוע, שמבנה הבעלות שלה יותר מסובך מהראסטות של מוש בן ארי, עם קהל דעתן שכבר גירש כמה פעמים בעלים שלא מצאו חן בעיניו (ולא משנה אם צדקנו או לא) ובלי נכסי נדל"ן (איצטדיון/מגרש אימונים) אלא תלות מוחלטת בעיריה ?
בעיני, הפועל ת"א היא המועדון שהכי כדאי להשקיע בו בארץ בזכות האוהדים שהולכים בצורה עיוורת אחרי המועדון והפוטנציאל האירופי האדיר שלו. אבל אני גם אבין את מי שלא ירצה להתקרב למועדון בגלל כל הסיבות הנ"ל.
בשורה התחתונה, רמון פה כדי להישאר לפחות לשנה הקרובה אם לא הרבה מעבר לכך. כל עוד הברדק מול טביב לא יגמר, קשה לי לראות מישהו אחר שיכנס למועדון.

לגבי שיתוף הפעולה, זה דבר לגיטמי אם זה בא מהצד של רמון. העמותה עדיין מחזיקה ב 20% מהבעלות ואם רמון הוא זה שבוחר לשתף ולשמוע דעות אז זה סגנון הניהול שלו ואין עם זה בעיה. כל עוד מנהלי העמותה לא דוחפים את עצמם ונכנסים לפינות שהם לא אמורים להיכנס אליהם, דו שיח עם נציגות האוהדים זה דבר מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 28/5/13-דיונים
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:49 
הבלוג מצוין, והוא נותן תשובה ברורה לכל מי שחושב שלא רוצים למצוא משקיע. אני יודע שמעבר לכך יש גם נסיונות של אנשים מטעם המועדון לחפש משקיעים בעולם והייתה יותר מטיסה אחת לחו״ל ליותר ממדינה אחת לפגישות שלא נשאו פרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
לאן נעלמה התגובה של האדס???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מחקתי.
החלטתי שאת אחר הצהריים הזה לא אעביר במסעות צדק נגד שטויות כאלו.
אתן להודעות לדבר בעד עצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:45 
kobster כתב:
chimpfive כתב:

אתה היית קונה קבוצה שמצב החובות שלה לא ידוע, שמבנה הבעלות שלה יותר מסובך מהראסטות של מוש בן ארי, עם קהל דעתן שכבר גירש כמה פעמים בעלים שלא מצאו חן בעיניו (ולא משנה אם צדקנו או לא) ובלי נכסי נדל"ן (איצטדיון/מגרש אימונים) אלא תלות מוחלטת בעיריה ?
בעיני, הפועל ת"א היא המועדון שהכי כדאי להשקיע בו בארץ בזכות האוהדים שהולכים בצורה עיוורת אחרי המועדון והפוטנציאל האירופי האדיר שלו. אבל אני גם אבין את מי שלא ירצה להתקרב למועדון בגלל כל הסיבות הנ"ל.
בשורה התחתונה, רמון פה כדי להישאר לפחות לשנה הקרובה אם לא הרבה מעבר לכך. כל עוד הברדק מול טביב לא יגמר, קשה לי לראות מישהו אחר שיכנס למועדון.

לגבי שיתוף הפעולה, זה דבר לגיטמי אם זה בא מהצד של רמון. העמותה עדיין מחזיקה ב 20% מהבעלות ואם רמון הוא זה שבוחר לשתף ולשמוע דעות אז זה סגנון הניהול שלו ואין עם זה בעיה. כל עוד מנהלי העמותה לא דוחפים את עצמם ונכנסים לפינות שהם לא אמורים להיכנס אליהם, דו שיח עם נציגות האוהדים זה דבר מבורך.

רגע, אני טענתי שחיפשתי משקיעים או שרמון טען את זה? אז אם חיפשו משקיעים כנראה שהמצב מספיק טוב כדי להביא את הפועל למכירה.

האחזקה של העמותה במועדון לפחות ממה שאני הבנתי לא באה במקביל להחלטות ניהוליות מקצועיות, יותר דאגה למחירי מנויים, תמיכה בנוער וכו'. אחלה לשמוע דעות, יש בעיה (לפחות לי, ואפעס חשבתי שגם לך) עם ניהול כולל של אוהדים וזה לא משנה אם זה בא מרמון או שאוהדים דוחפים את עצמם, התוצאה מביאה לשכונה של קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:

רגע, אני טענתי שחיפשתי משקיעים או שרמון טען את זה? אז אם חיפשו משקיעים כנראה שהמצב מספיק טוב כדי להביא את הפועל למכירה.

האחזקה של המועדון במועדון לפחות ממה שאני הבנתי לא באה במקביל להחלטות ניהוליות מקצועיות, יותר דאגה למחירי מנויים, תמיכה בנוער וכו'. אחלה לשמוע דעות, יש בעיה (לפחות לי, ואפעס חשבתי שגם לך) עם ניהול כולל של אוהדים וזה לא משנה אם זה בא מרמון או שאוהדים דוחפים את עצמם, התוצאה מביאה לשכונה של קבוצה.

אנחנו באותו ראש.
רמון הוא הבעלבית והוא זה שבוחר להתייעץ עם נציגי האוהדים.
האם אני הייתי עושה את זה בתור בעלים ? כנראה שלא.
האם זה לגיטימי ? כן.
האם זה עוזר לכולם להנציח את המצב הקיים ? ודאי.

אני, אגב, מאמין שכן נעשים מאמצים למכור את הקבוצה רק שלי זה ברור שכל עוד הברדק בסוגית הבעלות נמשך, אף אחד לא יתקרב לקבוצה. הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
אם רב"ש לא מעוניין בקליימן כשוער ראשון והוא יכול למצוא תחליף במסגרת התקציב שהוקצה לו, אהלן וסהלן.
לא אנחנו ובטח שלא ההנהלה צריכים להיות צד בעניין. יש מאמן, תנו לו לעשות מה שהוא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:59 
Eros Ramazzotti כתב:
אם רב"ש לא מעוניין בקליימן כשוער ראשון והוא יכול למצוא תחליף במסגרת התקציב שהוקצה לו, אהלן וסהלן.
לא אנחנו ובטח שלא ההנהלה צריכים להיות צד בעניין. יש מאמן, תנו לו לעשות מה שהוא חושב.

אנחנו לא, ההנהלה בודאי שכן. אבל כמו שאמרתי, הדברים האלה היו צריכים להיסגר עם ההחתמה של המאמן ואני לא מדבר ספציפית על קליימן, אלא על קו ודרך של מועדון. הדרך הנכונה היא שקליימן יישאר מכל הבחינות ולא רק תקציביות נטו.
אם אני הייתי איש הנהלה, מאמן שהקו שלו היה לחפש שוער במקום קליימן (ושוב, זו רק דוגמא להמחשה), הוא לא היה מגיע למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
קו ודרך

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
kruvi1 כתב:
Maor7 כתב:

זה לא רק זה, זה חלק ממדיניות של מועדון, טיפוח שחקני בית. מה אמור לחשוב ילד שצריך לבחור קבוצה להצטרף אליה שהוא רואה ששוער הנבחרת האולימפית לא מקבל בה צ'אנס.
אני כבר לא מדבר על זה שהוא זול הרבה יותר משוער זר, חוסך מקום של זר ומן הסתם אמור להיות יותר מחוייב למועדון

כאן בדיוק נכנס התפקיד של מנהל טכני/מקצועי/ג'נרל מנג'ר וכו'. הוא אמור להיות החוליה המקשרת בין המאמן להנהלה. הוא האיש המקצועי בהנהלה. עם כל הכבוד לרמון, יש לו ידע בכדורגל של אוהד ואולי פחות מזה (נוכח הידע שיש לכמה מהחברים כאן).
המנהל הטכני אמור למנות את המאמן - ההנהלה רק מפטרת או משלמת ומקציבה למנהל הטכני את תקציב הצוות המקצועי. המנהל הטכני אמור להתוות דרך למאמן שהוא בחר - החל משילוב שחקני בית, עבור בשילוב שחקנים צעירים מבחוץ למשל כמו זרים אפריקאים שאפשר למכור אח"כ או אחד כמו בוריס לדוגמה וכלה בשמירה על מעמדם של שחקנים ותיקים ומוערכים.

דוגמה:
נניח ובאדיר לא היה פורש ומבקש לשחק עוד עונה כעונת פרישה, היה מוכן לקצץ בשכר ולקבל את זה שהוא מתחיל כשחקן ספסל אבל המאמן החדש לא רוצה אותו ומעוניין להעיף אותו. מה אז? האם ההנהלה תתערב למאמן בשאלות מקצועיות?! מה לגבי שחקן צעיר ומבטיח כמו בוריס - זה פתאום אקטואלי - האם המאמן יכול להחליט שהוא לא יהיה שוער ראשון ובכך למעשה הוא סולל את דרכו של השוער המוכשר החוצה, דבר שעלול לגרום להפועל לנזק גדול בעתיד הרחוק??
התשובה לשאלות היא זהה - כן! כי רמון הוא יו"ר ובכור צבאן הוא בעל מניות ולובין הוא חרטטן ופינס עו"ד. אף אחד מהם לא איש מקצוע. ואם נתנו למאמן יד חופשית וגב מלא אז צריך לקבל את זה גם אם מבקשים הסברים ומנסים לשכנע שלא לעשות את זה. אבל ההחלטה בסוף של המאמן בלבד.
אבל!
אם יש מנהל מקצועי/טכני (כמו ג'ורדי במכבי למשל) אז הוא מראש אומר למאמן שהוא עצמו הביא, כי יש דרך למועדון וע"פ הדרך הזו כך וכך.
אולם אין לנו מנהל מקצועי ורב"ש הוא למעשה כל יכול במועדון ואי אפשר להביא מאמן ואז שהיו"ר או המנכ"ל יתנו לו הוראות מקצועיות, עם כל הצער שבדבר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 16:56 
Charlie כתב:
redrony כתב:
kruvi1 כתב:
Maor7 כתב:

כאן בדיוק נכנס התפקיד של מנהל טכני/מקצועי/ג'נרל מנג'ר וכו'. הוא אמור להיות החוליה המקשרת בין המאמן להנהלה. הוא האיש המקצועי בהנהלה. עם כל הכבוד לרמון, יש לו ידע בכדורגל של אוהד ואולי פחות מזה (נוכח הידע שיש לכמה מהחברים כאן).
המנהל הטכני אמור למנות את המאמן - ההנהלה רק מפטרת או משלמת ומקציבה למנהל הטכני את תקציב הצוות המקצועי. המנהל הטכני אמור להתוות דרך למאמן שהוא בחר - החל משילוב שחקני בית, עבור בשילוב שחקנים צעירים מבחוץ למשל כמו זרים אפריקאים שאפשר למכור אח"כ או אחד כמו בוריס לדוגמה וכלה בשמירה על מעמדם של שחקנים ותיקים ומוערכים.

דוגמה:
נניח ובאדיר לא היה פורש ומבקש לשחק עוד עונה כעונת פרישה, היה מוכן לקצץ בשכר ולקבל את זה שהוא מתחיל כשחקן ספסל אבל המאמן החדש לא רוצה אותו ומעוניין להעיף אותו. מה אז? האם ההנהלה תתערב למאמן בשאלות מקצועיות?! מה לגבי שחקן צעיר ומבטיח כמו בוריס - זה פתאום אקטואלי - האם המאמן יכול להחליט שהוא לא יהיה שוער ראשון ובכך למעשה הוא סולל את דרכו של השוער המוכשר החוצה, דבר שעלול לגרום להפועל לנזק גדול בעתיד הרחוק??
התשובה לשאלות היא זהה - כן! כי רמון הוא יו"ר ובכור צבאן הוא בעל מניות ולובין הוא חרטטן ופינס עו"ד. אף אחד מהם לא איש מקצוע. ואם נתנו למאמן יד חופשית וגב מלא אז צריך לקבל את זה גם אם מבקשים הסברים ומנסים לשכנע שלא לעשות את זה. אבל ההחלטה בסוף של המאמן בלבד.
אבל!
אם יש מנהל מקצועי/טכני (כמו ג'ורדי במכבי למשל) אז הוא מראש אומר למאמן שהוא עצמו הביא, כי יש דרך למועדון וע"פ הדרך הזו כך וכך.
אולם אין לנו מנהל מקצועי ורב"ש הוא למעשה כל יכול במועדון ואי אפשר להביא מאמן ואז שהיו"ר או המנכ"ל יתנו לו הוראות מקצועיות, עם כל הצער שבדבר....

מסכים לכל מילה ונכון שהמצב כרגע בהפועל הוא לא אידאלי מהבחינה הזו. זה נכון שאני סומך על רב"ש שיעשה את ההחלטות הנכונות בנושאים האלה, אבל במקרה וזה לא היה הוא, אנחנו היינו בצרות כרגע. אני עדיין חושב שמעל המנהל הטכני או המנג'ר או איך שתקרא לזה צריכה להיות תפיסה של מועדון. במכבי חיפה לדוגמא, היו"ר הוא גם מתווה הדרך מבחינה מקצועית. אצלנו אין אדם כזה וזו בעיה. מכבי בזבזו בגלל זה 3 שנים ומיליוני דולרים.
בגלל זה אני חושב שרב"ש צריך לקבל תפקיד במועדון ל-5 שנים ולבנות אותו לטווח ארוך כולל אחריות מלאה על מחלקות של סקאוטינג ונוער (מתי תהיה בהפועל מחלקת סקאוטינג). אבל שוב, אם זה לא היה רב"ש, הייתי מאוד מודאג היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 215 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: