שחר כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:
ניר אפרתי, גם כן "סקאוט", הביא לנו את דג'מבה במקום ידין.
ובכלל, מתי "סקאוט" בארץ הביא שחקן ברמה?
רזומה של דג'מבה לפני הפועל ת"א
נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה
רזומה של אביחי ידין לפני הפועל ת"א
הפועל כפר סבא...
מה לגבי לצפות במשחקים ולראות אם הוא יודע למסור? או שמספיק הנייר?
אני מניח שאם הוא שיחק במנצ'טסר יונייטד ונאנט אז כניראה הוא שחקן יותר טוב, מאביחי ידין
זה שאנשים מחקו אותו כאן זה כבר משהו אחר
כמו שאמרו כאן, גם פאביו ג'וניור שיחק ברומא ובנבחרת ברזיל והוא היה רע בהרבה מאיתי שכטר שהרקורד שלו עד אז היה מכבי נתניה.
דג'מבה כאמור נבחר באופן רשמי לפלופ הגדול ביותר במנצ'סטר, מה עוד שיש חשיבות גדולה מאוד לכושר בו הוא נמצא וליכולת שבה הוא הציג בשנים האחרונות, דוגמא טובה נוספת היא שחקן מווסאהם ,לסטר,פולהאם ונבחרת גאנה+מונידאל ששיחק השנה בהפועל ונראה גרוע יותר מחוטבא.
השאלה אם הדיאלוג הזה הולך לאנשהו או שאתה הולך להמשיך לטרל בלי להקשיב בכלל למה שכותבים לך.
מאיפה אנשים מביאים את האנטי הזה אליי? לא מובן העניין הזה.
אז ככה קודם כל אני אחד כזה שמקשיב ולא הולך עם הראש בקיר ככה שאתה יכול להיות רגוע.
א.פאביו שיחק ברומא שישה עשר משחקים מתוכם כבש בארבעה מהם בזמן שהביאו אותו אחרי בצורת של 17 שנים ללא אליפות (שהגיעה אחרי שהוא הלך משם)
ובנבחרת ברזיל שיחק 3 משחקים בהם כבש 0 שערים
הלאה
דג'מבה שיחק במנצ'סטר יונייטד בין השנים 2003-2005(20 הופעות) במשך שנה וחצי ומי שהביא אותו לשם היה פרגנסון ששילם עליו 3.5 מיליון פאונד
ופרגנסון ראה בו כמחליפו של רוי קין
לעומת זאת ידין.....
ניראה לי שהרזומה של דג'מבה קצת יותר מרשים מזה של ידין או פאביו ג'וניור ככה שאני בספק גדול אם ידין יותר טוב מדג'מבה
בקשר לאיתי שכטר, אני לא מבין למה הכנסת אותו למשוואה הזו שכן איתי שכטר הוא שחקן עם כישרון אדיר (לליגה שלנו)
שבה עם קבלות מוכחות
אז להשוואת את ידין לדג'מבה זה ניראה לי מגוחך