תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
ניר אפרתי, גם כן "סקאוט", הביא לנו את דג'מבה במקום ידין.
ובכלל, מתי "סקאוט" בארץ הביא שחקן ברמה?

רזומה של דג'מבה לפני הפועל ת"א
נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

רזומה של אביחי ידין לפני הפועל ת"א
הפועל כפר סבא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:59 
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

מהו קודרו שיחק בסוסיאדד, ברצלונה, טנריפה, דפורטיבו ועוד כמה קבוצות לפני שחתם במכבי תל אביב ועדיין נראה פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 11:06 
לא שאני חושב שאריק לא שחקן טוב.
אבל זוהי דמגוגיה להיות מלך בדיעבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 11:06 
השאלה הרכש זה לא אם הוא היה טוב או לא במבט לאחור. זו חכמה קטנה.
השאלה היא איזה מעקב התנהל אחרי השחקן ומה הנחה את תהליך קבלת ההחלטות

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 24 מאי 2013, 11:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 11:10 
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

מה לגבי לצפות במשחקים ולראות אם הוא יודע למסור? או שמספיק הנייר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 11:38 
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

פאביו ג'וניור פריירה... הווו הוו... הוו הוווו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

אני מניח שאם הוא שיחק במנצ'טסר יונייטד ונאנט אז כניראה הוא שחקן יותר טוב, מאביחי ידין

זה שאנשים מחקו אותו כאן זה כבר משהו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:14 
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

אני מניח שאם הוא שיחק במנצ'טסר יונייטד ונאנט אז כניראה הוא שחקן יותר טוב, מאביחי ידין

כמו שאמרו כאן, גם פאביו ג'וניור שיחק ברומא ובנבחרת ברזיל והוא היה רע בהרבה מאיתי שכטר שהרקורד שלו עד אז היה מכבי נתניה.
דג'מבה כאמור נבחר באופן רשמי לפלופ הגדול ביותר במנצ'סטר, מה עוד שיש חשיבות גדולה מאוד לכושר בו הוא נמצא וליכולת שבה הוא הציג בשנים האחרונות, דוגמא טובה נוספת היא שחקן מווסטאהם ,לסטר,פולהאם ונבחרת גאנה+מונידאל ששיחק השנה בהפועל ונראה גרוע יותר מחוטבא.
השאלה אם הדיאלוג הזה הולך לאנשהו או שאתה הולך להמשיך לטרל בלי להקשיב בכלל למה שכותבים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

כמו שאמרו כאן, גם פאביו ג'וניור שיחק ברומא ובנבחרת ברזיל והוא היה רע בהרבה מאיתי שכטר שהרקורד שלו עד אז היה מכבי נתניה.
דג'מבה כאמור נבחר באופן רשמי לפלופ הגדול ביותר במנצ'סטר, מה עוד שיש חשיבות גדולה מאוד לכושר בו הוא נמצא וליכולת שבה הוא הציג בשנים האחרונות, דוגמא טובה נוספת היא שחקן מווסאהם ,לסטר,פולהאם ונבחרת גאנה+מונידאל ששיחק השנה בהפועל ונראה גרוע יותר מחוטבא.
השאלה אם הדיאלוג הזה הולך לאנשהו או שאתה הולך להמשיך לטרל בלי להקשיב בכלל למה שכותבים לך.

מאיפה אנשים מביאים את האנטי הזה אליי? לא מובן העניין הזה.
אז ככה קודם כל אני אחד כזה שמקשיב ולא הולך עם הראש בקיר ככה שאתה יכול להיות רגוע.
א.פאביו שיחק ברומא שישה עשר משחקים מתוכם כבש בארבעה מהם בזמן שהביאו אותו אחרי בצורת של 17 שנים ללא אליפות (שהגיעה אחרי שהוא הלך משם)
ובנבחרת ברזיל שיחק 3 משחקים בהם כבש 0 שערים

הלאה
דג'מבה שיחק במנצ'סטר יונייטד בין השנים 2003-2005(20 הופעות) במשך שנה וחצי ומי שהביא אותו לשם היה פרגנסון ששילם עליו 3.5 מיליון פאונד

ופרגנסון ראה בו כמחליפו של רוי קין

לעומת זאת ידין.....

ניראה לי שהרזומה של דג'מבה קצת יותר מרשים מזה של ידין או פאביו ג'וניור ככה שאני בספק גדול אם ידין יותר טוב מדג'מבה

בקשר לאיתי שכטר, אני לא מבין למה הכנסת אותו למשוואה הזו שכן איתי שכטר הוא שחקן עם כישרון אדיר (לליגה שלנו)
שבה עם קבלות מוכחות

אז להשוואת את ידין לדג'מבה זה ניראה לי מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:51 
אדום טורקי כתב:
שחר כתב:
oMeR1 כתב:
אדום טורקי כתב:
oMeR1 כתב:

נאנט
מנצ'סטר יונייטד
אסטון וילה
ברנלי
קטאר SC
אודנסה

הפועל כפר סבא...

דג'מבה כאמור נבחר באופן רשמי לפלופ הגדול ביותר במנצ'סטר, מה עוד שיש חשיבות גדולה מאוד לכושר בו הוא נמצא וליכולת שבה הוא הציג בשנים האחרונות, דוגמא טובה נוספת היא שחקן מווסאהם ,לסטר,פולהאם ונבחרת גאנה+מונידאל ששיחק השנה בהפועל ונראה גרוע יותר מחוטבא.

מאיפה אנשים מביאים את האנטי הזה אליי? לא מובן העניין הזה.
אז ככה קודם כל אני אחד כזה שמקשיב ולא הולך עם הראש בקיר ככה שאתה יכול להיות רגוע.
א.פאביו שיחק ברומא שישה עשר משחקים מתוכם כבש בארבעה מהם בזמן שהביאו אותו אחרי בצורת של 17 שנים ללא אליפות (שהגיעה אחרי שהוא הלך משם)
ובנבחרת ברזיל שיחק 3 משחקים בהם כבש 0 שערים

הלאה
דג'מבה שיחק במנצ'סטר יונייטד בין השנים 2003-2005(20 הופעות) במשך שנה וחצי ומי שהביא אותו לשם היה פרגנסון ששילם עליו 3.5 מיליון פאונד

ופרגנסון ראה בו כמחליפו של רוי קין

לעומת זאת ידין.....

ניראה לי שהרזומה של דג'מבה קצת יותר מרשים מזה של ידין או פאביו ג'וניור ככה שאני בספק גדול אם ידין יותר טוב מדג'מבה

בקשר לאיתי שכטר, אני לא מבין למה הכנסת אותו למשוואה הזו שכן איתי שכטר הוא שחקן עם כישרון אדיר (לליגה שלנו)
שבה עם קבלות מוכחות

אז להשוואת את ידין לדג'מבה זה ניראה לי מגוחך

כן נו, זה היה ברור.
i rest my case..
תנסה לעבור על הההתכתבות ביננו ואז לחשוב שוב על המשפט הראשון שלך ואולי תוכל לתת לעצמך תשובה (אני בספק)..
סיימתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:52 
אחד הגדולים זה היה עכשיו.
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
לכל המלעיזים שיבואו אחרי התגובה שלי :
לכו תעשו מגבית בשביל ערן זהבי/תשתחוו לערס שמקלל את הבעלים שלו בשידור חי/תקללו ותתקפו את חברתו של בקבוצה שלכם/תקראו לשחקן שמשחק כרגע בליגה הספרדית ילד זין שלא יודע לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 14:38 
פרשת ידין היה במסגרת הקפריזות של שירזי שעברו משום מה בשקט אפילו בפורום. היה אפשר וצריך לדלג עליה כמו שדילגו על פרשת טוטו כאשר יצחקי לא הגיע.
יש מידה רבה של אי בהירות לכושרו וליכולתו של שחקן ספציפי העונה גם בגלל בעיות כושר, מאמן בגלל המומנטום השלילי בחלק גדול מהעונה. זה כולל גם את דג'מבה, אם כי קשה להתנער מדקות חלשות שלו. מצד שני, הרקורד הרלבנטי שלו מזמן אינו ביונייטד אלא בשבדיה שם היה מצטיין בליגה עד השנה האחרונה בשבדיה שלא היתה לרוחו.
קשה להשוות שחקנים, וזה כולל גם את ההתיחסות ל"מנין המשחקים הענקים של ידין אחרי הדאבל". הפרשה היתה מיותרת בעיקר שהיה ידוע מראש שדג'מבה מגיע ללא כושר משחק. מה שבטוח שאפרתי אינו סקאוטר ראוי פשוט כי מאז גוטמן אין בקבוצה סקאוטר ראוי (פרט לקשטן לגבי שחקנים שהוא מכיר מהליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 14:48 
דג'מבה דג'מבה שיחק בדנמרק ולא בשוודיה.
וזה
ציטוט:
מה שבטוח שאפרתי אינו סקאוטר ראוי פשוט כי מאז גוטמן אין בקבוצה סקאוטר ראוי (פרט לקשטן לגבי שחקנים שהוא מכיר מהליגה).

משפט להיכל התהילה.

מה שבטוח ששלמה ארצי זמר לא טוב, כי מאז יהורם גאון אין זמרים טובים. הפיכת דיעה לעובדה,ותוך שנייה ביסוס טיעון על סמך העובדה המומצאת הזו מהמשעשעים שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 16:22 
19 כתב:
וזה
ציטוט:
מה שבטוח שאפרתי אינו סקאוטר ראוי פשוט כי מאז גוטמן אין בקבוצה סקאוטר ראוי (פרט לקשטן לגבי שחקנים שהוא מכיר מהליגה).

משפט להיכל התהילה.

מה שבטוח ששלמה ארצי זמר לא טוב, כי מאז יהורם גאון אין זמרים טובים. הפיכת דיעה לעובדה,ותוך שנייה ביסוס טיעון על סמך העובדה המומצאת הזו מהמשעשעים שראיתי.

מודה שנכתב בקצרה ושמח שהצלחתי לשעשע אותך.
הכוונה היא שכאשר יש סקאוטר המועדון מרגישים זאת ומאז טלקיסקי וטופו וווצ'יצוביץ' כולם מרגישים בבירור שאין (*) סקאוטינג ראוי בהפועל. כמו שמרגישים שאין שחקן בגובה 2 מטר ואין מה לחפש.
(*) אצל גוטמן טביב וקצרה הרסו את הסקאוטינג בגזירות ובקשיים מגוחכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
הופניים מובילה 2:1 בחוץ (אחרי ה-3:1 בבית) והיא בדרך הבטוחה להישאר בליגה

שכרו של איתי שכטר לא יועלה וכעת לחיפה יהיה קל יותר להביא אותו
(אלא אם כן סקאוטר מוצלח יצפה בו במשחק של הנבחרת מול הונדרוס ויארגן לו חוזה בניו יורק רד בולס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
2-1 הופניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
19 כתב:
וזה
ציטוט:

משפט להיכל התהילה.

הכוונה היא שכאשר יש סקאוטר המועדון מרגישים זאת ומאז טלקיסקי וטופו וווצ'יצוביץ' כולם מרגישים בבירור שאין (*) סקאוטינג ראוי בהפועל. כמו שמרגישים שאין שחקן בגובה 2 מטר ואין מה לחפש.

אתה חייב לחזור לכתוב יותר בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 00:52 
פישונט כתב:
RedFox כתב:
kobster כתב:
RedFox כתב:
zink כתב:
רד פוקס אמר שהוא ניסה ונפנפו אותו.

לא נפנפו אותי, אבל לא יצא מזה שום דבר בגלל שאף אחד בהפועל לא רוצה להביא שחקנים על פי איזה סקאוט, ניר אפרתי או אוהד.
אני יכול להגיד לך שלא פעם קבלתי תשובה בסגנון, ״אבוקסיס לא חושב שהוא מספיק טוב״ וגם יובל שניסה קבל תשובה כזאת, גם לשחר יש את הסיפור המפורסם על השחקן הניגרי שנקנה ב-7 מיליון יורו אבל ״הסקאוט״ (אסי דומב אאל״ט) לא תפס ממנו.
כמובן שטיאגו קוסטה שאין לו שום קשר לכדורגל אבל אפשר לגזור עליו קופון זה שחקן שהקוף חושב שהוא מספיק טוב.

זה כל הסיפור, כל מאמן ימשיך להביא שחקנים שהוא מכיר או שיש לו אינטרס לגביהם.

וכמובן איך אפשר לשכוח את אוסקר סקאריונה שאתה גילית אי שם ביולי 2011 כשהיה אפשר להביא אותו בכלום כסף, וגם אחרי אינספור הודעות לניר ענבר ולהילל ולמי לא, אמרו שלא רוצים להביא שחקן לעמדה הזו ובסוף הביאו את נוסא בדיוק לעמדה הזו.
מבלי לזלזל בנוסא וביכולות שלו, סקאריונה נתן בעונה האחרונה 21 גולים ו-7 בישולים (אחרי 18 גולים בעונה הקודמת) ועם שווי שוק כיום של למעלה מ 1.2 יורו.

פאקינג המלך שערים של הליגה השוויצרית הבכירה הא? ליגה ב-2-3 רמות מעל ליגת הפח שלנו.
לחשוב שאני מצאתי אותו שהוא שיחק בליגה השניה שם והיה אפשר להביא אותו בגג חצי מיליון יורו.

סקאריונה חתם בסט. גאלן ב-2010 על חוזה של 300 אלף יורו לעונה, שמסתיים בקיץ הבא. בקיץ 2011 הייתה פניה של הפועל לסוכן שלו, אחרי שיעקב הילל קיבל מאוהדים את השם, אני מניח שממכם. סט גאלן בדיוק ירדה ליגה וסקאריונה חזר מהשאלה ויכול להיות שהקבוצה הייתה מסכימה לשחרר אותו בחצי מליון יורו (נשמע סכום הוגן), אבל זה נעצר מהר מאוד לאחר שהסוכן דרש 400 אלף יורו שכר וסקאריונה עצמו אמר שמסיבות אישיות הוא לא רוצה להגיע לישראל (כשפניתי אליו ביוזמה אישית דרך מכר משותף הוא סיפר שבדיוק נולד לו ילד והוא פחד להגיע).
לגבי התנהלות הסקאוטינג בהפועל בכללותה - אין ספק שצריך לעשות שם מהפיכה.
בתקופת הילל את טביב הסיבות מדוע המערך לא היה קיים ובטח לא תפקד, הן ברורות. תחת טביב כל שם שלא היה שחקן חופשי או שחקן מוכח בליגה בכירה (ע"ע איגייבור), לא עבר את הסינון של הבעלים. בתקופת אפרתי, שמות כמו אלו שציינתם נפלו על תקציב או חוסר בולט בביצים שמישהו ישים על השולחן ויגיד - אני רוצה להביא את הבן 18 הזה משום מקום כי יש לו פוטנציאל אדיר. בקבוצה בשלוש השנים האחרונות יש מינימום סבלנות לזרים ואני לא חושב שהיה אפשר למצוא מקום לחלוץ או קשר בן 18 שצריך זמן להתפתח. רק אציין שבינואר האחרון היה אפשר להביא בלם זר ממלאווי מעולה לקבוצת הנוער וזה נפל בגלל 5,000 דולר עמלת סוכן, ובמקום זה הביאו את מקסים רוזיקוב חלוץ בשקל וחצי שלדעתי לא ימשיך בעונה הבאה.

רק אציין שאין לך מושג ואתה מבלבל המח (סלח לי על הביטוי).. אתה מדבר בכזה בטחון כך שמי שלא יודע חושב שאתה הוא חיים רמון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בזה שהוא בוועד המנהל של העמותה, הייתי מנחש שהוא יודע דבר או שניים,
ומי שמבלבל בשכל (סליחה על הביטוי) זה דווקא אתה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
עצוב לשמוע שאוהדים משפיעים כל כך על סקוואטים ומודעים לכל החלטה שהייתה במועדון עוד לפני יציאתו של טביב.
זה בדיוק הדבר החולה בהפועל החדשה שחייבים להפסיק אותו. אח"כ מתפלאים שכל דבר נמצא אצל אופירע ופשכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 06:45 
...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
...

יש בזה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 08:26 
גבעתיים כתב:
19 כתב:
וזה
ציטוט:

משפט להיכל התהילה.

מי שהביא את השלושה הנ"ל היה גוטמן, לא סקאוט ולא סקאוטר. הוא התייעץ עם IMSCOUTING לגבי נמה אם אני זוכר נכון (לגבי ורוצ'ינה בודאות התייעץ איתם), את שני הבולגרים הוא הביא שאין סקאוט פעיל במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 08:29 
red in blood כתב:
בהתחשב בזה שהוא בוועד המנהל של העמותה, הייתי מנחש שהוא יודע דבר או שניים,
ומי שמבלבל בשכל (סליחה על הביטוי) זה דווקא אתה...

א. פישונט נבחר לוועד המנהל רק לפני שבועיים.
ב. מה לועד המנהל ולמשאים ומתנים עם שחקנים זרים.
ג. הוא לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 08:56 
quote="yanivme11"] ="פישונט"]
רק אציין שאין לך מושג ואתה מבלבל המח (סלח לי על הביטוי).. אתה מדבר בכזה בטחון כך שמי שלא יודע חושב שאתה הוא חיים רמון...[/quote]
דודו דהאן לא הצלחתי להיות לפני שנתיים, אז חיים רמון... הלוואי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 09:34 
הצלם כתב:
גבעתיים כתב:
19 כתב:
וזה
ציטוט:

משפט להיכל התהילה.

מי שהביא את השלושה הנ"ל היה גוטמן, לא סקאוט ולא סקאוטר. הוא התייעץ עם IMSCOUTING לגבי נמה אם אני זוכר נכון (לגבי ורוצ'ינה בודאות התייעץ איתם), את שני הבולגרים הוא הביא שאין סקאוט פעיל במועדון.

הצלם, אל תפריע לתיאוריה טובה עם עובדות בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 22:03 
הצלם כתב:
גבעתיים כתב:
19 כתב:
וזה
ציטוט:

משפט להיכל התהילה.

זה מה שכתבתי - שכוטמן היה (גם) הסקאוטר האחרון בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 22:19 
ניר אפרתי הוא סקאוטר מקצועי מצוין. די ללכלך על אנשים בפורום ציבורי בלי להכיר מקרוב את העבודה שלהם.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 22:21 
האדום הצורר כתב:
ניר אפרתי הוא סקאוטר מקצועי מצוין. די ללכלך על אנשים בפורום ציבורי בלי להכיר מקרוב את העבודה שלהם.

אני לא אומר שהוא לא, אבל על סמך מה אתה קובע שהוא כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: