גביזון כתב:
אני לא מכיר את לובין, לא את החברים שלו, ולא מה הוא עושה או מתעסק שקשור להפועל בפועל.
אני כן יודע שכל פעם שמדברים עליו תמיד יוצאים להגנתו, ולפעמים יש תחושה של יותר קשר חברי, מאשר קשר אוהדים - מנכ"ל\מנהל קבוצה.
נוצר מצב, שאנשים שאני מאד מעריך, ומוקיר, וחלקם מעריץ, כותבים לי הודעות שונות לגבי לובין, גם בשיחות טלפון האנשים האלה סותרים אחד את השני בצורה חדה. מכיוון שכולם טוענים שנכחו במקום מסויים, ומדווחים על דברים שונים, חלק מהאנשים האלה משקר, וזה לכשעצמו הזוי לי, ופשוט חבל. אני לא יודע מי, לא אוכל לדעת כי אני לא הייתי ברגעים המדוברים.
יש ערבוביה שלמה של האוהדים על ההנהלה, ערבוביה שגורמת נזק לקבוצה, חד וחלק, נקודה.
נוצר מצב שאתה מעביר ביקורת על ההנהלה על צעדים מסויימים, ומקבל בראש מאוהדים, השאלה למה? למה אסור להעביר ביקרות על ההנהלה? למה זה נחשב לכלוך? דמוקרטיה לא? אסור לשאול שאלות? אם מגנים על אדם מסויים או מערכת, שיגבו בעובדות, במיוחד שהמערכת כושלת. זה הדבר שהכי כאב לי תכל'ס. מערבבים ביקרות נגד ההנהלה כביקרות נגד האוהדים, WTF. אני לא מקשר את זה, עצם זה שאותם אוהדים מקשרים את הביקורת כנגדם שיסתכלו שניה החוצה, ויחשבו למה הם לקחו את זה אליהם, למה ביקורת כנגד ההנהלה מקושרת אצלם לביקורת נגדם. לי אישית זה ביאס את התחת, והבנתי שזה מאבק אבוד, אותו אדם לא באמת יבין שלא רק שאין לי שום ביקורת כנגדו, אלא את חלקם אני גם מעריץ, ממש ככה. אם כבר, ביקרות היחידה שיש לי כנגדו זה שהוא לוקח את הביקורת כלפיו, למה הוא מעורבב איפה שהוא לא צריך להיות?\
כולנו מסכימים שיש בעיית ניהול בהפועל תל אביב, כולם. זו בעיה לדעת על תפקיד המנהל? אתם רציניים? בשביל זה הקמנו עמותה אחרי טביב? שלא נשאל שאלות בדיוק איפה שצריך? הרי רצינו לתקוע יתד ושלא יזיינו את האוהדים בין היתר, אז מה שקרה זה מצב הפוך בחלק מהמקרים, שב בשקט ואל תשאל שאלות.
גם אני רוצה לדעת מה התפקיד של לובין, בניהול, במשא ומתן, בתקשורת, בחדר הלבשה, מי חברים שלו והאם הם בקשר אישי עם השחקנים, וגרוע מכך, האם הם לקחו חלק ב"ניהול" או מה שזה לא היה השנה ומשא ומתן עם שחקנים.
שאתה משחק בכסף שלא שלך, זה מזיז לך את הביצים.
ההנהלה כושלת, המנהל מתאים? שיסביר, שיסבירו לנו בחייאת, לא מתאים? שיהיה האוהד הכי גדול, סלמאת. גם אני אוהד אבל לא יעשה טיפולי שיניים כי אין לי שום נסיון בזה לאוהד אחר, אולי רק לאוהד של המחלה.
כל מילה