תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 02:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 12:38 
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

:ROSE:

כל האשכול הזה והרדיפה של לובין - כולל הסגנון של השמצות והאשמות חמורות שלא מבוססות על כלום - זה כיעור וצייד מכשפות.

לא פלא שהמשתמש עזרא מצטרף פה, הוא הרי ראש ציידי המכשפות של הפורום.

לגיטמי לבקר את לובין, אבל לעשות ממנו אוייב של המועדון? על מה ולמה יא חבורת פסיכים.

נועם (וגם ראצ'ו),
אולי זו רדיפה, ציד מכשפות, אולי האשמות שלא מבוססות על כלום (לא יודע, נראה לי שקובסטר הוא לא אחד שמדבר מהירהורי ליבו).
מה שחשוב הם התוצאות. מי האחראי על התוצאות הללו? בכל ארגון מסודר שיש לו מנכ"ל - ואני מקווה שתסכים שלובין הוא המנכ"ל - הוא אחראי לטוב ולרע.
ארגון שהתוצאות שלו וההתנהלות שלו כל כך עלובים כמו מה שראינו השנה, מפטר את המנהל מיד ובדיעבד.

אפשר להגיד את זה בדרך חיובית: אנחנו קוראים לדירקטריון למנות מנהל מתאים, שינהל את המועדון לאור המטרות שיציבו לו.
באיזה קריאה היית אתה יוצא?

נדמה לי שיש פה קצת חוסר בהירות לגבי תפקידו של לובין. לובין כמנכ"ל אחראי בעיקר על ההיבטים התפעוליים של הקבוצה. כל הנושא של מדיניות, קבלת החלטות בנושאים מהותיים כמו זהות המאמן, רכש, תקציבים, מחלקת הנוער וכו', הם לא משהו שהיה באחריות לובין. לובין עובד עבור הדירקטוריון ועבור חיים רמון שעומד בראש הקבוצה ובמקרים רבים נאלץ ליישם החלטות שלהם או להתמודד במקומות בהם ראשי המועדון לא עושים את העבודה. לובין הוא שכיר של המועדון, ולא ראש המערכת, ולכן אני לא יכול לייחס לו את בעיות הניהול. הבעיה מתחילה מעליו.

אם מה שאתה אומר הוא נכון, אז חבל מאד.
בשביל זה ממנים מנכ"ל = מנהל כללי. יש בעלים, ומנכ"ל אמור לנהל עבורם את החברה/ארגון, כי הם לא יודעים איך או אין להם זמן לעשות את זה. מי קובע את סך התקציב? מי קובע איך תחולק עוגת התקציב? מי מנהל את הרכש? כל הדברים הללו, שאתה אומר שהוא לא אחראי עליהם - מי כן אחראי עליהם?

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אשמח מאוד להסבר איך אמיר לובין הפך להיות מאדם מוערך ואהוב בתקופת הראל לאדם שנוא וסרטן במועדון בתקופה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:10 
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

:ROSE:

כל האשכול הזה והרדיפה של לובין - כולל הסגנון של השמצות והאשמות חמורות שלא מבוססות על כלום - זה כיעור וצייד מכשפות.

לא פלא שהמשתמש עזרא מצטרף פה, הוא הרי ראש ציידי המכשפות של הפורום.

לגיטמי לבקר את לובין, אבל לעשות ממנו אוייב של המועדון? על מה ולמה יא חבורת פסיכים.

נועם (וגם ראצ'ו),
אולי זו רדיפה, ציד מכשפות, אולי האשמות שלא מבוססות על כלום (לא יודע, נראה לי שקובסטר הוא לא אחד שמדבר מהירהורי ליבו).
מה שחשוב הם התוצאות. מי האחראי על התוצאות הללו? בכל ארגון מסודר שיש לו מנכ"ל - ואני מקווה שתסכים שלובין הוא המנכ"ל - הוא אחראי לטוב ולרע.
ארגון שהתוצאות שלו וההתנהלות שלו כל כך עלובים כמו מה שראינו השנה, מפטר את המנהל מיד ובדיעבד.

אפשר להגיד את זה בדרך חיובית: אנחנו קוראים לדירקטריון למנות מנהל מתאים, שינהל את המועדון לאור המטרות שיציבו לו.
באיזה קריאה היית אתה יוצא?

נדמה לי שיש פה קצת חוסר בהירות לגבי תפקידו של לובין. לובין כמנכ"ל אחראי בעיקר על ההיבטים התפעוליים של הקבוצה. כל הנושא של מדיניות, קבלת החלטות בנושאים מהותיים כמו זהות המאמן, רכש, תקציבים, מחלקת הנוער וכו', הם לא משהו שהיה באחריות לובין. לובין עובד עבור הדירקטוריון ועבור חיים רמון שעומד בראש הקבוצה ובמקרים רבים נאלץ ליישם החלטות שלהם או להתמודד במקומות בהם ראשי המועדון לא עושים את העבודה. לובין הוא שכיר של המועדון, ולא ראש המערכת, ולכן אני לא יכול לייחס לו את בעיות הניהול. הבעיה מתחילה מעליו.

אם מה שאתה אומר הוא נכון, אז חבל מאד.
בשביל זה ממנים מנכ"ל = מנהל כללי. יש בעלים, ומנכ"ל אמור לנהל עבורם את החברה/ארגון, כי הם לא יודעים איך או אין להם זמן לעשות את זה. מי קובע את סך התקציב? מי קובע איך תחולק עוגת התקציב? מי מנהל את הרכש? כל הדברים הללו, שאתה אומר שהוא לא אחראי עליהם - מי כן אחראי עליהם?

אז אני מבין שאם היית אוהד חיפה היית שולף את החרבות גם על צ'יזיק? כי הוא בטח לא מחלק את עוגת התקציב או מנהל את הרכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אז אני מבין שאם היית אוהד חיפה היית שולף את החרבות גם על צ'יזיק? כי הוא בטח לא מחלק את עוגת התקציב או מנהל את הרכש.

כי הפועל מתנהלת באותה רמה כמו חיפה?
(שאלה רצינית, באמת שאין לי יותר מדי מושג על מה שקורה במכבי חיפה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:21 
בוודאי שלא - בחיפה הכל מתקתק. אז אתה מסכים איתי שאם הקבוצה היתה מצליחה לאף אחד לא היה אכפת מה אמיר לובין עושה או לא עושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
בוודאי שלא - בחיפה הכל מתקתק. אז אתה מסכים איתי שאם הקבוצה היתה מצליחה לאף אחד לא היה אכפת מה אמיר לובין עושה או לא עושה?

כן.
כלומר תמיד יש כאלה שרוצים שהקבוצה תתנהל ברמה הגבוהה ביותר, שתתקדם ותתפתח, אבל אין לי ספק שאם היינו לוקחים השנה אליפות אף אחד לא היה שואל שאלות על אמיר לובין.
היות והיה כישלון, מחפשים אחראים.
מה מוזר בזה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:34 
לא תתפוס אותי כתב:

לא מבין את הנקודה שלך. לובין כבר היה בקדנציה בהפועל שקשה להגיד שהיתה מוצלחת במיוחד בכל הקשור לניהול, בדרך הוא היה חלק מהברדק הגדול בכפר סבא ועל העונה מיותר לדבר.
זה לא שאתמול הפסדנו בדרבי אז החליטו להפנות אצבע מאשימה ללובין בגלל ההפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:45 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לא מבין את הנקודה שלך. לובין כבר היה בקדנציה בהפועל שקשה להגיד שהיתה מוצלחת במיוחד בכל הקשור לניהול, בדרך הוא היה חלק מהברדק הגדול בכפר סבא ועל העונה מיותר לדבר.

שחר, יכול להיות שלובין לא מאד מצליח ואחראי לחלק מהבעיות. מכאן ועד להשתלחויות שרצות פה, יש מרחק גדול.

יותר מזה - אני רחוק מלהיות משוכנע שדווקא לובין הוא האחרא לבעיות של המועדון השנה. אי אפשר להתעלם מהצורה בה הוחלפה שדירת הניהול במועדון אד הוק, מן הבעיות המקצועיות, מהחלטות של הצוות המקצועי וגם מן העובדה שמועדון שכמעט התפרק בקיץ, סיים את העונה במקום השלישי ובלי דרמות מיותרות. אז אולי בכל זאת עשו גם כמה דברים טובים העונה (גם אם הסך הכל מאכזב ולא מספק).

מעבר לכך, יש גם גבול לרמה שאנחנו כאוהדים צריכים או יכולים להתעסק בהחלטות מיקרו ניהוליות. עוד מעט נרצה להכתיב למנהל באיזה סוג נייר טואלט לשים בשירותים.

בכל מקרה, הביקורת לגיטימית, גם לי יש הרבה טענות לדרך שבה נוהל המועדון השנה, אבל מכאן ועד צליבה ונאצות, יש מרחק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
זה שכמה מהמבקרים כתבו פה נאצות לא אומר שאין מקום לביקורת, לשיפור, להפקת לקחים ולשינוי ארגוני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:53 
teknoboy כתב:
זה שכמה מהמבקרים כתבו פה נאצות לא אומר שאין מקום לביקורת, לשיפור, להפקת לקחים ולשינוי ארגוני.

בדיוק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:53 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

שחר, יכול להיות שלובין לא מאד מצליח ואחראי לחלק מהבעיות. מכאן ועד להשתלחויות שרצות פה, יש מרחק גדול.

יותר מזה - אני רחוק מלהיות משוכנע שדווקא לובין הוא האחרא לבעיות של המועדון השנה. אי אפשר להתעלם מהצורה בה הוחלפה שדירת הניהול במועדון אד הוק, מן הבעיות המקצועיות, מהחלטות של הצוות המקצועי וגם מן העובדה שמועדון שכמעט התפרק בקיץ, סיים את העונה במקום השלישי ובלי דרמות מיותרות. אז אולי בכל זאת עשו גם כמה דברים טובים העונה (גם אם הסך הכל מאכזב ולא מספק).

מעבר לכך, יש גם גבול לרמה שאנחנו כאוהדים צריכים או יכולים להתעסק בהחלטות מיקרו ניהוליות. עוד מעט נרצה להכתיב למנהל באיזה סוג נייר טואלט לשים בשירותים.

בכל מקרה, הביקורת לגיטימית, גם לי יש הרבה טענות לדרך שבה נוהל המועדון השנה, אבל מכאן ועד צליבה ונאצות, יש מרחק גדול.

צליבה ונאצות? עברתי כמעט על כל הדיון הזה ואין לי מושג על מה אתה מדבר.
אמיר לובין הוא מנכ"ל? ההנהלה נכשלה? או שיתחיל לעבוד כמו שצריך או שיעוף הביתה, יש אנשים יותר סבלנים ויש אנשים שבצדק לא. ולא משנה כמה אתה וכל החברים תתבאסו מזה ככה זה צריך להיות. אם הוא היה עושה את העבודה שלו כמו שצריך אף אחד לא היה אומר מילה רעה על לובין והוא אפילו היה מקבל שבחים. זה מאוד פשוט מה שקורה פה וכמה אנשים מנסים לעשות את זה מסובך.
אף אחד לא נכנס לסוג הנייר טואלט או אפילו קרוב לכך - מדובר על מנכ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:00 
גביזון כתב:
אני לא מכיר את לובין, לא את החברים שלו, ולא מה הוא עושה או מתעסק שקשור להפועל בפועל.
אני כן יודע שכל פעם שמדברים עליו תמיד יוצאים להגנתו, ולפעמים יש תחושה של יותר קשר חברי, מאשר קשר אוהדים - מנכ"ל\מנהל קבוצה.
נוצר מצב, שאנשים שאני מאד מעריך, ומוקיר, וחלקם מעריץ, כותבים לי הודעות שונות לגבי לובין, גם בשיחות טלפון האנשים האלה סותרים אחד את השני בצורה חדה. מכיוון שכולם טוענים שנכחו במקום מסויים, ומדווחים על דברים שונים, חלק מהאנשים האלה משקר, וזה לכשעצמו הזוי לי, ופשוט חבל. אני לא יודע מי, לא אוכל לדעת כי אני לא הייתי ברגעים המדוברים.
יש ערבוביה שלמה של האוהדים על ההנהלה, ערבוביה שגורמת נזק לקבוצה, חד וחלק, נקודה.
נוצר מצב שאתה מעביר ביקורת על ההנהלה על צעדים מסויימים, ומקבל בראש מאוהדים, השאלה למה? למה אסור להעביר ביקרות על ההנהלה? למה זה נחשב לכלוך? דמוקרטיה לא? אסור לשאול שאלות? אם מגנים על אדם מסויים או מערכת, שיגבו בעובדות, במיוחד שהמערכת כושלת. זה הדבר שהכי כאב לי תכל'ס. מערבבים ביקרות נגד ההנהלה כביקרות נגד האוהדים, WTF. אני לא מקשר את זה, עצם זה שאותם אוהדים מקשרים את הביקורת כנגדם שיסתכלו שניה החוצה, ויחשבו למה הם לקחו את זה אליהם, למה ביקורת כנגד ההנהלה מקושרת אצלם לביקורת נגדם. לי אישית זה ביאס את התחת, והבנתי שזה מאבק אבוד, אותו אדם לא באמת יבין שלא רק שאין לי שום ביקורת כנגדו, אלא את חלקם אני גם מעריץ, ממש ככה. אם כבר, ביקרות היחידה שיש לי כנגדו זה שהוא לוקח את הביקורת כלפיו, למה הוא מעורבב איפה שהוא לא צריך להיות?\
כולנו מסכימים שיש בעיית ניהול בהפועל תל אביב, כולם. זו בעיה לדעת על תפקיד המנהל? אתם רציניים? בשביל זה הקמנו עמותה אחרי טביב? שלא נשאל שאלות בדיוק איפה שצריך? הרי רצינו לתקוע יתד ושלא יזיינו את האוהדים בין היתר, אז מה שקרה זה מצב הפוך בחלק מהמקרים, שב בשקט ואל תשאל שאלות.
גם אני רוצה לדעת מה התפקיד של לובין, בניהול, במשא ומתן, בתקשורת, בחדר הלבשה, מי חברים שלו והאם הם בקשר אישי עם השחקנים, וגרוע מכך, האם הם לקחו חלק ב"ניהול" או מה שזה לא היה השנה ומשא ומתן עם שחקנים.
שאתה משחק בכסף שלא שלך, זה מזיז לך את הביצים.
ההנהלה כושלת, המנהל מתאים? שיסביר, שיסבירו לנו בחייאת, לא מתאים? שיהיה האוהד הכי גדול, סלמאת. גם אני אוהד אבל לא יעשה טיפולי שיניים כי אין לי שום נסיון בזה לאוהד אחר, אולי רק לאוהד של המחלה.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:01 
teknoboy כתב:

נכון, אבל לא חושב שלהתלהמות באשכול הזה ובאשכולות לאורך כל העונה יש ביסוס עובדתי. אני לא חושב שלאוהדים יש מספיק כלים כדי למדוד את זה בכלל.
להזכיר לך כמה "אשמים" היו במכבי? בסוף שמו הרבה גולים וכולם שכחו מזה.
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אותה אצבע מאשימה הופנתה גם למנכ"ל שלפניו, שהיום מקבל פה לבבות על עבודתו בבית הנבחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:08 
לא תתפוס אותי כתב:
teknoboy כתב:

נכון, אבל לא חושב שלהתלהמות באשכול הזה ובאשכולות לאורך כל העונה יש ביסוס עובדתי. אני לא חושב שלאוהדים יש מספיק כלים כדי למדוד את זה בכלל.
להזכיר לך כמה "אשמים" היו במכבי? בסוף שמו הרבה גולים וכולם שכחו מזה.
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אותה אצבע מאשימה הופנתה גם למנכ"ל שלפניו, שהיום מקבל פה לבבות על עבודתו בבית הנבחרות.

א. אני לא זוכר שהיתה בזמנו כזו ביקורת על הניהול לפחות לגביו, היו אירועים נקודתיים דוקא שקשורים ליחס לאוהדים (אם זכור לי נכון).
ב. לא ראיתי שהוא קיבל פה לבבות כאלה גדולים, אני באופן אישי ראיתי את העבודה שלו בבית הנבחרות והתרשמתי, אבל לבבות? אני בקושי חושב שמישהו הזכיר אותו..

ועדיין, לא מבין מה הקשר למה שכתבת. ברור שאם הניהול כושל מפנים אצבע למנהל. גם אם צ'יזיק היה מנהל אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:17 
היתה בדיוק אותה הביקורת שמופנית עכשיו כלפי לובין. עיקר הזמן סיפרו כמה שהכשרתו היחידה היא להכין סנדביצ'ים.

סה"כ אני מסכים עם נועם - העונה היתה כשלון מקצועי וכנראה שיש לו חלק כזה או אחר. מצד שני הנטיה של הקהל (או הפורום, לצורך העניין) למצוא את זה ש"אשם" כאילו הפתרונות נמצאים בכיס של כולם לדעתי מובילה ליותר טעויות ויותר כשלונות לטווח הרחוק.

ושוב, מנכ"ל של קבוצת כדורגל זה ממש לא קובע המדיניות או המחליט. יש לו סמכות מסוימת, אבל היא לא מזכירה את תחומי האחריות של מנכ"ל בחברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
הערה קטנה וחשובה - אף אחד לא קילל את לובין ולא היו פה נאצות והכפשות. אפשר לנהל דיון מבלי לרדת לגופו של אדם אלא לגופו של נושא.

אין לי ספק שלובין חזר במטרה לעזור למועדון ואני יוצא מנקודת הנחה שהוא עושה את המקסימום שהוא יכול במסגרת התנאים הנתונים, רק שהמקסימום הזה הוא לא מספיק לצערי. יש בעיה בניהול השוטף בהפועל וזה לא משהו חדש מאתמול או אפילו מהחודש האחרון. בשורה התחתונה קרו מספיק טעויות ניהוליות בשנה שחלפה :
1) הוחלפו 3 צוותי אימון, אחד יותר גרוע מהשני.
2) נעשה רכש גרוע גם בקיץ שבו היה לכאורה לחץ של זמן וגם בינואר שבו לא היה לחץ אלא מספיק זמן כדי להיערך ולבחור את השחקנים הנכונים. בפועל, נראינו יותר גרוע אחרי הרכש הזה, שהוביל ל 16 שחקנים חדשים בעונה אחת ואפס משחקים בהם נראינו כמו קבוצה.
3) התנהלות תקשורתית לא נכונה בעיקר בנושא השיפוט (דבר שגרם לאיבוד ישיר של נקודות) וגם ההתנהלות מול בתי הדין היתה יכולה להיות טובה הרבה יותר.
4) ניהול הסגל לקה בחסר. מצב שבו שחקנים שומעים כל יום בתקשורת על זה שהם מועמד לעזוב, שמכבי סגרה איתם חוזה ושבינואר יעשו כך וכך שינויים הוא מצב לא בריא בלשון המעטה ורק גרם נזק לקבוצה וליכולת של השחקנים על הדשא, וזה בלי לדבר על הדה לגיטימציה שעשו לשחקנים מסוימים בעיני האוהדים, לא תמיד בצדק.

אלו רק הנקודות העיקריות ואפשר לתת בכיף עוד נושאים יותר או פחות חשובים.
לכמה מתוך זה אחראי המנכ"ל ? יכול להיות שלכל הנקודות, יכול להיות שלאף אחת מהן.
בשורה התחתונה, הוא זה שאחראי בפועל על הניהול במועדון, הוא זה שאחראי על ההתנהלות מול השחקנים,התקשורת והאוהדים. הוא לא שטן וכל השוואה שלו לטביב כפי שיכולה להשתמע מהדברים משוללת מיסודה וחוטאת לכוונות האמיתיות.

אני חושב שאם וכאשר רב"ש יסגור בקבוצה הרבה דברים ישתנו מכוח האישיות וסגנון העבודה שלו אבל בלי קשר אליו, לדעתי מועדון הפועל תל אביב יכול למנות אנשי ניהול מקצועיים וכשרוניים יותר מאלו שנמצאים כיום, לא חסרים כאלו למשל גם בדירקטוריון וגם בהנהלת העמותה.

הדאגה העיקרית שלי היא שהרבה אנשים (גם חברי עמותה וגם בקרב הרוכשים) לא ירצו לשים שוב כסף במועדון בצורת הניהול הנוכחית, וזה כסף שבונים עליו לתקציב בשנה הבאה. שלא ניתפס עם המכנסיים למטה. שבענו מספיק מ"בהפועל הופתעו לגלות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
לת"א, הייתה ביקורת כלפי אמיר "אכלו לי שתו לי" לובין גם בעונה שבסיומה זכינו בדאבל, אז התאוריה לגבי הקשר בין כישלון מקצועי לביקורת על ההנהלה לא תופסת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:36 
מוות כתב:
אשמח מאוד להסבר איך אמיר לובין הפך להיות מאדם מוערך ואהוב בתקופת הראל לאדם שנוא וסרטן במועדון בתקופה הנוכחית.

הוא לא היה מוערך בתקופת הראל (אולי בתור דובר, בטח שלא כמנכ"ל).
הוא היה חסר כישורים לתפקיד הזה גם בסיבוב הקודם ולכן באופן טבעי נכשל בו (בדיוק כמו שמינו
את הצלם לדובר והוא נכשל בתפקיד שלא היו לו את הכישורים להצליח בו) והיתה נגדו בקורת.
אז הוא עבר לכ"ס ונכשל גם שם.
לא ברור לי למה מישהו חשב שאחרי שני כשלונות מתוך שניים הוא פתאום יהפוך למנהל מוצלח
אז עכשיו הוא עם 3 מ-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
1. היתה בדיוק אותה הביקורת שמופנית עכשיו כלפי לובין. עיקר הזמן סיפרו כמה שהכשרתו היחידה היא להכין סנדביצ'ים.

2. סה"כ אני מסכים עם נועם - העונה היתה כשלון מקצועי וכנראה שיש לו חלק כזה או אחר. מצד שני הנטיה של הקהל (או הפורום, לצורך העניין) למצוא את זה ש"אשם" כאילו הפתרונות נמצאים בכיס של כולם לדעתי מובילה ליותר טעויות ויותר כשלונות לטווח הרחוק.

3. ושוב, מנכ"ל של קבוצת כדורגל זה ממש לא קובע המדיניות או המחליט. יש לו סמכות מסוימת, אבל היא לא מזכירה את תחומי האחריות של מנכ"ל בחברה.

1. לא ראיתי פה ביקורת על הכישורים של לובין, רק על התפקוד שלו.
2. ברור שאי אפשר להפיל את כל האשמה על מישהו או על פונקציה כזו או אחרת. זה לא אומר שכולם מושלמים וחסינים מביקורת.
3. נראה לי שזה משתנה מקבוצה לקבוצה וממנכ"ל למנכ"ל. לי אישית לא לגמרי ברור מה החלק של לובין בניהול של הפועל, מה החלק של האחרים ומי הם האחרים בכלל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:44 
יובל כתב:
לת"א, הייתה ביקורת כלפי אמיר "אכלו לי שתו לי" לובין גם בעונה שבסיומה זכינו בדאבל, אז התאוריה לגבי הקשר בין כישלון מקצועי לביקורת על ההנהלה לא תופסת לדעתי.

יש הבדל בין ביקורת (שיש כלפי כל אחד, אגב) לבין מה שקורה בחודשים האחרונים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
יובל כתב:

יש הבדל בין ביקורת (שיש כלפי כל אחד, אגב) לבין מה שקורה בחודשים האחרונים בפורום.

מן הסתם אוהדים יותר עצבניים עכשיו, אבל חוסר שביעות הרצון ממנו הייתה קיימת גם בקדנציה הקודמת ולא התפתחה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 14:49 
יכול להיות שבאמת מצאו פה קורבן שקל לבקר, אבל יש לנו בעיות בהתנהלות כבר לא מעט זמן וזה לא קשור רק לאסטרטגיה. ומעבר לכך, מנהל שפעם אחר פעם מספר סיפורים ומתרץ תירוצים, הוא לא מנהל ואסור לו להיות מנהל. זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 15:44 
יובל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יובל כתב:

מן הסתם אוהדים יותר עצבניים עכשיו, אבל חוסר שביעות הרצון ממנו הייתה קיימת גם בקדנציה הקודמת ולא התפתחה עכשיו.

איך אפשר למדוד אובייקטיבית חוסר שביעות רצון? יש כאן אוהדים שלא עושים חברות עמותה בכדורסל מלפחות 5 סיבות שונות שאינן כסף (לפחות לפי מה שהם אומרים), אז מה, אם הם ימשיכו לטחון בשכל והכדורסל יתפוס עונה לא טובה אז כולם יעלו על הגל וזה יהפוך לביקורת שתמיד היתה שם?

כשבאים ואומרים שכל הדברים הרעים שקרו הם באחריות X אבל כל הדברים הטובים שקרו הם לא באחריותו, זה מדליק לי נורה אדומה.

(דברים טובים בעונה כזו מסריחה? אז ככה- פתחנו את ינואר כשבלם שהצוות המקצועי ביקש כבר היה חתום, אנחנו צפויים לחתום עם המאמן הכי מבוקש בארץ לחוזה לשנתיים כשהוא מבקש התחייבות לתקציב רכש של כ-10 מ' ש"ח, כוס קולה על זהבי נגמרה בקנס כספי ושקט בתקשורת, למרות כל מה שעברנו השנה לא היו יללות יוצאות מגדר הרגיל בתקשורת, פרט לאלרואי כהן ההתנהלות מול השחקנים היתה סבירה יחסית, אני מניח שהתמודד עם אגו רב מכיוון בעלי המניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהוא לא כישלון מוחלט.
אבל כמו שחקן שעושה שתי פעולות חיוביות במשחק ובשאר הזמן הוא אפור עד חושך, ככה גם מנהל בינוני אינו חסין מביקורת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יכול להיות שבאמת מצאו פה קורבן שקל לבקר, אבל יש לנו בעיות בהתנהלות כבר לא מעט זמן וזה לא קשור רק לאסטרטגיה. ומעבר לכך, מנהל שפעם אחר פעם מספר סיפורים ומתרץ תירוצים, הוא לא מנהל ואסור לו להיות מנהל. זו דעתי.

בדיוק.
הוא דובר (וגם את זה לא עשה בצורה מבריקה),וזהו.
רק בארגון ובהנהלה החולה של הפועל תל אביב שנים האחרונות,הדובר הופך תוך יום למנכ"ל,ואפסנאי הופך למנהל הקבוצה.
זה סיפורה של הקבוצה שנים האחרונות,וכל הכבוד לשחקנים ולצוותה המקצועי שהצליחו לגרד באותו הזמן 3-4 גביעים ודאבל אדיר.
תראו לי מקום אחד נורמלי שבו יש תקדים שדובר הפך למנכ"ל,או אפילו למשהו שמתקרב לזה.
היחיד שיכול להיות כזה הואע צדוק חממי מבית"ר עזרא,אבל לשמחתי אנחנו עדיין לא שם.
צריך רענן את השורות,ולהבריא את כל המערכת החולה הזאת שאותם אנשים בוחשים בה כבר שנים,לוקחים משכורות עתק,ומרגע לרגע גומרים לקבוצה להיראות יותר מגוחכת.
אז אולי בקרס מדראנו כל אותם כושלים היו יכולים לקבל תפקיד בתור ליצנים,אבל כל עוד אותה חבורה ממשיכה להיות חלק מהפועל הנוכחית,אני לא רואה תקווה לשינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 15:50 
סה"כ מה שרוב האוהדים רוצים מצוות הניהול זה מקצוענות
הפועל תל אביב לאורך תקופה ארוכה לא מתנהלת בצורה מקצועית
אם זה בנוגע לרכש או לתקשורת או לניהול כספים וכו'

הפועל תל אביב מועדון מספיק גדול שבכל עמדה יעמוד לא פחות ממקצוען ואני מוכן גם להתערב שזה לא יעלה לה יותר כסף
השכונה חוגגת בהפועל וגם שהיינו יותר טובים כולם ידעו שהשכונה חוגגת

להפועל תל אביב יש את ההזדמנות לעשות את הסוויץ' בין מועדון חברים למועדון מקצועי, אין מה לבנות עוד קבוצה אם היסודות הם נשארו פח כמו שהיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
יובל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יובל כתב:

איך אפשר למדוד אובייקטיבית חוסר שביעות רצון? יש כאן אוהדים שלא עושים חברות עמותה בכדורסל מלפחות 5 סיבות שונות שאינן כסף (לפחות לפי מה שהם אומרים), אז מה, אם הם ימשיכו לטחון בשכל והכדורסל יתפוס עונה לא טובה אז כולם יעלו על הגל וזה יהפוך לביקורת שתמיד היתה שם?

כשבאים ואומרים שכל הדברים הרעים שקרו הם באחריות X אבל כל הדברים הטובים שקרו הם לא באחריותו, זה מדליק לי נורה אדומה.

(דברים טובים בעונה כזו מסריחה? אז ככה- פתחנו את ינואר כשבלם שהצוות המקצועי ביקש כבר היה חתום, אנחנו צפויים לחתום עם המאמן הכי מבוקש בארץ לחוזה לשנתיים כשהוא מבקש התחייבות לתקציב רכש של כ-10 מ' ש"ח, כוס קולה על זהבי נגמרה בקנס כספי ושקט בתקשורת, למרות כל מה שעברנו השנה לא היו יללות יוצאות מגדר הרגיל בתקשורת, פרט לאלרואי כהן ההתנהלות מול השחקנים היתה סבירה יחסית, אני מניח שהתמודד עם אגו רב מכיוון בעלי המניות)

לא הצלחתי להבין את הדוגמה על הכדורסל, ואת השאלה שבאה לפניה. הייתה חוסר שביעות רצון ממנו, לא חושב שפחות מאשר כיום, גם כשהמועדון לא כשל.
ואני לא חושב שמישהו טוען לאימפוטנטיות מוחלטת, אבל טוענים שהסך הכל לא טוב, ואני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 15:56 
אם יש לך מישהו יותר טוב - תביא. אני לא מכיר יותר מידי כאלה (ותחסכו ממני את השטות הזאת על ניר ענבר). לטעמי כל ההשמצות האלה לא מבוססות ולא עומד מאחוריהן בסיס עובדתי אמיתי.

אגב, מה שרוב האוהדים רוצים מצוות הניהול זה תוצאות, לא מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אם יש לך מישהו יותר טוב - תביא. אני לא מכיר יותר מידי כאלה (ותחסכו ממני את השטות הזאת על ניר ענבר). לטעמי כל ההשמצות האלה לא מבוססות ולא עומד מאחוריהן בסיס עובדתי אמיתי.

אגב, מה שרוב האוהדים רוצים מצוות הניהול זה תוצאות, לא מקצועיות.

וכשאין תוצאות מה אתה מצפה שהאוהדים יעשו? ישחטו כבשים בחודורוב בתקווה שזה יעזור? מחפשים מה לקוי ואיפה אפשר לשפר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא היה חלק מתקופה שהיינו בה מבריקים, ובאותה נשימה חלק מתקופה שהיינו בה זוועה,
נראה לי שזה מעיד שההשפעה שלו על הקטע המקצועי היא די מזערית.
חוץ מזה, אין לי באמת מושג לגבי ההתנהלות היום יומית שלו. אבל אני די בטוח שלא הוא זה שחותך דברים במשאים ומתנים,
ולא הוא זה שמחליט אם שחקן כזה או אחר יגיע או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: