יובל כתב:
נועם שחם כתב:
קוביקו לא הציג פה שום פרטים. הכל חצאי שמועות ופרשנות אישית וחד צדדית שלו לדברים שקרו במועדון.
דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?
עוד פעם השקר המטומטם הזה? בכל העונות של קנדה, מינוס הפציעה בעונה שעברה, הוא המגן הימני ששיחק הכי הרבה.
וכל כך אירוני שבשורה הראשונה אתה מלין על קובסטר שהוא מבסס את מה שהוא אומר על שמועות ופרשנות ואז בשורה הבאה אתה מטנף על קנדה בהסתמך על אותו דבר בדיוק, אולי אפילו פחות.
יובל - לא הלכתי לסטטיסטיקה של קנדה, ואני מסתמך בעיקר על הזכרון שלי, ואם אני טועה, אתה יכול לתקן אותי. הדיבור הנגוע הזה לא מוסיף.
לגבי קנדה - איך שלא תהפוך את זה, לכל מי שאימן אותנו בשנים האחרונות היו בעיות איתו וזה כבר מזמן לא סוד שמדובר גם בבעיית הימורים. זו אפילו לא שמועה, קנדה אימת את זה בעצמו בראיונות. העובדה היא גם שאף קבוצה אחרת בארץ לא לקחה אותו.
אז להפוך את קנדה לענין שקשור ללובין ולהציג את לובין כגורם האחראי לכך שקנדה לא בהפועל, זה בעיני בעייתי מאד.
וקוביקו - אני דווקא מאד מעריך את דעתך, אבל גם די ברור ממנה שיש לך ענין כלשהו עם לובין. כשאני מגבש דעה על מישהו, אני משתדל לבסס אותה על עובדות. מה שאתה כתבת בהודעה שלך, אלו לא עובדות, אלא פרשנות שלך לדברים. נכונה או לא, אני לא יודע, אבל על פניו היא נראית קצת חד צדדית. אם מה שאתה כותב הוא נכון, זה חמור מאד.