תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 08:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
האדס כתב:
מבטיח להקפיץ את האשכול הנ"ל בכל יום ויום עד אשר אקבל תשובה מדוע האיש הזה חלק מהמועדון.
.

לא מבין את ציפיותך ?
ממי אתה רוצה בדיוק לקבל תשובה ? אתה רוצה שחיים רמון "יעלה לשידור" בפורום ?

השאלות הן כמובן רטוריות, לא הייתי מצפה מראצ'ו ועבד14 לתת את כל האינפורמציה שהם יודעים על לובין כי אז זה יצור כאוס בקהל שאפילו הם לא יכולים לעצור.
הנושא נפתח כחומר למחשבה לקהל הרחב, גם לאורחים שלא מגיבים.
עצם התגובות של חלק מהמשתמשים פה רק משרתות את מה שחיפשתי להגיד, כי הם אומרים את זה הרבה יותר טוב ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:38 
וואו,לא ידעתי שהוא עד כדיי כך נבלה.
נראה אדם ישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:40 
האדס כתב:
אני את שלי השגתי באשכול הזה.
אחרי קריאה של כל ההודעות אפשר לומר ש95 אחוז מהמשתמשים מסכימים שלובין הוא חלק מההנהלה הכושלת אך לא הכושל היחיד.
אני כבר חצי שנה צועק שכל ההנהלה כושלת יחד, ולא רשמתי בפתיחת הנושא שלובין הוא האשם היחידי.
לא רשמתי פה מילה על העמותה, המאמן ושאר הדברים שצוטטו בהקשר לנושא, אבל זה אף פעם לא מזיק להשוות למכבי כדי לחזק את הטיעון שלך, ולכן אני נאלץ לחייך ולא להגיב ברצינות.

אמיר לובין לך הביתה, וכמו שאומרים פה חבריך למועדון, קברינטי העמותה-אתה מוזמן לקחת איתך את שאר הכושלים.
:ROSE:

המטרה היא לא להדיח אנשים כאלו או אחרים אלא להחליפם במקצוענים ולא פחות. אנחנו כאוהדים צריכים לדחוף למהפכה גם כנגד התערבות האהודים בעתיד והשפעתם על אנשי המקצוע
נכון שהמשפט סותר את עצמו אהל יש נבחרי עמותה והם נבחרו ולא במקרה, רק הם צריכים להיות קול האוהדים ושיהיה פה סדר מופתי בהשארת באיירן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
הם נציגי העמותה. לא נציגי הקהל.
נראה לי שהתבלבלתם קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
גם אני רציתי להשיג מטרה במה שכתבתי,אבל זה נכתב בשמי האמיתי ומאז אני מקבל תגובות רבות (חלק חיוביות אמנם) שגורמות לי לחשוב שמוטב היה לומר את הדברים בצינורות מקובלים אחרים.
די עשיתי לו בית דין שדה,וכנראה יש מספיק אנשים שקוראים שם וזה מתפשט כמו אש בשדה קוצים.
בסה״כ כולנו מושפעים מרוח כללית נטולת עובדות מוכחות כנראה,וכולנו רואים כמה שהפועל מנוהלת חרא ומטבע הדברים המנכ״ל הוא הכתובת הראשית.
ועדיין,מעטים מאיתנו אם בכלל יודעים מה נכון ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שאני יודע מה נכון ומה לא נכון.
וכמו אוהד פשוט שצועק למאמן "תוציא את יגאל" אז עכשיו אני צועק "תוציא את לובין".
לא רשמתי שום עובדה לגביו, רק שאלתי שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
היה נדמה לי שראיתי תגובה של צ׳ימפ שנמחקה?
בכל מקרה-געגועים עזים לאריה הרשקוביץ׳.אדם תכל׳ס בלי חוכמות.
אפילו אילן שני ז״ל של הכדורסל שצרח עלי בזמן שחזרתי עם אוטבוס השחקנים ״אתה תרד רק באוסישקין!״ כששאלתי אם אפשר לעצור בבן גוריון פינת ריינס.
במועדון כמו הפועל-רק דיקטטורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 03:54 
כמה פעמים עוד אפשר לכתוב? מנהל/ מנכל קבוצת כדורגל זה מקצוע!
אצלנו הדובר קודם להיות היו״ר,והאפסנאי מנהל.ככה אנחנו גם נראים.גם לא שכחנו את מנהל הבארים הבת של ... והמגן לשעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 08:25 
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

כל האשכול הזה והרדיפה של לובין - כולל הסגנון של השמצות והאשמות חמורות שלא מבוססות על כלום - זה כיעור וצייד מכשפות.

לא פלא שהמשתמש עזרא מצטרף פה, הוא הרי ראש ציידי המכשפות של הפורום.

לגיטמי לבקר את לובין, אבל לעשות ממנו אוייב של המועדון? על מה ולמה יא חבורת פסיכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 08:26 
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

ואני אוסיף - בתור מי שלא ממש נחשב למעריצו של לובין ובטח שאין בינינו יחסים של קרבה, החיפוש הזה אחרי שעיר לעזאזל חדש הוא מגעיל, דוחה, אבל כל כך אופייני.
לא שאני חושב שלובין מושלם, ולא שאני לא חושב שהוא לא עשה טעויות השנה ואפשר גם להעביר עליו ביקורת ולחשוב שהוא לא מתאים לתפקיד וגם לדרוש את פיטוריו. אבל הניסיון להטיל את כל האשמה עליו ולהפוך אותו לשעיר לעזאזל הוא הרסני, מטופש ומטומטם. הרי אחרי שלובין ילך ויהיה כשלון אחר גם אז נחפש את מי לתלות וגם אז נמצא איזה שעיר לעזאזל חדש כדי שנוכל להאשים אותו ולהפיל עליו את כל צרותינו. ובכלל, ראוי שהדיון יתנהל בצורה יותר עניינית ולא רק בססמאות של "לובין הכושל הביתה" אלא יותר על הטעויות שהיו כמו בחירת המאמנים, התקציב שהצליחו להעמיד וכו' תוך בחינת חלקו של לובין בסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 08:31 
אוגוסטוס היל כתב:
ותודה לקובסטר על פרטים שלא היו יודעים לי ורק ממחישים את הבעיה

קוביקו לא הציג פה שום פרטים. הכל חצאי שמועות ופרשנות אישית וחד צדדית שלו לדברים שקרו במועדון.

דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?

ניצן שירזי שהיה המאמן רצה את קנדה ולובין מנע את הבאתו? או שהיה צריך להחתים את קנדה נגד רצונו של שירזי (ואח"כ אבוקסיס)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 08:36 
nati כתב:
.

איזה אנשי מקצוע יש בארץ בתחום הזה שמתאימים לנהל מועדון כזה? מי המנהלים הגדולים שמסתובבים בשוק ולא מביאים אותם?

והבא שכותב "ניר ענבר", מקבל נעל בראש. עם כל הכבוד לניר ענבר, זה שהוא לובש חליפה ועשה איזה קורס פלצני של פיפ"א, לא הופך אותו לאיש ניהול מתאים. דיפלומות זה דבר חשוב, אבל הבנאדם לא ניהל עדין כלום בחיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 09:04 
למרות שהוא אוהד את מכבי נתניה , הייתי מנסה להביא את יום טוב סמיה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 09:24 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ותודה לקובסטר על פרטים שלא היו יודעים לי ורק ממחישים את הבעיה

קוביקו לא הציג פה שום פרטים. הכל חצאי שמועות ופרשנות אישית וחד צדדית שלו לדברים שקרו במועדון.

דוגמא קטנה - "קנדה לא חזר רק בגלל לובין" - סליחה, זה אותו קנדה שכל מאמן של הפועל בארבע השנים האחרונות השאיר על הספסל 80% מהמשחקים בגלל בעיות הימורים?

ניצן שירזי שהיה המאמן רצה את קנדה ולובין מנע את הבאתו? או שהיה צריך להחתים את קנדה נגד רצונו של שירזי (ואח"כ אבוקסיס)?

לא יודע מה בדיוק קרה, אבל הטענה שלי היא פשוטה המועדון מתנהל בצורה מאוד בעייתית. החל מהתנהלות תקשורתית בעייתית ועד למדיניות הרכש המאוד מוזרה שהיתה השנה, דרך מאבקים מתוקשרים מול שחקנים.
עכשיו השאלה היא מה אתה מצפה ממנכ"ל. מבחינתי ההתנהלות היא אחריות שלו וההתנהלות היתה לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
נועם,
מעריך מאוד את האמון שלך, אזכור זאת לעתיד.
אתה רשאי להאמין או לא וזו זכותך המלאה אבל חשוב להדגיש שוב שלובין הוא לא אויב ולא האיש שאחראי בלעדית לאיך שנראנו השנה.
הוא כן כשל בתפקידו, דבר שלא מפתיע לאור כשלונו באותו תפקיד בעבר הלא רחוק. יש לא מעט אנשים שהשקיעו ממיטב כספם במועדון והיו ממודרים לחלוטין מכל ההחלטות החשובות במועדון וראו איך לובין לוקח את הכסף שלהם ומחרב אותו בהתנהלות השגויה שלו.
מי שחושב שאותם אנשים ישמחו לתת שוב כסף או מי שחושב שנגיע לאותה כמות חברים בעמותה כמו השנה טועה. העמותה ושאר המשקיעים גייסו ביחד שישה מיליון שקלים כדי שהקבוצה תצא מהידיים של טביב אבל הבעיה היא שהקבוצה הגיע לידיים של לובין שעם כל הכוונות הטובות לא מסוגל לנהל מועדון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
לא השמצתי (באשכול הזה). שאלתי.
דווקא אתם אלו שמשמיצים באומרכם "הוא גרוע אבל הוא חלק מהנהלה גרועה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 09:56 
nati כתב:
אצלנו הדובר קודם להיות היו״ר,והאפסנאי מנהל.ככה אנחנו גם נראים.גם לא שכחנו את מנהל הבארים הבת של ... והמגן לשעבר.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 10:05 
מתי הייתם מרוצים מהמנכ"ל של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אני אף פעם לא הייתי מרוצה, זה אומר שאני צריך לשתוק בגלל זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 10:36 
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

כל האשכול הזה והרדיפה של לובין - כולל הסגנון של השמצות והאשמות חמורות שלא מבוססות על כלום - זה כיעור וצייד מכשפות.

לגיטמי לבקר את לובין, אבל לעשות ממנו אוייב של המועדון? על מה ולמה יא חבורת פסיכים.

נועם (וגם ראצ'ו),
אולי זו רדיפה, ציד מכשפות, אולי האשמות שלא מבוססות על כלום (לא יודע, נראה לי שקובסטר הוא לא אחד שמדבר מהירהורי ליבו).
מה שחשוב הם התוצאות. מי האחראי על התוצאות הללו? בכל ארגון מסודר שיש לו מנכ"ל - ואני מקווה שתסכים שלובין הוא המנכ"ל - הוא אחראי לטוב ולרע.
ארגון שהתוצאות שלו וההתנהלות שלו כל כך עלובים כמו מה שראינו השנה, מפטר את המנהל מיד ובדיעבד.

אפשר להגיד את זה בדרך חיובית: אנחנו קוראים לדירקטריון למנות מנהל מתאים, שינהל את המועדון לאור המטרות שיציבו לו.
באיזה קריאה היית אתה יוצא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 10:55 
האדס כתב:

אין אצלך באמצע? אי אפשר לבקר אבל לעניין? אתה ישר קופץ כאילו סוף העולם הגיע כמעט בכל נושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 11:42 
האדס כתב:

לא, זה אומר שכדאי שתבסס את דעתך על עובדות.
כשאריה הרשקוביץ היה המנכ"ל אהבו לכנות אותו כאן "מכין הסנדביצים". עכשיו הוא בבית הנבחרות ומספרים כמה שהוא מחזיק את כולם קצר והכל אצלו מתקתק.
לדרוש את הראש של הקורבן התורן זה קל. למכבי זה עבד מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 11:49 
עזרא כתב:
אפילו אילן שני ז״ל של הכדורסל שצרח עלי בזמן שחזרתי עם אוטבוס השחקנים ״אתה תרד רק באוסישקין!״ כששאלתי אם אפשר לעצור בבן גוריון פינת ריינס.

אחרי שקראתי את מה שכתבת, מחקתי, עדיין אני חושב שזה כתם שבן אדם שעבד כל כך צמוד עם מחריב הקבוצה ועוד פילל לחזרתו, חוזר לקבל משכורת. את הטון החריף יותר אשמור לפעם אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 12:37 
ברור שללובין אין בסיס להיות מנכ"ל הפועל תל אביב ועדיף שיוחלף. כאשר רוצים להוכיח נקודה צריך להביא הסברים ענינים כמו שאני טחנתי לפני שנים נגד טביב וקצרה (עד שחתכו לי צמיג ואז הפסקתי להגיב למשך שנה וחזרתי רק כשקצרה הוחלף).
ספציפית - ידוע לי על כשל רציני אחד שלובין היה שותף לו אבל לא שותף יחיד - ששירזי אימן אותנו גם השנה.
כללית - לא יכול להעריך ו/או לסבול מנהלים שמגיעים לתפקיד ללא מבחן תוצאה משכנע בניהול קודם גם אם בקנה מידה קטן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 13:09 
עזרא כתב:

מצחיק שאתה אומר את זה
אני לא אשכח את האשמות הקשות שהרשקוביץ ספג מהקהל כשהיה בתפקיד
לובין זה כלום לעומת הדברים הקשים שנאמרו נגד הרשקוביץ בזמנו ע"י הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
כל הזמן מדברים על שקיפות ופתיחות.
שקיפות זה לא רק להציג פעם בשנה או פעמיים את דוחות העמותה לחברי העמותה.

פתיחות ושקיפות היא לא לטאטא פשלות של חברים אוהדים.
פתיחות ושקיפות זה לשים על השולחן מי האחראי לכך שכל מיני אוהדים בוחשים על הקווים באימונים.
פתיחות ושקיפות זה לשים על השולחן מי מוביל את "מועדון החברים " שמנהל את הקבוצה.

אם היתה מעט שקיפות ופתיחות בנושא זה לא היו צריכים לעשות ספקולציות.
אם היתה מעט פתיחות ושקיפות לא היו כאלה שטוענים ( או שהם היו מעטים יותר) שזהבי לא הגיע להפועל בגלל אבוטבול וטועמה ומישהו בהנהלה.
אבל כעברה שנה ורמת השקיפות והפתיחות היא כשהיתה וכולם משחקים אותה יודעים אבל לא יכולים לדבר , ופוטרים אותנו במשפטי סרק ובהגנה אתית על לובין אז טבעי שיתפתחו אשכולות כאלה ושהביקורת תעבור לביקורת אישית על לובין ולא על ההנהלה והבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 13:30 
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

נועם (וגם ראצ'ו),
אולי זו רדיפה, ציד מכשפות, אולי האשמות שלא מבוססות על כלום (לא יודע, נראה לי שקובסטר הוא לא אחד שמדבר מהירהורי ליבו).
מה שחשוב הם התוצאות. מי האחראי על התוצאות הללו? בכל ארגון מסודר שיש לו מנכ"ל - ואני מקווה שתסכים שלובין הוא המנכ"ל - הוא אחראי לטוב ולרע.
ארגון שהתוצאות שלו וההתנהלות שלו כל כך עלובים כמו מה שראינו השנה, מפטר את המנהל מיד ובדיעבד.

אפשר להגיד את זה בדרך חיובית: אנחנו קוראים לדירקטריון למנות מנהל מתאים, שינהל את המועדון לאור המטרות שיציבו לו.

בקריאה ראשונה שתבהיר אחת ולתמיד מיהם חברי דירקטוריון... ההגדרה היא רק מי שמחזיק 10% ומעלה. זא חוץ מתושב והעמותה, אף אחד לא דירקטור.
כמו כן, כל המקורבים וגורמים בהנהלה אלו אולי אותם מתוסכלים שחושבים שהם חברי דירקטוריון והם לא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

עוד פעם השקר המטומטם הזה? בכל העונות של קנדה, מינוס הפציעה בעונה שעברה, הוא המגן הימני ששיחק הכי הרבה.
וכל כך אירוני שבשורה הראשונה אתה מלין על קובסטר שהוא מבסס את מה שהוא אומר על שמועות ופרשנות ואז בשורה הבאה אתה מטנף על קנדה בהסתמך על אותו דבר בדיוק, אולי אפילו פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 14:44 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

עוד פעם השקר המטומטם הזה? בכל העונות של קנדה, מינוס הפציעה בעונה שעברה, הוא המגן הימני ששיחק הכי הרבה.
וכל כך אירוני שבשורה הראשונה אתה מלין על קובסטר שהוא מבסס את מה שהוא אומר על שמועות ופרשנות ואז בשורה הבאה אתה מטנף על קנדה בהסתמך על אותו דבר בדיוק, אולי אפילו פחות.

יובל - לא הלכתי לסטטיסטיקה של קנדה, ואני מסתמך בעיקר על הזכרון שלי, ואם אני טועה, אתה יכול לתקן אותי. הדיבור הנגוע הזה לא מוסיף.

לגבי קנדה - איך שלא תהפוך את זה, לכל מי שאימן אותנו בשנים האחרונות היו בעיות איתו וזה כבר מזמן לא סוד שמדובר גם בבעיית הימורים. זו אפילו לא שמועה, קנדה אימת את זה בעצמו בראיונות. העובדה היא גם שאף קבוצה אחרת בארץ לא לקחה אותו.

אז להפוך את קנדה לענין שקשור ללובין ולהציג את לובין כגורם האחראי לכך שקנדה לא בהפועל, זה בעיני בעייתי מאד.

וקוביקו - אני דווקא מאד מעריך את דעתך, אבל גם די ברור ממנה שיש לך ענין כלשהו עם לובין. כשאני מגבש דעה על מישהו, אני משתדל לבסס אותה על עובדות. מה שאתה כתבת בהודעה שלך, אלו לא עובדות, אלא פרשנות שלך לדברים. נכונה או לא, אני לא יודע, אבל על פניו היא נראית קצת חד צדדית. אם מה שאתה כותב הוא נכון, זה חמור מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 14:49 
אדום מטלי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

נועם (וגם ראצ'ו),

נדמה לי שיש פה קצת חוסר בהירות לגבי תפקידו של לובין. לובין כמנכ"ל אחראי בעיקר על ההיבטים התפעוליים של הקבוצה. כל הנושא של מדיניות, קבלת החלטות בנושאים מהותיים כמו זהות המאמן, רכש, תקציבים, מחלקת הנוער וכו', הם לא משהו שהיה באחריות לובין. לובין עובד עבור הדירקטוריון ועבור חיים רמון שעומד בראש הקבוצה ובמקרים רבים נאלץ ליישם החלטות שלהם או להתמודד במקומות בהם ראשי המועדון לא עושים את העבודה. לובין הוא שכיר של המועדון, ולא ראש המערכת, ולכן אני לא יכול לייחס לו את בעיות הניהול. הבעיה מתחילה מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: