gigs כתב:
לאחר שנבחרו נציגי הנהלה לעמותה ומתוכם הולכים לשבת 3 בדירקטוריון אני חושב שמחובתם ואלו גם הציפיות שלי מהם, לשבת ולתכנן תוכנית ארוכת טווח
לשנים הקרובות ולהציגה בפני הדירקטוריון המורחב וחיים רמון.
יש דברים שבעלים של קבוצה כמה טוב שיהיה לא מסתכל עליהם תמיד בצורה נכונה ורק אם הדברים יגיעו מהאוהדים שיסבירו שאנחנו מוכנים לבנות
ביחד את המועדון מלמטה כמו שצריך ולא בשביל ניצחון כזה או אחר או עונה כזו או אחרת אז יהיה פה טוב לטווח הארוך ולא לשנה שנתיים.
דבר ראשון שיש לעשות בלי קשר לתקציב כזה או אחר הוא לעשות סדר במחלקת הנוער, לשבת ולחשוב מה אחוז התקציב שמקצים למחלקה (אולי אפילו
במחשבה של לתת אותה לכמה שנים לשני אנשי עסקים אוהדי הקבוצה שיהיו אחראים על תקציב שלא קשור ישירות לקבוצה).
אח"כ צריך לבנות את הצוות המקצועי/מערכתי/רפואי מחדש- להביא מאמן בעל סמכות, שיביא איתו מאמן כושר ועוזרים ולתת לו את כל הכלים שהוא רוצה
בפן המערכתי מסביב (בלי קשר לתקציב שחקנים). יחד איתו לעשות בדק בית לגבי הצוות הרפואי שהעונה נכשל בגדול, ולראות האם יש אפשרות להביא
מנג'ר על מקצועי/מנהל ספורטיבי למערכת . (כן הייתי מכניס את שלום תקוה בעדיפות עליונה עם חוזה ארוך טווח בלי קשר למאמן כזה או אחר).
ולסיום ואולי הכי חשוב להחליף את מנכ"ל הקבוצה אמיר ליובין שלדעת כולם נכשל כישלון חרוץ בכל מה שהזכרנו עד עכשיו, ומבחינתי ומבחינת רבים קיבל
את התפקיד מחדש רק בגלל היותו מקורב מוני ורמון ולא בגלל כישוריו הלוקים.
יש מספיק אנשי מקצוע בשוק צעירים עם מחשבה קדימה, כאלו עם זיקה למועדון וגם כאלו שפשוט יכולים להביא רוח חדשה של שינוי ושל מקצוענות.
אחרי כל אלו נוכל לבנות קבוצה עם שחקנים כאלו או אחרים, גם אלו שכבר נמצאים פה (אל תזלזלו באף שחקן, גם לו באלו שהיו אתמול על הדשא, בינהם יש כמה
שבתחילת העונה כל אחד היה חותם עליהם, פשוט לא היה מי שיאמן/ינהל אותם כמו שצריך!!)
ככל שאני זוכר בהחלט נבחרו מועמדים שהציגו את האג'נדות האלו ואני מאמין שיוכלו להשפיע .
אינני מתיימר לתקן את כל הנדרש , מטרת האשכול הייתה להעלות 2 נקודות בשוליים. האחת התבלטה מאתמול ואפילו משלשום מהכתוב בפורום.
השניה נעלמה לה והיא ההתייחסות למשחק בחיפה. חוששני שיכול להיות מדובר במשחק שיזכר לדורות יותר מהדרבי אתמול (והזכרתי את במשחק שם של הצהבת) . ופה אולי תפקידנו להעביר את המסר למועדון שחייבים להזרים מוטיבציה לשחקנים.