תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 08:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 2 צעדים במסגרת שיקום הקבוצה
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:13 
לצערי (ולשמחתי) עקב אירוע נבצר ממני להגיע למשחק .
מתוך עיון בחלק מהאשכולות בפורום (דרכו גם עקבתי אחר המשחק) אין מנוס מלקרוא להנהלת הנבחרת של העמותה להפעיל פורום חדש באתר העמותה שיהי סגור רק לחברי העמותה והפורום.
שואל אותי בני לאחר שחזר מהמשחק למה זהבי כל כך שונא אותנו ואני עונה בוא תראה מה אלמוג כהן, ממן והאחראים על העידוד אמורים להרגיש היום כלפי המועדון ואוהדיו ?
גם אתמול פורסם פוסט הפייסבוק של גודס והיום כבר הוא צוטט בכל האתרים ואולי בעיתונים. וברור לכולם למה פורסמו הדברים ?
בשל המצב אתר האוהדים צריך להיות סגור לחבריו במיוחד שדברים שמפורסמים בפורום פוגעים בנו.
צעד שני הנהלת הקבוצה צריכה לדאוג שביום שבת לא יחזור מה שקרה לנבלות לפני הרבה שנים בקרית אליעזר - זה תרחיש שעלול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 2 צעדים במסגרת שיקום הקבוצה
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:22 
כי חנן ממן ואלמוג כהן זה בול ערן זהבי שאוהדים קראו לילד שלהם על שמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:24 
אבי כתב:
כי חנן ממן ואלמוג כהן זה בול ערן זהבי שאוהדים קראו לילד שלהם על שמו

לא הם לא אבל עדיין מה שנאמר פה יגיע אליהם ובמידה וישחקו נגדנו יום אחד שלא נתפלא אם .......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:25 
הו, באמת עברה כבר רבע שעה מהפעם האחרונה שמאשימים את הפורום במצב הקבוצה.
עכשיו מגיע הקטע שמישהו יבקש לשלוח מייל לצוקנברג לסגור את הפייסבוק.

חוץ מזה אני מציע לבנך לשאול את זהבי למה הוא באמת שונא אותנו, אולי בפורום הסגור תקבל תשובה מאוד מעניינת (רמז: היא לא קשורה לפורום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:28 
אין ספק שזה ממש מטריד אם חנן ממן ואלמוג כהן ישנאו אותנו אם וכאשר הם יעברו לשחק בקבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 00:33 
שחר כתב:

חוץ מזה אני מציע לבנך לשאול את זהבי למה הוא באמת שונא אותנו, אולי בפורום הסגור תקבל תשובה מאוד מעניינת (רמז: היא לא קשורה לפורום).

יתכן ויש סיבות נוספות אז תפרסם אותן. בכל מקרה לא נראה לי שמישהו שיקרא את מה שנכתב בפורום אודותיו בסגנון הזה יהנה ויאהב את המצב .
אין לי ספק שהיה מי שניצל את המצב כדי להרעיל גם את זהבי וכאמור הניסיון להדליק את הצהובונים על גודס.
אין סיבה שהפורום יהיה פתוח למי שאינו נמנה על אוהדי הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

:ROSE:

ובלי שום קשר, לסגור את הפורום לרשומים בלבד זה תמיד מהלך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 03:48 
סמל אישי של המשתמש
חזרנו לשלב שמאשימים אוהדים בפייסבוק במצב הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 06:13 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
לצערי (ולשמחתי) עקב אירוע נבצר ממני להגיע למשחק .
מתוך עיון בחלק מהאשכולות בפורום (דרכו גם עקבתי אחר המשחק) אין מנוס מלקרוא להנהלת הנבחרת של העמותה להפעיל פורום חדש באתר העמותה שיהי סגור רק לחברי העמותה והפורום.
שואל אותי בני לאחר שחזר מהמשחק למה זהבי כל כך שונא אותנו ואני עונה בוא תראה מה אלמוג כהן, ממן והאחראים על העידוד אמורים להרגיש היום כלפי המועדון ואוהדיו ?
גם אתמול פורסם פוסט הפייסבוק של גודס והיום כבר הוא צוטט בכל האתרים ואולי בעיתונים. וברור לכולם למה פורסמו הדברים ?
בשל המצב אתר האוהדים צריך להיות סגור לחבריו במיוחד שדברים שמפורסמים בפורום פוגעים בנו.
צעד שני הנהלת הקבוצה צריכה לדאוג שביום שבת לא יחזור מה שקרה לנבלות לפני הרבה שנים בקרית אליעזר - זה תרחיש שעלול לקרות.

1 כי הוא היה חרא על בבחירה במכבי וזה מנגנון העברת ה"אשמה" להפועל. אחרת הוא אשם.
2 וגם כי היה חשוף ללחצים, ולפוטנציאל לחצים גדול מאיתנו והוא בחר את האפשרות לנתק את הרגש זהבי-הפועל כדי להקטין את הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי מתחיל בלהביא מאמן כושר שיגרום לשחקנים להחזיק יותר מ35 דקות מעמד בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:29 
אני גם בעד לסגור את הפורום לרשומים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

לא יודע אם רק מאמן כושר יעזור פה. כל מה שיכול לעזור ולגרום לנו להגיע למצב של 90 דקות בכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:40 
dino כתב:
הפועל כתב:

לא יודע אם רק מאמן כושר יעזור פה. כל מה שיכול לעזור ולגרום לנו להגיע למצב של 90 דקות בכושר.

שהיה ציבלין לא זכור לי מצב כזה.
אוקיי, גם עליו היו תלונות על שחקנים שונים, גורדנה וכאלה, אבל לא זוכר שהיה מצב שהיינו מתפרקים מול קבוצות ליגה שנייה ותחתית מעייפות.
עזוב את זה, שיחקנו בצ'מפיונס ובליגה ולא הייתה בעיה של כושר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:54 
שאף אחד לא יבין לא נכון - אין לפורום כל אשמה או אחריות למצב הקבוצה .

כן לפורום יש אחריות לכל מיני תהליכים הנוגעים לקבוצה ואינם רצויים. אינני חושב שכדאי ששחקנים בקבוצה שאיננו יודעים איפה יהיו בעתיד יעודכנו מפי עיתונאים מה אנחנו חושבים עליהם.
אין כל סיבה שניתן לעיתונאים מנוולים מידע בחינם . במיוחד אם הם משתמשים בו כדי להסית נגדנו. אינני חושב שזה ראוי שמידע שגודס מפרסם בסטטוס יפורסמו לכלל העולם כי הועברו לפורום. זה היה נכון להעבירו לפורום כי זה מבהיר עד כמה יש לנו יהלום בקבוצה אבל זה צריך להעשאר במסגרת האוהדים ולא להיות מפורסם לכלל העולם והכתב שפרסם את זה ברור מה הייתה כוונתו (השמירה שגודס יזכה לה תהיה הדוקה משהו).
לפורום התגנבו כל מיני מיותרים שאינם אוהדי הפועל שמלכלכים ומזהמים את הפורום. והדרך לזהות את האוהדים כרשומים בעמותה היא נכונה.
אני מסכים שאולי זה יכול להתנהל בשונה מפורום הכדורסל (כן לאפשר כינויים ולא שמות למשל, פורום מאופיין טוב יותר וכו'). אבל המהות להשאיר את הדיונים בננו.

ושוב אני מדגיש אין לפורום או לאוהדים כל אחריות על המצב. נהפוך הוא כמובן. לולא התגייסנו , לולא הגענו מצבנו היה חמור ביותר.
כבר אמרתי בעבר העונה הזו היא כישלון ניהול מקצועי (בחירה שגויה של צוות מקצועי שהביאה לבחירה שגויה של סגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:59 
לאחר שנבחרו נציגי הנהלה לעמותה ומתוכם הולכים לשבת 3 בדירקטוריון אני חושב שמחובתם ואלו גם הציפיות שלי מהם, לשבת ולתכנן תוכנית ארוכת טווח
לשנים הקרובות ולהציגה בפני הדירקטוריון המורחב וחיים רמון.
יש דברים שבעלים של קבוצה כמה טוב שיהיה לא מסתכל עליהם תמיד בצורה נכונה ורק אם הדברים יגיעו מהאוהדים שיסבירו שאנחנו מוכנים לבנות
ביחד את המועדון מלמטה כמו שצריך ולא בשביל ניצחון כזה או אחר או עונה כזו או אחרת אז יהיה פה טוב לטווח הארוך ולא לשנה שנתיים.

דבר ראשון שיש לעשות בלי קשר לתקציב כזה או אחר הוא לעשות סדר במחלקת הנוער, לשבת ולחשוב מה אחוז התקציב שמקצים למחלקה (אולי אפילו
במחשבה של לתת אותה לכמה שנים לשני אנשי עסקים אוהדי הקבוצה שיהיו אחראים על תקציב שלא קשור ישירות לקבוצה).
אח"כ צריך לבנות את הצוות המקצועי/מערכתי/רפואי מחדש- להביא מאמן בעל סמכות, שיביא איתו מאמן כושר ועוזרים ולתת לו את כל הכלים שהוא רוצה
בפן המערכתי מסביב (בלי קשר לתקציב שחקנים). יחד איתו לעשות בדק בית לגבי הצוות הרפואי שהעונה נכשל בגדול, ולראות האם יש אפשרות להביא
מנג'ר על מקצועי/מנהל ספורטיבי למערכת . (כן הייתי מכניס את שלום תקוה בעדיפות עליונה עם חוזה ארוך טווח בלי קשר למאמן כזה או אחר).

ולסיום ואולי הכי חשוב להחליף את מנכ"ל הקבוצה אמיר ליובין שלדעת כולם נכשל כישלון חרוץ בכל מה שהזכרנו עד עכשיו, ומבחינתי ומבחינת רבים קיבל
את התפקיד מחדש רק בגלל היותו מקורב מוני ורמון ולא בגלל כישוריו הלוקים.
יש מספיק אנשי מקצוע בשוק צעירים עם מחשבה קדימה, כאלו עם זיקה למועדון וגם כאלו שפשוט יכולים להביא רוח חדשה של שינוי ושל מקצוענות.

אחרי כל אלו נוכל לבנות קבוצה עם שחקנים כאלו או אחרים, גם אלו שכבר נמצאים פה (אל תזלזלו באף שחקן, גם לו באלו שהיו אתמול על הדשא, בינהם יש כמה
שבתחילת העונה כל אחד היה חותם עליהם, פשוט לא היה מי שיאמן/ינהל אותם כמו שצריך!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:07 
שחר כתב:

אבל הוא הוסיף אנקדוטה מרגשת על הבן ששואל את האב, נתן כותרת מסקרנת סטייל אופירע, היה שווה אשכול.
ואין ספק הפורום ואוהדי הפועל הם חארות שלא פלא שאלמוג כהן נראה כמו שהוא נראה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 14 מאי 2013, 08:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:07 
gigs כתב:
לאחר שנבחרו נציגי הנהלה לעמותה ומתוכם הולכים לשבת 3 בדירקטוריון אני חושב שמחובתם ואלו גם הציפיות שלי מהם, לשבת ולתכנן תוכנית ארוכת טווח
יש דברים שבעלים של קבוצה כמה טוב שיהיה לא מסתכל עליהם תמיד בצורה נכונה ורק אם הדברים יגיעו מהאוהדים שיסבירו שאנחנו מוכנים לבנות
ביחד את המועדון מלמטה כמו שצריך ולא בשביל ניצחון כזה או אחר או עונה כזו או אחרת אז יהיה פה טוב לטווח הארוך ולא לשנה שנתיים.

דבר ראשון שיש לעשות בלי קשר לתקציב כזה או אחר הוא לעשות סדר במחלקת הנוער, לשבת ולחשוב מה אחוז התקציב שמקצים למחלקה (אולי אפילו
במחשבה של לתת אותה לכמה שנים לשני אנשי עסקים אוהדי הקבוצה שיהיו אחראים על תקציב שלא קשור ישירות לקבוצה).
אח"כ צריך לבנות את הצוות המקצועי/מערכתי/רפואי מחדש- להביא מאמן בעל סמכות, שיביא איתו מאמן כושר ועוזרים ולתת לו את כל הכלים שהוא רוצה
בפן המערכתי מסביב (בלי קשר לתקציב שחקנים). יחד איתו לעשות בדק בית לגבי הצוות הרפואי שהעונה נכשל בגדול, ולראות האם יש אפשרות להביא
מנג'ר על מקצועי/מנהל ספורטיבי למערכת . (כן הייתי מכניס את שלום תקוה בעדיפות עליונה עם חוזה ארוך טווח בלי קשר למאמן כזה או אחר).

ולסיום ואולי הכי חשוב להחליף את מנכ"ל הקבוצה אמיר ליובין שלדעת כולם נכשל כישלון חרוץ בכל מה שהזכרנו עד עכשיו, ומבחינתי ומבחינת רבים קיבל
יש מספיק אנשי מקצוע בשוק צעירים עם מחשבה קדימה, כאלו עם זיקה למועדון וגם כאלו שפשוט יכולים להביא רוח חדשה של שינוי ושל מקצוענות.

אחרי כל אלו נוכל לבנות קבוצה עם שחקנים כאלו או אחרים, גם אלו שכבר נמצאים פה (אל תזלזלו באף שחקן, גם לו באלו שהיו אתמול על הדשא, בינהם יש כמה
שבתחילת העונה כל אחד היה חותם עליהם, פשוט לא היה מי שיאמן/ינהל אותם כמו שצריך!!)

ככל שאני זוכר בהחלט נבחרו מועמדים שהציגו את האג'נדות האלו ואני מאמין שיוכלו להשפיע .
אינני מתיימר לתקן את כל הנדרש , מטרת האשכול הייתה להעלות 2 נקודות בשוליים. האחת התבלטה מאתמול ואפילו משלשום מהכתוב בפורום.
השניה נעלמה לה והיא ההתייחסות למשחק בחיפה. חוששני שיכול להיות מדובר במשחק שיזכר לדורות יותר מהדרבי אתמול (והזכרתי את במשחק שם של הצהבת) . ופה אולי תפקידנו להעביר את המסר למועדון שחייבים להזרים מוטיבציה לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
אחרי דרבי כל כך מתסכל טוב שיש אשכול שגורם לחיוך כמו אשכול זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:28 
רק את הפורום?
גם את הפייסבוק לסגור, ואם העיתונאים הנחשים האלה ימצאו שם את השורה למעלה שכתוב עליה סרץ', אז לסגור גם את גוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:52 
19 כתב:
רק את הפורום?
גם את הפייסבוק לסגור, ואם העיתונאים הנחשים האלה ימצאו שם את השורה למעלה שכתוב עליה סרץ', אז לסגור גם את גוגל.

אם לא התעדכנת או הבנת אז הפייסבוק עצמו סגור רק למי שפותח דף פייסבוק והפוסטים שלך או של אחרים פתוחים לפי מידור שקובע מי שמעלה שם (לכולם, חברים וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:54 
אדום אופטימי כתב:
אחרי דרבי כל כך מתסכל טוב שיש אשכול שגורם לחיוך כמו אשכול זה.

אם אתה מסוגל לחייך הבוקר אז אשרייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 08:55 
כל הטקטיקות והגבלות הצנזורה של שנות ה50 שלך לא עד כדי כך מעניינות.

ודפי הפייסבוק של לא מעט ספורטאים הם פאבליק. למרות שהשלב הבא במעמד חתימת החוזה יהיה להכריח אותם לעשות פרנדז אונלי או לא לאשר עיתונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:07 
19 כתב:
כל הטקטיקות והגבלות הצנזורה של שנות ה50 שלך לא עד כדי כך מעניינות.

ודפי הפייסבוק של לא מעט ספורטאים הם פאבליק. למרות שהשלב הבא במעמד חתימת החוזה יהיה להכריח אותם לעשות פרנדז אונלי או לא לאשר עיתונאים.

הטכניקות הם של היום ועכשויות. ויותר מזה הם יהיו אקטואליות יותר ויותר. כשתגדל תבין.
אגב רציתי לבדוק את הדף של אנטוני גודס (כלומר אך הוא העלה את הפוסט שלו) ואם אין לי כרגע תקלה לא מוצא את הדף שלו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:07 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:16 
לא שאני יודע בן כמה אתה, ואתה לא יודע בן כמה אני, אבל במהלך חיי למדתי שברוב מוחלט של המקרים שמישהו מתרברב בגילו, זה אומר שיש לו יתרון עצום בנסיון, של להיות מתנשא פלוס לא חכם גדול.

אני מקווה שבלי קשר לכמה אגדל, המחשבה שלי לעולם לא תהיה בכיוון של משטרות חשאיות וצנזורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:19 
ובנוסף, ראיתי כל פוסט שלו שמישהו מחברי הגיב עליו או עשה עליו לייק, אז אולי כשתגדל תלמד לחפש בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:31 
19 כתב:
ובנוסף, ראיתי כל פוסט שלו שמישהו מחברי הגיב עליו או עשה עליו לייק, אז אולי כשתגדל תלמד לחפש בפייסבוק.

הגבתי גם אני שם ואמרתי אם לא מדובר בתקלה הדף שלו נעלם ! ןאם אתה כזה כוכב תמצא את זה . אם זה נעלם ולא מאמין שיש תקלה זה רק בגלל הפרסום שלושפורסם ע"י הפורום לכלל העולם.
מעבר לזה אף אחד לא דיבר על למחוק או להעלים (זו צנזורה) . מדובר שהפורום ינוהל בדיוק כמו הפייסבוק למורשים בלבד. מי שלא צריך שלא יראה .
את הפרסומים לכלל העולם תעשה הקבוצה , העמותה.
כשהעיתונות מתייחסת לכל מילה של אוהד כאילו הוא מייצג את כלל האוהדים במקרה הטוב או את הקבוצה אז הקבוצה נפגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:36 
19 כתב:
לא שאני יודע בן כמה אתה, ואתה לא יודע בן כמה אני, אבל במהלך חיי למדתי שברוב מוחלט של המקרים שמישהו מתרברב בגילו, זה אומר שיש לו יתרון עצום בנסיון, של להיות מתנשא פלוס לא חכם גדול.

אני מקווה שבלי קשר לכמה אגדל, המחשבה שלי לעולם לא תהיה בכיוון של משטרות חשאיות וצנזורה.

אתה דברת על שנות ה- 50 ואם נפגעת אז אני חוזר בי. בכל מקרה הפתיחות לכלל העולם מנוצלת היום על ידי גופים חכמים ממך וממני. אין ברירה אלא להתנהל בחכמה ולאפשר להתנהל בחופשיות אך כאמור עם שליטה. אתה צריך לשלוט במה שאתה מפרסם וגם הפייסבוק לפחות משתדל לעשות.
אגב אספר לך שכשפייסבוק העזו לשדרג לגרסה שהכל היה פתוח לכולם זה כמעט חיסל אותה וקמה קבוצת הפייסבוק הגדולה ביותר שגרמה לצוקרברג לחזור בו ולאפשר למפרסם לשלוט למי הוא מפרסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:38 
gigs כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: