תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
למה? כמות ההצעות המטופשות שעולות פה בימים האחרונים רק מוכיחה שאוהדי הפועל לא יודעים יותר טוב מכולם, לפעמים להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:01 
ערן כתב:
אחרי זה עוד רוצים שאוהדים יהיו קובעים בנושאים מקצועיים כולל מינויים של בעלי תפקידים.

אני מבין שגדולי הדור אמורים לנהל קבוצת כדורגל.
מה אנחנו האוהדים מבינים, עדיף שנתמקד בלשיר שירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
ערן כתב:
אחרי זה עוד רוצים שאוהדים יהיו קובעים בנושאים מקצועיים כולל מינויים של בעלי תפקידים.

אנ מניח שהיית ציני, אבל יצא לך משפט נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:04 
איל כתב:
ערן כתב:

אוהדים אמורים לשיר שירים ולעודד. לא לנהל קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:08 
שחר כתב:
איל כתב:
ערן כתב:

אני אוהד שכותב בפורום לא יו"ר הקבוצה.
אני לא מציע דבר אלא רק כותב את דעתי.
זה מצחיק אותי עוד יותר כי מזכיר לי דברים שכתבתי לפני כמה שנים דברים דומים על גוטמן ונתקלתי בדיוק באותן תגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:11 
ערן כתב:
למה? כמות ההצעות המטופשות שעולות פה בימים האחרונים רק מוכיחה שאוהדי הפועל לא יודעים יותר טוב מכולם, לפעמים להפך.

כי זה לא חד ערכי , זה שיש אוהדים שאין להם מושג לא אומר שאין אוהדים שיש להם מושג, בכל מקרה הפרמטר לניהול הקבוצה לא צריך להיות מידת האהדה כלפיו , אוהדים יכולים להטות דרך , אך הניהול והאימון צריכים להיקבע רק על פי אמות מידע מקצועיות , ותתפלא יש גם אוהדים שיכולים לנהל מעולה בדיוק כמו אלו שלא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
שחר כתב:
איל כתב:
ערן כתב:

זה מצחיק אותי עוד יותר כי מזכיר לי דברים שכתבתי לפני כמה שנים דברים דומים על גוטמן ונתקלתי בדיוק באותן תגובות.

אני מסכים עם המסקנה אבל לא עם הטענה שקדמה לה. כלומר, אינני מחפש מאמן "רעב" כי כל מאמן או ספורטאי באשר הוא, "רעב" להצלחות. במיוחד אם הוא מקבל בגינן פרמיות ומענקים...
אבל החשש שלי מרב"ש הוא אחר - הציפיות ממנו ומהפועל אם הוא יחתום ירקיעו שחקים. מי שלא מכיר וייכנס לפורום עלול לחשוב שרב"ש מועמד להחליף את סר אלכס ביונייטד לפי הסופרלטיבים שקשרו לשמו. הוא עדיין מאמן צעיר בתחילת הדרך וצפויות לו גם עונות קשות וגרועות. לא דין ק"ש כדין אחת התל אביביות בכל דבר ועניין. זה משהו אחר לגמרי.
יכול להיות שהוא יהיה סיפור הצלחה אצלנו ויכול גם להיות שלא. אין לדעת.

פעמיים בשנים האחרונות הפועל הביאה מאמן צעיר כשברקע קיצוץ בתקציב והחלפת 10 שחקנים מהסגל בערך. גם ב-2005 וגם ב-2008 זה נגמר רע מאד. יש שיבואו ויגידו עכשיו שרב"ש הוא דרגה מעל לוזון או גילי אבל זו חוכמה בדיעבד. כשהם חתמו בהפועל אנשים חייכו וחשבו שהעתיד ייראה אחרת. גם המאמנים עצמם סברו כך. אבל זה נגמר בפיטורים.
ההבדל הוא שרב"ש הצליח לקחת אליפות עם קבוצה קטנה, דבר לא שכיח אצלנו שלא קרה יותר מ-20 שנה לפני כן. ללא ספק שאפו גדול. אבל מי שחושב שמעתה ואילך רב"ש רק ילך ויצליח עוד ועוד לא מבין בכדורגל. גם קשטן לקח אליפות עם קבוצה קטנה בתחילת הקריירה (כפ"ס) וירד איתה ליגה שנה אחרי... הוא מאמן גרוע? לא! הוא אחד הגדולים. וגם הוא סבל מעונות שחורות יותר (כמו בהפועל ר"ג בשעתו וכו').

אבל בניגוד לאחד כמו השריף, רב"ש ייצור ציפיות גבוהות שלאו דווקא משתלבות עם המצב המקצועי והפיננסי של הפועל. גם ככה יש באזז תקשורתי גדול סביב המועדון, יש קהל רב, יש עמותת אוהדים בהנהלה (והבעלים עצמו אוהד שאינו מבין בניהול) ולחץ גדול. אז יצפו מרב"ש לדברים שהוא לא יכול לספק. לא כי הוא מאמן גרוע, אלא כי בכלים שיש לו זה פשוט לא ריאלי.
נכון, יהיו כאלה שיבינו את המצב ולא יקללו אבל כולנו יודעים את מי שומעים בסופו של יום ומי הרוב הדומם....

השריף להבדיל זו אמירה אחרת. זו אמירה של הנהלה שהיא מהמרת על מאמן ותיק שהוכיח את עצמו בבניית סגלים כמעט מאפס, בעבודה בקבוצות גדולות, בבחירת זרים ובקידום צעירים. הוא זול יותר ובעצם הוא הודעה של רמון שהעונה בונים קבוצה ויסודות עם מה שיש ומקווים לעתיד טוב יותר מקצועית וכלכלית בהמשך. הלחץ על השריף יהיה מופחת כי ממנו לא מצפים - חלק ניכר חושב שהוא "גמר את הסוס" וחלק אחר יפרש את מינויו בכך שהפועל "פורשת הצידה" לבנייתה מחדש (מה שנכון) ואין מה לפתח ציפיות מעבר.

לכן, לא בגלל "הרעב", אלא בגלל המצב - אני חושב שנכון למאי 2013 מוטב להפועל להחתים את השריף לעונה אחת, מאשר לקחת את רב"ש וליצור מעין מצג שווא יחזור אל כולנו בבומרנג.

אגב, גם אני רציתי את גוטמן ב-2008 וגם לי אמרו שהוא סוס מת, שהוא טיפוס מגעיל ובעייתי, שהוא טוב בבניית קבוצה אבל לא טוב בלקחת קבוצה באמצע העונה וכו'. טוב שמוני לא הקשיב לקולות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 16:41 
Charlie כתב:
איל כתב:
שחר כתב:
איל כתב:
ערן כתב:

אני מסכים עם המסקנה אבל לא עם הטענה שקדמה לה. כלומר, אינני מחפש מאמן "רעב" כי כל מאמן או ספורטאי באשר הוא, "רעב" להצלחות. במיוחד אם הוא מקבל בגינן פרמיות ומענקים...
אבל ה חשש שלי מרב"ש הוא אחר - הציפיות ממנו ומהפועל אם הוא יחתום ירקיעו שחקים. מי שלא מכיר וייכנס לפורום עלול לחשוב שרב"ש מועמד להחליף את סר אלכס ביונייטד לפי הסופרלטיבים שקשרו לשמו. הוא עדיין מאמן צעיר בתחילת הדרך וצפויות לו גם עונות קשות וגרועות. לא דין ק"ש כדין אחת התל אביביות בכל דבר ועניין. זה משהו אחר לגמרי.
יכול להיות שהוא יהיה סיפור הצלחה אצלנו ויכול גם להיות שלא. אין לדעת.

פעמיים בשנים האחרונות הפועל הביאה מאמן צעיר כשברקע קיצוץ בתקציב והחלפת 10 שחקנים מהסגל בערך. גם ב-2005 וגם ב-2008 זה נגמר רע מאד. יש שיבואו ויגידו עכשיו שרב"ש הוא דרגה מעל לוזון או גילי אבל זו חוכמה בדיעבד. כשהם חתמו בהפועל אנשים חייכו וחשבו שהעתיד ייראה אחרת. גם המאמנים עצמם סברו כך. אבל זה נגמר בפיטורים.
ההבדל הוא שרב"ש הצליח לקחת אליפות עם קבוצה קטנה, דבר לא שכיח אצלנו שלא קרה יותר מ-20 שנה לפני כן. ללא ספק שאפו גדול. אבל מי שחושב שמעתה ואילך רב"ש רק ילך ויצליח עוד ועוד לא מבין בכדורגל. גם קשטן לקח אליפות עם קבוצה קטנה בתחילת הקריירה (כפ"ס) וירד איתה ליגה שנה אחרי... הוא מאמן גרוע? לא! הוא אחד הגדולים. וגם הוא סבל מעונות שחורות יותר (כמו בהפועל ר"ג בשעתו וכו').

אבל בניגוד לאחד כמו השריף, רב"ש ייצור ציפיות גבוהות שלאו דווקא משתלבות עם המצב המקצועי והפיננסי של הפועל. גם ככה יש באזז תקשורתי גדול סביב המועדון, יש קהל רב, יש עמותת אוהדים בהנהלה (והבעלים עצמו אוהד שאינו מבין בניהול) ולחץ גדול. אז יצפו מרב"ש לדברים שהוא לא יכול לספק. לא כי הוא מאמן גרוע, אלא כי בכלים שיש לו זה פשוט לא ריאלי.
נכון, יהיו כאלה שיבינו את המצב ולא יקללו אבל כולנו יודעים את מי שומעים בסופו של יום ומי הרוב הדומם....

השריף להבדיל זו אמירה אחרת . זו אמירה של הנהלה שהיא מהמרת על מאמן ותיק שהוכיח את עצמו בבניית סגלים כמעט מאפס, בעבודה בקבוצות גדולות, בבחירת זרים ובקידום צעירים. הוא זול יותר ובעצם הוא הודעה של רמון שהעונה בונים קבוצה ויסודות עם מה שיש ומקווים לעתיד טוב יותר מקצועית וכלכלית בהמשך. הלחץ על השריף יהיה מופחת כי ממנו לא מצפים - חלק ניכר חושב שהוא "גמר את הסוס" וחלק אחר יפרש את מינויו בכך שהפועל "פורשת הצידה" לבנייתה מחדש (מה שנכון) ואין מה לפתח ציפיות מעבר.

לכן, לא בגלל "הרעב", אלא בגלל המצב - אני חושב שנכון למאי 2013 מוטב להפועל להחתים את השריף לעונה אחת, מאשר לקחת את רב"ש וליצור מעין מצג שווא יחזור אל כולנו בבומרנג.

אגב, גם אני רציתי את גוטמן ב-2008 וגם לי אמרו שהוא סוס מת, שהוא טיפוס מגעיל ובעייתי, שהוא טוב בבניית קבוצה אבל לא טוב בלקחת קבוצה באמצע העונה וכו'. טוב שמוני לא הקשיב לקולות האלה.

אני מסכים איתך,אם לא רב"ש אז השריף.
ואם לא השריף אז מאמן זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם צ'רלי, עם כל הכבוד לרצון לרוץ אחרי תארים, ויש רצון שכזה, להחתים את רב"ש ייתן הרגשה של "אנחנו רצים לאליפות", וזה בזמן שיש לנו את תקציב קטן פי 5 ממכבי ופי 2 מחיפה, גם אם רב"ש יעשה עבודה מצוינת רוב הסיכויים שהוא יסיים שלישי, פשוט כי הבדלי התקציב גדולים מדי, דבר כזה יכול להוביל למסכנה שהעונה היא כישלון ולעוד מהפך בסגל ובעמדת המאמן וכו'.
לעומת זאת להחתים את השריף מראש נותן הרגשה שהמטרה היא אירופה, זה דרך הרבה יותר נכונה לשלב צעירים, לבנות קבוצה, וכל זה בלי לחץ של אליפות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב צריכה להביא את איש המקצוע הטוב ביותר שהיא יכולה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מסכים עם צ'רלי, עם כל הכבוד לרצון לרוץ אחרי תארים, ויש רצון שכזה, להחתים את רב"ש ייתן הרגשה של "אנחנו רצים לאליפות", וזה בזמן שיש לנו את תקציב קטן פי 5 ממכבי ופי 2 מחיפה, גם אם רב"ש יעשה עבודה מצוינת רוב הסיכויים שהוא יסיים שלישי, פשוט כי הבדלי התקציב גדולים מדי, דבר כזה יכול להוביל למס ק נה שהעונה היא כישלון ולעוד מהפך בסגל ובעמדת המאמן וכו'.
לעומת זאת להחתים את השריף מראש נותן הרגשה שהמטרה היא אירופה, זה דרך הרבה יותר נכונה לשלב צעירים, לבנות קבוצה, וכל זה בלי לחץ של אליפות.

מה זה הבולשיט הזה? אנחנו הפועל ת"א, כל שנה אנחנו צריכים לשאוף לאליפות, אתה טוען שאנחנו צריכים להעמיד קבוצה יותר חלשה ממה שאפשר כדי שאנשים לא יפתחו ציפיות? לא מבין מאיפה אתם מביאים תשטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מסכים עם צ'רלי, עם כל הכבוד לרצון לרוץ אחרי תארים, ויש רצון שכזה, להחתים את רב"ש ייתן הרגשה של "אנחנו רצים לאליפות", וזה בזמן שיש לנו את תקציב קטן פי 5 ממכבי ופי 2 מחיפה, גם אם רב"ש יעשה עבודה מצוינת רוב הסיכויים שהוא יסיים שלישי, פשוט כי הבדלי התקציב גדולים מדי, דבר כזה יכול להוביל למסכנה שהעונה היא כישלון ולעוד מהפך בסגל ובעמדת המאמן וכו'.

יש לך את זה ביותר שטויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:34 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מסכים עם צ'רלי, עם כל הכבוד לרצון לרוץ אחרי תארים, ויש רצון שכזה, להחתים את רב"ש ייתן הרגשה של "אנחנו רצים לאליפות" , וזה בזמן שיש לנו את תקציב קטן פי 5 ממכבי ופי 2 מחיפה, גם אם רב"ש יעשה עבודה מצוינת רוב הסיכויים שהוא יסיים שלישי, פשוט כי הבדלי התקציב גדולים מדי, דבר כזה יכול להוביל למסכנה שהעונה היא כישלון ולעוד מהפך בסגל ובעמדת המאמן וכו'.
לעומת זאת להחתים את השריף מראש נותן הרגשה שהמטרה היא אירופה, זה דרך הרבה יותר נכונה לשלב צעירים, לבנות קבוצה, וכל זה בלי לחץ של אליפות .

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:35 
אנשים פה התחלקו על השכל עם האליפות הזו של מכבי , כל הקבוצות בינוניות , תיקח מי שתהיה הכי פחות בינונית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:38 
ערן כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

יש לך את זה ביותר שטויות?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:40 
הכי נכון בכלל יהיה להחתים את לילו עופר ולתת הרגשה של ירידת ליגה, מפה יהיה אפשר רק לעלות (או, שלא...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אנשים פה התחלקו על השכל עם האליפות הזו של מכבי , כל הקבוצות בינוניות , תיקח מי שתהיה הכי פחות בינונית .

20 הפרש על חיפה (שכבר סגרה ל-5 בזמנו) זה מאוד בינוני.
״זה גשם זה גשם״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 23:50 
עזרא כתב:
סימרוטיץ כתב:

20 הפרש על חיפה (שכבר סגרה ל-5 בזמנו) זה מאוד בינוני.
״זה גשם זה גשם״.

אז מה ? , מה הקשר ? כולן בינוניות בדיוק כמו שנה שעברה עם ק"ש , מבלי להעמיט באליפות של מכבי , זו עדין לא השליטה שהיתה בעידן חיפה בית"ר ואפילו בדאבל .
אם מישהו חושב שאין סיכוי להתמודד עם מכבי אזי הוא חי בסרט , הם עדיין לא שם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 02:58 
מי שיצפה מרן בן שמעון להביא אליפות אחרי עונה אחת הוא לא נורמלי
במצב שהקבוצה נמצאת עכשיו צריך לבנות אותה ולחבר אותה כרגע אנחנו בכלל לא נראים כמו קבוצת כדורגל רצינית
אני מאמין שהוא יכול לעשות פה שינוי הסיבה היחידה שאולי לא זה ההנהלה אבל גם לגוטמן היתה הנהלה זבל והוא הסתדר יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 05:31 
שחר כתב:
הכי נכון בכלל יהיה להחתים את לילו עופר ולתת הרגשה של ירידת ליגה, מפה יהיה אפשר רק לעלות (או, שלא...)

ואז העונה לא תיחשב ככישלון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 06:19 
שנה אחת לא מוצלחת(בטח לא כישלון)ואליפות של מכבי הוציאה שוב את כל הלוזריות של אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 06:33 
אף אחד לא באמת מצפה לאליפות שנה הבאה.
אבל כן מצפים להביא מאמן שיכול להוביל לאליפות בסופו של דבר, צריך לבנות משהו, כי כרגע הסגל מורכב מ80% מתחזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
שחר כתב:

ואז העונה לא תיחשב ככישלון :ROSE:

ברור, כי עם לילו לוקחים אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
13/5, 8:10, רן בן שמעון עדיין לא חתם בהפועל ת"א.
קח אותנו רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
אני התרשמתי מאד מלילו עופר בתוכנית "בראש ובראשונה", במיוחד בפרק שבו הוא מלמד על קרן קצרה, כשהוא פותח ואומר שלדעתו קרן קצרה היא בזבוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 07:21 
יש אנשים שכנראה לא היו נוכחים בעונה הזו ולא מודעים למצבנו. לא עקבו אחרי הניהול השערורייתי, אחר הבלגן השכונתי בחודורוב, לא ראו את הסגל המשובש המלא בעשרות שחקנים בינוניים, לא שמו לב לשרשרת המאמנים הזוועתית. במבט לעונה הבאה, עושה רושם שהנהלתנו המחורבנת תישאר עימנו, התקציב לא יאפשר החלפת כל הסגל- לפחות לא בשחקנים שעולים כסף, על כן נשארנו עם משתנה אחד. מאמן יכול להיות ההבדל בין עוד שנה מחרידה כזו, לעונה סבירה ואף יותר. הוא יכול להחזיק את ההנהלה קצר, ולעשות סוף לשכונתיות במתחם האימונים. הוא יכול להנהיג שיטת משחק, ולהביא שחקנים המתאימים לה, שיעשו את השלם גדול מכל חלקיו. היחיד שיכול להיכנס לתסריט הזה הוא הסופגניה, שאר התסריטים הם של סרט אימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 08:06 
ויקו חדד עזב את מחלקת הנוער של הפועל באר שבע. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 08:12 
מאנצ'יני יבוא רעב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 09:40 
הפרישה של פרגוסון זה ספין כדי להלחיץ את רן בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: