תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 09:50 
תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת להפועל מהתחת
היום הפועל היא לא מועדון מפתה למאמנים, אין שקט ניהולי, אין שקט תקציבי ואין שקט בחדר הלבשה.
רן בן שמעון יודע שאם הוא בא הוא צריך לעשות פה חריש עמוק מאוד ולהעיף הרבה שחקנים שגם נחשבים למפתח היום ושהוא יצטרך לעשות שינוים לא פופולרים, ככה שבנוסף לשקט ניהולי לא קיים אולי הוא גם לא יקבל שקט מהקהל אם הוא ייגע באיזה פרה קדושה (המילה פרה מתאימה פה מאוד).

אם רן בן שמעון, מאמן מוכח שכשל בחייו רק מקום אחד (מכבי תל אביב) יגיע אלינו אז הוא ממש לא צריך להגיד אלף תודה, ואנחנו בטוח לא עושים לו טובה.
נכון שאנחנו לא הכח רמת גן או קריית שמונה אבל תפסיקו לחשוב שאנחנו גדולים ממה שאנחנו, כרגע הפועל תל אביב סחורה פגומה מאוד אם שתיים וחצי שחקני כדורגל טובים בפוטנציה וקהל טוב.

בקיצר
רב"ש תחתום בבקשה, ממני תקבל שקט מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אני מאוד מאוד מחזיק מיובל,אבל הפעם הוא טועה.להאמן את הפועל זה הטופ של הכדורגל הישראלי(ביחד עם חיפה ומכבי). וזה שפרדי הגיע אלינו(רק בגלל הבכיין)זה לא סימן לכלום.בן שמעון צריך להגיד אלף פעם תודה שהפועל רוצים להחתים אותו.
חוץ מזה אם יש לו שכל כמו שכולם אומרים.הוא צריך להבין שהפועל זה המקום היחיד בשבילו.רק בהפועל אין לו מה להפסיד בעונה הקרובה.תחשוב מה ייקרה לו במכבי והחיכוי שלנו מקפריסין אם לא ילך לא בתחילת העונה ובאירופה.

אני חושב שזה סוג של גלגל
אני לא אומר שצריך לבוא בגישה שחצנית שרק מאמני ושחקני העל יבואו אלינו.
אבל ברגע שנתרפס בפני דמויות כאלה ואחרות, אז נקבל מאמנים כמו פרדי ושחקנים כמו ניר נחום.
יש להפועל מעמד בכדורגל הישראלי. יש להפועל מעמד בכדורגל האירופאי.
אם אנחנו רוצים לשמור על המעמד הזה, יש גבול כמה אפשר להתחנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:04 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:
אני מאוד מאוד מחזיק מיובל,אבל הפעם הוא טועה.להאמן את הפועל זה הטופ של הכדורגל הישראלי(ביחד עם חיפה ומכבי). וזה שפרדי הגיע אלינו(רק בגלל הבכיין)זה לא סימן לכלום.בן שמעון צריך להגיד אלף פעם תודה שהפועל רוצים להחתים אותו.
חוץ מזה אם יש לו שכל כמו שכולם אומרים.הוא צריך להבין שהפועל זה המקום היחיד בשבילו.רק בהפועל אין לו מה להפסיד בעונה הקרובה.תחשוב מה ייקרה לו במכבי והחיכוי שלנו מקפריסין אם לא ילך לא בתחילת העונה ובאירופה.

אני חושב שזה סוג של גלגל
אבל ברגע שנתרפס בפני דמויות כאלה ואחרות, אז נקבל מאמנים כמו פרדי ושחקנים כמו ניר נחום.

במצבה הנוכחי של הפועל יש לרב"ש המון מה להפסיד. אנחנו צריכים אותו הרבה יותר ממה שהוא צריך אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:11 
אדום נחמד כתב:
nati כתב:

אני חושב שזה סוג של גלגל

לא צריך להתחנן. אני לא רוצה שיהיו בהפועל אנשים שלא רוצים להיות. אבל זה לא אומר שצריך לבוא בגישה של "בן שמעון צריך להגיד תודה שהפועל רוצים אותו".
צריך להביע רצון, לתת הרגשה טובה, להבהיר לו את הכח של המועדון. לא רוצה, אין מה לעשות. אם יבוא אדם שיעשה טובה שהוא פה, לא ייצא מזה כלום. זה כמובן תופס גם לגבי שחקנים.
אבל אם בן שמעון מגיע, הוא צריך באמת לקבל חוזה ל-5 שנים, לתת לו לעבוד על תוכנית רב שנתית ולתת לו זמן גם אם יהיה קשה בהתחלה (ויהיה, שלא תטעו). אם הבאת אדם עם קבלות שאתה מאמין בו, תן לו זמן.
הוא צריך להיות ברמת המנג'ר (אפילו אם זה אומר שהוא גם יאמן לפחות בהתחלה) ולבנות את כל החזון המקצועי של המועדון. פשוט כי אין מישהו אחר שמערכת הזו שמסוגל להנחיל חזון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
לא יקבל שקט מהקהל אם הוא ייגע באיזה פרה קדושה (המילה פרה מתאימה פה מאוד).

אני מאמין שהתכוונת לשי, אז:
א. :PUKE: :PUKE: :PUKE:
ב. אני לא מאמין שיש מאמן שפוי שיראה את הסגל כיום ויעיף את שי, הוא ישאר לטעמי מחליף, יש שחקנים שהרבה יותר קריטי להעיף.
יובל כתב:
הנה הדוגמה הכי טובה למגלומניה של אוהדי הפועל.
מי אתם שתחשבו להציב אולטימטום למאמן מבוקש במצב שבו אנחנו נמצאים עכשיו?
אפשר לחשוב איזה כבוד זה לאמן את הפועל תל אביב, תפקיד שאפילו כלומניק כמו פרדי דוד הצליח להשיג. תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת ואנחנו אמורים להיות פסגת שאיפותיו של כל שחקן ומאמן, כיום התפקיד הוא לא יותר מתפקיד מסוכן ובעייתי.
אנחנו צריכים את בן שמעון הרבה יותר ממה שהוא צריך תפקיד במועדון הפאר שלנו, עם הניהול המקצועי והיציבות הכלכלית, גם אם הוא לא נלהב, ובצדק גמור מבחינתו.
תרשו לי לחדש לכם שבלי שחקנים ומאמן טובים אנחנו לא שווים הרבה, ואם במועדון יקבלו החלטות משיקולי "כבוד" אז מהר מאוד חוץ מהאגו לא יישאר לנו יותר מדי ובטח שלא קבוצה טובה.

לאמן את הפועל תל אביב זה כבוד גדול, זה לאמן את הקבוצה עם הקהל הכי תומך בארץ, קבוצה ששואפת לתארים בכל עונה, זה לא משהו שמישהו צריך לבוא לעשות כטובה.
אף אחד גם לא מתאר מצב שאסור להחתים את רן בן שמעון כי הוא העדיף את אפועל, אבל בחייאת, את העונה צריך להתחיל עכשיו, לא בעוד חודש, על המאמן צריך להחליט עכשיו, אי אפשר לחכות לרב"ש עד ליולי ואז להתאכזב שאין לך מאמן (מה שיגרום לאנשים פה לצעוק איזה חלמאות זה שאין מאמן).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לא צריך להתחנן. אני לא רוצה שיהיו בהפועל אנשים שלא רוצים להיות. אבל זה לא אומר שצריך לבוא בגישה של "בן שמעון צריך להגיד תודה שהפועל רוצים אותו".
צריך להביע רצון, לתת הרגשה טובה, להבהיר לו את הכח של המועדון. לא רוצה, אין מה לעשות. אם יבוא אדם שיעשה טובה שהוא פה, לא ייצא מזה כלום. זה כמובן תופס גם לגבי שחקנים.
אבל אם בן שמעון מגיע, הוא צריך באמת לקבל חוזה ל-5 שנים, לתת לו לעבוד על תוכנית רב שנתית ולתת לו זמן גם אם יהיה קשה בהתחלה (ויהיה, שלא תטעו). אם הבאת אדם עם קבלות שאתה מאמין בו, תן לו זמן.
הוא צריך להיות ברמת המנג'ר (אפילו אם זה אומר שהוא גם יאמן לפחות בהתחלה) ולבנות את כל החזון המקצועי של המועדון. פשוט כי אין מישהו אחר שמערכת הזו שמסוגל להנחיל חזון כזה.

אנחנו מסכימים בסך הכל.
לא צריך להתחנן, ולא צריך להשתחצן.
זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת להפועל מהתחת
היום הפועל היא לא מועדון מפתה למאמנים, אין שקט ניהולי, אין שקט תקציבי ואין שקט בחדר הלבשה.
רן בן שמעון יודע שאם הוא בא הוא צריך לעשות פה חריש עמוק מאוד ולהעיף הרבה שחקנים שגם נחשבים למפתח היום ושהוא יצטרך לעשות שינוים לא פופולרים, ככה שבנוסף לשקט ניהולי לא קיים אולי הוא גם לא יקבל שקט מהקהל אם הוא ייגע באיזה פרה קדושה (המילה פרה מתאימה פה מאוד).

אם רן בן שמעון, מאמן מוכח שכשל בחייו רק מקום אחד (מכבי תל אביב) יגיע אלינו אז הוא ממש לא צריך להגיד אלף תודה, ואנחנו בטוח לא עושים לו טובה.
נכון שאנחנו לא הכח רמת גן או קריית שמונה אבל תפסיקו לחשוב שאנחנו גדולים ממה שאנחנו, כרגע הפועל תל אביב סחורה פגומה מאוד אם שתיים וחצי שחקני כדורגל טובים בפוטנציה וקהל טוב.

בקיצר
רב"ש תחתום בבקשה, ממני תקבל שקט מוחלט.

כל מילה מילה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לבן שמעון, וכמה שאני מסכים עם יובל, במצב הנוכחי שהדילמה שלו היא בין הפועל לאשדוד הוא צריך אותנו הרבה יותר ממה שאנחנו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:38 
ירדן כתב:
עם כל הכבוד לבן שמעון, וכמה שאני מסכים עם יובל, במצב הנוכחי שהדילמה שלו היא בין הפועל לאשדוד הוא צריך אותנו הרבה יותר ממה שאנחנו אותו.

מה זה אומר המצב הנוכחי? מה יקרה מחר שגארסיה יודיע שהוא לא ממשיך במכבי?
המצב הנוכחי שהוא אחד המאמנים הישראלים המובילים בשוק אם לא המוביל שבהם. אל תדאג לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:

אז הוא בא לתת עונה באשדוד, ועונה אחר כך במכבי, קבוצה עם הנהלה הכי יציבה בליגה יותר מחיפה אפילו, ועם תקציב הכי גבוה בליגה.
לעומת זאת, אם הוא אומר כן להפועל סביר להניח שגם התפנה מקום במכבי הוא יהיה מחוייב להפועל, ויצטרך לדחות את השאיפה הזאת לאמן במכבי במועד אחר בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
מצב שגארסיה עוזב זה לא המצב הנוכחי. ותאמין לי שמכבי לא תחכה לו, ולא בטוח שיהיה לו אותו מעמד אם וכאשר הספרדי יעזוב.

כרגע זה או הימור על כל הקופה עם הפועל או דשדוש צפוי וירידה במעמד והרמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
מצב שגארסיה עוזב זה לא המצב הנוכחי. ותאמין לי שמכבי לא תחכה לו, ולא בטוח שיהיה לו אותו מעמד אם וכאשר הספרדי יעזוב.

כרגע זה או הימור על כל הקופה עם הפועל או דשדוש צפוי וירידה במעמד והרמה...

המצב הנוכחי הוא שגרסיה טרם סגר רשמית במכבי. במילים אחרות: אם לא תהיה לו הצעה טובה יותר - הוא יישאר. אם תהיה לו - הוא יעזוב. היה והוא יעזוב רב"ש הוא מועמד מוביל כי קרויף ביחסים טובים איתו ומחזיק ממנו מאד. רב"ש יכול לחתום בהפועל ולגלות שבוע אחרי שגרסיה לא ממשיך ולפספס את מכבי ובמקום זה לקום כל בוקר ולשמוע על גרעונות ועל תביעות משפטיות עם טביב וכו', במקום שקט תעשייתי, סגל הכי טוב בארץ ותקציב כמעט אינסופי (במונחים מקומיים).

אם רב"ש החליט לחזור לארץ אז כרגע, 12/5/13 בשעה 15:30, בפניו רק 2 אפשרויות: הפועל או אשדוד. לכל אחת מהקבוצות היתרונות והחסרונות שלה. בכל אחת מהקבוצות הוא יחתום רק לעונה אחת כדי לשמר לעצמו את האופציה לעבור למכבי או לחיפה בעונה שאחרי (או להפועל, אם נניח יבחר באשדוד לעונה הקרובה ובמהלכה הפועל תימכר לבעל הון ותהפוך לאטרקטיבית). רב"ש לא ירד במעמדו אם יבחר לנסות ולבנות משהו באשדוד, זה דווקא יכול להיות אתגר מעניין עבורו. מאידך עם הפועל הוא יוכל לעשות אולי דברים יפים בארץ ובחו"ל - אין לדעת.

כך או כך, להגיד שהוא צריך את הפועל יותר מאשר הפועל צריכה אותו זה לא מדוייק. יש פה אינטרסים לכל צד - הפועל רוצה מאמן טוב ואילו רב"ש מחפש קבוצה נוחה לעונה הקרובה. אם לא הפועל כאמור רב"ש יכול להעביר עונה סבבה (גם מבחינת שכר) באשדוד מבלי שזה יגרע ממעמדו כאחד הבכירים בשוק. הפועל מצידה יוכל למנות למשל את השריף או רוני לוי שלא בהכרח יעשו עונה פחות טובה ממנו.
לסיכום: אם האינטרס המשותף של הצדדים יפגש - הוא יאמן בהפועל. אם לא - אז לא. הפועל לא תתמוטט מזה וגם רב"ש לא ממש ייפגע מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:11 
אני מאוד מחזיק מבן שמעון, אבל אני מעדיף שהוא יבוא בעיתוי אחר בקריירה שלו.
שיבוא רעב יותר דווקא לאחר מספר כשלון בקבוצה אחרת.

כרגע אני מעדיף את אלי כהן, מאמן עם שיידע לבנות קבוצה ולקדם שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:16 
איל כתב:

הרמת פה להנחתה על רעב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:22 
שחר כתב:
איל כתב:

הרמת פה להנחתה על רעב...

למה לא ?
מאמנים גדולים כמו קשטן וגוטמן שזכו בתארים לא חשבו פעמיים שקיבלו הצעה מהפועל.
הקריירה של גוטמן בכלל הייתה בדעיכה, לא הפריע לו אפילו לחתום לחצי עונה מבלי לקבל הבטחה לעונה שאחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
לוגיקה יוצאת דופן, יש לציין. מכל הפסיכולוגיות בשקל שמופגנות פה, זו באמת הטובה ביותר: עדיף לנו שמאמן יגיע להפועל אחרי שנכשל במקומות אחרים! כי אז הוא יהיה "רעב" יותר להצלחה. וואו. זה כל כך מדהים שאני אפילו לא אתייחס להמשך ההודעה, שלא קשור למציאות בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:26 
איל כתב:
שחר כתב:
איל כתב:

הרמת פה להנחתה על רעב...

למה לא ?
מאמנים גדולים כמו קשטן וגוטמן שזכו בתארים לא חשבו פעמיים שקיבלו הצעה מהפועל.
הקריירה של גוטמן בכלל הייתה בדעיכה, לא הפריע לו אפילו לחתום לחצי עונה מבלי לקבל הבטחה לעונה שאחרי.

התכוונתי לבדיחה על רעב..עזוב נו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:26 
יופי של תאוריה, אני מציע שאיל יכין רשימה של כל המאמנים שנכשלו העונה בגדול, ומתוכם נבחר את המאמן הבא של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:29 
joshsoos כתב:
יופי של תאוריה, אני מציע שאיל יכין רשימה של כל המאמנים שנכשלו העונה בגדול, ומתוכם נבחר את המאמן הבא של המועדון.

טוב.. גם לפני כמה שנים שרציתי שגוטמן יבוא להפועל צחקו עליי, אמרו שהוא סוס מת.
נחכה ונראה מה יהיה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:32 
ערן כתב:
איל כתב:
לוגיקה יוצאת דופן, יש לציין. מכל הפסיכולוגיות בשקל שמופגנות פה, זו באמת הטובה ביותר: עדיף לנו שמאמן יגיע להפועל אחרי שנכשל במקומות אחרים! כי אז הוא יהיה "רעב" יותר להצלחה. וואו. זה כל כך מדהים שאני אפילו לא אתייחס להמשך ההודעה, שלא קשור למציאות בשום צורה.

עיתוי קלאסי להביא את עטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:34 
מה הקשר לגוטמן, כתבת שאתה מעדיף מאמן שנכשל על פני מאמן שהצליח, זה הזוי ברמות בלתי נתפסות. איך התאוריה שלך מסתדרת למשל עם מנג'ר מסויים שפורש בשבוע הבא אחרי קרוב ל35 שנות קריירה מלאות בתארים ולא איבד את הרעב לרגע?
מילא שדי ברור שהסופגניה לא מאבד את הרעב שלו אפילו מתוך שינה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:39 
ערן כתב:
איל כתב:

ידידי היקר, בוא ונזכיר לך את אותו בן שמעון אחרי שנזרק ממכבי,
ירד ליגה ו.. לאחר שנתיים כמדומני לקח אליפות מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:41 
joshsoos כתב:
מה הקשר לגוטמן, כתבת שאתה מעדיף מאמן שנכשל על פני מאמן שהצליח, זה הזוי ברמות בלתי נתפסות. איך התאוריה שלך מסתדרת למשל עם מנג'ר מסויים שפורש בשבוע הבא אחרי קרוב ל35 שנות קריירה מלאות בתארים ולא איבד את הרעב לרגע?
מילא שדי ברור שהסופגניה לא מאבד את הרעב שלו אפילו מתוך שינה....

לא הייתי ברור ?
רשמתי שאני מעדיף שמאמן כמו בן שמעון (שהצליח בענק ואני מאוד מחזיק ממנו) יגיע בעיתוי אחר בקריירה שלו,
לא שהפועל ברירת מחדל והוא מעדיף מכבי או חיפה לפנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:45 
הוא הגיע למכבי בסיטואציה בלתי אפשרית, שנמני הכתיב שם הכל, זו הייתה טעות שלו להגיע לשם בכלל כי שום דבר לא צמח אצל מס' 8 חוץ ממאזן הנצחונות שלנו בדרבי נגדם. ולהגיד שהוא ירד ליגה זו קצת גניבת דעת כי הוא חזר לק"ש איזה חודש לפני הירידה.
שמע, באמת שקשה להתווכח עם תאוריה כזו כמו שלך, אז אני מוותר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
לפי התאוריות פה כדאי שנקפוץ כמה שיותר מהר על שומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:51 
Maor7 כתב:
לפי התאוריות פה כדאי שנקפוץ כמה שיותר מהר על שומי.

לא צריך להגזים.
אבל שיגיע מאמן שהפועל היא לא ברירת מחדל, שהביא השגים בעבר ומתאים לנו.
כבר אמרתי אלי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:52 
לפחות אתה הולך עם התאוריה, אלי כהן הוא אכן כשלון גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:53 
joshsoos כתב:

הוא כבר עשה את זה והציע את אלי כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
אחרי זה עוד רוצים שאוהדים יהיו קובעים בנושאים מקצועיים כולל מינויים של בעלי תפקידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 15:58 
ערן כתב:
אחרי זה עוד רוצים שאוהדים יהיו קובעים בנושאים מקצועיים כולל מינויים של בעלי תפקידים.

מה שרשמת זו דמגוגיה לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: