Roman כתב:
לא יקבל שקט מהקהל אם הוא ייגע באיזה פרה קדושה (המילה פרה מתאימה פה מאוד).
אני מאמין שהתכוונת לשי, אז:
א.
ב. אני לא מאמין שיש מאמן שפוי שיראה את הסגל כיום ויעיף את שי, הוא ישאר לטעמי מחליף, יש שחקנים שהרבה יותר קריטי להעיף.
יובל כתב:
הנה הדוגמה הכי טובה למגלומניה של אוהדי הפועל.
מי אתם שתחשבו להציב אולטימטום למאמן מבוקש במצב שבו אנחנו נמצאים עכשיו?
אפשר לחשוב איזה כבוד זה לאמן את הפועל תל אביב, תפקיד שאפילו כלומניק כמו פרדי דוד הצליח להשיג. תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת ואנחנו אמורים להיות פסגת שאיפותיו של כל שחקן ומאמן, כיום התפקיד הוא לא יותר מתפקיד מסוכן ובעייתי.
אנחנו צריכים את בן שמעון הרבה יותר ממה שהוא צריך תפקיד במועדון הפאר שלנו, עם הניהול המקצועי והיציבות הכלכלית, גם אם הוא לא נלהב, ובצדק גמור מבחינתו.
תרשו לי לחדש לכם שבלי שחקנים ומאמן טובים אנחנו לא שווים הרבה, ואם במועדון יקבלו החלטות משיקולי "כבוד" אז מהר מאוד חוץ מהאגו לא יישאר לנו יותר מדי ובטח שלא קבוצה טובה.
לאמן את הפועל תל אביב זה כבוד גדול, זה לאמן את הקבוצה עם הקהל הכי תומך בארץ, קבוצה ששואפת לתארים בכל עונה, זה לא משהו שמישהו צריך לבוא לעשות כטובה.
אף אחד גם לא מתאר מצב שאסור להחתים את רן בן שמעון כי הוא העדיף את אפועל, אבל בחייאת, את העונה צריך להתחיל עכשיו, לא בעוד חודש, על המאמן צריך להחליט עכשיו, אי אפשר לחכות לרב"ש עד ליולי ואז להתאכזב שאין לך מאמן (מה שיגרום לאנשים פה לצעוק איזה חלמאות זה שאין מאמן).