תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א׳?
הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 14:49 
רואה שחורות כתב:
kobster כתב:
Charlie כתב:
אחד האדומים כתב:
ע"פ וואלה דג'אני על סף סיכום בבני יהודה

להסיר את הכובע בפני דרור ודמאיו. גלבאן עוד לא עזב וכבר יש לו מחליף עם נתונים לא פחות טובים (וזאת לאחר שהעונה הצליח קשטן לנתק את התלות המוחלטת שהיתה בעבר לבני יהודה כלפי הכוכב שלה) ועוד היד נטויה. קוסטה הוחתם. עוד כמה שם צפויים להישאר. הצעירים השתפשפו העונה. עכשיו דג'אני ואני מניח שזה לא הסוף. כל זאת בתקציב של 15-16 מיליון שקל. אז נכון שבני יהודה לא תתמודד על האליפות ותצטרך כל שנה להיאבק כדי להגיע לפליי-אוף העליון ומדי פעם תזכה בכרטיס לאירופה, אבל זה יפה מאד בתקציב כזה נמוך (תראו לשם השוואה את בא"ש) ומוכיח שאפשר בניהול נכון ועם מאמן מתאים לעשות דברים יפים גם בתקציבים נמוכים.אז אם בני יהודה עושה זאת ב-15-16 מיליון, הפועל ת"א יכולה להגיע יותר רחוק עם תקציב כפול (שוב, אליפות מול מיץ' סביר שלא תהיה כי הפער עצום אבל תקציב של 32-33 מיליון זה לאו דווקא עונה בינונית באמצע הטבלה כמו שחוזים פה כמה)

בדיוק הדוגמא שאני מביא מתחילת השנה לאיך מנהלים מועדון.
אני אוסיף ואומר שהקבוצה הבוגרת היא לא חזות הכל, בני יהודה מחזיקה מחלקת נוער מצוינת שמייצרת שחקנים עבור הקבוצה הבוגרת (האחים ראלי,צעירי,עזוז,עטר,עגייב ועוד רבים וטובים) שמכירתם גם מאפשרת לבני יהודה להתקיים בלי בעל בית.
דג'אני למעשה חוזר לבני יהודה שם התחיל את הקריירה שלו בבוגרים (היה בנוער בגדנ"ע), אחלה שחקן שחבל לפספס.
כל עוד המועדון שלנו שרוי בחוסר וודאות, אין בכלל מה לדבר על שחקנים. קודם צריך להבטיח את הכרטיס לאירופה, אח"כ למנות מאמן רציני ולנסות ולתת לו תקציב סביר לרכש.

אני די עושה את זה באופן שוטף. אם אתה רוצה יוזר לרמבו דבר איתי, השכן של דודה שלי הוא אחד האדמינים...
לאוהדי בני יהודה הסתובב קצת השכל בגלל האליפות של ק"ש בשנה שעברה. הם טוענים שדמאיו לקח הביתה חלק מהכסף של עטר, שהבת שלו מנהלת את המועדון ושהוא מונע מאנשים מבחוץ לרכוש את המועדון.
לגבי הסעיף האחרון, לא יודע כמה זה נכון כי את ברק אברמוב למשל הקהל גירש.
בשורה התחתונה, הקבוצה שלהם מגיעה כל שנה לאירופה עם תקציב של 15 מיליון שקל פלוס מינוס, בלי חובות ובלי גרעונות. אני כל הזמן מעודד את הבחור שיעשו לדמאיו את המוות, אולי ימאס לו והוא יעזוב את בני יהודה אז נוכל להביא אותו להפועל...

אני חושב שזה בדיוק מה שאמרנו על טביב ושבשורה התחתונה גם בתקופתו ההישגים המקצועיים היו מרשימים. כך שאני מעדיף לקחת את הצד של האוהדים בנושא הזה.[/quote]
בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
kobster כתב:
kobster כתב:
Charlie כתב:
אחד האדומים כתב:
ע"פ וואלה דג'אני על סף סיכום בבני יהודה

להסיר את הכובע בפני דרור ודמאיו. גלבאן עוד לא עזב וכבר יש לו מחליף עם נתונים לא פחות טובים (וזאת לאחר שהעונה הצליח קשטן לנתק את התלות המוחלטת שהיתה בעבר לבני יהודה כלפי הכוכב שלה) ועוד היד נטויה. קוסטה הוחתם. עוד כמה שם צפויים להישאר. הצעירים השתפשפו העונה. עכשיו דג'אני ואני מניח שזה לא הסוף. כל זאת בתקציב של 15-16 מיליון שקל. אז נכון שבני יהודה לא תתמודד על האליפות ותצטרך כל שנה להיאבק כדי להגיע לפליי-אוף העליון ומדי פעם תזכה בכרטיס לאירופה, אבל זה יפה מאד בתקציב כזה נמוך (תראו לשם השוואה את בא"ש) ומוכיח שאפשר בניהול נכון ועם מאמן מתאים לעשות דברים יפים גם בתקציבים נמוכים.אז אם בני יהודה עושה זאת ב-15-16 מיליון, הפועל ת"א יכולה להגיע יותר רחוק עם תקציב כפול (שוב, אליפות מול מיץ' סביר שלא תהיה כי הפער עצום אבל תקציב של 32-33 מיליון זה לאו דווקא עונה בינונית באמצע הטבלה כמו שחוזים פה כמה)

בדיוק הדוגמא שאני מביא מתחילת השנה לאיך מנהלים מועדון.
אני אוסיף ואומר שהקבוצה הבוגרת היא לא חזות הכל, בני יהודה מחזיקה מחלקת נוער מצוינת שמייצרת שחקנים עבור הקבוצה הבוגרת (האחים ראלי,צעירי,עזוז,עטר,עגייב ועוד רבים וטובים) שמכירתם גם מאפשרת לבני יהודה להתקיים בלי בעל בית.
דג'אני למעשה חוזר לבני יהודה שם התחיל את הקריירה שלו בבוגרים (היה בנוער בגדנ"ע), אחלה שחקן שחבל לפספס.
כל עוד המועדון שלנו שרוי בחוסר וודאות, אין בכלל מה לדבר על שחקנים. קודם צריך להבטיח את הכרטיס לאירופה, אח"כ למנות מאמן רציני ולנסות ולתת לו תקציב סביר לרכש.

מציע לכם לדבר קצת עם אוהדי בני יהודה על הניהול שלהם, אני חושב שהם לא ממש יסכימו עם מה שאתם כותבים.

אני די עושה את זה באופן שוטף. אם אתה רוצה יוזר לרמבו דבר איתי, השכן של דודה שלי הוא אחד האדמינים...
לאוהדי בני יהודה הסתובב קצת השכל בגלל האליפות של ק"ש בשנה שעברה. הם טוענים שדמאיו לקח הביתה חלק מהכסף של עטר, שהבת שלו מנהלת את המועדון ושהוא מונע מאנשים מבחוץ לרכוש את המועדון.
לגבי הסעיף האחרון, לא יודע כמה זה נכון כי את ברק אברמוב למשל הקהל גירש.
בשורה התחתונה, הקבוצה שלהם מגיעה כל שנה לאירופה עם תקציב של 15 מיליון שקל פלוס מינוס, בלי חובות ובלי גרעונות. אני כל הזמן מעודד את הבחור שיעשו לדמאיו את המוות, אולי ימאס לו והוא יעזוב את בני יהודה אז נוכל להביא אותו להפועל...

אני חושב שזה בדיוק מה שאמרנו על טביב ושבשורה התחתונה גם בתקופתו ההישגים המקצועיים היו מרשימים. כך שאני מעדיף לקחת את הצד של האוהדים בנושא הזה.

אין שום קשר לטביב. לטביב היו 25 מיליון בקופה כשנכנס בתור בעלים והוא השאיר אותה ריקה עם חובות.
בני יהודה היא הקבוצה היחידה בהיסטוריה שהבעלים שלה (חזי מגן) קיבל אישור מהבקרה התקציבית לפדות את שטרי ההון שלו בשל המאזן החיובי הרציף שלה.
טביב הרס את כל מחלקת הנוער ושיחרר שחקנים מצטיינים שלנו ללא תמורה, דמאיו מחזיק כמעט בכוח שחקנים אצלו ומנסה בכל דרך אפשרית להביא שחקנים מבחוץ. תרים טלפון למחלקת הנוער אצלנו ותשאל אותם מה הם חושבים על דמאיו.
טביב הסתיר דו"חות ומאזנים, לפני שעזב הוא גרס קלסרים שלמים, יש חודשים שלמים שאין עליהם שום תיעוד במועדון ואין בכלל אפשרות להוכיח כמה יצא וכמה נכנס למועדון. בני יהודה מפרסמת את המאזן הכספי שלה באינטרנט והראשונה לקבל אישור לאירופה בכל שנה מההתאחדות.
שוב, האוהדים של בני יהודה חיים בסרט. תן להם חודש עם טביב והם יבינו מה יש להם ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 15:09 
קוביֿ אפשר להתווכח על זה עד מחר, לזלזל באוהדים שחיים את הקבוצה במשך שנים יום יום, זה בדיוק כמו אלה שבאים אליך ואומרים לך שטביב הביא לנו דאבל ואלופות ואנחנו תפסנו תחת וגרשנו אותו.
כמו במקרה של אוהדי כפר סבא שהזהירו מראש על טביב, אני הכי סומך על האוהדים. אגב, במאזן שדברת עליו למשל, המענקים ששולמו לסוכנים היו גבוהים משכר השחקנים. זה נראה לך תקין למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
דמאיו הוא עוד אחד מהרעות החולות שיש לנו בכדורגל.
ההבדל היחידי בינו לבין טביב, זה שהוא לא משתין מהמקפצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
שחר, חלילה מלזלזל באוהדים.
הטענה שלהם שאם ק"ש לקחו אליפות אז גם הם יכלו נראית לי קצת מנותקת מהמציאות ומתעלמת מהגב של שירצקי לעומת קבוצה בלי בעלים ועם תקציב מוגבל כמו בני יהודה.
אין לי ספק שדמאיו הוא לא שה תמים והוא מלא בקומבינות, רק שאת הקומבינות שלו הוא עושה בשביל המועדון אחרת אני לא רואה איך בני יהודה מתקיימת כמו שהיא מתקיימת.
בכל מקרה, לא עניין שלנו. הגאונים אצלנו הצליחו עם תקציב של 45 מיליון שקל להגיע לגרעון של 8 מיליון ולשתק כמעט לחלוטין את הקבוצה, וזה עוד לפני שיסגר סופית מה קורה עם טביב.
בני יהודה כרגע ממש לא מעניינים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 16:23 
נהדר.
אז הגענו לשלב שבני יהודה מהווה מודל לחיקוי ולאן ולמה לשאוף עבור מועדון גדול עם היסטוריה מפוארת כמו הפועל תל אביב.
פשוט אין על שיטת הסלמי.
עוד עונה שתיים אלו יהיו ק"ש או אשדוד ואחכ נמשיך לכיוון רמת השרון ועכו.

אוהדים ככבשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
נהדר.
אז הגענו לשלב שבני יהודה מהווה מודל לחיקוי ולאן ולמה לשאוף עבור מועדון גדול עם היסטוריה מפוארת כמו הפועל תל אביב.
פשוט אין על שיטת הסלמי.

אוהדים ככבשים.

ברור. אין כמו להוציא דברים מהקשרם ולנפח את זה על כלום.
בני יהודה לא מודל לחיקוי אבל צר לי לבשר לך שאם יש דבר אחד בולט שהקבוצה שלך נופלת בו שנה אחר שנה זה בניהול.
היו למועדון המפואר שלך 50 מיליון שקל ביד ומה בדיוק עשית איתם ? באיזה מצב אתה נמצא לקראת העונה הבאה ומה הדבר היחיד שהביא אותך לזה אם לא ניהול כושל ?
תזכיר לי איך עזר למועדון המפואר שלך, על 50 מיליון שקל התקציב שלו, להתמודד בשנה שעברה מול ק"ש ?
רד מהסטיגמות. הלוואי עלינו חצי מרמת הניהול בק"ש ובבני יהודה.
אם יש דבר אחד מובהק שהשנתיים האחרונות לימדו אותנו זה שהכל מתחיל ונגמר בניהול. ק"ש עשו את זה עם תקציב של 35 מיליון שקל, המחלה שפכו רבע מיליארד שקל עד שהבינו שרק דרך ניהול נכון הם יגיעו לתארים וזה הצליח להם.
חבל שאנחנו כ"כ תקועים בפנטזיות ובהרגשת עליונות ולא רואים מה המציאות במועדון החברים הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 17:59 
kobster כתב:
חתול אדום כתב:
נהדר.
פשוט אין על שיטת הסלמי.

אוהדים ככבשים.

בני יהודה לא מודל לחיקוי אבל צר לי לבשר לך שאם יש דבר אחד בולט שהקבוצה שלך נופלת בו שנה אחר שנה זה בניהול.
היו למועדון המפואר שלך 50 מיליון שקל ביד ומה בדיוק עשית איתם ? באיזה מצב אתה נמצא לקראת העונה הבאה ומה הדבר היחיד שהביא אותך לזה אם לא ניהול כושל ?
תזכיר לי איך עזר למועדון המפואר שלך, על 50 מיליון שקל התקציב שלו, להתמודד בשנה שעברה מול ק"ש ?
אם יש דבר אחד מובהק שהשנתיים האחרונות לימדו אותנו זה שהכל מתחיל ונגמר בניהול. ק"ש עשו את זה עם תקציב של 35 מיליון שקל, המחלה שפכו רבע מיליארד שקל עד שהבינו שרק דרך ניהול נכון הם יגיעו לתארים וזה הצליח להם.
חבל שאנחנו כ"כ תקועים בפנטזיות ובהרגשת עליונות ולא רואים מה המציאות במועדון החברים הפועל ת"א.

למה השנתיים האחרונות? למה לא ה20 שנה האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 18:52 
האתר הרשמי השתדרג
http://hapoelta-fc.co.il/
הרבה יותר יפה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 18:52 
האתר הרשמי השתדרג
הרבה יותר יפה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
kobster כתב:
חתול אדום כתב:
נהדר.
פשוט אין על שיטת הסלמי.

אוהדים ככבשים.

למה השנתיים האחרונות? למה לא ה20 שנה האחרונות?

כי בינואר 2011 היו לך קרוב ל 60 מיליון שקל בקופה.
אנחנו במאי 2013 והעתיד של המועדון הגדול עם ההיסטוריה המפוארת של חתול אדום נראה שחור מאוד.
גם הפועל כפ"ס היה מועדון גדול. גם מכבי נתניה. גם ביט"ר. כולנו רואים מה ההווה והעתיד שלהן.
אם לא יקרה משהו יוצא דופן - זה גם העתיד שלנו.
אף אחד לא מוכן לגעת במועדון הזה (לפי מה שאנחנו יודעים), הדירוג באירופה לא ממש יהיה שווה משהו אם לא נגיע לשם, וגם אם נגיע ונראה כמו השנה אז חבל על המאמץ, אין לאף אחד מושג איך גם משלמים לטביב, גם סוגרים את הגרעון וגם מעמידים תקציב לשנה הבאה.
אז הכי מגניב בעולם לרדת על בני יהודה ואשדוד בלי תארים ועל ק"ש, אבל כולן כבר התחילו את ההכנות לעונה הבאה וכולן יודעות פחות או יותר מה יהיה התקציב שלהן, בעוד שאנחנו עדיין עסוקים בלשחרר את המועדון מהידיים של טביב.
קבוצה לשנה הבאה ? מי בכלל חושב על זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מהיום, וזה בהחלט שינוי מבורך.
אגב, לא הגיע הזמן לתקן את הבעיות באתר של החנות הרשמית (וכמובן להוסיף מוצרים....)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:45 
נוסא מבשל לרובן פרז מול ברצלונה שעושה 2-1 לבטיס. שער ענק של רובן פרז לחיבור מ25 מטר.
נוסא :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:46 
Meitar כתב:
האתר הרשמי השתדרג
הרבה יותר יפה ככה

זה לא חדש. אבל מה הקטע עם ה(עברית)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום א׳?
הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:02 
שחקן גדול פורום של דבילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: