kobster כתב:
Charlie כתב:
אחד האדומים כתב:
ע"פ וואלה דג'אני על סף סיכום בבני יהודה
להסיר את הכובע בפני דרור ודמאיו. גלבאן עוד לא עזב וכבר יש לו מחליף עם נתונים לא פחות טובים (וזאת לאחר שהעונה הצליח קשטן לנתק את התלות המוחלטת שהיתה בעבר לבני יהודה כלפי הכוכב שלה) ועוד היד נטויה. קוסטה הוחתם. עוד כמה שם צפויים להישאר. הצעירים השתפשפו העונה. עכשיו דג'אני ואני מניח שזה לא הסוף. כל זאת בתקציב של 15-16 מיליון שקל. אז נכון שבני יהודה לא תתמודד על האליפות ותצטרך כל שנה להיאבק כדי להגיע לפליי-אוף העליון ומדי פעם תזכה בכרטיס לאירופה, אבל זה יפה מאד בתקציב כזה נמוך (תראו לשם השוואה את בא"ש) ומוכיח שאפשר בניהול נכון ועם מאמן מתאים לעשות דברים יפים גם בתקציבים נמוכים.אז אם בני יהודה עושה זאת ב-15-16 מיליון, הפועל ת"א יכולה להגיע יותר רחוק עם תקציב כפול (שוב, אליפות מול מיץ' סביר שלא תהיה כי הפער עצום אבל תקציב של 32-33 מיליון זה לאו דווקא עונה בינונית באמצע הטבלה כמו שחוזים פה כמה)
בדיוק הדוגמא שאני מביא מתחילת השנה לאיך מנהלים מועדון.
אני אוסיף ואומר שהקבוצה הבוגרת היא לא חזות הכל, בני יהודה מחזיקה מחלקת נוער מצוינת שמייצרת שחקנים עבור הקבוצה הבוגרת (האחים ראלי,צעירי,עזוז,עטר,עגייב ועוד רבים וטובים) שמכירתם גם מאפשרת לבני יהודה להתקיים בלי בעל בית.
דג'אני למעשה חוזר לבני יהודה שם התחיל את הקריירה שלו בבוגרים (היה בנוער בגדנ"ע), אחלה שחקן שחבל לפספס.
כל עוד המועדון שלנו שרוי בחוסר וודאות, אין בכלל מה לדבר על שחקנים. קודם צריך להבטיח את הכרטיס לאירופה, אח"כ למנות מאמן רציני ולנסות ולתת לו תקציב סביר לרכש.
מציע לכם לדבר קצת עם אוהדי בני יהודה על הניהול שלהם, אני חושב שהם לא ממש יסכימו עם מה שאתם כותבים.
אני די עושה את זה באופן שוטף. אם אתה רוצה יוזר לרמבו דבר איתי, השכן של דודה שלי הוא אחד האדמינים...
לאוהדי בני יהודה הסתובב קצת השכל בגלל האליפות של ק"ש בשנה שעברה. הם טוענים שדמאיו לקח הביתה חלק מהכסף של עטר, שהבת שלו מנהלת את המועדון ושהוא מונע מאנשים מבחוץ לרכוש את המועדון.
לגבי הסעיף האחרון, לא יודע כמה זה נכון כי את ברק אברמוב למשל הקהל גירש.
בשורה התחתונה, הקבוצה שלהם מגיעה כל שנה לאירופה עם תקציב של 15 מיליון שקל פלוס מינוס, בלי חובות ובלי גרעונות. אני כל הזמן מעודד את הבחור שיעשו לדמאיו את המוות, אולי ימאס לו והוא יעזוב את בני יהודה אז נוכל להביא אותו להפועל...
אני חושב שזה בדיוק מה שאמרנו על טביב ושבשורה התחתונה גם בתקופתו ההישגים המקצועיים היו מרשימים. כך שאני מעדיף לקחת את הצד של האוהדים בנושא הזה.