תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הגרלת הכרטיסים לדרבי הראשון ברבע הגמר
הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
ענו לי בפייסבוק שזכיתי,אבל בלי(או עם) קשר-אני באמת לא מבין מה הבעיה עם הרשימה של אוהדי חוץ?
האנשים שמפעילים את העמותה,מכירים פחות או יותר את כל השמות של גרעין אוהדי החוץ,שאומרים להם שלום במהלך כל משחק בארץ,ולא מדובר ביותר מ-100 איש(אני יודע,כי אני אחד מהם,מן הסתם),שנוסעים גם לגן-נר,לאילת,לרוממה,לקרית-גת ולאשקלון.
אז מתוך 750 שמות באמת שקשה לי להבין,מה הבעיה לברור את 100(או קצת יותר,אפילו,אם יש עוד שמות ידועים מעבר) השמות המוכרים של אוהדי חוץ?
פשוט-לראות שם מוכר,ולהחליט שהוא זוכה-זה קשה?
מי אמר שההגרלה צריכה להיות "הוגנת",שכל הנרשמים אליה(וסיכוייהם לזכות) שווים? היא ממש לא צריכה להיות כזאת,ולכולם ברור-שההוגן הוא בעצם-שההגרלה לא תהיה כזאת,אלא עם העדפה ברורה לאוהדי החוץ!
אוהד שמחליט-"מה לי לטוס לאילת באמצע שבוע,אבל דרבי לא אפספס"-אמור לדעת לבדו,שלאוהדים שכן משדלים עצמם באמצע שבוע עבודה לנסוע ולטוס עם הקבוצה לכל הארץ,מגיע לזכות בכרטיס לדרבי הרבה לפניהם,ואם הם לא מבינים זאת,זו חתיכת חוצפה מגעילה מצדם!

הפחות או יותר מסכם את הכל או שעושים נשהו מדויק שאפשר לעקוב אחריו או שלא
פחות או יותר לא מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 22:18 
זה לא חייב להיות מדויק לגמרי,כי בסופו של דבר זה כן ייצא מדויק-ואפילו לגמרי,כי גם אם זה לא בדיוק,כפי שכתבתי-רואים שם מוכר שנרשם-ומחליטים שהוא זוכה,אפילו רק עבור משחקים כאלה-כמו דרבי,כשיש כמות גדולה של 750 כרטיסים!
לא צריך לתת לאוהדים שאומרים לעצמם-"מה לי לטוס לאילת באמצע שבוע?"-להרגיש שווים מול אוהדים שעושים הכל כדי כן לטוס-בעניין זכאות לכרטיס לדרבי!
וגם אם אוהד חוץ מתמיד במקרה מתלונן ששכחו אותו בזכיה(וזה יקרה בגלל אוהד חוץ מתמיד אחר-שזכה על חשבונו),לא תהיה בעיה לדאוג במיוחד לו,ולא לאוהד לא מוכר אחר(או מוכר כמפקיר העונה מסיבותיו האישיות).
אז בכל מקרה,זה ייצא בסוף הכי מדויק שאפשר(כי לא בעיה לשבת על רשימה,ולבחור מתוכה 100 שמות מוכרים של נרשמים,או פשוט לסנן את השמות הפחות מוכרים)!
הפספוס או שניים שיהיו,יתוקנו עם זעמו של קורבן אותו פספוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
למעוניינים יש ביד 2 כרטיסים כמה שמוכרים כרטיסים במחירים סבירים (איזור ה 100). אמנם למקומות נגועים (12 נגיד), אבל אני מאמין שאפשר להסתדר עם זה

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... ice=&Info=

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
איך ומתי אפשר לקנות במבצע של לאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 16:36 
ניסיתי לבדוק באתר של ישראכארט, ונראה שהמבצע של 1+1 דרך לאן כבר לא קיים.
הייתכן של ממשיך לפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הגרלת הכרטיסים לדרבי הראשון ברבע הגמר
הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 16:46 
r200 כתב:
מקווה שברגר לא זכה

לא זכיתי. אבל לי בניגוד אלייך יש חברים שדואגים לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
r200 כתב:
מקווה שברגר לא זכה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 18:19 
ברגר כתב:
r200 כתב:
מקווה שברגר לא זכה

ואח"כ אתה מתלונן על אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 05:41 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ברגר כתב:
r200 כתב:
מקווה שברגר לא זכה

ואח"כ אתה מתלונן על אופטימי

אופטימי אשם בהכל. תמיד!
ברגרידידי,
אם לא תשיג אני אדאד לך. לא שיש לי כרטיס בשבילך אבל מחוייבות כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 08:09 
דובראש כתב:

דיברתי איתם עכשיו. אין להם כרטיסים לטענתם ! מה עושים עם זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 08:11 
BlackRed כתב:
דובראש כתב:

דיברנו איתם. הם מטפלים בזה. יהיו להם כרטיסים ואנחנו נעדכן ברגע שתפתח המכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 09:31 
ראצ'ו כתב:
BlackRed כתב:
דובראש כתב:

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 10:52 
עד איזה שעה תהיה המכירה לזוכים בהגרלה (לטובת אלה שלא יכולים לצאת מוקדם מהעבודה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 11:23 
BlackRed כתב:
ראצ'ו כתב:
BlackRed כתב:
דובראש כתב:

תודה

נפתחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 11:23 
red psycho כתב:
עד איזה שעה תהיה המכירה לזוכים בהגרלה (לטובת אלה שלא יכולים לצאת מוקדם מהעבודה)?

עד תחילת המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 11:37 
אורביט כתב:
זה לא חייב להיות מדויק לגמרי,כי בסופו של דבר זה כן ייצא מדויק-ואפילו לגמרי,כי גם אם זה לא בדיוק,כפי שכתבתי-רואים שם מוכר שנרשם-ומחליטים שהוא זוכה,אפילו רק עבור משחקים כאלה-כמו דרבי,כשיש כמות גדולה של 750 כרטיסים!
לא צריך לתת לאוהדים שאומרים לעצמם-"מה לי לטוס לאילת באמצע שבוע?"-להרגיש שווים מול אוהדים שעושים הכל כדי כן לטוס-בעניין זכאות לכרטיס לדרבי!
וגם אם אוהד חוץ מתמיד במקרה מתלונן ששכחו אותו בזכיה(וזה יקרה בגלל אוהד חוץ מתמיד אחר-שזכה על חשבונו),לא תהיה בעיה לדאוג במיוחד לו,ולא לאוהד לא מוכר אחר(או מוכר כמפקיר העונה מסיבותיו האישיות).
אז בכל מקרה,זה ייצא בסוף הכי מדויק שאפשר(כי לא בעיה לשבת על רשימה,ולבחור מתוכה 100 שמות מוכרים של נרשמים,או פשוט לסנן את השמות הפחות מוכרים)!

רגע אוהד חוץ זה רק מי שבא לאילת? אני הייתי בגן-נר ובאשדוד אבל לא הייתי באילת ובמלחה, אני אוהד חוץ או אוהד בית? אי אפשר לעשות ככה בערך, אני מסכים איתך שצריך לתגמל אוהדים שמגיעים למשחקים על פני מנויים שבאים פעמיים בשנה אבל זה חייב להיות עם קריטריונים ברורים ועם מעקב מסודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 11:43 
ראצ'ו כתב:
red psycho כתב:

עד תחילת המשחק

תודה.

אגב, מבירור עם ישראכרט, ההטבה של 1+1 פתוחה רק למי שנרשם להטבות ספורט
בישראכרט עד סוף אפריל. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
אורביט כתב:

רגע אוהד חוץ זה רק מי שבא לאילת? אני הייתי בגן-נר ובאשדוד אבל לא הייתי באילת ובמלחה, אני אוהד חוץ או אוהד בית? אי אפשר לעשות ככה בערך, אני מסכים איתך שצריך לתגמל אוהדים שמגיעים למשחקים על פני מנויים שבאים פעמיים בשנה אבל זה חייב להיות עם קריטריונים ברורים ועם מעקב מסודר.

ברוב משחקי החוץ השנה ממילא הייתה הגרלה מסודרת כך שידעו למי הולך כל כרטיס. נראה לי שמעבר לכך זה לא אמור להסתבך יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ארדיטי כתב:
אורביט כתב:

ברוב משחקי החוץ השנה ממילא הייתה הגרלה מסודרת כך שידעו למי הולך כל כרטיס. נראה לי שמעבר לכך זה לא אמור להסתבך יותר מדי

השאלה היא אם מישהו שלא זכה מספר פעמים בהגרלות צריך להדפק מזה (לא מדבר על עצמי - לצערי אפשר לספור על יד אחת את המשחקים שהגעתי אליהם השנה ולא מנסה גם עכשיו על חשבון המתמידים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הגרלת הכרטיסים לדרבי הראשון ברבע הגמר
הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 12:42 
red psycho כתב:
ראצ'ו כתב:
red psycho כתב:

עד תחילת המשחק

תודה.

אגב, מבירור עם ישראכרט, ההטבה של 1+1 פתוחה רק למי שנרשם להטבות ספורט
בישראכרט עד סוף אפריל. :bang:

תתעקשו והם יתנו לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:03 
ארדיטי,
התשובה לשאלתך הפותחת,מבחינתי,היא חד משמעית-כן!
לא ספציפית לגבי אילת...גם מי שהיה באילת ובכל שאר המשחקים חוץ מאחד בהרצליה דוקא,או בחולון-לא מגיע לו כרטיס לפני,כי לא הפסדתי משחק אחד,לא בחוץ ולא בבית,ואני שווה לכל העשרות,שלא הפסידו משחק.אתה שווה לאוהדים מהשורה השניה.לא מתוך התנשאות,חלילה,אלא סתם מתוך עיקרון.זה לא עניין של עונש-שמגיע לך להפסיד עוד משחק בנוסף,אלא עניין של כבוד המועדון-להודות לאוהדים שליוו אותו עד אילת,ולהוסיף לכבודם האישי באמצעות ה"פרס" הזה שמוקירים להם על מאמציהם.
וגם חולה נפש כמוני,שלא יפסיד משחק- גם אם אין כרטיס בידו,ויש הודעה שלא יהיו עוד-ומוכן לחכות בחוץ בזמן המשחק(למזלי,זה עוד לא קרה לי בכדורסל,אבל כן בכדורגל-במשחקי עונש ללא קהל),לא מגיע לספוג התנהגות כזאת,שתשאירו מושפל בחוץ.
בנתניה הרגשתי כך(אף שהבטיחו לי שלמרות הדרתי מרשימת 80 הזוכים,לא אשאר בחוץ,וידאגו לי לכרטיס),כשחיכיתי עד חמש דקות לפני המשחק בחוץ(כשכמעט כולם כבר בפנים),בגשם שהחל לרדת,ורק ברגע האחרון הביאו לי כרטיס,של איזה שם מוזר של זוכה-שנזכר להודיע שלא יספיק להגיע.ועוד מי עשו לי זאת? אנשים שמכירים אותי ככזה שלא יפסיד משחק.זו היתה בושה גדולה בשבילי!
לכן,חשוב לי שיבטיחו מקומי בין ה-70 שלא שיזכו אוטומטית,ורק אם כל הזוכים-כמוני-לא הפסידו משחק,לא אוכל להתלונן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:17 
ראצ'ו כתב:
BlackRed כתב:
ראצ'ו כתב:
BlackRed כתב:
דובראש כתב:

תודה

רכשתי עכשיו בלאן, במבצע של 1+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:20 
beny כתב:

רכשתי עכשיו בלאן, במבצע של 1+1

Same Here, נרכשו שני כרטיסים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להביא לי קוד למבצע הזה של ישראכארד? דחוף!
להורים שלי אין ישראכארד :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:35 
אורביט כתב:
ארדיטי,
התשובה לשאלתך הפותחת,מבחינתי,היא חד משמעית-כן!
לא ספציפית לגבי אילת...גם מי שהיה באילת ובכל שאר המשחקים חוץ מאחד בהרצליה דוקא,או בחולון-לא מגיע לו כרטיס לפני,כי לא הפסדתי משחק אחד,לא בחוץ ולא בבית,ואני שווה לכל העשרות,שלא הפסידו משחק.אתה שווה לאוהדים מהשורה השניה.לא מתוך התנשאות,חלילה,אלא סתם מתוך עיקרון.זה לא עניין של עונש-שמגיע לך להפסיד עוד משחק בנוסף,אלא עניין של כבוד המועדון-להודות לאוהדים שליוו אותו עד אילת,ולהוסיף לכבודם האישי באמצעות ה"פרס" הזה שמוקירים להם על מאמציהם.
וגם חולה נפש כמוני,שלא יפסיד משחק- גם אם אין כרטיס בידו,ויש הודעה שלא יהיו עוד-ומוכן לחכות בחוץ בזמן המשחק(למזלי,זה עוד לא קרה לי בכדורסל,אבל כן בכדורגל-במשחקי עונש ללא קהל),לא מגיע לספוג התנהגות כזאת,שתשאירו מושפל בחוץ.
בנתניה הרגשתי כך(אף שהבטיחו לי שלמרות הדרתי מרשימת 80 הזוכים,לא אשאר בחוץ,וידאגו לי לכרטיס),כשחיכיתי עד חמש דקות לפני המשחק בחוץ(כשכמעט כולם כבר בפנים),בגשם שהחל לרדת,ורק ברגע האחרון הביאו לי כרטיס,של איזה שם מוזר של זוכה-שנזכר להודיע שלא יספיק להגיע.ועוד מי עשו לי זאת? אנשים שמכירים אותי ככזה שלא יפסיד משחק.זו היתה בושה גדולה בשבילי!
לכן,חשוב לי שיבטיחו מקומי בין ה-70 שלא שיזכו אוטומטית,ורק אם כל הזוכים-כמוני-לא הפסידו משחק,לא אוכל להתלונן!

מה שעצוב או מצחיק (עוד לא החלטתי) זה שברמה העקרונית אתה צודק לגמרי (מי שהולך ליותר משחקים, צריך לקבל קדימות. אין מה לעשות), אבל אתה מדבר בצורה כ"כ מתנשאת (גם אם כתבת "לא בשביל להתנשא"), מגעילה ומגלומנית שזה מביך וקשה להסכים איתך.
ויש כ"כ הרבה אוהדים שהייתי מביא להם כרטיס לפנייך, גם אם לא תפסיד משחק 20 שנה ברציפות. בעיקר כי אתה כפוי טובה עם זיכרון קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:36 
המבצע בלאן הוא לדרבי בית?
מישהו יכול לתת לינק לזה?
לא מצאתי באתר של לאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:40 
ביצוע הקנייה באופן מלא:
הקנייה יכולה להתבצע רק ללקוחות ישראכארט ורק ב1+1 (מדובר על הדרבי הראשון ביד אליהו)

1.נכנסים למחלקת ספורט של ישראכארט https://minisites.isracard.co.il/sport/ ולמעלה יש באדום רכישת כרטיסים
2.ממלאים את הפרטים בחלון שנפתח עד לקבלת קוד קופון
3.מתקשרים ללאן *8780 ומבקשים לקנות כרטיסים לדרבי כדורסל (היא תבקש את הקוד וכו')
המחיר שיוצא לשני כרטיסים+עמלה הוא 91 שקלים

בהצטרפות למסלול ספורט של ישראכארט אתם מתחייבים להוציא בחודש הקרוב בלבד מעל 2500 ש"ח מהישראכארט. על פי התקנון במידה ולא תעמדו בסכום זה תחויבו במחיר הכרטיס השני (77 ש"ח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:46 
איפה זה באתר של לאן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:47 
לא קיים באתר רק דרך הטלפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:51 
Hasta La Muerte כתב:
ביצוע הקנייה באופן מלא:
הקנייה יכולה להתבצע רק ללקוחות ישראכארט ורק ב1+1 (מדובר על הדרבי הראשון ביד אליהו)

1.נכנסים למחלקת ספורט של ישראכארט https://minisites.isracard.co.il/sport/ ולמעלה יש באדום רכישת כרטיסים
2.ממלאים את הפרטים בחלון שנפתח עד לקבלת קוד קופון
3.מתקשרים ללאן *8780 ומבקשים לקנות כרטיסים לדרבי כדורסל (היא תבקש את הקוד וכו')
המחיר שיוצא לשני כרטיסים+עמלה הוא 91 שקלים

בהצטרפות למסלול ספורט של ישראכארט אתם מתחייבים להוציא בחודש הקרוב בלבד מעל 2500 ש"ח מהישראכארט. על פי התקנון במידה ולא תעמדו בסכום זה תחויבו במחיר הכרטיס השני (77 ש"ח)

תודה, אני רכשתי בלי קוד, אבל מקווה שיהיה בסדר. שריינתי לי קוד למשחק הבא :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: