אורביט כתב:
ארדיטי,
התשובה לשאלתך הפותחת,מבחינתי,היא חד משמעית-כן!
לא ספציפית לגבי אילת...גם מי שהיה באילת ובכל שאר המשחקים חוץ מאחד בהרצליה דוקא,או בחולון-לא מגיע לו כרטיס לפני,כי לא הפסדתי משחק אחד,לא בחוץ ולא בבית,ואני שווה לכל העשרות,שלא הפסידו משחק.אתה שווה לאוהדים מהשורה השניה.לא מתוך התנשאות,חלילה,אלא סתם מתוך עיקרון.זה לא עניין של עונש-שמגיע לך להפסיד עוד משחק בנוסף,אלא עניין של כבוד המועדון-להודות לאוהדים שליוו אותו עד אילת,ולהוסיף לכבודם האישי באמצעות ה"פרס" הזה שמוקירים להם על מאמציהם.
וגם חולה נפש כמוני,שלא יפסיד משחק- גם אם אין כרטיס בידו,ויש הודעה שלא יהיו עוד-ומוכן לחכות בחוץ בזמן המשחק(למזלי,זה עוד לא קרה לי בכדורסל,אבל כן בכדורגל-במשחקי עונש ללא קהל),לא מגיע לספוג התנהגות כזאת,שתשאירו מושפל בחוץ.
בנתניה הרגשתי כך(אף שהבטיחו לי שלמרות הדרתי מרשימת 80 הזוכים,לא אשאר בחוץ,וידאגו לי לכרטיס),כשחיכיתי עד חמש דקות לפני המשחק בחוץ(כשכמעט כולם כבר בפנים),בגשם שהחל לרדת,ורק ברגע האחרון הביאו לי כרטיס,של איזה שם מוזר של זוכה-שנזכר להודיע שלא יספיק להגיע.ועוד מי עשו לי זאת? אנשים שמכירים אותי ככזה שלא יפסיד משחק.זו היתה בושה גדולה בשבילי!
לכן,חשוב לי שיבטיחו מקומי בין ה-70 שלא שיזכו אוטומטית,ורק אם כל הזוכים-כמוני-לא הפסידו משחק,לא אוכל להתלונן!
מה שעצוב או מצחיק (עוד לא החלטתי) זה שברמה העקרונית אתה צודק לגמרי (מי שהולך ליותר משחקים, צריך לקבל קדימות. אין מה לעשות), אבל אתה מדבר בצורה כ"כ מתנשאת (גם אם כתבת "לא בשביל להתנשא"), מגעילה ומגלומנית שזה מביך וקשה להסכים איתך.
ויש כ"כ הרבה אוהדים שהייתי מביא להם כרטיס לפנייך, גם אם לא תפסיד משחק 20 שנה ברציפות. בעיקר כי אתה כפוי טובה עם זיכרון קצר.