האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס, קראתי את הטור שיובל הביא. עכשיו אני יכול להסכים עוד יותר עם מה שנועם תירוש כתב.
מה שערן לאור מפספס, גם בדיונים איתו כאן, זאת העובדה שהמחאה נגד טביב (וגם ההפגנות נגד סגול) לא הייתה רק מחאה כנגד ניהול לקוי. היא הייתה מחאה כללית נגד התפיסה של אלי טביב ושל אלו שלפניו לגבי תפקידם של האוהדים בקבוצה. היא הייתה מחאה שהסתיימה בניצחון מוחץ לא רק בגלל שטביב עזב בזכותה את המועדון, אלא כי היא שינתה מהיסוד את תפיסותיהם של הרבה אנשים בנוגע למה זה בכלל הפועל תל אביב. וכן, אני מבין שערן טוען שהפועל זה לא האוהדים שלה, והוא מנהל מחאה משלו נגד התפיסה הזו. אבל אשמח אם יגיד לי מה היא כן.
קראתי שוב ואין לי מושג ירוק על מה אתה מדבר. סתם בקטנה:
ערן לאור כתב:
טוב שטביב אינו בעלי הפועל תל אביב. אובדן הדרך של המועדון - כלכלית, ניהולית, מקצועית - החל לפניו, אך הועצם בימיו, כשכל האינדיקציות לעתיד הקבוצה תחתיו בהמשך היו גרועות אף יותר מהמצב הנוכחי.
ובסוף הוא מעלה שאלה לגמרי לגיטימית:
ציטוט:
למעשה, אוהדי הפועל הפכו להיות חזות הכל במועדון. באין בעלים או מנהלים, נותרו האוהדים. הם אלו שמנהלים (או לפחות מכתיבים את ההתנהלות), הם שולטים בהלך הרוח במועדון והם אפילו שותפים במהלכי משא ומתן מול שחקנים בערוצים רשמיים יותר ורשמיים פחות. גם אם הדברים נעשים מתוך אהבה ודאגה כנות לקבוצה, התהליך הזוחל של טשטוש ההיררכיות בהפועל תל אביב - שהואץ בשנה האחרונה - פגע בה לא פחות מהכישלון על הדשא. אפשר גם לתהות אם הוא לא תרם לו.
מה הבעיה עם זה?