תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות, גבירותיי, בחירות !
הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 21:49 
בהצלחה לכל המועמדים שנבחרו לוועד המנהל
בהצלחה לאלו שלא נבחרו, מקווה שתמשיכו עם האנרגיות החיוביות ולא תפסיקו לעזור ולתמוך בכל מה שצריך בעמותה למרות שלא נבחרתם.
העמותה צריכה את כולם, לא משנה מי עומד בראשה ומי בתוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 21:49 
red in blood כתב:
שחר כתב:
חוץ משרה, כל הנבחרים היו פעילים מרכזיים בעמותה הנוכחית העונה. /quote]
גם שרה הייתה פעילה בעמותה...

ידוע, אבל פחות דומיננטית מהשאר באופן מהותי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שרה מוזס הפתעת הבחירות.

נתנו השפעה לאחת שמשקיעה.

יצא שפגעתי ב3/7 ו3/5..
לא רע דווקא.

בועדת הביקורת 5 מ-5.
בועד המנהל 3/7 כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה לכל מי שבחר בי. זה ממש לא מובן מאליו, מעריך את זה מאוד.
931 קולות בוועדת הביקורת, 485 קולות בוועד המנהל, מרחק 50 בלבד מלהכנס לשביעייה.
הפער הכל כך קטן יוצר תחושת החמצה טבעית, אך עדיין אני רואה זאת כהישג. אני מודע לכך שעם יותר פוליטיקה, קמפיינים, הבטחות באוויר ולחישות הייתי בפנים, אבל אני לא מצטער לא על הדרך ולא על התוצאה. הרבה אנשים רצו אותי בפנים וזה ראוי להערכה. אני שמח בחלקי, וועדת הביקורת היא חלק לא פחות חשובומאתגר.

שמח שחברים טובים שהצבעתי להם ואנשים מצויינים אחרים נבחרו לוועד המנהל, ואיתי לוועדת הביקורת.

יאללה הפועל!!!
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 23:47 
שחר כתב:
חוץ משרה, כל הנבחרים היו פעילים מרכזיים בעמותה הנוכחית העונה. כלומר מה שהיה הוא שיהיה... ואם זה יהיה כמו השנה הזו, עדיף שלא יהיה...ואנשים עם רקע כמו סמנכ״ל בנק ויושב ראש קבוצת כדורגל נשארו בחוץ...

"עדיף שלא יהיה"? ברצינות שחר. חלאס כבר עם המרה השחורה הזו וחלאס כבר לטפס על האנשים האלו. באמת. העונה הזו התנהלה תחת לא מעט אילוצים, וזה א שהייתה איזו אלטרנטיבה טובה יותר. קצת סבלנות וגם קצת, טיפה, קרדיט לאנשים שבסך הכל באו כדי לעשות טוב, ובמסגרת המגבלות, עשו לא מעט.

היה יותר טוב אם היינו נשארים בידיים של טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
חוץ משרה, כל הנבחרים היו פעילים מרכזיים בעמותה הנוכחית העונה. כלומר מה שהיה הוא שיהיה... ואם זה יהיה כמו השנה הזו, עדיף שלא יהיה...ואנשים עם רקע כמו סמנכ״ל בנק ויושב ראש קבוצת כדורגל נשארו בחוץ...

איזה בעיה הייתה בהתנהלות העמותה השנה?
*אלא אם אתה מתכוון לעניין הכרטיסים בדרבי, אבל גם שם זה נתון לוויכוח.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 00:27 
אני רוצה לאחל לכל הנבחרים המון בהצלחה ושניה לצאת מהציניות של הפורום הזה.
אני יודע שהיו הרבה טענות לוועד המנהל הזמני, וחלקם יכול להיות שגם היו מוצדקות, אבל ככה זה שדברים נעשים תוך כדי תנועה, הסיכוי שדברים לא יעבדו כפי שכולם מצפים שהם יעבדו הוא בעל סבירות גבוהה, היופי הוא שתמיד אפשר לתקן במיוחד אם זה נעשה ע"י אנשים שטובת המועדון והאוהדים לנגד עיניהם, ואם למישהו יש ספק בזה אני מקווה שהתאפשר להם לתת לו מענה בקדנציה שלהם, אני אישית סבור ובטוח שזה אכן מה שיקרה.
השנה יצא לי לעבוד מולם ולהכיר את חלקם בפעם הראשונה, ממרומי היציע שאני יושב בו עם חברי במשך שנים אני יכול לומר בלי טיפה של ציניות שאני שמח מאוד לדעת שאלה האנשים שאני חולק איתם את האהבה שלי להפועל, כל אחד הוא אישיות ואני לא בא להאדיר פה מישהו, אני מתכוון לכך שכל אחד באמת מביא איתו את המשהו המיוחד שלו, אני שמח שהקהל שלנו הוא הטרוגני מבחינת תפיסת עולמו פרט למה שמאחד אותנו - הפועל, במיוחד שמחתי לראות איך אנשים באמת מתאגדים סביב אהבתם לקבוצה ומבטלים את עולמם שהוא לא פחות חשוב להם מהפועל (משפחה, עבודה).
אני יודע שתמיד יש את הקטע הזה שמישהו אומר בקביעה "הקהל מס' 1" וישר מגיע מישהו שאומר די לליטוף העצמי הזה...

אז אני אנסח את זה כך: אם כבר לסבול... אז איתכם ;)

רק הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שחר כתב:

איזה בעיה הייתה בהתנהלות העמותה השנה?
*אלא אם אתה מתכוון לעניין הכרטיסים בדרבי, אבל גם שם זה נתון לוויכוח.

מה שהיה היה, עכשיו חובת ההוכחה על הועד החדש (שהוא למרבה הפלא הועד הישן עם חיזוקים וחילושים ממטה המתנדבים הישן).
נקווה שימשיכו עם הדברים הטובים ויידעו לתקן עד היסוד את הטעויות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 01:46 
שחר כתב:

שחר,
יש הבדל גדול בין פעילות זמנית בהתנדבות, לבין היכולת להוביל מהלכים כאשר יש לך מנדט לשנתיים מחברי העמותה לפעול בשמם.
גם אני קצת מאוכזב שלא נבחרו יותר אנשים מהגוורדיה הוותיקה, היו שם כמה שחשבתי שבחירתם תהיה קריטית להתנהלות נכונה. מצד שני אני מאד שמח וגאה על כך שנבחרה אישה. זה מאד לא טריוויאלי בתחום כל כך גברי.

אלה שנבחרו נראים אנשים ראויים מאד, מקווה שיצליחו להשפיע בכוון הנכון להפועל תל אביב.
אני מאחל לנבחרים הצלחה רבה. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 21:59 
בהצלחה לנבחרים.
תוצאות הבחירות הם הבעת אמון בהנהלה ובמתנדבים המרכזיים של העמותה
פעילות העמותה התמקדה בגיוס חברים וגיוס כספים עבור התשלום
זה הזמן לשנות פאזה ולהתחיל בפעילות לקידום המטרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 22:28 
אדום מטלי כתב:
שחר כתב:

שחר,
יש הבדל גדול בין פעילות זמנית בהתנדבות, לבין היכולת להוביל מהלכים כאשר יש לך מנדט לשנתיים מחברי העמותה לפעול בשמם.
גם אני קצת מאוכזב שלא נבחרו יותר אנשים מהגוורדיה הוותיקה, היו שם כמה שחשבתי שבחירתם תהיה קריטית להתנהלות נכונה. מצד שני אני מאד שמח וגאה על כך שנבחרה אישה. זה מאד לא טריוויאלי בתחום כל כך גברי.

אלה שנבחרו נראים אנשים ראויים מאד, מקווה שיצליחו להשפיע בכוון הנכון להפועל תל אביב.

עם כל הכבוד לכן אשה או לא אשה, מה שחשוב בעיני הוא הניהול של הפועל תל אביב ולא הדימוי של אוהדיה. גם השנתיים הקרובות יהיו פעילות זמנית בהתנדבות, מניח שרוב האנשים שנבחרו הם חברים יקרים שרוצים בטובתה של הפועל, אבל הם היו מעורבים העונה והיו חלק ממערכת שערבבה אוהדים עם ניהול, חלק גדול מהם לא שייך לעמותה, אבל היה לו נוח יותר ללחוץ במקומות הנכונים בחסות העובדה שחלק מהקבוצה מנוהלת ע"י אוהדים , חסינה מביקורת ובעצם קבוצת כל אוהדיה.
אם להיות כנה עם עצמי, לא היה לי תקווה גדולה לתוצאות אחרות, אבל אם היו מגיעים אנשים עם רקורד, שדווקא מנותקי מהקהל , מהזרמים, מהמחנות ומהמעורבבים, התחושות היו הרבה יותר נוחות, אני לא רואה שום סיבה לכך שדברים יתפתחו השנה באופן אחר משנה שעברה.
אני לא מעוניין ומקווה שאף אחד מהנבחרים לא "ישפיע" על הניהול בהפועל תל אביב, אלא שיהיה אך ורק סוג של ביקורת חיצונית, שזו בעצם אמור להיות התפקיד של עמותה כזו, ובפועל זה לא ממש קרה וקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2013, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום מטלי כתב:
שחר כתב:

שחר,

עם כל הכבוד לכן אשה או לא אשה, מה שחשוב בעיני הוא הניהול של הפועל תל אביב ולא הדימוי של אוהדיה. גם השנתיים הקרובות יהיו פעילות זמנית בהתנדבות, מניח שרוב האנשים שנבחרו הם חברים יקרים שרוצים בטובתה של הפועל, אבל הם היו מעורבים העונה והיו חלק ממערכת שערבבה אוהדים עם ניהול, חלק גדול מהם לא שייך לעמותה, אבל היה לו נוח יותר ללחוץ במקומות הנכונים בחסות העובדה שחלק מהקבוצה מנוהלת ע"י אוהדים , חסינה מביקורת ובעצם קבוצת כל אוהדיה.
אם להיות כנה עם עצמי, לא היה לי תקווה גדולה לתוצאות אחרות, אבל אם היו מגיעים אנשים עם רקורד, שדווקא מנותקי מהקהל , מהזרמים, מהמחנות ומהמעורבבים, התחושות היו הרבה יותר נוחות, אני לא רואה שום סיבה לכך שדברים יתפתחו השנה באופן אחר משנה שעברה.
אני לא מעוניין ומקווה שאף אחד מהנבחרים לא "ישפיע" על הניהול בהפועל תל אביב, אלא שיהיה אך ורק סוג של ביקורת חיצונית, שזו בעצם אמור להיות התפקיד של עמותה כזו, ובפועל זה לא ממש קרה וקורה.

אני מאוד מעוניין ומאוד מקווה שהוועד המנהל של העמותה יפעל כמו בעלים עם 20% מהקבוצה. אם זה אומר ניהול שוטף? ממש לא. למען האמת גם אם זה היה 100% לא הייתי אומר שזה מה שנדרש. אבל זה כן אומר שיש אופציה להתערב אם וכאשר הם רואים זאת לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: