אדום מטלי כתב:
שחר כתב:
חוץ משרה, כל הנבחרים היו פעילים מרכזיים בעמותה הנוכחית העונה. כלומר מה שהיה הוא שיהיה... ואם זה יהיה כמו השנה הזו, עדיף שלא יהיה...ואנשים עם רקע כמו סמנכ״ל בנק ויושב ראש קבוצת כדורגל נשארו בחוץ...
שחר,
יש הבדל גדול בין פעילות זמנית בהתנדבות, לבין היכולת להוביל מהלכים כאשר יש לך מנדט לשנתיים מחברי העמותה לפעול בשמם.
גם אני קצת מאוכזב שלא נבחרו יותר אנשים מהגוורדיה הוותיקה, היו שם כמה שחשבתי שבחירתם תהיה קריטית להתנהלות נכונה. מצד שני אני מאד שמח וגאה על כך שנבחרה אישה. זה מאד לא טריוויאלי בתחום כל כך גברי.
אלה שנבחרו נראים אנשים ראויים מאד, מקווה שיצליחו להשפיע בכוון הנכון להפועל תל אביב.
אני מאחל לנבחרים הצלחה רבה.

עם כל הכבוד לכן אשה או לא אשה, מה שחשוב בעיני הוא הניהול של הפועל תל אביב ולא הדימוי של אוהדיה. גם השנתיים הקרובות יהיו פעילות זמנית בהתנדבות, מניח שרוב האנשים שנבחרו הם חברים יקרים שרוצים בטובתה של הפועל, אבל הם היו מעורבים העונה והיו חלק ממערכת שערבבה אוהדים עם ניהול, חלק גדול מהם לא שייך לעמותה, אבל היה לו נוח יותר ללחוץ במקומות הנכונים בחסות העובדה שחלק מהקבוצה מנוהלת ע"י אוהדים , חסינה מביקורת ובעצם קבוצת כל אוהדיה.
אם להיות כנה עם עצמי, לא היה לי תקווה גדולה לתוצאות אחרות, אבל אם היו מגיעים אנשים עם רקורד, שדווקא מנותקי מהקהל , מהזרמים, מהמחנות ומהמעורבבים, התחושות היו הרבה יותר נוחות, אני לא רואה שום סיבה לכך שדברים יתפתחו השנה באופן אחר משנה שעברה.
אני לא מעוניין ומקווה שאף אחד מהנבחרים לא "ישפיע" על הניהול בהפועל תל אביב, אלא שיהיה אך ורק סוג של ביקורת חיצונית, שזו בעצם אמור להיות התפקיד של עמותה כזו, ובפועל זה לא ממש קרה וקורה.