פישונט כתב:
אהה, נכון. כי קבוצה הישגית אפשר להעמיד גם ב-20 מליון ש"ח, הנה תראו את רמת השרון בפלייאוף העליון...
כי בעלים עשירים מתדפקים על הדלת ורק ההעפלות הרצופות לאירופה מונעים מרמון ושות' למכור את הקבוצה...
כי המנויים של הפועל עיוורים להצלחה וימשיכו להביא מספרים גדולים כל שנה במחירים גבוהים...
ואפשר להמשיך עוד
אהה, נכון.
כי שניידר התדפק על הדלת של מכבי שנים עד שהסכימו למכור לו את הקבוצה.
כי גולדהאר התדפק על הדלת של שניידר, לא זז, אכל ושתה עד ששניידר נשבר ומכר לו את הקבוצה.
כי רמון ותאומים מתים למכור את הקבוצה ("אני וסמי סגול חיפשנו בעלים
אפילו בחינם ולא מצאנו")
redrony כתב:
אני ממש מקווה שנגיע לאירופה. קודם כל כי אני אוהד הפועל ומה לעשות, רוצה שינצחו. שנית, אירופה מעודדת שחקנים לבוא, וכן, גם ההכנסה חשובה.
מה שאני לא יכול לסבול, וכבר כתבתי את זה כאן כמה פעמים, אלה הן תיאוריות האפוקליפסה שמאכילים אותנו למקרה שהקבוצה לא תגיע לאירופה.
האיומים האלה והחשיבה הזו היא מהות הניהול החובבני בהפועל.
בוא נניח שהפועל מסיימים במקום השלישי. מה זה אומר, שקיבלנו 12 מיליון שקלים? הרי ברור שלא. אתה מקבל אותם אם אתה מעפיל לשלב הבתים, ואת זה אתה יודע בסוף אוגוסט. לפי ההנחה הזו, הקבוצה צריכה להתחיל להבנות בסוף אוגוסט וגם גם הגדרת המטרות. אכן, חשיבה לטווח ארוך עם חזון.
מועדון בריא חי על הסמך התקציב הבלתי תלוי שהוא יכול להביא שכל הכנסה נוספת משוקללת לפי כמה עונות קדימה. הבאת 12 מיליון שקל מאירופה, יופי. יש לך 3 מיליון נוספים למשך 4 העונות הקרובות. גם בעונה הבאה הגעת לאירופה, אז לעונה הזו יהיה לך 6 מיליון בנוסף למה שאתה מביא מהבית.
נמאס לי מכל גונבי הדעת שבעקבות השטויות שהם כותבים פה נפתחים אשכולות התרמה בשביל להביא את שכטר שמזכירים את ימי בית"ר ירושלים העליזים ואת הצורה שהם היו מחתימים שחקנים.
אם חיים רמון לא מסוגל להביא כסף מהבית (ואני מבין את זה לגמרי) שינהל את הקבוצה לפי מה שהוא יכול ובמקביל ינסה למצוא אדם שיוכל להחזיק את הקבוצה הזו בהתאם לשאיפות של מועדון כמו הפועל ת"א.
רק שלא יבלבל לי כל היום את המח על זה שהאוהדים לא מביאים כסף, והוא מאוכזב וכל השטויות האלה ושאני ארגיש שהוא עושה לי טובה.
חיים רמון הוא אדם שכל מה שהוא נוגע בו נשרף. אז הוא הוציא את הקבוצה מהידיים של טביב, עלא כיפאק. מודה לו. עכשיו שינהל את הקבוצה לפי מה שהוא יכול ושינסה לחשוב קדימה. שיפסיק לגרום להפועל להראות כמו פושט יד בשוק.