תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד סיבה למה אסור להעפיל לאירופה...
הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
כבר היה פה מתישהו איזה גאון שאמר שעדיף לפרק את הקבוצה ולהתחיל קבוצת אוהדים בליגה ג'.
זו בערך אותה הגישה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה המובן מאליו הזה, שיגיעו בעלים עשירים למועדון?
או, מאיפה הידיעה הברורה שרמון לא מחפש מספיק טוב בעלים עשירים?

(אפשר לפרסם את דברי ברוטר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה שאני לא מבין , עם כל האהבה שלי לאירופה, זה איך זה מספיק כדי להעמיד תקציב, הרי תמיד יש סיכוי שגם כשנהיה מדורגים נקבל קבוצה בלתי עבירה (למשל סנט אטייון) ואז מה קורה כשלא מגיעים לשלב הבתים?
החלק היחיד שעוד אכשהו אני יכול להסכים עם עידן (וגם זה בעקיפין) זה שהגיע הזמן להפסיק עם התלות המעיקה והקיומית הזו מאירופה.

הגיע הזמן ?
תדבר עם מיטש שניידר או אולי יענקלה שיבואו ?
בלי 10 מיליון של אירופה יש לנו תקציב של עכו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שחר כתב:
מה שאני לא מבין , עם כל האהבה שלי לאירופה, זה איך זה מספיק כדי להעמיד תקציב, הרי תמיד יש סיכוי שגם כשנהיה מדורגים נקבל קבוצה בלתי עבירה (למשל סנט אטייון) ואז מה קורה כשלא מגיעים לשלב הבתים?
החלק היחיד שעוד אכשהו אני יכול להסכים עם עידן (וגם זה בעקיפין) זה שהגיע הזמן להפסיק עם התלות המעיקה והקיומית הזו מאירופה.

הגיע הזמן ?

עכו בעשור שלם לא מייצרת הכנסות כמו שהפועל בעונה בינונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 13:44 
יהלום אדום כתב:
פאביו כתב:
שחר כתב:

הגיע הזמן ?

בדיוק, היא גם לא מבזבזת כספים מיותרים כמו שהפועל בזבזה העונה בעשור שלם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
יש איזשהו סוויץ' שהיה חייב להיעשות השנה בהפועל ולא נעשה, ובקצב הזה עושה רושם שלא יעשה גם בשנה הבאה.
תבינו, להפועל של היום אין בסיס שיכול להצעיד אותה לאליפות, לא היה בתחילת השנה, לא יהיה בסוף השנה וגם אם נגיע שנה הבאה לאירופה ונעמיד תקציב 40 מיליון, גם שנה הבאה לא יהיה. אין לנו בסיס של שחקנים צעירים מוכשרים, אין לנו הגנה, אין לנו קישור.
תבינו, שנכון לעכשיו הפועל צריכה לחשוב איך היא בונה את עצמה מחדש לטווח ארוך. מחשבות על אליפות, אני לא אגיד שהן לא ראליות, כי בכל זאת בליגה שלנו עם מאמן טוב שפגע בכמה זרים טובים בתחילת עונה ובנה סגל יציב גם זה יכול לקרות. אבל הסיכויים לזה נמוכים.
צריך להסתכל לטווח ארוך, לבנות בסיס לקבוצה שישמש אותנו ל3 שנים ולא רק לשנה אחת שתכניס אותנו לגרעונות, כמו שקרה השנה. אחרת נמצא את עצמנו מהר מאוד איפה שבית"ר נמצאים היום (לא שהמקרים דומים).

*מלבד באשכול של אסף וולף, בשאר ההודעות מקשקש לכם המשתמש המקורי של היוזר. אז אל תקחו את הדעות שלי והשגיאות התחביריות (אם יש) כפרמטר לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 14:04 
כל עונה אותו חרא.
נעלה לאירופה-אם לא, מכירת חיסול.
בלי המקדמה של לאן - מכירת חיסול.
אם לא נקנה 8000 מנויים-מכירת חיסול.

אותם האנשים,אותם הספינים,כבר 10 שנים אותו דבר.
מי ימצא רוכש? אותם אלה שאם יבוא רוכש יאבדו את מקום העבודה שלהם או יפסיקו להיות ''מקורבים''?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 14:11 
רק להזכיר שבדאבל הייתה לנו עונה אדירה באירופה שגם עברנו בא את שלב הבתים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
naktalin כתב:

אם להיות כנים, אם לא הקיזוז שקיזז את כל הנקודות שאיבדת בתקופה שהתעייפנו באירופה, לא היית לוקח אליפות.
עדיין לא קמה כאן הקבוצה שהצליחה לשלב בצורה אופטימלית בין הליגה לאירופה.
אבל שוב, מי שחולם שנה הבאה על אליפות, שיתן לי את המספר של הדילר שלו בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 14:36 
unknown כתב:
naktalin כתב:

אם להיות כנים, אם לא הקיזוז שקיזז את כל הנקודות שאיבדת בתקופה שהתעייפנו באירופה, לא היית לוקח אליפות.
עדיין לא קמה כאן הקבוצה שהצליחה לשלב בצורה אופטימלית בין הליגה לאירופה.
אבל שוב, מי שחולם שנה הבאה על אליפות, שיתן לי את המספר של הדילר שלו בבקשה.

איזה התעייפת באירופה? את הנקודות הפסדת ב-4 מתוך שישה משחקים הראשונים. כבר אז היה 9 הפרש בינך לבין חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
naktalin כתב:

אני הזכרתי את זה בהודעה הפותחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 15:19 
הסיבה העיקרית היא שאם נעפיל לאירופה יש סיכוי כלשהו שפרדי דוד ימשיך!!
דבר שאסור שיקרה בשום מחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 15:22 
gigs כתב:

פרדי דוד לא ימשיך בשום מקרה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 15:23 
gigs כתב:

אחרי התצוגות שלו מול ראשון, דרבי וקרית שמונה
קשה לי להאמין שהוא יישאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 15:29 
מה גורם לך לחשוב שאם ניהיה במשבר כלכלי יבוא משהו ויקנה אותנו וישפוך כסף מכיסו
במקרה טוב ניהיה כמו ביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יהלום אדום כתב:
פאביו כתב:
שחר כתב:

הגיע הזמן ?

בדיוק, היא גם לא מבזבזת כספים מיותרים כמו שהפועל בזבזה העונה בעשור שלם..

ובשביל זה צריך להביא אנשי מקצוע ולא כאלה שהם חושבים שהם כאלה (ואני בכוונה עדין בהגדרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 18:05 
פישונט כתב:
אהה, נכון. כי קבוצה הישגית אפשר להעמיד גם ב-20 מליון ש"ח, הנה תראו את רמת השרון בפלייאוף העליון...
כי בעלים עשירים מתדפקים על הדלת ורק ההעפלות הרצופות לאירופה מונעים מרמון ושות' למכור את הקבוצה...
כי המנויים של הפועל עיוורים להצלחה וימשיכו להביא מספרים גדולים כל שנה במחירים גבוהים...
ואפשר להמשיך עוד
אהה, נכון.
כי שניידר התדפק על הדלת של מכבי שנים עד שהסכימו למכור לו את הקבוצה.
כי גולדהאר התדפק על הדלת של שניידר, לא זז, אכל ושתה עד ששניידר נשבר ומכר לו את הקבוצה.
כי רמון ותאומים מתים למכור את הקבוצה ("אני וסמי סגול חיפשנו בעלים אפילו בחינם ולא מצאנו")

redrony כתב:
אני ממש מקווה שנגיע לאירופה. קודם כל כי אני אוהד הפועל ומה לעשות, רוצה שינצחו. שנית, אירופה מעודדת שחקנים לבוא, וכן, גם ההכנסה חשובה.
מה שאני לא יכול לסבול, וכבר כתבתי את זה כאן כמה פעמים, אלה הן תיאוריות האפוקליפסה שמאכילים אותנו למקרה שהקבוצה לא תגיע לאירופה.
האיומים האלה והחשיבה הזו היא מהות הניהול החובבני בהפועל.
בוא נניח שהפועל מסיימים במקום השלישי. מה זה אומר, שקיבלנו 12 מיליון שקלים? הרי ברור שלא. אתה מקבל אותם אם אתה מעפיל לשלב הבתים, ואת זה אתה יודע בסוף אוגוסט. לפי ההנחה הזו, הקבוצה צריכה להתחיל להבנות בסוף אוגוסט וגם גם הגדרת המטרות. אכן, חשיבה לטווח ארוך עם חזון.
מועדון בריא חי על הסמך התקציב הבלתי תלוי שהוא יכול להביא שכל הכנסה נוספת משוקללת לפי כמה עונות קדימה. הבאת 12 מיליון שקל מאירופה, יופי. יש לך 3 מיליון נוספים למשך 4 העונות הקרובות. גם בעונה הבאה הגעת לאירופה, אז לעונה הזו יהיה לך 6 מיליון בנוסף למה שאתה מביא מהבית.
נמאס לי מכל גונבי הדעת שבעקבות השטויות שהם כותבים פה נפתחים אשכולות התרמה בשביל להביא את שכטר שמזכירים את ימי בית"ר ירושלים העליזים ואת הצורה שהם היו מחתימים שחקנים.
אם חיים רמון לא מסוגל להביא כסף מהבית (ואני מבין את זה לגמרי) שינהל את הקבוצה לפי מה שהוא יכול ובמקביל ינסה למצוא אדם שיוכל להחזיק את הקבוצה הזו בהתאם לשאיפות של מועדון כמו הפועל ת"א.
רק שלא יבלבל לי כל היום את המח על זה שהאוהדים לא מביאים כסף, והוא מאוכזב וכל השטויות האלה ושאני ארגיש שהוא עושה לי טובה.
חיים רמון הוא אדם שכל מה שהוא נוגע בו נשרף. אז הוא הוציא את הקבוצה מהידיים של טביב, עלא כיפאק. מודה לו. עכשיו שינהל את הקבוצה לפי מה שהוא יכול ושינסה לחשוב קדימה. שיפסיק לגרום להפועל להראות כמו פושט יד בשוק.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי הפועל לא מתנהלת לא טוב מהיסוד. במקום לבנות חצי קבוצה ביולי ואז עוד חצי קבוצה אם נעבור את שלב הבתים הפועל צריכה לפי דעתי לבנות קבוצה מלאה(גם אם טיפה בינונית) מהכסף הממשי שיש בלי אירופה כבר ביולי ואז אם עוברים לשלב הבתים לחזק את הקבוצה באופן נקודתי של 1-2 שחקנים ואת רוב הכסף לשמור לינואר, לכיסוי חובות ובעיקר לתקציב הממשי של העונה הבאה.
זה לא מצוץ מהאצבע וגם אם במשך מספר עונות נהיה קבוצה בינונית זה לא כזה נורא כי רק ככה אפשר לבנות קבוצה בריאה לשנים הבאות

בנוסף אני מאמין שלמרות שזה נשמע אידיוטי ראיתי שלהרבה מועמדים לוועדות השונות בעמותה יש רקע בשיווק ככה שאני חושב שיהיה חכם שאותם אנשים יכינו סרטון המספר על ההיסטוריה של הפועל, ההצלחות והכישלונות בליגה ואירופה, על הקהל, על האהבה ועל המצב שלה היום וישלח לכמה שיותר אנשי עסקים ואולי אפילו גם יפורסם ברחבי האינטרנט כשהמטרה העיקרית שלו תהיה: לפנות להרבה אנשים ברחבי העולם, להכיר להם את הפועל ואת פועלה, להשיג תרומות למועדון גם מאנשים לא עמידים שיתרמו מ5 דולר עד 100 דולר לפי רצונם והיכולת הכלכלית שלהם, משקיעים פוטנציאלים ומי יודע אולי אפילו גם רוכש שיראה את הסרטון ויחליט שבא לו עכשיו קבוצת כדורגל.

אפשר להשיג הכל בעולם עם מיתוג נכון ושיווק חזק מספיק!

יכול להיות שהדברים שמניתי פה למעלה הם שטות גמורה, אני לא פוסל את זה אני בסך הכל ילד, תלמיד תיכון, שנלהב לעזור לקבוצה שלו ורוצה לתרום מהידע וההתלהבות שלו ואולי קפץ קצת מעל הפופיק. אבל גם יכול להיות שיש משהו בערימת השטויות שלי, ויכול להיות שמתוך עשרות הניסיונות להציל את הקבוצה, למתן אותה כלכלית וגם למצוא רוכש, אחת מהם תעבוד, אז למה לא לנסות כשההשקעה היא כלום לעומת מה שאפשר לקבל בחזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 18:42 
רק לי יש תחושה שנסיים מקום 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 19:01 
נגמר הנוער כתב:
כל עונה אותו חרא.

מי ימצא רוכש? אותם אלה שאם יבוא רוכש יאבדו את מקום העבודה שלהם או יפסיקו להיות ''מקורבים''?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 19:02 
EZMAN כתב:
לפי דעתי הפועל לא מתנהלת לא טוב מהיסוד. במקום לבנות חצי קבוצה ביולי ואז עוד חצי קבוצה אם נעבור את שלב הבתים הפועל צריכה לפי דעתי לבנות קבוצה מלאה(גם אם טיפה בינונית) מהכסף הממשי שיש בלי אירופה כבר ביולי ואז אם עוברים לשלב הבתים לחזק את הקבוצה באופן נקודתי של 1-2 שחקנים ואת רוב הכסף לשמור לינואר, לכיסוי חובות ובעיקר לתקציב הממשי של העונה הבאה.
זה לא מצוץ מהאצבע וגם אם במשך מספר עונות נהיה קבוצה בינונית זה לא כזה נורא כי רק ככה אפשר לבנות קבוצה בריאה לשנים הבאות

בנוסף אני מאמין שלמרות שזה נשמע אידיוטי ראיתי שלהרבה מועמדים לוועדות השונות בעמותה יש רקע בשיווק ככה שאני חושב שיהיה חכם שאותם אנשים יכינו סרטון המספר על ההיסטוריה של הפועל, ההצלחות והכישלונות בליגה ואירופה, על הקהל, על האהבה ועל המצב שלה היום וישלח לכמה שיותר אנשי עסקים ואולי אפילו גם יפורסם ברחבי האינטרנט כשהמטרה העיקרית שלו תהיה: לפנות להרבה אנשים ברחבי העולם, להכיר להם את הפועל ואת פועלה, להשיג תרומות למועדון גם מאנשים לא עמידים שיתרמו מ5 דולר עד 100 דולר לפי רצונם והיכולת הכלכלית שלהם, משקיעים פוטנציאלים ומי יודע אולי אפילו גם רוכש שיראה את הסרטון ויחליט שבא לו עכשיו קבוצת כדורגל.

אפשר להשיג הכל בעולם עם מיתוג נכון ושיווק חזק מספיק!

יכול להיות שהדברים שמניתי פה למעלה הם שטות גמורה, אני לא פוסל את זה אני בסך הכל ילד, תלמיד תיכון, שנלהב לעזור לקבוצה שלו ורוצה לתרום מהידע וההתלהבות שלו ואולי קפץ קצת מעל הפופיק . אבל גם יכול להיות שיש משהו בערימת השטויות שלי, ויכול להיות שמתוך עשרות הניסיונות להציל את הקבוצה, למתן אותה כלכלית וגם למצוא רוכש, אחת מהם תעבוד, אז למה לא לנסות כשההשקעה היא כלום לעומת מה שאפשר לקבל בחזרה?

אהבתי מאד את הגילוי נאות שלך (לא ציני) וכל הכבוד על ההתלהבות לעזור.
בכל מקרה מועדון כמו הפועל תל אביב חייב לשאוף כל עונה תמיד להעמיד את הקבוצה הכי חזקה שהוא יכול במסגרת התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עוד סיבה למה אסור להעפיל לאירופה...
הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 19:45 
לא להגיע לאירופה רק כי אני שונא את המפעל הזה!!! וממש!!!
כל מיני קבוצות דרג ג׳ שמעניינות לי ת׳תחת כמו פ.ס.וו או המבורג(ואלה עוד דרג ראשון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 19:47 
JustZiv כתב:
לא להגיע לאירופה רק כי אני שונא את המפעל הזה!!! וממש!!!
כל מיני קבוצות דרג ג׳ שמעניינות לי ת׳תחת כמו פ.ס.וו או המבורג(ואלה עוד דרג ראשון)

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש על פיגום כתב:
נגמר הנוער כתב:
כל עונה אותו חרא.

שקט! אתם הורסים פה תהליך עדין, חכם ומחושב.
נתראה בעוד 5 שנים בלי אצטדיון בליגה ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
נגמר הנוער כתב:
כל עונה אותו חרא.

שקט! אתם הורסים פה תהליך עדין, חכם ומחושב.
נתראה בעוד 5 שנים בלי אצטדיון בליגה ב'.

אני לא מבין, יש מטרה להקצנה שלך? אתה חושב שזה עוזר לך להוכיח נקודה מסוימת?

בפעם האחרונה- כולם! כ-ו-ל-ם! רוצים להביא בעלים להפועל!
די כבר לזיין בשכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
כולם נורא רוצים אבל הם לא מבינים שעצמם הקיום של "כולם" בתוך מועדון כדורגל מרתיע "אחד".
הפועל ת"א זה כבר מזמן לא עמותה+בעלים. ואת זה שומעים מכל אחד שמתקרב למועדון הרקוב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בפעם האחרונה- כולם! כ-ו-ל-ם! רוצים להביא בעלים להפועל!

זה אולי יפתיע אותך, אבל לא - לא כולם רוצים להביא בעלים להפועל. בקהל של הפועל יש אוהדים כאלו.
לשמחתנו ולמזלנו הם מעטים, אך לעיתים קולם נשמע הרבה יותר ולכן יש אשלייה שזה רצון שלו שותף חלק גדול מהקהל.
מבחינתם, דריסת הרגל שהשיג לעצמו הקהל בניהול הקבוצה הוא רק שלב ראשון, פלטפורמה להשתלטות מלאה או חצי-מלאה על המועדון כולו.
ברגעים הקריטיים הללו לעתיד המועדון, עלינו להישמר מפני רעיונות שכאלו ולמנוע אותם בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
כולם נורא רוצים אבל הם לא מבינים שעצמם הקיום של "כולם" בתוך מועדון כדורגל מרתיע "אחד".
הפועל ת"א זה כבר מזמן לא עמותה+בעלים. ואת זה שומעים מכל אחד שמתקרב למועדון הרקוב שלנו.

ממי?
ממי שמעת את זה?
מספיק עם זריקת פסאודו-עובדות לאויר.

איזה מליונר רצה לקנות וברח כל עוד נפשו בו?
למה שה"מקורבים" ירצו להיות חלק מהמועדון הזה, כאשר במצבו הכושל הוא לא מועיל לאף אחד?
רמון רק סופג ביקורת, ובטח לא מרוויח. לא כסף ולא פופולריות. למה שהוא לא ירצה למכור?

נו, נראה אותך נותן תשובה אחת הגיונית לשאלות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:

ממי?
ממי שמעת את זה?
מספיק עם זריקת פסאודו-עובדות לאויר.

איזה מליונר רצה לקנות וברח כל עוד נפשו בו?
למה שה"מקורבים" ירצו להיות חלק מהמועדון הזה, כאשר במצבו הכושל הוא לא מועיל לאף אחד?
רמון רק סופג ביקורת, ובטח לא מרוויח. לא כסף ולא פופולריות. למה שהוא לא ירצה למכור?

נו, נראה אותך נותן תשובה אחת הגיונית לשאלות האלה.

אני לא חייב לך את המקורות שלי, מצידי תתייחס לכל הודעה שלי כפסאודו עובדות, תכניס אותי לHIDE, על הזין שלי.
יש הרבה אנשים עם כסף שרצו להיכנס להפועל ונתקלו לא פעם בבעיות.
עכשיו מוכרים פה כל מיני סיפורים על ערכים ולשמור על המועדון מפני בעלים שיבוא להרוס אותנו.
הרי לכל מיליונר יש עבר אפל ועתיד לא ברור, הכי קל זה להסתמך על אנשים בלי עבר מפוקפק ולהשאר פשוט בלי עתיד.

ולשאלתך, אני לא יודע למה אותם אנשים עושים מה שעושים, לא יודע למה אלו שקנו 4-5 אחוז קנו אותם, לא יודע למה רמון קנה את הפועל.
אבל זה שאלות מאוד מעניינות, ספק אם איי פעם נדע למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא חייב לחשוף את המקורות שלך. זה בהחלט נכון.
לא מבין למה אתה תוקפני אבל, לא איימתי לשים אותך בהייד..

בכל מקרה, יהייה קצת קשה לנהל ככה דיון.
אתה משאיר לי רק ברירה אחת-להאמין לך שבהפועל יש אנשים שרוצים להחריב אותה, או להאמין לך שבהפועל יש אנשים שרוצים להרוס אותה.
טוב, אמרת אמרת.

אם אני, בלי שום מקורות (מדי פעם מגיעה אלי שמועה, ולא יותר מזה), יכול רק להעלות תהיות שסותרות לוגית את הסיטואציה שאתה מתאר.
חוצמזה כלום.

וערן, אתה עושה את אותו הדבר. זורק לאויר שיש אנשים (בעמותה? ממחזיקי האחוזים?) שמחבלים בכוונה במכירת המועדון. זה קצת מיותר לנהל על זה דיון אם זה נשאר תלוי באויר. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: