תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל של חיפה
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 21:19 
הקהל של חיפה בשנים האחרונות הוא מהטובים בארץ, גם בכמות וגם באיכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 21:20 
לא הביאו הרבה, אבל גם לא הביאו כמות מביכה.
והם מעודדים יפה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל של חיפה
הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 21:25 
villa crespo כתב:
לא הביאו הרבה, אבל גם לא הביאו כמות מביכה.
והם מעודדים יפה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 00:07 
אחרי העונה האחרונה יש עדיין מישהו שחושב שיש הבדל מהותי בין הקהל של חיפה לזה של הפועל לזה של מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 02:53 
לכל אלה שרועדים פה ממכבי לגבי העונה הבאה (יכול להיות שבצדק)

כולנו יודעים איך קבוצהבישראל גומרת כשהיא מתמודדת על מקום בליגת אלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:
לכל אלה שרועדים פה ממכבי לגבי העונה הבאה (יכול להיות שבצדק)

כולנו יודעים איך קבוצהבישראל גומרת כשהיא מתמודדת על מקום בליגת אלופות

עם הסגל הנוכחי הם יקרסו.
תחושת בטן אומרת שזה לא מה שיקרה. (כלומר הסגל ישתנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 06:42 
Gili כתב:
אחרי העונה האחרונה יש עדיין מישהו שחושב שיש הבדל מהותי בין הקהל של חיפה לזה של הפועל לזה של מכבי?

כן,אנחנו הכי גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 07:54 
מבחינת עידוד הקהל של חיפה היה ונשאר הכי גרוע בין הגדולות, מבחינת כמויות הם השתפרו מאד

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 08:29 
מבחינת עידוד הם הכי טובים מהגדולות התכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 08:35 
הם לא, אף פעם לא התלהבתי מהם אפילו הקהל המוגבל של ביתר מעודד יותר טוב

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת עידוד בין ארבע הגדולות אף אחד לא יכול להתחרות עם מכבי שניצבת כבר שנים במקום הרביעי. שהקהל של חיפה מגיע במסות נורמליות הוא מעודד מעולה. כנ"ל הקהל של ביתר רק חבל שבעונות האחרונות הם מביאים 1000 צופים למשחק

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 10:32 
הקהל של קרית אליעזר הוא גוש חרא.
במשחקי חוץ הם קהל אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 10:47 
גם בקריית אליעזר הם השתפרו ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 10:49 
אני שמח שהפורום נהיה רציני ועבר לדבר על הדברים החשובים באמת כמו הקהל של מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:07 
חייב להגיב כי בסך הכל עוסקים בקבוצה שלי למרות שהיא לא מעניינת ושאנחנו אשדוד עם תארים...
הקהל של מכבי חיפה נמצא בעונה הכי טובה שלו מזה הרבה שנים. יש לי הרבה ביקורת על הקהל שלי כשהיא מוצדקת אבל עונה שלמה שהקהל תומך, ומגיע במספרים גדולים מאוד לכל מגרש בארץ וגם דוחף את הקבוצה להצלחות אז לפעמים כשמגיע תדעו לפרגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:15 
הסיבה היחידה שאוהדי מכבי חיפה עודדו למרות הכשלונות היתה העובדה שהשם של המאמן היה ראובן עטר.
הם לא יכלו שלא לתמוך גם כי מדובר מבחינתם ב"סמל" ובנוסף, הוא מונה אחרי לחץ גדול של האוהדים שרצה אותו.
כל מאמן אחר היה חוטף קללות במקרה הטוב (רוני לוי) ומוטות ברזל (אלישע לוי) במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:22 
סלקטר כתב:
חייב להגיב כי בסך הכל עוסקים בקבוצה שלי למרות שהיא לא מעניינת ושאנחנו אשדוד עם תארים...
הקהל של מכבי חיפה נמצא בעונה הכי טובה שלו מזה הרבה שנים. יש לי הרבה ביקורת על הקהל שלי כשהיא מוצדקת אבל עונה שלמה שהקהל תומך, ומגיע במספרים גדולים מאוד לכל מגרש בארץ וגם דוחף את הקבוצה להצלחות אז לפעמים כשמגיע תדעו לפרגן.

בתור אחד שדווקא מפרגן לקהל של חיפה, על השיפור המתמיד שלו ובעיקר על שירי השחקנים, עדיין יש 2 דברים שמציקים:

1. בתחילת העונה אמנם לא נשברתם, אבל זה היה בעיקר בגלל הצ'אנס שרציתם לתת לרובן עטר. את השחקנים שלכם רציתם לשרוף ורוב הקהל, גם ביציע וגם באופן פרטי, אמר שרק הם אשמים ושהם בושה לקבוצה, לא נלחמים וכו'. עכשיו, נשאלת השאלה, השחקנים הם אותם שחקנים, אז איך אפשר בחלק מהעונה להגיד שהם לא ראויים למכבי חיפה כי הם לא נלחמים ובחלק אחר לעודד אותם באמת בצורה יפה? כמובן, שפחות מעניין אותי חיפה, וזה מוגש כחומר למחשבה לאוהדי הפועל. לפני שאני אשרוף שחקן ואאשים אותו בזלזול, אני באמת חייב לדעת שזה נכון, כי כשזה יקרה, לא יהיה לו מקום בהפועל גם אם הוא ינצח אח"כ 20 מחזורים רצוף.

2. עדיין הקהל שלכם סוגד ליענק'לה שחר. הבן-אדם שמצטלם עם צעיף של מכבי בימי חמישי, שמעולם לא ספר את הקהל שלו (לפעמים זה עדיף על העסקונה שיש בהפועל, ועדיין לא הייתי רוצה כזה דבר אצלנו), שהסכים להעביר משחק אליפות של מכבי ולתת לה אליפות, שמשחק אותה כמי שלא נכנס ולא נכנע לדרישות מופרזות של קבוצות ושחקנים, אבל שפך כסף על תמיר כהן המסכן ועזר לבית"ר, ושלא התבייש להגיד בקול שהוא רוצה לאחד את שתי הקבוצות בחיפה ולקרוא לה "חיפה יונייטד".
ואתם תמשיכו לשתוק לו משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:28 
איך שלא יהפכו את זה , קבוצה עם קהל כזה גדול לא יכול להגיע לת"א לא איזה חור בשום מקום (במיוחד שיש לחיפה מלא קהל במרכז) בכמות של 800 צופים , במשחק שהוא אומנם לא מעניין אבל עדיין עם שביב של סיכוי למשהו .
להביא 800 אוהדים לבלומפילד למשחק כזה זה מביך ברמות איך שלא יהפכו את זה , במיוחד לקבוצה עם קהל כזה גדול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:39 
ציטוט:
בתור אחד שדווקא מפרגן לקהל של חיפה, על השיפור המתמיד שלו ובעיקר על שירי השחקנים, עדיין יש 2 דברים שמציקים:

1. בתחילת העונה אמנם לא נשברתם, אבל זה היה בעיקר בגלל הצ'אנס שרציתם לתת לרובן עטר. את השחקנים שלכם רציתם לשרוף ורוב הקהל, גם ביציע וגם באופן פרטי, אמר שרק הם אשמים ושהם בושה לקבוצה, לא נלחמים וכו'. עכשיו, נשאלת השאלה, השחקנים הם אותם שחקנים, אז איך אפשר בחלק מהעונה להגיד שהם לא ראויים למכבי חיפה כי הם לא נלחמים ובחלק אחר לעודד אותם באמת בצורה יפה? כמובן, שפחות מעניין אותי חיפה, וזה מוגש כחומר למחשבה לאוהדי הפועל. לפני שאני אשרוף שחקן ואאשים אותו בזלזול, אני באמת חייב לדעת שזה נכון, כי כשזה יקרה, לא יהיה לו מקום בהפועל גם אם הוא ינצח אח"כ 20 מחזורים רצוף.

2. עדיין הקהל שלכם סוגד ליענק'לה שחר. הבן-אדם שמצטלם עם צעיף של מכבי בימי חמישי, שמעולם לא ספר את הקהל שלו (לפעמים זה עדיף על העסקונה שיש בהפועל, ועדיין לא הייתי רוצה כזה דבר אצלנו), שהסכים להעביר משחק אליפות של מכבי ולתת לה אליפות, שמשחק אותה כמי שלא נכנס ולא נכנע לדרישות מופרזות של קבוצות ושחקנים, אבל שפך כסף על תמיר כהן המסכן ועזר לבית"ר, ושלא התבייש להגיד בקול שהוא רוצה לאחד את שתי הקבוצות בחיפה ולקרוא לה "חיפה יונייטד".

את סעיף מספר 1 לא הבנתי כל כך.. זה שבחדרים סגורים קיללנו וגידפנו כל אחד ואחד מהשחקנים שגרם לנו לפתיחת העונה הגרועה בתולדותינו אבל על המגרש עודדנו אותם זה דבר שלילי? הגישה כלפי השחקנים לא השתנתה עם העונה, פה הטעות שלך. אני לא אשקר לך ואני אודה בעובדה שגם אני עדיין מבולבל מהשינוי הקיצוני בקרב השחקנים ואני גם מאוד אמביוולנטי לגביי רבים מהם בשל כך אבל במהלך העונה גם בכישלונות וגם בהצלחות הם קיבלו את העידוד הנדרש על כר הדשא. ומעבר לכך, יותר ויותר קהל הגיע גם כשנכשלו!
2. יש לי הרבה בעיות עם יענקלה שחר. פגעת כמו חץ בליבי על כמה מהם (תמיר כהן)... אבל אסור לשכוח שיענקלה שחר הוא הבעלים הטוב ביותר במדינה שלנו, עם כל החסרונות שבו. והוא יודע לעשות את הסינרגיה המושלמת בין רצון הקהל, צרכי המועדון, ואינטרסים כלכליים. הדיבור על "חיפה יונייטד" התרחש לפני איזה 18 שנה וזה היה חלק מאיזשהו ראיון שהיה איתו אז לא צריך לחפש איפה שאין. מאחל גם לכם בעלים כדוגמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
4 שנים, עוד כשהייתם בשיא.
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 02,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:43 
סימרוטיץ כתב:
איך שלא יהפכו את זה , קבוצה עם קהל כזה גדול לא יכול להגיע לת"א לא איזה חור בשום מקום (במיוחד שיש לחיפה מלא קהל במרכז) בכמות של 800 צופים , במשחק שהוא אומנם לא מעניין אבל עדיין עם שביב של סיכוי למשהו .
להביא 800 אוהדים לבלומפילד למשחק כזה זה מביך ברמות איך שלא יהפכו את זה , במיוחד לקבוצה עם קהל כזה גדול .

זה נכון שזו לא כמות מרשימה בלשון המעטה, אבל שוב, זו לא כמות כזו מביכה. רחוק מזה. זה לא מכבי שהביאו 30 אוהדים לסכנין או בית"ר שמביאים 1500 לטדי ו- 50 למשחק חוץ כשלא הולך.
ולאורך השנים חיפה תמיד מביאה מלא קהל לבלומפילד, הרבה בגלל שלהבדיל מאיתנו, יש להם קהל שבא למשחקי בית וקהל שבא למשחקי חוץ (וכמובן את הקומץ שלהם שבא לשניהם והוא חופף). אצלנו כמעט כל מי שבא למשחק חוץ, בא גם לבית. עכשיו, היות והיה להם משחק בר"ג לפני כמה ימים, אז הרבה מהקהל חוץ הזה נשאר בבית והגיע בעיקר הקומץ.
וברור שהקהל של חיפה הרבה יותר גדול משל הפועל והקומץ קטן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:46 
עמי נאווי כתב:
4 שנים, עוד כשהייתם בשיא.
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 02,00.html

ציטוט:
שחר נשאל אם יש מקום לשתי קבוצות בחיפה לאור עלייתה של היריבה העירונית :"בזמנו אמרתי שמבחינה כלכלית העיר חיפה לא מצליחה למלא את המסה של שתי קבוצות. הפועל חיפה לא מצליחה למלא אצטדיון, אני מספר כאן בפעם הראשונה שרובי שפירא ז"ל ואני נפגשנו בזמנו כמה פעמים ובאחת הארוחות שלנו הוא אמר 'לא הבנתי אז למה אתה מתכוון ,עכשיו אני בספק אם יש מקום לקבוצה אחת בחיפה'.

שחר קרא לאיחוד בין שתי הקבוצות ואמר:"בוא נעשו קבוצה שקוראים לה חיפה יונייטד ונדפוק את כולם".

מספר על רעיון שעלה בתקופת רובי שפירא לאחר שנשאל האם בחיפה יש מקום ל2 קבוצות. תפסיקו כבר עם השטויות שלכם!
מה הניסיון פה? לגרום לי להיות לא מבסוט מהבעלים שלי? מה יוצא לכם מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
א. אני מאוד מקווה שהוא לא הבעלים שלך, אלא של הקבוצה שלך.
ב. אתה חלש מאוד בהבנת הנקרא. כל הראיון מדבר על ציטוטים של שחר מ2009. זה שהוא נזכר ברובי שפירא לא קשור כלל לענין.
זה לא שכתוב שם: "רובי ואני יצאנו באותה תקופה בקריאה להקמת קבוצה משותפת".
כתוב שם בלשון הווה: "שחר קרא לאיחוד בין 2 הקבוצות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:54 
סלקטר כתב:
ציטוט:

את סעיף מספר 1 לא הבנתי כל כך.. זה שבחדרים סגורים קיללנו וגידפנו כל אחד ואחד מהשחקנים שגרם לנו לפתיחת העונה הגרועה בתולדותינו אבל על המגרש עודדנו אותם זה דבר שלילי? הגישה כלפי השחקנים לא השתנתה עם העונה, פה הטעות שלך. אני לא אשקר לך ואני אודה בעובדה שגם אני עדיין מבולבל מהשינוי הקיצוני בקרב השחקנים ואני גם מאוד אמביוולנטי לגביי רבים מהם בשל כך אבל במהלך העונה גם בכישלונות וגם בהצלחות הם קיבלו את העידוד הנדרש על כר הדשא. ומעבר לכך, יותר ויותר קהל הגיע גם כשנכשלו!
2. יש לי הרבה בעיות עם יענקלה שחר. פגעת כמו חץ בליבי על כמה מהם (תמיר כהן)... אבל אסור לשכוח שיענקלה שחר הוא הבעלים הטוב ביותר במדינה שלנו, עם כל החסרונות שבו. והוא יודע לעשות את הסינרגיה המושלמת בין רצון הקהל, צרכי המועדון, ואינטרסים כלכליים. הדיבור על "חיפה יונייטד" התרחש לפני איזה 18 שנה וזה היה חלק מאיזשהו ראיון שהיה איתו אז לא צריך לחפש איפה שאין. מאחל גם לכם בעלים כדוגמתו.

א. הכוונה לא הייתה לרדת על אוהדי חיפה בקטע הזה, אלא באמת להעלות נק' שנורא מציקה לי בארץ ויש לי הרבה ויכוחים לגביה עם חברים שלי (אוהדי הפועל). יש כאן תרבות אהדה די אינפנטילית (שלשחמחתי, עם כל הצניעות אני יכול להגיד שבהפועל היא הייתה הכי פחות מורגשת) שכשלא הולך, קל להאשים את השחקנים בחוסר מחויבות וחוסר לחימה. אבל ברגע אחד הכל יכול להתהפך (כמו שקרה בחיפה עם החלפת המאמן) ואז מה? פתאום הם כן נלחמים? אז אני לא חושב שהשחקנים של חיפה או של הפועל לא נלחמו השנה. מה לעשות שכשלא הולך, אז יש הרבה פחות מוטבציה. זה לא אומר ששחקנים עושים בכוונה. וזה נכון גם לגבי הפועל וגם לגבי חיפה של תחילת השנה.

ב. הלוואי והפועל הייתה מתנהלת כמו חיפה בהמון דברים. השקעה במחלקת הנוער, חשיבה לעתיד והרבה פחות שכונה ומקורבים. ועדיין, לא הייתי שורד עם יענק'לה שחר יום אחד כבעלים של הקבוצה שלי. או שהוא היה הולך או שאני הייתי נשאר בבית. אמיתי לגמרי, לא הייתי מוכן לראות את הבעלים שלי הולך עם צעיף של היריבה הכי גדולה שלי (יש לי המון חברים אוהדי חיפה ואצל כולם, בלי יוצא מן הכלל, מכבי היא הירבה הכי שנואה שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 13:58 
סלקטר כתב:

שחר קרא לאיחוד בין שתי הקבוצות ואמר:"בוא נעשו קבוצה שקוראים לה חיפה יונייטד ונדפוק את כולם".

מספר על רעיון שעלה בתקופת רובי שפירא לאחר שנשאל האם בחיפה יש מקום ל2 קבוצות. תפסיקו כבר עם השטויות שלכם!
מה הניסיון פה? לגרום לי להיות לא מבסוט מהבעלים שלי? מה יוצא לכם מזה?[/quote]

המטרה היא שתבינו שהקבוצה היא שלכם ולא שלו. ויענק'לה שחר קיבל ממכבי חיפה לא פחות ממה שהוא נתן לה, כי זה נראה כאילו הוא יכול לעשות מה שבא לו, וזה יעבור בשקט.
וכן, אנחנו שונאים את יענק'לה שחר. מהרבה סיבות, אבל זה שהוא אוהד מכבי זו כבר סיבה מספקת לשנוא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 14:49 
מכבי חיפה זה מועדון עם קהל ענק ובעלים חזק מאוד. והקבוצה אכן שייכת לו אבל היא לא שלו.
כמו שמניתם את כל הדברים הפחות טובים שיענקלה עושה פעם בכמה שנים למועדון תנסו למנות את הדברים הטובים שהוא עשה. מניסיון שלי, זה יקח לכם המון זמן.
העונה הזאת יענקלה עשה דבר שהוא לא עשה המון שנים ונתן לאוהדים לנהל את הקבוצה. דבר שלא הביא אותנו למחוזות חיוביים. קצת כמו שקורה לכם השנה...
תקראו לו ה"דון" או איך שתרצו, זה לא ישנה את העובדה שאני מפלל לעוד עשרות שנים יחד איתו, ומאחל לכם בעלים שמסב לי נחת כמו שאני שואב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
מכבי חיפה זה מועדון עם קהל ענק ובעלים חזק מאוד. והקבוצה אכן שייכת לו אבל היא לא שלו.
כמו שמניתם את כל הדברים הפחות טובים שיענקלה עושה פעם בכמה שנים למועדון תנסו למנות את הדברים הטובים שהוא עשה. מניסיון שלי, זה יקח לכם המון זמן.
העונה הזאת יענקלה עשה דבר שהוא לא עשה המון שנים ונתן לאוהדים לנהל את הקבוצה. דבר שלא הביא אותנו למחוזות חיוביים. קצת כמו שקורה לכם השנה...
תקראו לו ה"דון" או איך שתרצו, זה לא ישנה את העובדה שאני מפלל לעוד עשרות שנים יחד איתו, ומאחל לכם בעלים שמסב לי נחת כמו שאני שואב ממנו.

שיביא אליפות בשנה הבאה.זה הכי חשוב.
והוא כבר בן 71,איזה עשרות שנים בראש שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:

ועדיין לא התייחסת לזה שהוא בכל יום חמישי יושב ביד אליהו, מעודד את הקבוצה השנואה עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 15:10 
נשיקה צרפתית כתב:
סלקטר כתב:

ועדיין לא התייחסת לזה שהוא בכל יום חמישי יושב ביד אליהו, מעודד את הקבוצה השנואה עליכם.

הקבוצה השנואה עליהם היא הפועל חיפה, אי אפשר להשוות את זה להפועל תל אביב. מצד שני לנו יש בעלים שרוף שכל שבוע מגיע באדום למגרש, לא חושב שזה עזר לנו יותר מידי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2013, 15:27 
אני היחיד שעדיין לא מבין למה אוהד חיפה מגיב בפורום של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: