סלקטר כתב:
חייב להגיב כי בסך הכל עוסקים בקבוצה שלי למרות שהיא לא מעניינת ושאנחנו אשדוד עם תארים...
הקהל של מכבי חיפה נמצא בעונה הכי טובה שלו מזה הרבה שנים. יש לי הרבה ביקורת על הקהל שלי כשהיא מוצדקת אבל עונה שלמה שהקהל תומך, ומגיע במספרים גדולים מאוד לכל מגרש בארץ וגם דוחף את הקבוצה להצלחות אז לפעמים כשמגיע תדעו לפרגן.
בתור אחד שדווקא מפרגן לקהל של חיפה, על השיפור המתמיד שלו ובעיקר על שירי השחקנים, עדיין יש 2 דברים שמציקים:
1. בתחילת העונה אמנם לא נשברתם, אבל זה היה בעיקר בגלל הצ'אנס שרציתם לתת לרובן עטר. את השחקנים שלכם רציתם לשרוף ורוב הקהל, גם ביציע וגם באופן פרטי, אמר שרק הם אשמים ושהם בושה לקבוצה, לא נלחמים וכו'. עכשיו, נשאלת השאלה, השחקנים הם אותם שחקנים, אז איך אפשר בחלק מהעונה להגיד שהם לא ראויים למכבי חיפה כי הם לא נלחמים ובחלק אחר לעודד אותם באמת בצורה יפה? כמובן, שפחות מעניין אותי חיפה, וזה מוגש כחומר למחשבה לאוהדי הפועל. לפני שאני אשרוף שחקן ואאשים אותו בזלזול, אני באמת חייב לדעת שזה נכון, כי כשזה יקרה, לא יהיה לו מקום בהפועל גם אם הוא ינצח אח"כ 20 מחזורים רצוף.
2. עדיין הקהל שלכם סוגד ליענק'לה שחר. הבן-אדם שמצטלם עם צעיף של מכבי בימי חמישי, שמעולם לא ספר את הקהל שלו (לפעמים זה עדיף על העסקונה שיש בהפועל, ועדיין לא הייתי רוצה כזה דבר אצלנו), שהסכים להעביר משחק אליפות של מכבי ולתת לה אליפות, שמשחק אותה כמי שלא נכנס ולא נכנע לדרישות מופרזות של קבוצות ושחקנים, אבל שפך כסף על תמיר כהן המסכן ועזר לבית"ר, ושלא התבייש להגיד בקול שהוא רוצה לאחד את שתי הקבוצות בחיפה ולקרוא לה "חיפה יונייטד".
ואתם תמשיכו לשתוק לו משום מה.